תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
מישהו זוכר את אלי סער? הייתה תקופה בזמנו בפורום אוסישקין שכולם היו קוראים לו סרוסי, בלי שום סיבה. אה כן, הסיבה הייתה גזענית ומטרתה הייתה ללעוג לו שהוא מזרחי שמנסה להשתכנז ומגיע לו ש"נחשוף" את הפשע שלו ונקרא לו סרוסי בגלל שהוא מלכלך על הפועל.

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?
אני מבין מדבריך שכמה מאלה שכתבו פה בגנות השימוש בשם "חוסיין" כשם גנאי שנושא משמעויות עמוקות היו בעבר בין אלה שקראו לאלי סהר\סער בשמו הקודם.
על מי מדובר? אני יודע שאני לא עשיתי את זה. את מי מחברינו אתה מאשים בצביעות?

מחית נגד זה?

א. אולי, לא זוכר.
ב. לא כותב כמעט על כדורסל.
ג. מה אכפת לי מהאיש הזה?
ד. איך זה קשור לדיון הנוכחי?
ה. מי הם הצבועים עליהם דיברת? כי אם אין לך דוגמאות, דומני שיש פה כמה אנשים שאתה חייב להם התנצלות לכל הפחות (יש שיאמרו שמה שעשית, כאילו שפכת את דמם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד- אתה ממש מזכיר לי את סמוטריץ'. אתה פשוט לא מבין עד כמה העיוורון שלך לצד השני זועק.
בוא, אני אזרום איתך - מתישהו מישהו בפורום לעג לאשכנזי ששינה את שם המשפחה שלו?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, יכול להיות שיש כאלה שכן השתמשו בשמו המזרחי כגנאי (כי מזרחי זה רע או משהו) או שניסו להסביר למה אם הוא סרוסי הוא בהכרח ***. פה בפורום אין אף אחד כזה.
עד המוות לעומת זאת מודה בגלוי שהכוונה מאחורי הכינוי חוסיין היא להסביר למה זה אומר שהוא שונא יהודים. אין פה מקום לניחושים.

זה לא ממש מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל לא זוכר את זה, ואם מישהו עשה את זה מגזענות אז פויה עליו.
בכל מקרה מי שהתחיל עם זה היה בכלל מאמן מכבי צביקה שר לפני 20 שנה שצעק "שסרוסי יזדיין", ומאז הכינוי הזה גלעג אליו ששינה את השם שלו די נדבק.

ואני לא מבין איך זה מצדיק בצורה כלשהי התייחסות גזענית לאובמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
מישהו זוכר את אלי סער? הייתה תקופה בזמנו בפורום אוסישקין שכולם היו קוראים לו סרוסי, בלי שום סיבה. אה כן, הסיבה הייתה גזענית ומטרתה הייתה ללעוג לו שהוא מזרחי שמנסה להשתכנז ומגיע לו ש"נחשוף" את הפשע שלו ונקרא לו סרוסי בגלל שהוא מלכלך על הפועל.

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?
אני מבין מדבריך שכמה מאלה שכתבו פה בגנות השימוש בשם "חוסיין" כשם גנאי שנושא משמעויות עמוקות היו בעבר בין אלה שקראו לאלי סהר\סער בשמו הקודם.

מחית נגד זה?

א. אולי, לא זוכר.
ג. מה אכפת לי מהאיש הזה?
ה. מי הם הצבועים עליהם דיברת? כי אם אין לך דוגמאות, דומני שיש פה כמה אנשים שאתה חייב להם התנצלות לכל הפחות (יש שיאמרו שמה שעשית, כאילו שפכת את דמם).

