תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 06:50 
מסתבר שגם לבריטים יש קצת בעיה עם הנאום האחרון של ממשל חוסיין.
גם לרוסים יש עכשיו בעיה איתו.
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.

וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
בריטניה נגד ג'ון קרי: "ההתנחלויות הן לא הבעיה היחידה"

במהלך דיפלומטי חריג תוקפת ראש ממשלת בריטניה תרזה מיי את מזכיר המדינה האמריקני בעקבות נאום עקרונות השלום שהציג אמש: "לא מנהלים משא ומתן דרך התמקדות בהתנחלויות בלבד, כשברור שהסכסוך בין הישראלים לפלסטינים הוא כה עמוק ומורכב"

:ROSE:

מוזר, כשראיתי את הנאום של קרי, הייתי מוכן להשבע שהוא אמר מפורשות שאמנם ההתנחלויות זו מכשול להסכם וזו בעיה ענקית,
אבל שחשוב להבהיר בצורה הכי ברורה שהסכסוך הוא הרבה יותר מורכב מזה, שהוא לא נובע מההתנחלויות, שלא הן הגורם לבעיה, ושזה לא שאם רק לא היו התנחלויות המצב היה יותר טוב.
אמירה שאפילו המרכז הרדיקלי כאן בארץ יוכל להסכים איתה.

אולי, רק אולי, ההצהרה של תרזה מיי נובעת מרצון להשתיק את החזית מול טראמפ, שתמך רשמית בנייג׳ל פראג׳ שיחליף אותה, ובכלל הכשלון בהתנהלות שלה מולו שגרם לה צרות בקבינט של עצמה, והיא מעדיפה להראות לו שהיא לא אוייבת שלו, וזה לא באמת קשור לקרי והמצב בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.

וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".

לא, נוח להתפס לחוסיין, כי לג׳ורג׳ בוש לא קראת וואקר, ולביל קלינטון לא קראת ג'פרסון.
אז כן, אתה גזען (בלי מרכאות) על זה שאתה מתעקש לקרוא לו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

וברצינות עכשיו,

לא, נוח להתפס לחוסיין, כי לג׳ורג׳ בוש לא קראת וואקר, ולביל קלינטון לא קראת ג'פרסון.

הם לא גזענים הם יהודונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

במהלך דיפלומטי חריג תוקפת ראש ממשלת בריטניה תרזה מיי את מזכיר המדינה האמריקני בעקבות נאום עקרונות השלום שהציג אמש: "לא מנהלים משא ומתן דרך התמקדות בהתנחלויות בלבד, כשברור שהסכסוך בין הישראלים לפלסטינים הוא כה עמוק ומורכב"

מוזר, כשראיתי את הנאום של קרי, הייתי מוכן להשבע שהוא אמר מפורשות שאמנם ההתנחלויות זו מכשול להסכם וזו בעיה ענקית,
אבל שחשוב להבהיר בצורה הכי ברורה שהסכסוך הוא הרבה יותר מורכב מזה, שהוא לא נובע מההתנחלויות, שלא הן הגורם לבעיה, ושזה לא שאם רק לא היו התנחלויות המצב היה יותר טוב.

אולי, רק אולי, ההצהרה של תרזה מיי נובעת מרצון להשתיק את החזית מול טראמפ, שתמך רשמית בנייג׳ל פראג׳ שיחליף אותה, ובכלל הכשלון בהתנהלות שלה מולו שגרם לה צרות בקבינט של עצמה, והיא מעדיפה להראות לו שהיא לא אוייבת שלו, וזה לא באמת קשור לקרי והמצב בישראל.

בהחלט מסכים.
לא הבנתי בשביל מה טרחת לספק את ההסבר המפורט הנ"ל.
שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 09:06 
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

וברצינות עכשיו,

אחושרמוטה גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 09:06 
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

בהחלט מסכים.
לא הבנתי בשביל מה טרחת לספק את ההסבר המפורט הנ"ל.
שיהיה.

מה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:00 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:
מה אתה חושב שבגלל ששמת איקון כזה :bang:
וקיבלת עידוד ממר טרולי אז אתה צודק?
אני מסכים עם פאביו, או שאתה לא מצליח להעביר את המסר או שאתה צבוע או שאתה גזען
אני לא רואה הבדל בין פינוי התנחלויות (במהרה בימינו) לבין החלפת אוכלוסייה (מזרח ירושלים דוגמה קצת יותר טובה)
בשורה התחתונה האקט הזה קשה וגרוע לכל אדם באשר הוא אדם, מה זה משנה מה שמו?

אז אני אחדד לך את המסר.
מותר למדינה להזיז אזרחים שלה בתוך המדינה (במקרה של המתנחלים זה אפילו לא בתוך המדינה).
אסור למדינה להעביר אזרחים שלה אל מחוץ לגבולות המדינה

הנושא נראה לי כמו חידה מחשבתית שמצריכה ניתוק של הרגש מצד אחד והקשבה למוח ומהצד השני ניתוק של המוח והקשבה לרגש
אז מהצד המחשבתי אשאל, האם שכונות במזרח ירושלים צריכות לעבור למדינה הפלשתינית כשתקום?
עכשיו מהצד הרגשי, אני לא רוצה שאף אחד יצטרך לעבור מביתו ללא רצון (למרות שאני בהחלט בעד פינוי ההתנחלויות), אבל למען הסדר מדיני ארוך טווח ובר קיימא אני חושב שזה פתרון טוב .

בכל מקרה יש לי הרגשה שאם תשאל לא מעט ערבים ישראלים איך הם מכנים את עצמם הם יבחרו במילה פלשתינאי ולא ישראלי
למען הסר ספק אני לא בעד להעביר ערבים ישראלים ללא רצונם מביתם

מה שקשה לי לקבל זה את האוטומציה של אדום נחמד לכך שאין בעיה לפנות ישראלי מביתו גם אם זו התנחלות שאני נגדה ב 100%
אני לא מוכן לעשות הבדלה בכאב שמהלך כזה גורם לכל אדם באשר הוא אדם

אז אחרי שהעברת עלי ביקורת בחרת שלא להגיב לי עניינית, אלא לקשקש עלי מעל הראש שלי
נו, כנראה זה יותר קל ככה..

מה אתה נעלב?
במקום לענות לכל אחד בנפרד פשוט המשכתי את התגובה מול הפירוש של בני 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

מייקל אורן הוא לא בצלאל סמוטריץ' אבל הוא לא בדיוק העפרון המחודד ביותר בקלמר. אין לאובאמה שום "צד מוסלמי". הוא נוצרי. ולקרוא לו חוסיין זה בערך כמו לקרוא לך יהודון. זה לא השם שלו.
מעבר לזה, לפי אלו פרמטרים אתה קובע שהוא היה הנשיא הכי עוין לישראל בהיסטוריה המודרנית. איך זה שהוא נתן סיוע צבאי לישראלי שגדול פי כמה מקודמיו בתפקיד מסתדר עם התיאוריה המוסלמית שלך? איך זה שהממשל שלו מפוצץ ביהודים (הרבה יותר ממוסלמים אגב) מסתדר עם זה?

אם משווים אותו לנשיאי עבר (ועתיד), התמונה ברורה. הוא הביא את היחסים האלה לשפל (ביחד עם החשוד מהצוללות). זה לגיטימי, האמריקאים ידעו שקוראים לו חוסיין כשהם בחרו אותו, הם ידעו שאבא שלו מוסלמי, בדיוק כמו שהם יודעים שטראמפ גזען. מה שלא לגיטימי זה לנסות להסביר איך מי שחתם על הסכם עם מדינה שיעית מכחישת שואה הוא הנשיא הכי פרו ישראלי שהיה. וזה גם לא לגיטימי לתת להחלטה כזאת שנויה במחלוקת להתקבל כשאתה בתקופת מעבר ואתה יודע שזאת לא המדיניות של הממשל הבא.

ואגב לטענות של רד אין בלאד על גזענות, אם יש מישהו שמפחיד אותי יותר מחוסיין זה האבא של לוי. אם הוא היה נבחר, חוסיין היה נראה כמו סמוטריץ' לידו. הייתי תוקף אותו הרבה יותר מאשר את הנשיא היוצא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
לא כל כל עקבתי אחרי הקריירה של אובמה ומה הוא עשה עד עכשיו לגבי ישראל, אבל ההחלטה האחרונה באו״ם היא טובה ונכונה לישראל, ומי שתומך בה או לפחות לא מתנגד לה הוא פרו ישראלי, לא להיפך.

תאמין לי, אין אחד שמסכים איתך יותר ממני. השילוב של הנחקר מהצוללות וטראמפ מרעיד אותי בהקשר של העתיד שלנו כאן. אבל לא ככה, לא בעיתוי ולא בצורה הזאת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:23 
אז אתה תומך בהחלטה שהתקבלה בזכות ההמנעות של אובמה באו"ם, חושב שהיא טובה לישראל ומי שתומך בה (או נמנע) הוא פרו ישראלי, אבל בעצם אובמה הוא הנשיא הכי אנטי ישראלי ever בגלל העיתוי (עוד דקה אובמה וקארי לא שם, אז מה זה משנה) והצורה (המנעות איננה תמיכה, ואי-הטלת וטו כבר ראינו בעבר מכל הנשיאים האמריקאיים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אני תומך בתוכן של ההחלטה, לא בהחלטה. מסכים עם התוכן שלה ושל הנאום של קרי, אבל ארה"ב בעצמה אמרה עד עכשיו שהיא מתנגדת להחלטות חד צדדיות. לא דומה התנגדות שלי להתנחלויות להתנגדות של מדינות העולם להתנחלויות. ההחלטה הזאת היא פרו פלשתינאית ולדעתי חוסיין דחף אותה ממניעים כאלה. הפתרון הוא לשבת למשא ומתן, לא להעביר החלטות שחושפות את ישראל ובכיריה לתביעות וחקירות (לא שביבי צריך, הוא נחקר ממילא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:38 
אתה ממש מתוסבך עם עצמך.
ממשלת ישראל מתנגדת לתוכן של ההחלטה (בו אתה תומך) כבר שנים רבות, כמה זמן עוד היית מציע להמתין עד שנתניהו ובנט ישנו את דעתם לפני שזה יהיה בסדר לקבל החלטה חד-צדדית באו"ם?
האם הרחבת התנחלויות וגיבוי הקמת התנחלויות מבודדות ומאחזים הוא לא צעד חד-צדדי של ממשלת ישראל?
בנוגע למו"מ, על מי חשבת כראש הצוות הישראלי? יש לך לבחור בין אלקין, יריב לוין ומירי רגב.
ותפסיק לקרוא לו חוסיין, אתה מנסה להעליב אותו על רקע המוצא האתני שלו וזה פשוט אקט מושתן.

נערך לאחרונה על ידי Lion Den בתאריך 30 דצמבר 2016, 13:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:40 
Site Admin
סמל אישי של המשתמש
בשבוע האחרון היו פה מספר משתמשים שלא כיבדו את כללי הפורום ואת חבריהם האדומים.
הם יצאו לתקופת צינון.
אתם מתבקשים להתייחס בכבוד בסיסי לחבריכם, גם אם הדעות שלהם מרתיחות את דמכם.

א.ד.הומינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
כנראה ששכחת משהו קטן שנקרא דמוקרטיה. העם בישראל, לצערי, בוחר שוב ושוב במדיניות הזאת. הפתרון הוא לשכנע את העם שסיפוח הוא אסון ונהל מו"מ עם הפלשתינאים (אם יש מישהו בצד שלהם שהוא רציני). אתה מבין מה ההבדל ביני ובינך? למרות שאני מתנגד להתנחלויות, אני לא "מוסר" את ישראל בידי מדינות העולם רק כי לא הצלחתי לשכנע את העם. אני מקווה שרעיון משאל העם של שלום עכשיו יתממש ואז לדעתי העם, שברובו נגד מדינה דו לאומית, יגיד את דברו וידחק את המתנחלים הצידה. אבל בדרכים לגיטימיות ודמוקרטיות, לא בדרכים של כפייה ותביעות בינלאומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:

אז אחרי שהעברת עלי ביקורת בחרת שלא להגיב לי עניינית, אלא לקשקש עלי מעל הראש שלי
נו, כנראה זה יותר קל ככה..

מה אתה נעלב?
במקום לענות לכל אחד בנפרד פשוט המשכתי את התגובה מול הפירוש של בני 12

אין פה עלבון או כעס או כל רגש אחר. אל תתרגש.
אבל כן, אם אתה בוחר להמשיך להזכיר אותי בהקשרים שליליים אבל לא מסוגל להגיב להסברים שכתבתי ואילו מתעלם מהם, אני אעיר לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
גונדר הפורום כתב:
הם יצאו לתקופת צינון.

