תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין רוכש למועדון - הדיון הבא ב 4.1
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
pogi כתב:
אפשר לכעוס על העיתונאי הזה עד מחר אבל בזמן שאופירה וצנציפר מתווכחים ביניהם מה שם המשפחה המדויק של הצרפתי המצחיק, הוא מגיע עם כתבה חדה וברורה שמבהירה למה כל העניין הזה הוא קשקוש (אפילו אם הוא נעזר בגוגל). בדיוק כמו שבזמן שכלי תקשורת אחרים סיפרו איך אוטוטו מנחיתים את דמארי הוא לא הפסיק לכתוב עד כמה המצב הוא חרא.

בכל מקרה, קיבלתי את הרושם שהנאמנים פועלים בצורה רציונלית ומבינים שלפחות כרגע אף אחד לא יקנה את המועדון הזה והמטרה היא להחיות את העסק עד מאי. זו צריכה להיות המטרה ולא בזבוז זמן אצל כל מיני אליהו אליהו למיניהם שלא ייצא מהם כלום.

מה כתבה חדה וברורה? הוא מצא 3 תוצאות בגוגל שיש בהן איזושהי אינפורמציה שהוא מצליח לפרש, שהיא אולי קצת מעניינת אבל לא אומרת הרבה ובטח שלא מספיק כדי שניתן יהיה להגיד עליו משהו מעניין, וחיבר אותם ל"תחקיר" עם כותרת מפוצצת ותוכן שנראה כמו מישהו שמנסה לחרטט במבחן בספרות בתיכון אחרי שלא היה בכיתה כל הסמסטר וקרא סיכום רבע שעה לפני. הסיבה העיקרית שלא היה "תחקיר" עמוק בהרבה מבחינת תוכן(אבל בלי כותרות מפוצצות) בפורום היא שגלודשטיין פיענח איך כותבים את השם שלו באנגלית לפנינו.

אוקי בוא אני אתנסח מחדש, לא הכתבה חדה וברורה אלא המסקנה שעולה ממנה- והיא שהצרפתי הזה הוא לא מה שיפתור את הבעיות שלנו. ותכלס, בימים אלו המסקנות שעולות מתוך הכתבות זה מה שמעניין אותי ולא הצורה של הכתבה

זאת אכן התמונה שהוא מנסה להעלות, רק שהוא מביא נתונים שזה זלזול באינטיליגנציה לצייר אותה איתם. עם אותו עומק של נתונים אפשר גם להציג את גולדהאר כאסון הכי גדול שיהיה בהיסטוריה של מכבי, ואת אברמוביצ' ככזה שבגללו עד סוף החודש צ'לסי לא תהיה קיימת.
סביר להניח שלא ממנו תבוא הישועה כי יש ספק גדול בנוגע לאם היא בכלל תגיע, אבל אין שום מסקנה מעניינת שניתן להסיק מכך שהוא היה בין הבעלים של חברה שהתפרקה, שהוא חשב לקנות שתי קבוצות כדורגל וזה לא יצא לפועל, שבחשבון הלינקדאין שלו לא כתובים עסקים שלו, ושהוא משחק פוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
pogi כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
pogi כתב:
אפשר לכעוס על העיתונאי הזה עד מחר אבל בזמן שאופירה וצנציפר מתווכחים ביניהם מה שם המשפחה המדויק של הצרפתי המצחיק, הוא מגיע עם כתבה חדה וברורה שמבהירה למה כל העניין הזה הוא קשקוש (אפילו אם הוא נעזר בגוגל). בדיוק כמו שבזמן שכלי תקשורת אחרים סיפרו איך אוטוטו מנחיתים את דמארי הוא לא הפסיק לכתוב עד כמה המצב הוא חרא.

בכל מקרה, קיבלתי את הרושם שהנאמנים פועלים בצורה רציונלית ומבינים שלפחות כרגע אף אחד לא יקנה את המועדון הזה והמטרה היא להחיות את העסק עד מאי. זו צריכה להיות המטרה ולא בזבוז זמן אצל כל מיני אליהו אליהו למיניהם שלא ייצא מהם כלום.

מה כתבה חדה וברורה? הוא מצא 3 תוצאות בגוגל שיש בהן איזושהי אינפורמציה שהוא מצליח לפרש, שהיא אולי קצת מעניינת אבל לא אומרת הרבה ובטח שלא מספיק כדי שניתן יהיה להגיד עליו משהו מעניין, וחיבר אותם ל"תחקיר" עם כותרת מפוצצת ותוכן שנראה כמו מישהו שמנסה לחרטט במבחן בספרות בתיכון אחרי שלא היה בכיתה כל הסמסטר וקרא סיכום רבע שעה לפני. הסיבה העיקרית שלא היה "תחקיר" עמוק בהרבה מבחינת תוכן(אבל בלי כותרות מפוצצות) בפורום היא שגלודשטיין פיענח איך כותבים את השם שלו באנגלית לפנינו.

אוקי בוא אני אתנסח מחדש, לא הכתבה חדה וברורה אלא המסקנה שעולה ממנה- והיא שהצרפתי הזה הוא לא מה שיפתור את הבעיות שלנו. ותכלס, בימים אלו המסקנות שעולות מתוך הכתבות זה מה שמעניין אותי ולא הצורה של הכתבה

זאת אכן התמונה שהוא מנסה להעלות, רק שהוא מביא נתונים שזה זלזול באינטיליגנציה לצייר אותה איתם. עם אותו עומק של נתונים אפשר גם להציג את גולדהאר כאסון הכי גדול שיהיה בהיסטוריה של מכבי, ואת אברמוביצ' ככזה שבגללו עד סוף החודש צ'לסי לא תהיה קיימת.
סביר להניח שלא ממנו תבוא הישועה כי יש ספק גדול בנוגע לאם היא בכלל תגיע, אבל אין שום מסקנה מעניינת שניתן להסיק מכך שהוא היה בין הבעלים של חברה שהתפרקה, שהוא חשב לקנות שתי קבוצות כדורגל וזה לא יצא לפועל, שבחשבון הלינקדאין שלו לא כתובים עסקים שלו, ושהוא משחק פוקר.

אתם לא מבינים, אחרי שכמעט כולם נפלו עם אליהו אליהו, כל עיתונאי רוצה עכשיו להיות הראשון לזהות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
השאלה שלי היא כמה זמן לוקח מאז שסוגרים עסקה על מכירת שחקן ועד שהכסף נכנס, בזמן שאנחנו חייבים כסף באופן מיידי כדי לשלם על תקציב הוצאות הקבוצה/משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 10:13 
סעדון כתב:
השאלה שלי היא כמה זמן לוקח מאז שסוגרים עסקה על מכירת שחקן ועד שהכסף נכנס, בזמן שאנחנו חייבים כסף באופן מיידי כדי לשלם על תקציב הוצאות הקבוצה/משחקים

אם יהיה הסכם בית המשפט יסכים לאשר לרוכשים לקחת הלוואת גישור אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 10:49 
נמתין לאורנשטיין
אני מניח שיהיו עוד הרבה תהפוכות עד יום רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
נמתין לאורנשטיין

לא יהיה רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 11:55 
dino כתב:
bruno conti כתב:
נמתין לאורנשטיין

לא יהיה רוכש

בין אם יהיה או לא יהיה, בעיניי עדיף שנשחק עם הנוער וסגל דליל ביותר ועם כל הצער גם אם נרד ליגה, עדיף שיבוא רוכש רציני תוך מספר חודשים,ואז יהיה גם לנאמן וגם לבית המשפט לבדוק מיהו הרוכש ומי העומד אחריו, וגם לרוכש יהיה את הזמן לבדיקת נאותות, בדיקת הסכום הנדרש לתפעול הקבוצה, לבדוק את ההשלכות של החובות לפיפא, ולא איזה קומבינטור. צריך לראות את העתיד של הפועל בטווח הארוך ולא הקצר והמידי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 11:55 
dino כתב:
bruno conti כתב:
נמתין לאורנשטיין

לא יהיה רוכש

בדוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:00 
בר קולמוסא כתב:
סעדון כתב:

אם יהיה הסכם בית המשפט יסכים לאשר לרוכשים לקחת הלוואת גישור אני מניח.

לא רלוונטי. הכסף הזה, או רובו המכריע, לא ילך לתפעול השוטף. רק לנושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:38 
במידה ולא יגיע רוכש (אני חושב שלא יגיע) איזה ערך ספורטיבי יהיה לעלות עם הנוער ולספוג תבוסות? גסיסה איטית כואבת ומשפילה. עדיף לגמור את זה בבת אחת.כמו שמורדים פלסטר.מבחינתי כדורגל זה הפועל.אין הפועל גמרתי עם כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:46 
אי אפשר להפסיק פעילות ולהתחיל מהלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:48 
אני גם לא מבין למה לא יורדים עכשיו ישר ללאומית
בהנחה ואין רוכש עד יום רביעי רוב השחקנים יימכרו,9 הנקודות יירדו וגם ככה נרד ליגה תוך כדי התבזויות בכל משחק
מעדיף לרדת ללאומית כבר עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
dino כתב:
bruno conti כתב:
נמתין לאורנשטיין

לא יהיה רוכש

בדוק?

באין איש עם כיסים עמוקים בסביבה, אז בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
בהנחה ואין רוכש עד יום רביעי רוב השחקנים יימכרו,9 הנקודות יירדו וגם ככה נרד ליגה תוך כדי התבזויות בכל משחק

שום התבזות אנחנו לא אוהדי ניצחונות אפשר להפסיד ולא קרה כלום הילדים יקבלו חשיפה ונסיון זה יכול לבנות שניים שלושה שחקנים שככה היו נעלמים יהיו כמה מהסגל הישן שישארו בגרושים כי לא תהיה להם אלטרנטיבה וכמו שהליגה ניראת היום? גם הנוער עם כמה צעירים בשכר חייל יכולים לנצח הרבה קבוצות בטח אם תהיה להם אנרגיה ותמיכה.
אני אבוא לכל משחק לעודד אותם אם ישחקו.
:HEART2: :CHE:

נערך לאחרונה על ידי בני יעקבי בתאריך 30 דצמבר 2016, 12:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:57 
Yalla Hapoel כתב:

חופשי אבל אין אפשרות כזאת.
יגררו את הגופה הזאת חצי שנה עכשיו
כשכל הליגה אונסת אותנו משחק אחרי משחק.
מעדיף כבר להתפרק עד לליגה ג מאשר לגמור ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:59 
בני יעקבי כתב:
Yalla Hapoel כתב:

שום התבזות אנחנו לא אוהדי ניצחונות אפשר להפסיד ולא קרה כלום הילדים יקבלו חשיפה ונסיון זה יכול לבנות שניים שלושה שחקנים שככה היו נעלמים יהיו כמה מהסגל הישן שישארו בגרושים כי לא תהיה להם אלטרנטיבה וכמו שהליגה ניראת היום? גם הנוער עם כמה צעירים בשכר חייל יכולים לנצח הרבה קבוצות בטח עם תהיה להם אנרגיה ותמיכה.
אני אבוא לכל משחק לעודד אותם אם ישחקו.

זה שנבוא לעודד זה ברור וידוע
אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שיש לך סיכוי למשהו עם הנוער
ולא תרוויח שום שחקן להיפך זה טראומות לקריירות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים עם מי שרוצה ללכת להפסקת פעילות. עדיף להישאר עם תקציב רזה וקבוצת נוער מחוזקת ובזמן הזה להכין את המועדון לרכישה בקיץ מבחינת הסדר החובות בארץ ובחו"ל, הפסקת פעילות יכולה לגרור אחריה סנקציות מאופ"א שלכו תדעו איפה יגמרו ומה יהיו ההשלכות שלהן.
באופן כללי, אני מאמין שכל עוד יש סיכוי אז נלחמים וגם עם תקציב רזה ומינוס 9 נקודות עדיין יש סיכוי, גם אם אפסי, להישאר בליגה. אף אחד לא יודע כרגע איך יראה הסגל אחרי ינואר ולוזון כבר הראה שהוא יכול להוציא את המקסימום גם מסגל מוגבל, מה גם שאנחנו לא בדיוק מתמודדים מול אימפריות נגד הירידה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:06 
kobster כתב:
לא מסכים עם מי שרוצה ללכת להפסקת פעילות. עדיף להישאר עם תקציב רזה וקבוצת נוער מחוזקת ובזמן הזה להכין את המועדון לרכישה בקיץ מבחינת הסדר החובות בארץ ובחו&quot;ל, הפסקת פעילות יכולה לגרור אחריה סנקציות מאופ&quot;א שלכו תדעו איפה יגמרו ומה יהיו ההשלכות שלהן.<br />באופן כללי, אני מאמין שכל עוד יש סיכוי אז נלחמים וגם עם תקציב רזה ומינוס 9 נקודות עדיין יש סיכוי, גם אם אפסי, להישאר בליגה. אף אחד לא יודע כרגע איך יראה הסגל אחרי ינואר ולוזון כבר הראה שהוא יכול להוציא את המקסימום גם מסגל מוגבל, מה גם שאנחנו לא בדיוק מתמודדים מול אימפריות נגד הירידה...

מה ההבדל בין לקנות את הקבוצה עכשיו או בתחילת העונה הבאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:31 
Yalla Hapoel כתב:
kobster כתב:
לא מסכים עם מי שרוצה ללכת להפסקת פעילות. עדיף להישאר עם תקציב רזה וקבוצת נוער מחוזקת ובזמן הזה להכין את המועדון לרכישה בקיץ מבחינת הסדר החובות בארץ ובחו&quot;ל, הפסקת פעילות יכולה לגרור אחריה סנקציות מאופ&quot;א שלכו תדעו איפה יגמרו ומה יהיו ההשלכות שלהן.<br />באופן כללי, אני מאמין שכל עוד יש סיכוי אז נלחמים וגם עם תקציב רזה ומינוס 9 נקודות עדיין יש סיכוי, גם אם אפסי, להישאר בליגה. אף אחד לא יודע כרגע איך יראה הסגל אחרי ינואר ולוזון כבר הראה שהוא יכול להוציא את המקסימום גם מסגל מוגבל, מה גם שאנחנו לא בדיוק מתמודדים מול אימפריות נגד הירידה...

מי שיקנה עכשיו צריך להפעיל את המועדון ב-10 מיליון שקלים עד סוף העונה.
מי שיקנה עכשיו צריך להחליט אם הוא נלחם נגד הירידה ומחזק את המועדון בעוד רכש, דהיינו הוצאה נוספת. המצב המקצועי שלנו לא כל כך טוב, בעיקר אחרי שיורדו הנקודות.

בתחילת העונה הבאה יש לך תזרים הכנסות גדול ממנויים, זכויות שידור, טוטו והתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
Yalla Hapoel כתב:
kobster כתב:

מי שיקנה עכשיו צריך להחליט אם הוא נלחם נגד הירידה ומחזק את המועדון בעוד רכש, דהיינו הוצאה נוספת. המצב המקצועי שלנו לא כל כך טוב, בעיקר אחרי שיורדו הנקודות.

רק נציין שהתזרים הגדול, הוא בליגת העל ולא בלאומית, איפה שנהיה באם רוכש יעדיף לרדת ליגה ולהתחיל מבראשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:45 
dino כתב:
Lion Den כתב:
Yalla Hapoel כתב:
kobster כתב:

רק נציין שהתזרים הגדול, הוא בליגת העל ולא בלאומית, איפה שנהיה באם רוכש יעדיף לרדת ליגה ולהתחיל מבראשית.

וכשנעלה חזרה לליגת העל הוא לא יצטרך להשקיע כסף גדול?
לבנות קבוצה מאפס בלאומית ולאחר מכן מאפס בליגת העל אם בכלל נעלה זה
לא צריך להשקיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:46 
זה נכון, רק סביר להניח שהפועל תוכל לייצר תקציב הכנסות ממנויים וכרטיסים בסדר גודל שהליגה הלאומית לא מכירה.
בשבילנו זה אסון ספורטיבי, אבל מעבר לפגיעה היחסית באיכות המותג, דווקא מבחינה כלכלית זה לא חייב להיות כזה רעיון רע לאדם בעל אמצעים להתחיל את תקופת השליטה שלו במועדון בליגה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:04 
זה לא חוסך לו שקל.
במקום להשקיע את זה עכשיו, הוא יצטרך להשקיע כדי לעלות ליגה ואז כדי להישאר בליגה, כי סגל שעולה מהלאומית לא בהכרח שווה הישארות בליגת העל. אם הוא בונה רק על ההכנסות כדי לעלות מהלאומית לליגת העל אז סגל השחקנים יהיה אפילו חלש יותר.

בגדול כל בן אדם שיגיע לכאן ויודיע שהוא לא מחזק את הקבוצה ויבנה קבוצה מהלאומית, הוא בן אדם שאין לו את האמצעים להחזיק אותנו, זאת האמת. מעדיף להמשיך לחכות למישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:53 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900653,00.html

צנצי מספר על על מו"מ עם "איש עסקים מוכר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
זה מחליף יפה את עונת המלפלפונים הדבר הזה. מספק לי את הריגוש.
אדם מוכר? עמוס לוזון, אמממ... חיים רביבו. מוכר זה לא חייב להיות מעולם הכדורגל.
מה עם הצרפתי ההוא, לורן לורן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:13 
סדר כרונולוגי של חדשות הפועל:
מו"מ חשאי עם מולטי-מיליארדר שמחזיק ב80% ממניות גוגל -----> מו"מ עם איש עסקים שיש לו רשת פלאפל מצליחה -------> אין הצעות. אין מו"מ. אין כסף למשחק הבא. מכבי קונה את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:19 
dino כתב:
זה מחליף יפה את עונת המלפלפונים הדבר הזה. מספק לי את הריגוש.
אדם מוכר? עמוס לוזון, אמממ... חיים רביבו. מוכר זה לא חייב להיות מעולם הכדורגל.
מה עם הצרפתי ההוא, לורן לורן?

הספין של הצרפתי נגמר.
מה שכן, יש מצב שהוא זה המליונר הצרפתי מעונת 14/15? גם הוא היה המצאה של וואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Lion Den כתב:
Yalla Hapoel כתב:
kobster כתב:

אבל התקציב שם יהיה בהתאם. אתה לא בונה קבוצה ב40 מיליון בלאומית. אפילו לא חצי מזה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין רוכש למועדון - הדיון הבא ב 4.1
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 16:02 
Yalla Hapoel כתב:

לוזרים לא מתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהנאמן כתב בדוח עיקר הבעיה בלקחת עכשיו את הקבוצה הם החובות לאופ"א כשהוא כרגע גידר אותם ב 10 מיליון שקל. עד הקיץ יהיה מספיק זמן לעשות סדר בחובות האלו ולתת תמונת מצב ברורה לרוכשים פוטנציאלים.
לא הייתי מזלזל בנקודה הזו, לאור מה שקרה עם כבירי אף אחד לא יקח את המועדון מבלי לדעת בדיוק מה היקף החובות וממה הם מורכבים.
ושוב, להרים ידיים ולקוות להפסקת פעילות זה לוזריות לשמה והכי מנוגד לרוח המועדון. אני מעדיף לראות הפועל נלחמת על הדשא כנגד כל הסיכויים בחצי העונה שנותרה, גם אם זה אומר שנקבל בראש בחלק מהמשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: