תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בדיקה רחבה- כמה זה יעלה לנו? הפסקת פעילות או פירוק
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:45 
עשיתי סדר לעצמי כי אני במילא לא מצליח להתרכז בעבודה, מי שרוצה להשתתף וולקאם, מי שבא לו להגיב בציניות על הקמת עמותת אוהדים מוזמן להזדיין מהאשכול.
פירוק - מוכרים שחקנים, יורדים 9 נקודות, שנה הבאה בלאומית.
הפסקת פעילות - נרשמים שנה הבאה בליגה ג' תחת שם אחר.

האופציה של ירידת ליגה הפכה לאופציה האופטימית. אנחנו עומדים להגיע לליגה ג' שאומרות 5 שנים לפחות בליגות נמוכות.
החלק העיקרי שמוביל אותנו למחיקה הם החובות בפיפ"א. מחר, כשיוחלט לפרק את הראל אחזקות, החובות בארץ הופכות ללא מעניינות מבחינתנו.
כלומר, גם אם מוצאים מישהו שמפעיל את המועדון בעלות מינימום של תקציב 7 מיליון שקל, הדרישה של פיפ"א לשלם את החובות האלה כאן ועכשיו גוררים סנקציות של ירידה לליגה ג' בכל מקרה.

1. אלה החובות שאנחנו חייבים לשלם לפי החלטה שנעשתה כבר :
ציטוט:
חובות הפועל ת"א בפסקי דין חלוטים בפיפ"א:
פ.צ ת'ון (שוויץ) - השאלת השחקן לוטם זינו - כ-60,000 יורו
בוורן (בלגיה) - השאלת השחקן אמידו באלדה - כ-28,000 יורו
קייזרסלאוטרן - תשלום אחרון עבור רכישת גילי ורמוט ואיתי שכטר - כ-195,000 יורו
רובסון אבדג'י - חובות לשחקן ששיחק בהפועל ת"א - כ-2,700,000 שקלים
גבריאל דוס סנטוס - חובות לשחקן ששיחק בהפועל ת"א - כ-2,000,000 שקלים

סה"כ 6 מיליון שקל.
4.7 מתוכם מצואים גם בתביעה מול טביב שאולי יום אחד גם נזכה בה, כרגע את פיפ"א זה לא מעניין.
לחישוב בטווח הרחוק אלו סכומים שנעים בין 1.3 מיליון אופטימי (טביב מפסיד) ל6 מיליון פסימי (טביב מנצח)

2. התביעות שמתנהלות:
ציטוט:
תביעות פתוחות בפיפ"א:
קייזרסלאוטרן - תביעה בעקבות הפרת הסדר התשלומים בעסקת שכטר-ורמוט - 200,000 יורו
אל הילאל (סעודיה) החתמת השחקן מיחאי פינטילי -- לא צויין סכום
חובות הפועל ת"א בפסקי דין חלוטים בCAS כמוסד לבוררות:
מנדיונדו+גונזאלס מאמן הפועל לשעבר ועוזרו תובעים בעקבות פיטוריהם - 2,500,000 יורו
תביעות פתוחות בCAS כמוסד לבוררות:
ליביו אנטל שחקן הפועל לשעבר תובע סכומים שלא שולמו לו, לטענתו - 108,000
קלאודיו בומבה שחקן הפועל לשעבר תובע סכומים שלא שולמו לו לטענתו - 800,000
דרישות נוספות:
קאווה דה סילבה - השחקן יצר קשר עם הנאמן באמצעות SMS וביקש תשלום חוב ע"ס 60,000 דולר.

כאמור אלו הסכומים הפחות דחופים לתשלום שגם מרתיעים את הרוכשים.
כל איש מקצוע שנשאל על מנדי טוען שזו דרישה חסרת סיכוי שלא תקבל תוקף.
בומבה זאת תביעה שתיקח הרבה זמן ויהיה מאבק משפטי כי במקרה הזה להפועל יש קייס נגדי באופן יחסי.
אם נחסוך בטקסט וחישובים, ואם נניח שמדונינדו במקרה הכי גרוע יקבל 2 מיליון שקל (שזה ממש פסימי מבחינתנו) לבין 700 אלף שקל (= 6 משכורות. זה מה שהפועל טוענת שהוא יקבל, לכן זה המצב האופטימי)
סה"כ הטווח פה הוא ככה:
פסימי : 7 מיליון שקל (בומבה מנצח בתביעה, מנדי גם באופן יחסי)
אופטימי : 3 מיליון שקל (להפך)

3. יש תביעות פוטנציאליות מסימיץ' וניקוליץ', יש שמועות שהנאמן כן הגיע איתם להסדר, אבל זה כבר לטווח היותר רחוק.
אני אנסה אפילו ללכת על מקרה עוד יותר גרוע: אם ניאלץ לשלם את החוזים של סימיץ' וניקוליץ' -
סימיץ' חתום לעוד שנה וחצי כפול 300 אלף יורו
ניקוליץ' חתום לעוד שנתיים וחצי כפול אותו סכום
סה"כ 4.5 שנים כפול 300 אלף יורו שהם עוד 5 מיליון שקל חובות במקרה הפסימי שלא באמת חתמו איתם על התרת חוזה.
זה כבר יביא אותנו למקרה הכי גרוע שאנחנו עם חובות של 20 מיליון שקל.

אני באופן אישי לא מבין איך בתקשורת התחילו לזרוק לנו סכומים של 30 מיליון שקל חובות ואם פספסתי משהו אתם מוזמנים להוסיף.
סה"כ אם מחברים את כל התביעות הקיימות והפוטנציאליות מקבלים טווח של 5 מיליון (אופטימי) ל20 מיליון (פסימי)

ולפואנטה -
אם נחזור לטווח הקרוב והאמיתי, האיום על המועדון הוא 6 מיליון שקל (שחלקו בתביעות לחזרה)
השאלה היא-
נניח והמועדון מצליח להפעיל את עצמו. כלומר מכירה של אלטמן, שוינפלד, חן עזרא פלוס טוטו וכו' מאפשרים לנו להגיע ל7 מיליון שקל ובכך לרדת לליגה הלאומית. [ ולא להימחק]

ההבדל בין התסריט הזה לתסריט של מחיקה הוא האילוץ לשלם 6 מיליון שקל לפיפ"א.
האם לנו כקהל, תיאורטית, לא יעלה פחות לשלם את ה6 מיליון מאשר להתחיל הכל מהתחלה בליגה ג'?
גם בהינתן הסיכונים העתידיים (האופטימי והפסימי) , אני לא מצליח למצוא סיבה ראציונאלית לא לקחת את הסיכון, ולהעדיף להעביר 5 שנים מליגה ג'.
הייתי נותן 90 אחוז סיכויי הצלחה טובים יותר למהלך שבו לא מוותרים ולא הולכים למחיקה.
ואם כבר-
שנייה לפני מחיקה, מישהו בהפועל חשב לשלוח לאנשים שכבר זכו בתביעות-
קייזסלאוטרן, דוס סנטוס, אבדג׳י וכו׳...
שזה או שליש עכשיו או כלום מחרתיים?

סליחה על האורך. עכשיו אני אנסה לחזור לא לעבוד על המחשב בעבודה.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 03 ינואר 2017, 16:10, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בדיקה רחבה- כמה זה יעלה לנו? הפסקת פעילות או פירוק
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:53 
לדעתי ברור אבל זה חסר סיכוי, לבצע כזה גיוס.
תודה על המספרים, טוב לנהל דיונים קונקרטיים. אני מוכרח להגיד שעדיין לא ברור לי איך אין אף אחד שמוכן להגיע להסדר על החובות האלו ולקחת את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:59 
אתה לוקח את הכסף של מכירות שחקנים קיימים בתור תקציב להמשך פעילות רזה ותשלום חובות במקביל,
אתה רק שוכח את כל הנושים מישראל שעדיין צריכים לשלם להם כסף, והם יהיו הראשונים לשתות את ההכנסות ממכירת שחקנים לכיסוי החובות כלפיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
לדעתי ברור אבל זה חסר סיכוי, לבצע כזה גיוס.
תודה על המספרים, טוב לנהל דיונים קונקרטיים. אני מוכרח להגיד שעדיין לא ברור לי איך אין אף אחד שמוכן להגיע להסדר על החובות האלו ולקחת את המועדון.

איזה בן אדם נורמלי בא ובכיף שלו מתחיייב לסכומים כאלה?
צריך משוגעים לדבר,ויש בודדים כאלה.
וגם הבודדים האלה מבינים שהסיפור של הקבוצה כל כך מורכב ובעייתי
שהדבר האחרון שהם יעשו זה דחוף לשם את הראש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:01 
pokara כתב:
אתה לוקח את הכסף של מכירות שחקנים קיימים בתור תקציב להמשך פעילות רזה ותשלום חובות במקביל,
אתה רק שוכח את כל הנושים מישראל שעדיין צריכים לשלם להם כסף, והם יהיו הראשונים לשתות את ההכנסות ממכירת שחקנים לכיסוי החובות כלפיהם

כן, אני חושב שאתה צודק. זה אומר שלצד זה צריך מישהו שיבוא אחרי פירוק וישים 6-7 מיליון שקל בשביל ההפעלה הרזה. אני חושב שיש כאלה, בהינתן זה שהם לא אחראים לחוב של פיפ״א. אבל זה באמת הופך את כל הסיפור מ״לא סביר״ ל״מאוד מאוד לא סביר״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:05 
לתאומים יש מספיק כסף כדי להחזיר על החורבן שהוא השאיר כאן, אבל גם הוא לא מספיק משוגע לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:06 
NARKOTIKA, אתה אח :ROSE:

גם אני חשבתי על כל זה בראש, אבל שאפו על סידור הדברים.
זה נכון שיש עיוות מטורף בעצם ההתייחסות לגובה התביעות כחובות כאילו גם הפסדנו וגם נפסק מלוא הסכום לתובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
נניח שנסגרה הקבוצה, נמחקה מהרישומים;
התוצאה הישירה על החובות לפיפא/אופא/כל שיט אחר מחוץ לארץ הן שככל הנראה הם לא יראו כלום, אולי אולי חלק מינורי מהסכום.
על כן שהאינטרס המשותף לכולם היא שהקבוצה לא תימחק מהרישומים. לדעתי בסופו של תהליך תמוצה האפשרות של הפעלה סופר מינימלית אפילו במחיר של חוסר תחרותיות מובהקת שכן הצד המיקצועי יהווה שיקול משני. זה משהו שעשוי לקחת תקופה מאוד ארוכה אבל זה נראה כמו האופציה הכמעט יחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:19 
chimpfive כתב:
לתאומים יש מספיק כסף כדי להחזיר על החורבן שהוא השאיר כאן, אבל גם הוא לא מספיק משוגע לדבר.

ולמני ויצמן גם, הוא אמור להיות משוגע יותר, אבל כנראה גם לא מספיק.
שטויות, כולה כדורגל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:23 
יש אפשרות לקנות קבוצה,נגיד מליגה א,לשנות את שמה להפועל אריק ת"א?
כמו שלד בורסאי?
זה בטח יעלה הרבה הרבה פחות ובכל זאת,זה לא ליגה ג'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:26 
SUI GENERIS כתב:
כמו שלד בורסאי?

אני לא בטוח, אבל בדיוק אני מדבר עם חבר על אופציה להצטרף לבית"ר ת"א/רמלה.
נדפק לכם המח, נשבע לכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
SUI GENERIS כתב:
כמו שלד בורסאי?

טכנית, אני חושב שזה אפשרי. היה שלב שקטמון עשו משהו דומה עם מבשרת ציון, ואחר כך השותפות התפרקה, והם התחילו מחדש בליגה ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:38 
yos כתב:
redrony כתב:
SUI GENERIS כתב:
כמו שלד בורסאי?

טכנית, אני חושב שזה אפשרי. היה שלב שקטמון עשו משהו דומה עם מבשרת ציון, ואחר כך השותפות התפרקה, והם התחילו מחדש בליגה ג'.

כמו שאמרתי, נדפק לכם המח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
הפירוק, שהרבה כאן דיברו ורצו להגיע אליו בשנה האחרונה, בערך, היה מהלך שחששתי ממנו מאוד, ועכשיו המצב אחרי המהלך של הזבל עם המשקפיים חמור שבעתיים.
עם זה שהזמן סופר קצר, חייבת להיות איזו דרך למנוע את התרחיש שכולל התחלה מליגה ג', זה פשוט אסון בלתי נתפס. לא יכול לחשוב על דבר כזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעשות הכל כדי לא להגיע למצב של מחיקת המועדון והתחלה בליגה ג'. כדורגל זה לא כדורסל והפיקניק שהיה לנו בליגות הנמוכות בכדורסל עם משחקים מול אלקנה, בית"ר בבלי והפועל נען לא יחזרו על עצמם בכדורגל. מכירות משחקים, מגרשי כדורגל בלי דשא, פיצוצי רגליים ועוד דברים מסריחים יהפכו את המסע הזה לסיוט.
המטרה צריכה להיות המשך פעילות עד סוף העונה בכל מחיר ובכל מצב, ובזמן הזה הגעה להסדר החובות מול אופ"א ופיפ"א כך שבקיץ כבר תהיה תמונה ברורה ומקיפה של החובות האלו. חייבים למצוא דרך לעבור את ארבעת החודשים הקרובים איכשהו כדי שיהיה עתיד למועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:56 
kobster כתב:
צריך לעשות הכל כדי לא להגיע למצב של מחיקת המועדון והתחלה בליגה ג'. כדורגל זה לא כדורסל והפיקניק שהיה לנו בליגות הנמוכות בכדורסל עם משחקים מול אלקנה, בית"ר בבלי והפועל נען לא יחזרו על עצמם בכדורגל. מכירות משחקים, מגרשי כדורגל בלי דשא, פיצוצי רגליים ועוד דברים מסריחים יהפכו את המסע הזה לסיוט.
המטרה צריכה להיות המשך פעילות עד סוף העונה בכל מחיר ובכל מצב, ובזמן הזה הגעה להסדר החובות מול אופ"א ופיפ"א כך שבקיץ כבר תהיה תמונה ברורה ומקיפה של החובות האלו. חייבים למצוא דרך לעבור את ארבעת החודשים הקרובים איכשהו כדי שיהיה עתיד למועדון הזה.

!!!
ולהבין, גם אז, להביא רוכש בליגה השניה זה סיכוי הרבה יותר קטן.
אני כבר לא מדבר על לבנות קבוצה תחרותית מאפס שתתבסס על שחקני נוער (לא מספיק טובים כנראה). כלומר גם התרחיש הזה הוא רע, הוא פשוט פחות ממועדון שלא קיים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
לו אני הנאמן, במקום להשחית את זמני עם כל מיני יוחננופים, הייתי מנהל מו"מ עם כל בעלי החוב החיצוניים הגדולים (אבדג'י, דוס סנטוס וכו'), מסביר להם שאו שהם מתפשרים על גובה החוב, או שהקבוצה נמחקת והם לא מקבלים כלום. ברגע שהייתי מגיע איתם להסדרים, הייתי מתחיל מו"מ עם רוכשים. כל עוד יש רוכש פוטנציאלי בסביבה, הם לא יסכימו להתפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 16:58 
kobster כתב:

מסכים איתך, ובנוסף כל הסיפור הזה של ליגה ג' שהפועל ת"א המקורית נמחקת , יבואו כל מיני כאלה בין האוהדים כמו עמותת האדומים, נגיד האולטראס ועוד יוזמה של עוד איזה קבוצת אוהדים, ויקימו 3 קבוצות הפועל החדשה, הפועל 2017 והפועל אנא ארעף , יצור אנרכיה בלבול ופיצול בקהל

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:14 
kobster כתב:

מה גם שהכדורסל לא היה כזה טיול והיתה עונה שלא הצלחנו לעלות ליגה
נעבור גיהנום עד שנחזור אם בכלל לליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:21 
פירוק אומר מינוס 9 והדבר היותר חשוב, מחיקת חובות לנושים
אם נפעיל את הפועל במתכונת רזה ונרד ליגה תוך כדי השנה הזאת נצמצם את התביעות שלנו בפיפא ונחזיר חלק מהחובות (מכירת שחקנים, תרומות וכו) תוך שנה אנחנו יכולים להיות על המסלול חזרה
השאלה היא אם נצלח למצוא מימון להפעלה רזה + החזרה חלקית של החובות פיפא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:24 
zapta כתב:
אם נפעיל את הפועל במתכונת רזה ונרד ליגה תוך כדי השנה הזאת נצמצם את התביעות שלנו בפיפא ונחזיר חלק מהחובות (מכירת שחקנים, תרומות וכו) תוך שנה אנחנו יכולים להיות על המסלול חזרה

אני ידעתי שהאשכול יסטה מהמסלול וזה לגיטימי לגמרי, אבל הטענה שלי שזה לא רק ההפתרון הטוב זה אפילו הפתרון הזול יותר בשבילנו כקהל.
ה5000 איש שישימו עכשיו 1200 שקל (=6 מיליון לפיפא, שזה מספיק עוד לפני מו"מו על פשרה) כל אחד יוציאו יותר ב4 שנים כדי לחזור לליגה הלאומית.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 03 ינואר 2017, 17:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:25 
NARKOTIKA כתב:
zapta כתב:

אני ידעתי שהאשכול יסטה מהמסלול וזה לגיטימי לגמרי, אבל הטענה שלי שזה לא רק ההפתרון הטוב זה אפילו הפתרון הזול יותר בשבילנו כקהל.
ה5000 איש שישימו עכשיו 1200 שקל כל אחד יוציאו יותר ב4 שנים כדי לחזור לליגה הלאומית.

אתה חושב שיוציאו ואתה חי בסרט. לא עכשיו ולא בליגה ג'
זה גם לא צריך להיות ככה, אבל זה כבר נושא אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:27 
אני לא חי בסרט, אני כתבתי שזה תסריט לא סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
לו אני הנאמן, במקום להשחית את זמני עם כל מיני יוחננופים, הייתי מנהל מו"מ עם כל בעלי החוב החיצוניים הגדולים (אבדג'י, דוס סנטוס וכו'), מסביר להם שאו שהם מתפשרים על גובה החוב, או שהקבוצה נמחקת והם לא מקבלים כלום. ברגע שהייתי מגיע איתם להסדרים, הייתי מתחיל מו"מ עם רוכשים. כל עוד יש רוכש פוטנציאלי בסביבה, הם לא יסכימו להתפשר.

זו הטרגדיה - הוא יכול להגיע איתם להסדר, אבל לא לשלם להם אפילו לא שקל. יש סדר עדיפויות מי מקבל את הכסף מקופת המפרק.
הכסף הזה צריך להגיע מרוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

זה בדיוק הכיוון, אפילו לא צריכים להחזיר חלק מהחובות אלא להגיע להסדר סופי שלהם, אנטל ובומבה לדוגמא (ראה הכתבה של עירד בהארץ). כמו שנרקוטיקה כתב, המספר של 30 מיליון ש"ח, שזה כרגע המספר שהפועל חשופה אליו, הוא מספר מנופח שיכול להצטמצם משמעותית בעבודה נכונה ומאומצת של הנאמנים וההתאחדות מול אופ"א ופיפ"א. בהערכה סבירה, אפשר לקצץ את המספר הזה לחצי ולהגיע להסדר תשלומים שאותו רוכש פוטנציאלי יצטרך להוציא, למשל 5 מיליון ש"ח מדי שנה למשך שלוש שנים. זה כבר צפרדע שיותר קל לבלוע מאשר המספר הנוכחי והמנופח.
אסור לתת למעדון הזה להימחק, גם גוף מונשם הוא גוף מתפקד שיש לו סיכוי להינצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
yos כתב:

זו הטרגדיה - הוא יכול להגיע איתם להסדר, אבל לא לשלם להם אפילו לא שקל. יש סדר עדיפויות מי מקבל את הכסף מקופת המפרק.
הכסף הזה צריך להגיע מרוכש.

בהחלט. אבל הוא יכול להגיע איתם להסדר על הפחתת חוב, שבו יחוייב הרוכש. וכך הוא יוכל להציג לרוכש מצג אמיתי של חוב מסוכם, שעימו הוא צריך להתמודד. מה שנעשה עד עכשיו הוא 'גידור', שקרס כאשר החלו להישאל שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:42 
kobster כתב:
zapta כתב:

זה בדיוק הכיוון, אפילו לא צריכים להחזיר חלק מהחובות אלא להגיע להסדר סופי שלהם, אנטל ובומבה לדוגמא (ראה הכתבה של עירד בהארץ). כמו שנרקוטיקה כתב, המספר של 30 מיליון ש"ח, שזה כרגע המספר שהפועל חשופה אליו, הוא מספר מנופח שיכול להצטמצם משמעותית בעבודה נכונה ומאומצת של הנאמנים וההתאחדות מול אופ"א ופיפ"א. בהערכה סבירה, אפשר לקצץ את המספר הזה לחצי ולהגיע להסדר תשלומים שאותו רוכש פוטנציאלי יצטרך להוציא, למשל 5 מיליון ש"ח מדי שנה למשך שלוש שנים. זה כבר צפרדע שיותר קל לבלוע מאשר המספר הנוכחי והמנופח.

אבל מימון להפעלה רזה?
מדברים על בערך 7-10 מיליון שקל
מאיפה הם יגיעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ריאלי להגיע לכאלה הסכמים בפרק הזמן שהיה, yos.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
kobster כתב:
zapta כתב:

אבל מימון להפעלה רזה?
מדברים על בערך 7-10 מיליון שקל
מאיפה הם יגיעו?

הלוואה תמורת הכספים העתידיים מהתביעות נגד רמון,טביב והסינים, מכירת שחקנים, סבב נוסף של גיוס המונים, מכירה של פוסטרים חתומים של זיטו (הוא בטוח יצטרף לרעיון), כל דרך מקובלת.
אגב, הנאמן גם יכול להציע לרוכש פוטנציאלי כמו סתיו שחם או יוחננוף שיזרימו כסף עכשיו להפעלה של המועדון עד סוף העונה, בזמן הזה הוא ידאג לפעילות מול אופ"א ופיפ"א ואז בקיץ אותו רוכש יקבל את הקבוצה ללא תשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 17:59 
ושוב אני אשאל, כל התוכניות כאן נפלאות אבל מתעלמות לחלוטין מהנושים הישראלים, מישהו חושב שהם יסכימו לכל התוכניות הללו ויוותרו על הכסף שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: