שער 7 הוא אדום כתב:
לוזון הוא באמת הפתעת השנה מבחינתי.
אם איכשהוא ובדרך נס המועדון הזה יישאר בליגה,אז מגיע לו מקום של כבוד בספיר ההיסטוריה
ומחילה על כל פשעי העבר שלו.
כנראה שהמועדון הזה במצבו היה חייב איזה מישהו מהזן האמוציונלי שירים אותו,ולא איזה מכונת שתייה
חסרת רגש סטייל גוטמן.
פשעי העבר שלו?
הפריש את אבוקסיס אחרי שכבר אף אחד לא יכל לראות אותו באמת יותר כשחקן שמוסר אחורה (ולמי ששכח יש לינקים למעלה לפורומים ההם).
הגיע לבתים של הליגה האירופית ונכשל שם
אף אחד לא יודע מה היה קורה ב2008 אם אסולין היה מכניס את הכדור ההוא מול קאלה
ניצח בדרבי היחיד שהיה לו
הפסיד לנו גביע ולקח לחיפה את הנקודות שסיפקו לי את אחד הרגעים המאושרים בחיי בתוך 3 ימים.
הוא אומנם חתום כמאמן הדרבי הזה אבל זה גניבת דעת להגיד שזה בגלל הצורה שהוא עלה וכו' -
1.קודם כל אלי גוטמן אשם בדרבי הזה ובכלל כמנהל מקצועי-מאמן
2.מהרגע שלוזון דרך בהפועל אמרתי לכם מהרגע הראשון שהוא מאמין ב4-4-2 וזה מה שהוא עלה איתו לדרבי, אפשר לבוא בטענות על ההחלטה הזאת אבל זה גיא לוזון וגם את זה הדגשתי, הוא יקום ויפול עם ה4-4-2 שלו, אני רק שמח שהוא כן משנה עמדות ועושה התאמות במערך הזה ואפשר לראות שהקבוצה אכן מתקדמת ולמרות השנאה הפרטית שלי (למערך הזה) הייתי שמח אם הוא היה מכיל את השיטה העקשנית והלוחצת (מה שאתלטיקו עושים בגדול) גם לשאר המחלקות כי סה"כ הקהל יכול להתחבר לסגנון הזה.
אז הוא נכשל במשחק הראשון גם היסטורית אבל לזכותו ייאמר שיש לו עור של פיל.
מישהו פה רשם מתישהו שרב"ש עשה הרבה יותר נזק והוא צדק לפחות כלכלית אי אפשר להתווכח אפילו.
רב"ש הפסיד לנו את אירופה, לוזון התרסק בכל המסגרות אבל הגיע לבתים של הליגה האירופית שזה הכי חשוב ובסופו של דבר גרם בצורה עקיפה גם להכנסה של הצמפיונס ליג.
ה"פשעים ההיסטוריים" של לוזון מקצועית הם כמו של גילי לנדאו...