א.ד.הומינם

לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:41 
kobster כתב:
גונדר הפורום כתב:
הם יצאו לתקופת צינון.

א.ד.הומינם

לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כנראה ששכחת משהו קטן שנקרא דמוקרטיה. העם בישראל, לצערי, בוחר שוב ושוב במדיניות הזאת. הפתרון הוא לשכנע את העם שסיפוח הוא אסון ונהל מו"מ עם הפלשתינאים (אם יש מישהו בצד שלהם שהוא רציני). אתה מבין מה ההבדל ביני ובינך? למרות שאני מתנגד להתנחלויות, אני לא "מוסר" את ישראל בידי מדינות העולם רק כי לא הצלחתי לשכנע את העם. אני מקווה שרעיון משאל העם של שלום עכשיו יתממש ואז לדעתי העם, שברובו נגד מדינה דו לאומית, יגיד את דברו וידחק את המתנחלים הצידה. אבל בדרכים לגיטימיות ודמוקרטיות, לא בדרכים של כפייה ותביעות בינלאומיות.

מת על הטיעון הזה. העם בישראל בוחר שוב ושוב במדיניות לא חוקית, לא דמוקרטית ולא מוסרית. ההתנחלויות לא חוקיות וסופן קץ המדינה הדמוקרטית. למעשה ישראל כבר 50 שנה לא מדינה דמוקרטית על אף שמתקיימות בה בחירות חופשיות.
אם העם רק הולך ומגדיל את תמיכתו במדיניות שכזאת, הרבה תודות למערכת החינוך הנפלאה שלנו שמגדלת דור עתיד שהבנה של המושג דמוקרטיה זר לו לחלוטין (ככה זה שלממשלה שלך המושג דמוקרטיה זר לחלוטין), אז הפתרון יצטרך להיות חיצוני, כמו כל משטר רשע שהיה צריך התערבות חיצונית כדי שיפסק.
Lion Den כתב:

ותפסיק לקרוא לו חוסיין, אתה מנסה להעליב אותו על רקע המוצא האתני שלו וזה פשוט אקט מושתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:11 
Officer Barbrady כתב:
כנראה ששכחת משהו קטן שנקרא דמוקרטיה. העם בישראל, לצערי, בוחר שוב ושוב במדיניות הזאת.

כנראה שכחת מה שהוסבר כאן כבר כמה וכמה פעמים: דמוקרטיה היא לא רק "הרוב קובע". בדמוקרטיה יש דברים שרוב העם יכול להצביע עבורם, והם לא חוקתיים ולא דמקורטים. אתה וחברים אחרים כאן מתבקשים להפסיק לאלתר את השימוש במונח "העם החליט" כדי להצדיק החלטות או מחדלים של השלטון, ואנחנו לא ניאלץ להסביר את זה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:18 
לא הבנת, הוא נגד התנחלויות אבל אסור לגויים להחליט בשביל יהודים ועל העיקרון הזה מבחינתו שהמזרח התיכון ישרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 16:01 
העם עם האלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
ארי שמאי כתב:

יותר מכל אני מתעב חנפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הפועל כתב:
הפועל כתב:
Lion Den כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 66&sid=126
אם מנדלבליט מאשר פתיחת חקירה פלילית ומסיים עם השטויות של הבדיקות אז יש למה לחכות.
נחזיק אצבעות.

די נו. מנדלבליט זה הפודל שלו. לא יצא מזה כלום, שקוף לגמרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900544,00.html
ציטוט:
החקירה מרוכזת בפרקליטות מחוז ירושלים. יציאתו לחופשה של הפרקליט אורי קורב עיכבה לזמן מה את החקירה.

:BOW: :LOL2: :facepalm:

איך לאמר בעדינות, לאור רמת הנחישות במערכת אכיפת החוק, לא נראה לי שביבי צריך להתחיל לארוז מזוודות.

אני מבין שאתה לא מכיר את הסיפור?
זה לא שהוא יצא סתם מרצונו החופשי לחופשה

http://www.mako.co.il/news-law/legal-q4 ... 851004.htm

לא הכרתי. אבל אני לא כ"כ מבין למה זה אמור לשנות למישהו בכלל. חקירה של ראש ממשלה אמורה להיות הדבר בראשון בסדר העדיפויות של הפרקליטות. בירור האשמה שלו או זיכויו מאשמה זה משהו שצריך לקבל עדיפות לפני כל דבר אחר. כשחקירה כזאת קריטית מתעכבת כי אחד מהפרקליטים לא יכול למלא את תפקידו - מכל סיבה שהיא בעולם - זאת חובבנות ורשלנות במקרה הטוב. שימצאו מישהו אחר שיעשה את העבודה שלו לעזאזל. הייתי אומר שזה מביך, אבל מאחר שלי אישית זה די ברור שזה לא מקרי שניצלו את צירוף המקרים הזה כדי למשוך רגליים בחקירה, אז אני לא מצפה שהם יובכו מזה אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 21:43 
הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
הפועל כתב:
הפועל כתב:
Lion Den כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 66&sid=126
אם מנדלבליט מאשר פתיחת חקירה פלילית ומסיים עם השטויות של הבדיקות אז יש למה לחכות.
נחזיק אצבעות.

די נו. מנדלבליט זה הפודל שלו. לא יצא מזה כלום, שקוף לגמרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900544,00.html
ציטוט:
החקירה מרוכזת בפרקליטות מחוז ירושלים. יציאתו לחופשה של הפרקליט אורי קורב עיכבה לזמן מה את החקירה.

:BOW: :LOL2: :facepalm:

איך לאמר בעדינות, לאור רמת הנחישות במערכת אכיפת החוק, לא נראה לי שביבי צריך להתחיל לארוז מזוודות.

אני מבין שאתה לא מכיר את הסיפור?
זה לא שהוא יצא סתם מרצונו החופשי לחופשה

http://www.mako.co.il/news-law/legal-q4 ... 851004.htm

לא הכרתי. אבל אני לא כ"כ מבין למה זה אמור לשנות למישהו בכלל. חקירה של ראש ממשלה אמורה להיות הדבר בראשון בסדר העדיפויות של הפרקליטות. בירור האשמה שלו או זיכויו מאשמה זה משהו שצריך לקבל עדיפות לפני כל דבר אחר. כשחקירה כזאת קריטית מתעכבת כי אחד מהפרקליטים לא יכול למלא את תפקידו - מכל סיבה שהיא בעולם - זאת חובבנות ורשלנות במקרה הטוב. שימצאו מישהו אחר שיעשה את העבודה שלו לעזאזל. הייתי אומר שזה מביך, אבל מאחר שלי אישית זה די ברור שזה לא מקרי שניצלו את צירוף המקרים הזה כדי למשוך רגליים בחקירה, אז אני לא מצפה שהם יובכו מזה אפילו.

אני מעריך שהוא קריטי לחקירה
ולכן מישהו דאג ללכת דווקא על הראש שלו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 22:17 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

מייקל אורן הוא לא בצלאל סמוטריץ' אבל הוא לא בדיוק העפרון המחודד ביותר בקלמר. אין לאובאמה שום "צד מוסלמי". הוא נוצרי. ולקרוא לו חוסיין זה בערך כמו לקרוא לך יהודון. זה לא השם שלו.
מעבר לזה, לפי אלו פרמטרים אתה קובע שהוא היה הנשיא הכי עוין לישראל בהיסטוריה המודרנית. איך זה שהוא נתן סיוע צבאי לישראלי שגדול פי כמה מקודמיו בתפקיד מסתדר עם התיאוריה המוסלמית שלך? איך זה שהממשל שלו מפוצץ ביהודים (הרבה יותר ממוסלמים אגב) מסתדר עם זה?

אם משווים אותו לנשיאי עבר (ועתיד), התמונה ברורה. הוא הביא את היחסים האלה לשפל (ביחד עם החשוד מהצוללות). זה לגיטימי, האמריקאים ידעו שקוראים לו חוסיין כשהם בחרו אותו, הם ידעו שאבא שלו מוסלמי, בדיוק כמו שהם יודעים שטראמפ גזען. מה שלא לגיטימי זה לנסות להסביר איך מי שחתם על הסכם עם מדינה שיעית מכחישת שואה הוא הנשיא הכי פרו ישראלי שהיה. וזה גם לא לגיטימי לתת להחלטה כזאת שנויה במחלוקת להתקבל כשאתה בתקופת מעבר ואתה יודע שזאת לא המדיניות של הממשל הבא.

ואגב לטענות של רד אין בלאד על גזענות, אם יש מישהו שמפחיד אותי יותר מחוסיין זה האבא של לוי. אם הוא היה נבחר, חוסיין היה נראה כמו סמוטריץ' לידו. הייתי תוקף אותו הרבה יותר מאשר את הנשיא היוצא.

יהודון,
הם לא ידעו שהשם שלו חוסיין, כי זה לא השם שלו. הם לא ידעו שאבא שלו מוסלמי בגלל שאבא שלו היה אטאיסט מוצהר (סבא של אובאמה היה מוסלמי).
אשר לאיראן, תזכיר לי מה גורג' בוש עשה לעצור את מרוץ החימוש האיראני? ותזכיר לי מי הנשיא שהטיל עליהם את הסנקציות הקשות ביחד עם 6 המעצמות האחרות? אתה זוכר את כל הכותרות בעיתונים "איראן במרחק שנה מפצצת אטום"? זוכר את הציורים האינפנטיליים של ביבי באו"ם? איפה הכותרות האלו היום? לאן הם נעלמו? ואם להגיע להסכם עם "מדינה שיעית מכחישת שואה" וממשלים אמריקאים, אתה זוכר את רונלד רייגן? הוא הגיע להסכמים עם המדינה הזאת?
ולבסוף, אשר לתקופת מעבר, אם אתה חושב שזה לגיטימי לבחור אותו, אז הבחירות הן ל4 שנים. גם שלו. וגם של טרמפ.

בשורה התחתונה, מה שיש לך זאת תחושת בטן ומה שאין לך אלו עובדות. כשאתה משווה עובדות אתה רואה שממשל אובאמה לא היה פחות ידידותי לישראל מהממשלים שקדמו לו. אם משווים אותו לממשל W, אז ממשל אובאמה לא היה יותר תקיף מממשל בוש בגינוי ההתנחלויות ולא לחץ על ישראל להגיע לפשרות מדיניות יותר מבוש. ב8 השנים האחרונות למשל לא היה מהלך מדיני שבמהלכו ישראל נסוגה מאיזה שטח כבוש. מה שהיא אפשר לאמר על תקופת בוש או על תקופת קלינטון. בשני אלו הגבולות של השליטה הישראלית הצטמצמה. העוצמה הצבאית של ישראל חזקה היום בהשוואה לשכניה יותר ממה שהיה אי פעם, בין השאר מכיוון שהאיום האיראני, שבוש לחלוטין התעלם ממנו, די הוסר בעתיד הנראה לעין, ומכיוון שאובאמה נתן לישראל כל מה שהיא ביקשה מבחינה צבאית, הרבה יותר מקודמיו בתפקיד. אלו עובדות.
וזה רק ממשל W. אתה רוצה להשוות את ממשל אובאמה לממשל H? ממשל שגרר את ישראל לתהליך מדיני בין לאומי שהיא התנגדה לו. ממשל שסירב לאפשר לישראל להתערב צבאית נגד מדינה ששיגרה עליה טילים כדי לשמור על הברית שלו עם שורה של מדינות ערביות. ממשל שנשא ונתן עם אש"ף. ממשל שהאשים את ישראל (בזמן שבישראל עדיין משתוללת האינתיפאדה הראשונה) באופן יותר מובהק מכל הממשלים שבאו אחריו (לא ברמזים, אלא בנאומים) שהיא פשוט לא מעוניינת בהסדר שלום. ממשל שדיבר על ההתנחלויות באופן שהילארי או קרי לא היו מעיזים, ולבסוף גם הטיל סנקציות על ישראל בשל הבנייה בשטחים.
תשווה עובדות ולא הצהרות אנונימיות של ביבי וכלבלביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 23:09 
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

וברצינות עכשיו,

א. אתה לא יודע איך קראתי לבוש וקלינטון. אל תניח הנחות פרי מוחך.
ב. זה בכלל לא רלוונטי איך קראתי להם.
ג. ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם כבר, להגיד עליי "גזען" בגלל שקראתי לו בשמו (המוסלמי), מעיד יותר עליך כגזען (כי אתה לא עושה את ההבחנה, אלא יורה על אוטומט).
ד. לקרוא לו (או לממשל שלו) חוסיין זה בשביל להדגיש נקודה מסויימת. הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי. ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).
זה שאתה ממציא לעצמך סרטים בראש שאכפת לי אם זה חוסיין/כריסטיאנו/משה, זו אך ורק בעיה שלך.

לקרוא לי ולאחרים פה "יהודונים", שחור על גבי לבן בפורום, זה הרבה יותר גזעני מלקרוא למישהו חוסיין (בפרט כשזה חלק משמו האמיתי, ולא המצאה פרי דמיוני). איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
השמאל, כרגיל, משחק אותה "יפה נפש", ומתנהג כאחרון הפרחחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
ג. ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם כבר, להגיד עליי "גזען" בגלל שקראתי לו בשמו (המוסלמי), מעיד יותר עליך כגזען (כי אתה לא עושה את ההבחנה, אלא יורה על אוטומט).
ד. לקרוא לו (או לממשל שלו) חוסיין זה בשביל להדגיש נקודה מסויימת. הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי. ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).
זה שאתה ממציא לעצמך סרטים בראש שאכפת לי אם זה חוסיין/כריסטיאנו/משה, זו אך ורק בעיה שלך.

לקרוא לי ולאחרים פה "יהודונים", שחור על גבי לבן בפורום, זה הרבה יותר גזעני מלקרוא למישהו חוסיין (בפרט כשזה חלק משמו האמיתי, ולא המצאה פרי דמיוני). איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

זה ממש מצחיק איך אתה, בהסברים שאתה נותן, מצדיק את הביקורת עליך ואפילו לא מבין את זה.
הנקודה שאתה מדגיש מקורה בגזענות, ומסתמכת על כלום מלבד גזענות. אין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר. זה מביך.
והשימוש במונח יהודון הגיע כתגובה, ודווקא מעביר את הנקודה מצוין. היית מבין את זה אם היית פחות אטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי.
ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).

אני רק שאלה: אם השם חוסיין לא אומר יותר מדי, איך השימוש בו מדגיש את העובדה שהבנאדם ינק שנאת יהודים מגיל צעיר?
חשבתי שהוא לא אומר כלום, פתאום מסתבר שהוא אומר עליו המון דברים (ולא רק עליו, גם על הסביבה הקרובה שלו בילדות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:31 
אדום נחמד כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

זה ממש מצחיק איך אתה, בהסברים שאתה נותן, מצדיק את הביקורת עליך ואפילו לא מבין את זה.
הנקודה שאתה מדגיש מקורה בגזענות, ומסתמכת על כלום מלבד גזענות. אין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר. זה מביך.
והשימוש במונח יהודון הגיע כתגובה, ודווקא מעביר את הנקודה מצוין. היית מבין את זה אם היית פחות אטום.

הנקודה שאני מדגיש מקורה בעובדות, ומסתמכת רק על עובדות.
הרבה מוסלמים ברחבי העולם (הייתי אומר "רובם", אבל אין לי ממש מספרים) שונאים יהודים, גם אם אין להם ממש מושג איפה זה ישראל ומה באמת קורה פה. זו הגזענות האמיתית. להתעלם מזה זה טמטום.
ואם המושג "יהודון" הגיע כתגובה, זה הופך את זה לבסדר? אין הרבה הבדל בין לקרוא למישהו "יהודון" לבין "חייל גרמני משנות ה-40'". רק שעל הראשון לא מרחיקים פה אנשים, ועל השני כן.
במקום מתוקן, האנשים שהשתמשו במושג הזה באשכול היו מורחקים. אבל אין לי ציפייה כזו כאן.

teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי.
ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).

אני רק שאלה: אם השם חוסיין לא אומר יותר מדי, איך השימוש בו מדגיש את העובדה שהבנאדם ינק שנאת יהודים מגיל צעיר?
חשבתי שהוא לא אומר כלום, פתאום מסתבר שהוא אומר עליו המון דברים (ולא רק עליו, גם על הסביבה הקרובה שלו בילדות).

השם חוסיין זה בסך הכל שם, כמו כל שם אחר. זו עובדה.
"ממשל חוסיין" בא להעביר נקודה שהעומד בראשו הוא מוסלמי שככל הנראה עבר שטיפת מוח נגד יהודים/ישראל מתישהו בחייו. גם זו עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: