תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המכרז
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
תיבת המכרזים נפתחה ב-12:00. עכשיו השעה 16:20 ולא נשמע אף ציוץ בנושא.
אני מניח שלו התיבה היתה ריקה היינו שומעים זאת תוך 5 דקות.

האם אני סתם אופטימי חסר תקנה או שיש תקווה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המכרז
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא האם באמת בשעה 12:00 נפתחה תיבת המכרזים, או שזה רק היה המועד האחרון להגשת ההצעות, והתיבה צפויה להיפתח במועד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:31 
דגל אדום כתב:
השאלה היא האם באמת בשעה 12:00 נפתחה תיבת המכרזים, או שזה רק היה המועד האחרון להגשת ההצעות, והתיבה צפויה להיפתח במועד אחר.

אתם קצת מתבלבלים. לא מדובר במכרז ציבורי ולכן אין כזה דבר "תיבת מכרזים". לא באמת משלשלים מעטפה לתיבה (בדומה למכרז שעורכת הרשות). לאורך כל ימי המכרז מי שרצה להגיש הצעה יכול היה להעביר אותה לנאמן. המעטפה נפתחה כשהיא הגיעה לנאמן. בין אם זה היה לפני שבוע ובין אם זה היה היום ב11:59. המועד האחרון להגשת הצעות היה היום ב12:00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:

הפוך. אילו בתיבה (הסימבולית) היתה ולו הצעה סבירה אחת - היית שומע. סימן לפסימיות.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
עיינתי במודעה שפורסמה, וראיתי שרשום שם שהמועד האחרון הוא ה-27 בדצמבר.
לא ראיתי (לפחות בנוסח שאני ראיתי, אולי היה גם נוסח אחר, או שהמידע הזה נמסר למי שהביע התעניינות), שום התייחסות לשעת ההגשה הסופית.
בכל מקרה, כפי שציין פרשן הבית יואב בן-פורת, מן הראוי קודם להעביר דו"ח מסודר לשופט, ורק אחר כך לפרסם את התוצאות בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Charlie כתב:
ארבעת המופלאים כתב:

הפוך. אילו בתיבה (הסימבולית) היתה ולו הצעה סבירה אחת - היית שומע. סימן לפסימיות.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

לא תשמעו כלום גם אם היתה הצעה וגם אם לאו.
יוגש דו"ח בשעות הקרובות לביהמ"ש ואז נדע וגם נתעדכן באשכול הייעודי לכך!
אין צורך לפתוח אשכול חדש :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
דגל אדום כתב:

אתם קצת מתבלבלים. לא מדובר במכרז ציבורי ולכן אין כזה דבר "תיבת מכרזים". לא באמת משלשלים מעטפה לתיבה (בדומה למכרז שעורכת הרשות). לאורך כל ימי המכרז מי שרצה להגיש הצעה יכול היה להעביר אותה לנאמן. המעטפה נפתחה כשהיא הגיעה לנאמן. בין אם זה היה לפני שבוע ובין אם זה היה היום ב11:59. המועד האחרון להגשת הצעות היה היום ב12:00.

לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה, אבל אם אתה אחד שמבין ויודע, אז אנא סבר את אוזנינו לשאלה המהותית - האם הוגשו בכלל הצעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:46 
דגל אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
דגל אדום כתב:

לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה, אבל אם אתה אחד שמבין ויודע, אז אנא סבר את אוזנינו לשאלה המהותית - האם הוגשו בכלל הצעות?

רק עו"ד קוטלר ועובדי משרדו יודעים (יחד עם הרו"ח שנאמן של הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:49 
דגל אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
דגל אדום כתב:

ערכתי והשתתפתי בימי חיי בלא מעט מכרזים, הן ציבוריים והן פרטיים (בין היתר גם עם עו"ד שאול קוטלר). כך זה עובד. במכרז ציבורי יש באמת תיבה. במכרז פרטי לרוב פשוט מגישים הצעות במהלך תקופת המכרז, כשההצעות נבדקות מיד כשהן מגיעות.
האם יש הצעות? אין לי שמץ. כמו שלירון כתב, כנראה שרק עורכי הדין במשרד של קוטלר יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שפרוק זה תקווה גדולה. שימכרו כל מה ומי שאפשר יסגרו יפרקו את הראל קונץ מאכר בע"מ מי שישאר פלוס נוער ומי שיבוא? ימצא מישיפעיל את זה. ירוצו מהר ? עם הכמעט 20 משחקים שנותרו אפשר להשאר ליגה ואם לא? לא קרה כלום. אם היה לי מליארד דולאר? לא הייתי נכנס היום. פרוק והפרדה מלאה שום קשר עיסקי בין הקבוצה החדשה והישנה. שהמפרק הנאמן יעסוק בעניינו. הבעלים החדשים בעיניינהם. חיים רמון וכל המתנדבים והמני ויצמנים והכבירים וכל מי שתרם ונתן יקבלו כרטיס כבוד אבל לא יכנסו לוולפסון. תוך שנתים עד חמש אנחנו על הסוס חזרה. האסונות הגדולים שלנו היו בנוסף לעלוקות? הנסיונות הנואשים לעלות לאירופה ולהשאיר את הקבוצה בחיים. להתחיל מאפס הרבה יותר טוב מאשר להתחיל עם איזה שהוא קשר לקבוצה הישנה.

וכן אני יודע שזה כאילו נקי גם במכירה אחרי הקפאת הליכים במסגרת הסדר נושים. אבל זה נקי רק המסמר של ג'וחה נשאר בוולפסון. לא צריך שנה שנתים בליגה לאומית לא תהיה אסון. מה שהיה בחמש השנים האחרונות יותר גרוע
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:20 
איזה ליגה לאומית? אם לא יכנס כסף בשבועות הקרובים, הקבוצה פשוט תפסיק לפעול. צריך משהו כמו מליון ש"ח לחודש, וזה גם אם אתה עולה עם הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:24 
נועם שחם כתב:
איזה ליגה לאומית? אם לא יכנס כסף בשבועות הקרובים, הקבוצה פשוט תפסיק לפעול. צריך משהו כמו מליון ש"ח לחודש, וזה גם אם אתה עולה עם הנוער.

מדוע?
כל שחקני הבוגרת משתחררים מההסכמים, אתה רק עם שחקני נוער שיש להם משכורת חיילים (זה הצבא משלם, לא?).
אני מניח שבמקרה כזה תינתן הלוואה באישור ביהמ"ש כדי להמשיך את הפעילות עד לקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:29 
בני יעקבי כתב:
אני חושב שפרוק זה תקווה גדולה. שימכרו כל מה ומי שאפשר יסגרו יפרקו את הראל קונץ מאכר בע"מ מי שישאר פלוס נוער ומי שיבוא? ימצא מישיפעיל את זה. ירוצו מהר ? עם הכמעט 20 משחקים שנותרו אפשר להשאר ליגה ואם לא? לא קרה כלום. אם היה לי מליארד דולאר? לא הייתי נכנס היום. פרוק והפרדה מלאה שום קשר עיסקי בין הקבוצה החדשה והישנה. שהמפרק הנאמן יעסוק בעניינו. הבעלים החדשים בעיניינהם. חיים רמון וכל המתנדבים והמני ויצמנים והכבירים וכל מי שתרם ונתן יקבלו כרטיס כבוד אבל לא יכנסו לוולפסון. תוך שנתים עד חמש אנחנו על הסוס חזרה. האסונות הגדולים שלנו היו בנוסף לעלוקות? הנסיונות הנואשים לעלות לאירופה ולהשאיר את הקבוצה בחיים. להתחיל מאפס הרבה יותר טוב מאשר להתחיל עם איזה שהוא קשר לקבוצה הישנה.

וכן אני יודע שזה כאילו נקי גם במכירה אחרי הקפאת הליכים במסגרת הסדר נושים. אבל זה נקי רק המסמר של ג'וחה נשאר בוולפסון. לא צריך שנה שנתים בליגה לאומית לא תהיה אסון. מה שהיה בחמש השנים האחרונות יותר גרוע
:HEART2:

מסכים, אבל צריך לקחת בחשבון את הסיכון שלא נעלה אחרי ענה או שתיים ואז אחרי כמה שנים בליגות נמוכות באמת אפשר להימחק.

התקווה היא שמישהו עם כסף ועם ראש על הכתפיים יגיע ועושה רושם שזה שהוא יגיע רק אחרי פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
כמה זמן לוקח להגיד אם יש או אין הצעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:41 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

מדוע?
כל שחקני הבוגרת משתחררים מההסכמים, אתה רק עם שחקני נוער שיש להם משכורת חיילים (זה הצבא משלם, לא?).
אני מניח שבמקרה כזה תינתן הלוואה באישור ביהמ"ש כדי להמשיך את הפעילות עד לקיץ.

אז הנוער ישחק בבוקר בליגה לנוער ובערב בבוגרים?
או שיתחשבו בנו ומשחקי הבוגרת יהיו ביום חול?
שואל ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
כמה זמן לוקח להגיד אם יש או אין הצעה

זה לא שמודיעים את זה לתקשורת.
הנאמנים אמורים להכין עכשיו דו"ח על הליך המרכז, סיכום של ההצעות שהתקבלו, אם התקבלו כאלו, והמלצה שלהם להמשך פעולה, ואז להגיש את זה לבית משפט לבדיקה.
אנחנו לא נשמע כלום על זה לפני שיוגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
אני חושב שפרוק זה תקווה גדולה

הפועל רמת גן
הפועל פתח תקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
בני יעקבי כתב:
אני חושב שפרוק זה תקווה גדולה

הפועל רמת גן
הפועל פתח תקווה

ןמכבי שערים והסקציה נס ציונה והפועל טבריה ושמשון וביתר תל אביב ועוד. אז מה? מה שהיה כאן בשנים האחרונות יותר טוב? אני מאמין שהקבוצה הזאת יותר חזקה מזה. תשים לב שקבוצת כדורגל זה דבר ראשון אהודים ומערכת ארגונית ואחר כך וצוות מקצועי ושחקנים בסוף. מכל זה יש לנו היום בעיקר את האוהדים. כל השאר לא קיים יותר. אם אנחנו לא מסוגלים להתרומם מליגה לאומית חזרה איך בכלל נתמודד במבחנים יותר גדולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אם נירוג ידייק לגבי הפועל רמת גן, לקח אותה מפירוק ירון קוריס שקיבל אותה בליגה ארצית (אז ליגה שלישית) הציל אותה מירידה לליגה א', וסחף אותה עד ליגת העל שבדרך הם הגיעו פעם אחת לחצי גמר גביע המדינה, ונראה לי עוד פעם חצי גמר או לפחות רבע גמר גביע המדינה.
ואחריה הביא למשפחת ארקין את הקבוצה, שאני רק יכול לאחל לנו שמישהו כמוהם ירכוש את הקבוצה שלנו. אז בוא נדייק בעובדות לפחות של הפועל רמת גן, כי את הסיפור של האחרות אני לא מכיר.
אם מפירוק התסריט שלנו יהיה דומה לפירוק של הפועל רמת גן, בהתאם לציפיות שלנו מפירוק, הם הרוויחו מאוד מהפירוק שלהם. הלוואי שגם אנחנו נרוויח כך מפירוק, ואני חותם על פירוק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 18:58 
הסבתא של הפועל כתב:
אם נירוג ידייק לגבי הפועל רמת גן, לקח אותה מפירוק ירון קוריס שקיבל אותה בליגה ארצית (אז ליגה שלישית) הציל אותה מירידה לליגה א', וסחף אותה עד ליגת העל שבדרך הם הגיעו פעם אחת לחצי גמר גביע המדינה, ונראה לי עוד פעם חצי גמר או לפחות רבע גמר גביע המדינה.
ואחריה הביא למשפחת ארקין את הקבוצה, שאני רק יכול לאחל לנו שמישהו כמוהם ירכוש את הקבוצה שלנו. אז בוא נדייק בעובדות לפחות של הפועל רמת גן, כי את הסיפור של האחרות אני לא מכיר.
אם מפירוק התסריט שלנו יהיה דומה לפירוק של הפועל רמת גן, בהתאם לציפיות שלנו מפירוק, הם הרוויחו מאוד מהפירוק שלהם. הלוואי שגם אנחנו נרוויח כך מפירוק, ואני חותם על פירוק אתמול.

למיטב זכרוני הסיפור עם הפועל רמת גן היה שונה לגמרי מאיך שתיארת אותו. בפועל, קוריס ניהל את הקבוצה כמו באסטה, כשהקבוצה גם די התבזה בליגת העל ואפילו נחשד בפרשיות שונות מול רשות המיסים (לא זוכר בדיוק מה היה שם). ארקין לקח את המועדון כשהוא די מרוסק ולא ממש השקיע שם (זה לא משנה שיש לו כסף אם הוא לא משקיע אותו בקבוצה נכון?) וגם אחרי זה הכל היה שם די שחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה שאם לא יצא כלום עד עכשיו? הוא מכין הודעת סיום. אם היה מבקש הארכה זה בקשה פשוטה במילא יש לו אישור לעבוד עד ה5 לינואר. אם לוקח לו הרבה זמן להכין תגובה זה כנראה תגובה מורכבת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:08 
אין הצעות סופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
אין הצעות סופי

השאלה היא האם הוא מבקש להאריך את המכרז או הולך לפרוק או מציע איזה שהיא הצעת בינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1,5,0/283533.html?ref=hp
זהו נגמר
:HEART2: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו נחת עליי שפירוק זו אשכרה אופציה. ב-2020 בבלומפילד הבנוי אמן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
רק עכשיו נחת עליי שפירוק זו אשכרה אופציה. ב-2020 בבלומפילד הבנוי אמן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כן יהיה רצון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 20:42 
זהו זה.פירוק זה הסוף מי שחושב אחרת טועה לדעתי.הפועל תחזור כמו שביתר ת"א חזרה...עצוב עצוב.זה לא משנה מי אשם זה בוודאי לא יעזור עכשיו. אנחנו האוהדים לב ליבה של הקבוצה איבדנו את האהבה הזאת מבלי שום יכולת ממשית להשפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
בלי יכולת להשפיע?
האוהדים הביאו את הקבוצה למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 21:16 
אלפקה פעם אחת תסתום את הפה יא אידיוט. אנשים פה שבורים ואתה מתעסק בקשקושים שלך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 21:16 
KingAlpaca כתב:
בלי יכולת להשפיע?
האוהדים הביאו את הקבוצה למצב הזה.

בעלים רציני הוא כמו מנהיג. וכמו שדוד בן גוריון אמר "מנהיג טוב לא עושה מה שהעם רוצה אלא מה שהעם צריך" פחות או יותר זאת הייתה כוונתו גם אם הציטוט לא מילה במילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: