קומוניסים כתב:
"יודו נאצי יותר מדויק?"
איזה פורום מטופש. .
יאללה, שיהיה לכם אחלה חיים.
הצלחתם להמאיס את המקום עליי ולהפוך אותו לתת רמה, אם זו הייתה המטרה.
למרות שעם חלכקם נהינתי רוב הזמן לשוחח בכיף.
מבחינתי השתיקה של השותקים, וההסכמה החלקית במפורש שניתנה על ידי אחרים כאן למה שקרה פה היום עברה את הגבול שלי כאדם סבלני ונאור ובוודאי כחבר.
אולי נתראה מתיישהו בספטמבר 2029.
מקווה שתהיו הוגנים להתנצל בפניי אז.
מקווה שתהיו הגונים כדי להבין שטעיתם.
למרות ש"הפתרון המדיני" של משתמשים אחרים כאן כולל גירוש יהודים בכפייה מביתם ולהקים מדינה נקייה מיהודים,בעוד שהפתרון שאני הצעתי אינו כולל מרכיב של כפייה כלל, קיבלתי יחס מחמיר ומיוחד.
למה לגרש יהודים זה לא ניאו-נאצי?
למרות זאת לא קראתי לאף אחד מכם ניאו נאצי.
שנקיים מבחן השוואתי נייטרלי מה מבין הפתרונות המדיניים שהוצגו פה קרוב יותר ל"פיתרון הסופי"?
אתם לא מתביישים?
אני קראתי לפגוע בקצה הזרת של אדם חף מפשע?
התשובה היא חד משמעית - לא.
אני רוצה לתת להם אזרחות בקנדה, אוסטרליה וארה"ב.
אני רוצה לתת להם איכות חיים כלכלית וחברתית. אני רוצה לתת להם מערכות בריאות, חינוך ותשתיות מהטובות בעולם. אני רוצה לתת להם מה שהם לא יוכלו לקבל פה לעולם - אזרחות.
זה ניאו נאצי?
איך זה שלגרש למעלה מ700 אלף יהודים החיים כיום מעבר למה שמכונה "הקו הירוק" זה סבבה אגוזים, ואילו ההצעה לפתרון מדיני שלי היא לא פחות מ"ניאו נאצית"?
אבהיר: אין לי שום בעיה שהצעה זו תובא לפתחו של כ-ל מי שיוכח כי אינו יהודי ולא רק לאנשים מוסלמים או ערבים דווקא. כך שאני כלל לא מנסה לערוך כאן אבחנה כלשהיא על רקע מוצא.
תגידו "אבל אתה עושה אבחנה על רקע דת" בוודאי.
במה שונה עניין זה מ"עלייה", פעילות מדינת ישראל לקליטת עולים יהודים דווקא ללא קשר למוצאם ומתן אזרחות להם בהתאם לחוק השבות רק על סמך היותם יהודים? אני לא מתבייש לומר כי האינטרס שלי הוא הבטחת קיומו בבטחה של העם היהודי בארץ ישראל.
יש פה מאבק מול אויב שמנסה לקשור את עצמו בערמה לכל הארץ הזו, הוא פועל בדרך של טרור רצחני בהשראת אמנות נאציות לחלוטין, ואני זה שמתנגד להכנע לדרישותיו, לסגת בפניו ולתת לו שליטה במרכז ישראל באופן שיכול לסכן את עתידם ובטחונם של מליוני ישראלים בעשורים הקרובים.
אז הדעה הפוליטית הזו זה הופך אותי לניאו נאצי?
כמה דביל ומנותק צריך להיות כדי לחשוב כך.
בכל אופן,
הלינץ' בוצע בהצלחה.
מי מביניכם שלא חושב שאני ניאו נאצי, ומעוניין להמשיך להיות בקשר איתי בשנים הבאות, יכול לפנות אליי בהודעה פרטית.
להתראות.
עוד שניה תקבל כל מיני ברוך שפטרנו, סמיילים, נפלה עטרת ראשנו וכו'.
תשאר אחויה, צחוקים פה.
קומוניסים♡♡♡