el dudernio כתב:
א. כמו שאתה אומר הרוכש משלם כסף. אני לא בטוח שהתרחיש שלך אפשרי מבחינה חוקית כי הכסף חייב להייכנס לקופת הנאמן.
ב. אני לא חושב שלנאמן אכפת מהחובות של אופא הם לא נושה ולכן אין לו מחויבות כלפיהם. מבחינתו אם אין קונה הוא מוכר את כל השחקנים (אלטמן, הרוש, גוטליב, דגני, עזרא וכל מי שאפשר) זה בטוח יכניס כמה מליונים לקופת הנאמן והולך לפרוק. אם לא יהיה רוכש החובות לאופא נאבדים יחד עם מועדון הכדורגל.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
כתבת דברים לא נכונים ואתה סתם מטעה אנשים.
1. התרחיש אפשרי, חוקי וכרגע הכי סביר.
2. לנאמן מאוד אכפת מהחובות לאופא, ואבדגי ודוסנטוס ועוד איך נושים.
3. מי בדיוק יקנה את דגני, עזרא והרוש? במקרה הטוב תמצא קבוצה שתסכים לשלם את שכרם. אתה חי בסרט אם אתה חושב שמישהו יסכים גם לשלם לך דמי מעבר. היחיד שבפוטנציה אפשר לקבל עליו סכום משמעותי זה שוינפלד, כשגם זה כבר מתמסמס (שלא נדבר על זה שרק 60 אחוז מדמי העברה שלו שייכים לנו). אולי גם אלטמן אבל בטח לא בסכומים גבוהים. הפועל תגרד כמה מליונים בודדים מדמי מכירה אם בכלל.
4. החובות לאופא לא נאבדים. זה החוב היחיד שכמראה ישרוד את הפירוק של הראל החזקות (זה לא וודאי, אבל קוטלר מוטרד מזה).
בקיצור- כמעט כל מה שכתבת לא נכון וסתם צטעה אנשים
אני אוסיף ואומר שלנאמן יש אינטרס גם בחוב של אופא (כי גם אותו צריך לשלם) וגם בתפעול הקבוצה עד סוף העונה (כי אם לא יהיה מי שישלם את החוזים לסגל, יהיו לך עוד לא מעט נושים- השחקנים)