mr.durden כתב:
הפייסבוק של יואב בן פורת אומר פחות או יותר מה שחשבתי כבר כמה ימים בנוגע לעתיד.
מסתמן רוכש בעל אמצעים מאוד מוגבלים, אין כל כוונה לשלם את המשכורות של הסגל הנוכחי כי ההכנסות של העונה הנוכחית כבר משועבדות ולכן צפויים שחרורים רבים והורדת 9 נקודות מה שככל הנראה יוביל לירידת ליגה.
הכוונה תהיה לנסות להבנות בשנה הבאה מהליגה הלאומית.
אני לא בטוח שהשורה המודגשת משקפת נאמנה את דבריו של בן פורת.
זה הטקסט המלא:
ציטוט:
אז מה יהיה עם הפועל שואלים אותי ? אז ככה האוליגרכים לא עומדים בתור כפי שאתם ודאי יודעים אבל יש מתעניין רציני שבתקווה יגיש הצעה עד יום ג. אני לא יודע מיהו אז תחסכו את השאלות בעניין אבל מה שידוע לי שכוונתו לבנות את הפועל מהליגה הלאומית שכן בסיטואציה שנוצרה (9 הנק יירדו כמעט בוודאות), סיכויי ההישרדות של הקבוצה העונה נמוכים ביותר ולהשקיע 15 מיליון שח לפחות עד סוף העונה, זה סיכון יותר מדי גדול אלא אם כן רוצים להגיע לפירוק בעוד שנתיים שוב. לצערנו, כיום אין לנו פריבילגיות לבחור מי כן ומי לא ולומר לו את מי להביא. אנחנו צריכים לעמוד מאחוריו ולתמוך. צריך תמיד לזכור שהאופציות הן : 1. עצירת פעילות מיידית דהיינו- ליגה ג שכן יש בעיתיות קשה להמשיך ולהפעיל את הקבוצה . 2. הפעלה למשך תקופת זמן קצובה נוספת על ידי הנאמנים בתקציב מינימלי תוך שיחרור/מכירת מרבית השחקנים בניסיון נוסף למצוא רוכש בעוד חודש/חודשיים. יש לזכור שמרבית מקורות ההכנסה השוטפים של הקבוצה נוצלו מראש ובית המשפט איננו מתיר בד"כ הפעלה גירעונית. לסיכום האופציות הן ליגה לאומית (עם רוכש) או ליגה ג. אם יהיו הפתעות עד יום ג זה יהיה נס חנוכה. נקווה לטוב