bruno conti כתב:
ערן כתב:
נכון, זה מצב עדין ושביר. ויכול להיות שנגיע עם הגב לקיר ולא נוכל באמת להיות בררניים. אני לא יודע אם הנאמן מחזיק אצלו בכובע איזה שפן עשיר במיוחד, אבל בינתיים בהחלט אפשר להתבאס מהשמות שנזרקים מסביב - רובם ככולם אנשים בלי כסף אמיתי שרוצים לתפוס את הפועל במחיר מציאה, אולי להרוויח משהו מפרויקט בת ים (כן, יש אופציה כזו) אך הם לא באמת בעלי יכולת להחזיר אותה לגדולתה.
הפתעת אותי עם עניין האצטדיון בבת ים,אם זה אכן על הפרק זה משנה הרבה
ויכול לגרום לאנשים חזקים להגיע אבל לא בטוח שמהסיבות שאנחנו רוצים שיבואו...
אשמח שתרחיב בעניין איפה זה עומד.
כפי שכתבתי לאחרונה, לפני חודשיים-שלושה הוגשו תוכניות האיצטדיון למשרד הפנים לאישור (במאמר מוסגר, אני חושב שזו היתה "התוכנית הגדולה" של כבירי שנכשלה - לעצור את הזרמת הכספים לקבוצה, להקפיא הליכים ולשרוד עד ינואר, בתקווה שעד אז יינתן האישור, ייכנס הכסף מהסינים ואז יהיה אפשר לחזור לתפקד; אבל כנראה שהאישור התעכב יותר מהמצופה ו/או נגמר לגמרי הכסף שהיה אמור להחזיק עוד קצת את הפועל בשוטף). הזוכה במכרז היא החברה שכבירי הקים (לא "הראל אחזקות" אלא "סופרמטיסט"). במסגרת מה שנחתם בין הפועל לחברה הזו, הפועל היתה אמורה לקבל את ההכנסות מהמגרש - חסויות, תאי צפייה, כרטיסים, שימוש וכו' - כשהגורמים המסחריים (הסינים) היו אמורים ליהנות מהרווחים שטחי המסחר שמסביב לו. זה היה חוסך מליוני שקלים בשנה בשל שימוש בבלומפילד פלוס אמור להגדיל הכנסות. אחד מתנאי המכרז - שהחברה עמדה בו נכון ליום סיומו - הוא שהאיצטדיון ישמש קבוצה בליגת העל. עכשיו, יבוא בעלים חדש להפועל, הוא יכול לחתום מחדש על הסכם זהה או הסכם אחר מול "סופרמטיסט". האופציה הזו עדיין חיה. אנשים פה מזלזלים ("איזה סינים בראש שלכם", "צאו מהסרט") אבל לא סתם סילבן שלום ועוד כל מיני שמות מוכרים באזורי ההון-שלטון מעורבים בכל הסיפור. ובגלל זה כל מיני אנשים לוטשים עיניים למועדון, כי יש פה הסכם "על הרצפה" ואפשר להרים אותו מחדש.