לא צריך לקרוא לו סרוסי בלעג כדי להיות צבוע, מספיק להתחרד מזה שאני ועד המוות הפועל קוראים לנשיא היוצא חוסיין, ולא לומר מילה כשקראו לו סרוסי כגנאי. זאת צביעות. אם היית אומר לי שהייתה באוסישקין מהומת עולם על המנהג הזה, לא הייתי מזכיר את זה כי כביכול אתם נגד כל שימוש בשמות שמעידים על מוצא כגנאי. העובדה שלאף אחד כאן לא הפריע שקוראים לו סרוסי, מעידה שאולי הבעיה שלכם היא לא עם הקישור של השם למוצא, אלא עם הקישור הספציפי של אובמה לאיסלאם. זה מוציא את העוקץ מהטיעונים המוסריים שלכם והופך אותם לפוליטיים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?

מחית נגד זה?

א. אולי, לא זוכר.
ג. מה אכפת לי מהאיש הזה?

לא צריך לקרוא לו סרוסי בלעג כדי להיות צבוע, מספיק להתחרד מזה שאני ועד המוות הפועל קוראים לנשיא היוצא חוסיין, ולא לומר מילה כשקראו לו סרוסי כגנאי. זאת צביעות. אם היית אומר לי שהייתה באוסישקין מהומת עולם על המנהג הזה, לא הייתי מזכיר את זה כי כביכול אתם נגד כל שימוש בשמות שמעידים על מוצא כגנאי. העובדה שלאף אחד כאן לא הפריע שקוראים לו סרוסי, מעידה שאולי הבעיה שלכם היא לא עם הקישור של השם למוצא, אלא עם הקישור הספציפי של אובמה לאיסלאם. זה מוציא את העוקץ מהטיעונים המוסריים שלכם והופך אותם לפוליטיים.

רמת טיעון של ילד בן שלוש. תתחייס לנושא שעכשיו עוסקים פה ולא למלחמות באנשי קש
אני הייתי בכלא כשהיו דיונים על אלי סהר, לא היה לי אינטרנט וגם לא ביקורים :-(
עכשיו מותר לי לטעון שהשימוש בשם 'חוסיין' הוא שימוש גזעני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אבל שוב, זה שקוראים לשניהם בשמם האמצעי לא אומר שהכוונה זהה והמטרה זהה.
אין ויכוח שזה כינוי שלועג לאלי סהר, אבל צריך גם להסביר למה זה גזעני.
והקטע המצחיק הוא שכשעד המוות הסביר למה הוא קורא לו חוסיין, זה יצא לו גזעני. הוא לא ניסה לייפות את זה. הוא לא אמר שזה בשביל ללעוג לזהות הערבית שלו. הוא השתמש בשם בשביל להצדיק את הסטראוטיפים הקיימים.
זה לא מה שעשו עם סהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בכל מקרה מי שהתחיל עם זה היה בכלל מאמן מכבי צביקה שר לפני 20 שנה שצעק "שסרוסי יזדיין", ומאז הכינוי הזה גלעג אליו ששינה את השם שלו די נדבק.

אני לא מיתמם אבל אני באמת לא מבין איך ההתייחסות לאובמה היא גזענית. היא אולי קונספירטיבית וטיפשה, אבל הקישור לא לועג למוצא המוסלמי שלו אלא עושה קישור בין זה לבין חוסר האהדה שלו לישראל. אני מסתמך בין היתר גם על דבריו של שגריר ישראל בארה"ב שטען בתוקף שאובמה הכניס אלמנטים איסלאמיים לבית הלבן. נכון, קונספירטיבי, אבל אני די משוכנע שהרבה היו מקבלים דברים של שגריר ישראלי ששירת עם טראמפ והיה טוען שהוא הכניס אלמנטים אנטישמיים של עליונות לבנה לבית הלבן. אתם לוקחים דברים של גרושתו של באנון שאמרה בהליך גירושים מכוער שהוא זרק פעם אמירה אנטישמית, כדברי אלוהים חיים שמוכיחים שהוא אנטישמי עם עליונות לבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?

מחית נגד זה?

א. אולי, לא זוכר.
ג. מה אכפת לי מהאיש הזה?

לא צריך לקרוא לו סרוסי בלעג כדי להיות צבוע, מספיק להתחרד מזה שאני ועד המוות הפועל קוראים לנשיא היוצא חוסיין, ולא לומר מילה כשקראו לו סרוסי כגנאי. זאת צביעות. אם היית אומר לי שהייתה באוסישקין מהומת עולם על המנהג הזה, לא הייתי מזכיר את זה כי כביכול אתם נגד כל שימוש בשמות שמעידים על מוצא כגנאי. העובדה שלאף אחד כאן לא הפריע שקוראים לו סרוסי , מעידה שאולי הבעיה שלכם היא לא עם הקישור של השם למוצא, אלא עם הקישור הספציפי של אובמה לאיסלאם. זה מוציא את העוקץ מהטיעונים המוסריים שלכם והופך אותם לפוליטיים.

למה אתה חושב שלא מפריע לי כשקוראים לו סרוסי על רקע גזעני (נניח כדי ללעוג לו על מוצאו או כדי "להוכיח" שהוא ניחן בתכונה מסוימת, בשיטת עד המ!!ת הפועל)?
יכול להיות שאתה מניח כל מיני הנחות חסרות בסיס (מה שנקרא בדרך כלל "דעות קדומות") ומבסס עליהן את תפיסת עולמך? הייתכן?

מציע שתקבל את העצה של סומך ותפסיק לכרות לעצמך בורות בניסיון להסיט את הדיון מהנושא המקורי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

אני לא מיתמם אבל אני באמת לא מבין איך ההתייחסות לאובמה היא גזענית. היא אולי קונספירטיבית וטיפשה, אבל הקישור לא לועג למוצא המוסלמי שלו אלא עושה קישור בין זה לבין חוסר האהדה שלו לישראל. אני מסתמך בין היתר גם על דבריו של שגריר ישראל בארה"ב שטען בתוקף ש אובמה הכניס אלמנטים איסלאמיים לבית הלבן . נכון, קונספירטיבי, אבל אני די משוכנע שהרבה היו מקבלים דברים של שגריר ישראלי ששירת עם טראמפ והיה טוען שהוא הכניס אלמנטים אנטישמיים של עליונות לבנה לבית הלבן. אתם לוקחים דברים של גרושתו של באנון שאמרה בהליך גירושים מכוער שהוא זרק פעם אמירה אנטישמית, כדברי אלוהים חיים שמוכיחים שהוא אנטישמי עם עליונות לבנה.

אנחנו מדברים על אותו אובמה שבפעם הראשונה אי פעם חגג ליל סדר בבית הלבן כן?
(רק שתבין כמה הציטוט שהבאת מגמתי ואיזה אפס הדובר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
מערכת עקרונות המיושמת באופן בלתי שווה על אנשים שונים או על קבוצות אוכלוסייה שונות, אמות מידה מוסריות שונות בשפיטת התנהגות זהה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

אני לא מיתמם אבל אני באמת לא מבין איך ההתייחסות לאובמה היא גזענית. היא אולי קונספירטיבית וטיפשה, אבל הקישור לא לועג למוצא המוסלמי שלו אלא עושה קישור בין זה לבין חוסר האהדה שלו לישראל. אני מסתמך בין היתר גם על דבריו של שגריר ישראל בארה"ב שטען בתוקף ש אובמה הכניס אלמנטים איסלאמיים לבית הלבן . נכון, קונספירטיבי, אבל אני די משוכנע שהרבה היו מקבלים דברים של שגריר ישראלי ששירת עם טראמפ והיה טוען שהוא הכניס אלמנטים אנטישמיים של עליונות לבנה לבית הלבן. אתם לוקחים דברים של גרושתו של באנון שאמרה בהליך גירושים מכוער שהוא זרק פעם אמירה אנטישמית, כדברי אלוהים חיים שמוכיחים שהוא אנטישמי עם עליונות לבנה.

איך זה מתקשר? אני לא טוען שאובמה אנטישמי, אני טוען שהוא אנטי-ישראלי. גם אבו-לוי הוא יהודי גאה ואנטי-ישראלי. ואם הוא היה נשיא לא הייתי מפסיק לקשר בין המוצא היהודי שלו לבין האנטי ישראליות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

איך זה מתקשר? אני לא טוען שאובמה אנטישמי, אני טוען שהוא אנטי-ישראלי. גם אבו-לוי הוא יהודי גאה ואנטי-ישראלי. ואם הוא היה נשיא לא הייתי מפסיק לקשר בין המוצא היהודי שלו לבין האנטי ישראליות שלו.

איך זה מתקשר?!
אולי מדובר בנשיא שהיתה לו אג'נדה ברורה של קבלת האחר וסבלנות לדתות העולם.
אז הוא הכניס אלמנטים איסלאמיים ואפילו חגג ליל פאקינג סדר בבית הלבן, דבר שנשיאים אוהבי ישראל אפילו לא חלמו לעשות.
עכשיו תמשיך

אגב, האלמנטים האסילאמיים שהוא "הכניס" (מה זה בכלל אלמנטים איסלאמיים? הוא בירך אנשים סלאם עליכום בפתיחת דיונים? הוא הגיע לישיבות על שטיח קסמים?) זה לא כולל כל האנשים היהודים (אשכרה אנשים, לא "אלמנטים") שהוא הכניס כיועצים ישירים שלו, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אל תהיה טמבל. האלמנט האיסלמי זה שהיה ערבוש כושי מוסלמי בכל אירוע שאובמה השתתף בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר עושה כאן לשכת ראש הממשלה עם הסטת הדיון המטופשת הזאת, על איזושהי צביעות מדומיינת שהוא המציא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שיש שני חדלי אישים יותר מבוז'י ולפיד. פאקינג ראש ממשלה נחקר סוף סוף באזהרה אחרי חצי שנה של סחבת ומשיכת רגליים ושני הכלומניקים האלה מאחלים לו ולמשפחתו שיצא נקי. במיוחד לפיד האידיוט שטרח להבהיר שהוא לא שמאלני, כנראה שעדיף להיות מושחת מאשר שמאלני. שני אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 18:45 
סמל אישי של המשתמש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 21:36 
kobster כתב:
לא חושב שיש שני חדלי אישים יותר מבוז'י ולפיד. פאקינג ראש ממשלה נחקר סוף סוף באזהרה אחרי חצי שנה של סחבת ומשיכת רגליים ושני הכלומניקים האלה מאחלים לו ולמשפחתו שיצא נקי. במיוחד לפיד האידיוט שטרח להבהיר שהוא לא שמאלני, כנראה שעדיף להיות מושחת מאשר שמאלני. שני אפסים.

זה אחרי שהוא נלחץ מזה שביבי קרא לו שמאלני. לא האמנתי שזה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
בוזי ולפיד לא מפסיקים להתקיף את נתניהו כל הזמן. רוב הפוסטים של בוזי וגם של לפיד תוקפים את נתניהו. בצדק.

מקובל גם בפוליטיקה , שכאשר מישהו חולה מאחלים לו החלמה מלאה ולא שימות.
מקובל שכאשר מישהו נחקר לאחל לו שיצא זכאי. כך מקובל.
מה שהם חושבים בלבם זה כבר סיפור אחר.

דבר נוסף אם כל סלידתי לביבי, במדינה דמוקרטית מקובל להתייחס לנחקר גם בהזהרה כזכאי עד שבית המשפט קבע אחרת, גם אם קוראים לו ביבי נתניהו.

מאז מנחם בגין ועד היום כל מנהיגי הליכוד דאגו לסמן את העבודה כשמאל.
מאז נתפסת המילה שמאל כדבר לא טוב בעיני רוב הציבור
לצערי הרב במשך השנים כל מנהיגי העבודה שיחקו לידי הליכוד בשיתופי הפעולה שלהם עם מפלגות הנתפסות בציבור כשולי השמאל ורק חיזקו את התדמית שהליכוד כל כך עמלו לייצר.

טוב עושה לפיד שהוא מבדל עצמו מהשמאל. לפיד לא שואף להגדיל את אחיזתו בקרב מצבעי המחנה הציוני או מר"ץ או המפלגה הערבית ה' ישמור , אלא ע"ח מצביעי הליכוד/כחלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
kobster כתב:

זה אחרי שהוא נלחץ מזה שביבי קרא לו שמאלני. לא האמנתי שזה יכול לעבוד.

זה דווקא היה מאוד צפוי מצד שניהם. לפיד כנראה עדיין לא הבין שכל מה שלא משרת את האינטרסים של הממשלה ו/או של ביבי הוא אוטומטית שמאלני בוגד עוכר ישראל. בהצלחה לו עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
חיפשתי באינטרנט וגם בפייסבוק וגם חיפשתי עמוק בתוך זיכרוני הלא משהו ולא זכור לי שלפיד כינה את השמאל עוכר ישראל.
בהחלט היתה לו ביקורת על השמאל הקיצוני כדוגמת שוברים שתיקה ובצלם ועל כך תבוא עליו הברכה.

הוא ציין שהוא לא שמאל עובדה נכונה מאוד.
הוא כן מציין שהוא מרכז וגם זו עובדה נכונה.

הוא גם נזהר שהתווית של שמאל לא תידבק בו ובצדק.

אם יעשה שותפות עם השמאל המתון בעתיד אני בטוח , או ליתר דיוק מקווה , שהוא יהיה זהיר מאוד בהגדרת ההסכמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

בוא, אני אזרום איתך - מתישהו מישהו בפורום לעג לאשכנזי ששינה את שם המשפחה שלו?

כן. כאילו, בהנחה ובן סהר הוא אשכנזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 20:41 
לדעתי הוא מרוקאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
קיצור זה לא קשור למזרחים או אשכנזים. סהר זה שם שדורש לעג

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

מייקל אורן הוא לא בצלאל סמוטריץ' אבל הוא לא בדיוק העפרון המחודד ביותר בקלמר. אין לאובאמה שום "צד מוסלמי". הוא נוצרי. ולקרוא לו חוסיין זה בערך כמו לקרוא לך יהודון. זה לא השם שלו.
מעבר לזה, לפי אלו פרמטרים אתה קובע שהוא היה הנשיא הכי עוין לישראל בהיסטוריה המודרנית. איך זה שהוא נתן סיוע צבאי לישראלי שגדול פי כמה מקודמיו בתפקיד מסתדר עם התיאוריה המוסלמית שלך? איך זה שהממשל שלו מפוצץ ביהודים (הרבה יותר ממוסלמים אגב) מסתדר עם זה?

אם משווים אותו לנשיאי עבר (ועתיד), התמונה ברורה. הוא הביא את היחסים האלה לשפל (ביחד עם החשוד מהצוללות). זה לגיטימי, האמריקאים ידעו שקוראים לו חוסיין כשהם בחרו אותו, הם ידעו שאבא שלו מוסלמי, בדיוק כמו שהם יודעים שטראמפ גזען. מה שלא לגיטימי זה לנסות להסביר איך מי שחתם על הסכם עם מדינה שיעית מכחישת שואה הוא הנשיא הכי פרו ישראלי שהיה. וזה גם לא לגיטימי לתת להחלטה כזאת שנויה במחלוקת להתקבל כשאתה בתקופת מעבר ואתה יודע שזאת לא המדיניות של הממשל הבא.

ואגב לטענות של רד אין בלאד על גזענות, אם יש מישהו שמפחיד אותי יותר מחוסיין זה האבא של לוי. אם הוא היה נבחר, חוסיין היה נראה כמו סמוטריץ' לידו. הייתי תוקף אותו הרבה יותר מאשר את הנשיא היוצא.

יהודון,
הם לא ידעו שהשם שלו חוסיין, כי זה לא השם שלו. הם לא ידעו שאבא שלו מוסלמי בגלל שאבא שלו היה אטאיסט מוצהר (סבא של אובאמה היה מוסלמי).
אשר לאיראן, תזכיר לי מה גורג' בוש עשה לעצור את מרוץ החימוש האיראני? ותזכיר לי מי הנשיא שהטיל עליהם את הסנקציות הקשות ביחד עם 6 המעצמות האחרות? אתה זוכר את כל הכותרות בעיתונים "איראן במרחק שנה מפצצת אטום"? זוכר את הציורים האינפנטיליים של ביבי באו"ם? איפה הכותרות האלו היום? לאן הם נעלמו? ואם להגיע להסכם עם "מדינה שיעית מכחישת שואה" וממשלים אמריקאים, אתה זוכר את רונלד רייגן? הוא הגיע להסכמים עם המדינה הזאת?
ולבסוף, אשר לתקופת מעבר, אם אתה חושב שזה לגיטימי לבחור אותו, אז הבחירות הן ל4 שנים. גם שלו. וגם של טרמפ.

בשורה התחתונה, מה שיש לך זאת תחושת בטן ומה שאין לך אלו עובדות. כשאתה משווה עובדות אתה רואה שממשל אובאמה לא היה פחות ידידותי לישראל מהממשלים שקדמו לו. אם משווים אותו לממשל W, אז ממשל אובאמה לא היה יותר תקיף מממשל בוש בגינוי ההתנחלויות ולא לחץ על ישראל להגיע לפשרות מדיניות יותר מבוש. ב8 השנים האחרונות למשל לא היה מהלך מדיני שבמהלכו ישראל נסוגה מאיזה שטח כבוש. מה שהיא אפשר לאמר על תקופת בוש או על תקופת קלינטון. בשני אלו הגבולות של השליטה הישראלית הצטמצמה. העוצמה הצבאית של ישראל חזקה היום בהשוואה לשכניה יותר ממה שהיה אי פעם, בין השאר מכיוון שהאיום האיראני, שבוש לחלוטין התעלם ממנו, די הוסר בעתיד הנראה לעין, ומכיוון שאובאמה נתן לישראל כל מה שהיא ביקשה מבחינה צבאית, הרבה יותר מקודמיו בתפקיד. אלו עובדות.
וזה רק ממשל W. אתה רוצה להשוות את ממשל אובאמה לממשל H? ממשל שגרר את ישראל לתהליך מדיני בין לאומי שהיא התנגדה לו. ממשל שסירב לאפשר לישראל להתערב צבאית נגד מדינה ששיגרה עליה טילים כדי לשמור על הברית שלו עם שורה של מדינות ערביות. ממשל שנשא ונתן עם אש"ף. ממשל שהאשים את ישראל (בזמן שבישראל עדיין משתוללת האינתיפאדה הראשונה) באופן יותר מובהק מכל הממשלים שבאו אחריו (לא ברמזים, אלא בנאומים) שהיא פשוט לא מעוניינת בהסדר שלום. ממשל שדיבר על ההתנחלויות באופן שהילארי או קרי לא היו מעיזים, ולבסוף גם הטיל סנקציות על ישראל בשל הבנייה בשטחים.
תשווה עובדות ולא הצהרות אנונימיות של ביבי וכלבלביו.

האמת שאתה בין היחידים שמצליח להעביר את הנקודה. עדיין, ההחלטות שציינת שהתקבלו הם כנראה מסוג שונה, אחרת למה כולם מסכימים פה אחד שלא התקבלה החלטה כזאת מאז קרטר (ששנינו יודעים איפה הוא היום)?
ולגבי הסיוע הצבאי- למה הוא עצר סיוע חירום בזמן צוק איתן? למה הוא הגביל את הסכם הסיוע כך שייפגע בתעשיות הבטחוניות?
לגבי גרירת ישראל לתהליך - זה לא רק ישראל, זה כל העולם. אובמה לא גרר אף מדינה לשום מקום, כולל מדינה שמבצעת שואה כמו סוריה. אגב, ביבי כן הקפיא את הבנייה בהתנחלויות כשאובמה נכנס לתפקיד, מתי בפעם האחרונה ממשלת ישראל הקפיאה בנייה באיו"ש בצורה רשמית?
ואני לא מבין למה שמים את הילארי באותו סל עם אובמה. היא לא אוהדת ישראל?

ואולי הדבר הכי משמעותי שקרה בתקופת כהונתו של אובמה- ההסכם עם איראן. האיראנים באו על הברכיים ובסוף יצאו מנצחים. אובמה הלך לאוייבת הגדולה ביותר של ישראל, מממנת הטרור הכי גדולה בעולם והספונסרית של חיזבאללה (וחמאס?) והחזיר אותה לחבר העמים. לא שיתף את ישראל, לא שאל את דעתה, לא התחשב באזהרות שההסכם לא טוב. מה ישראל אמורה לחשוב עליו אחרי דבר כזה?

הבעיה היא שבערך 90% (או יותר) מאנשי מערכת הבטחון שהביעו דעה על ההסכם הזה אמרו שהוא טוב מאוד לישראל ודוחה את הפצצה האיראנית, שהראשונות היו אמורות להיות מוכנות בתוך שנה, בלפחות 10 שנים.
מה אנשים בישראל שמעניין אותם משהו מעבר לשרידות הפוליטית שלהם אמורים לחשוב עליו אחרי דבר כזה?

בתור אחד שנוהג להדגיש את השם השני שלו, שאף אחד חוץ מאלה שרוצים להדגיש את "הזיקה שלו" לטרור האיסלאמי לא משתמש בו, למה לא להדגיש את השם הראשון שלו, זה שכל העולם פונה אליו בו כשלא משתמשים בשם הרשמי מיסטר פרזידנט או פרזידנט אובמה?
ברק (בניגוד לאל-בוראק) הוא שם יהודי - על שם ברק בן אבינועם שהכה את סיסרא והביא שקט ושלווה לגבול הגלבוע 40 שנה.
מהיום קרא לו ברק, כי היה הוא הנשיא האמריקני הפרו-ישראלי ביותר בכל הזמנים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
בדבר נוסף אם כל סלידתי לביבי, במדינה דמוקרטית מקובל להתייחס לנחקר גם בהזהרה כזכאי עד שבית המשפט קבע אחרת, גם אם קוראים לו ביבי נתניהו.

גם אם קוראים לו באסל ע'טאס?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום אופטימי כתב:
בדבר נוסף אם כל סלידתי לביבי, במדינה דמוקרטית מקובל להתייחס לנחקר גם בהזהרה כזכאי עד שבית המשפט קבע אחרת, גם אם קוראים לו ביבי נתניהו.

בהחלט !!!

לא במקרה באסל גאטס שהודה בחלק מהמעשים המיוחסים לו והוא גיס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ItaiH6 כתב:
אדום אופטימי כתב:

בהחלט !!!

לא במקרה באסל גאטס שהודה בחלק מהמעשים המיוחסים לו והוא גיס חמישי.

כל הכבוד.
לא מעט, גם מן השמאל - לא מרכז - הציוני, היו חורצים את דינו לפני הכרעת הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
כשמישהו כותב "בהחלט !!! לא במקרה באסל גאטס שהודה בחלק מהמעשים המיוחסים לו והוא גיס חמישי", מה הסיפור של ה"לא" אחרי הסימני קריאה?
חסרה שם המילה "אבל" כמו "בהחלט אבל לא במקרה של XXX" או שמדובר בסתם מקרה של שבץ תוך כדי כתיבה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים שכל המדינה בשוק מגזר הדין במשפט עזריה. כאילו, הלך הרוח הציבורי לא מפתיע אותי, אבל זה שהאסימון נפל רק עכשיו...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: