shaharot כתב:
יש לי כמה שאלות, שייתכן שכבר ענו עליהם פה אבל כנראה שפיספסתי..
1. הגיע ה5.1 פותחים את המעטפות או מה שזה לא יהיה, ומגלים שאין אף רוכש באופק(או הצעות לא רלוונטיות). מה קורה אחרכך? הנאמן ממשיך לנהל אותנו? מתחילים למכור את כל השחקנים בחלון העברות שנפתח באותו יום? יורד 9 נקודות?
2. מה המטרה הראשית של ההקפאת הליכים? להעיף את כולם ולמצוא רוכש? אם כן אז מה בער לכבירי לעשות את זה דווקא עכשיו באמצע העונה כשהוא ביטל לעצמו את כל עיניין של הסינים שהוא הביא והיו אמורים להכניס כסף בינואר? מדוע אי אפשר לחפש רוכש במהלך העונה מבלי הצעד הזה של הקפאת הליכים?
3. השאלה הזאת מתקשרת ל1 -כשדמאיו עזב את בני יהודה, אברמוב בא מעצמו או שדמאיו הביא אותו? איך בעצם כל בעלי בית שעוזבים , מייד בא מישהו חדש להחליף אותו ויש מצב שעוד שבועיים אנחנו נשארים בלי בעלים במידה ואף אחד לא רוצה לרכוש אותנו? האם זה חובתו של בעלים לחפש מחליף(כמו שניידר עם גולדהאר)?
מקווה לתשובות רציניות,
תודה

1. הנאמן ממשיך לנהל את הפועל עד לתום העונה ובמקביל מחפש רוכש.
הנקודות בכל מקרה ככל הנראה ירדו.
הנאמן ינהל את הפועל לפי תקציב מסוים מבלי להיכנס לגרעון, גיוס ההמונים נועד בעיקר כדי שהנאמן לא ייאלץ לשחרר/למכור את מרבית הסגל.
2. שום רוכש לא היה קונה את הקבוצה (או יותר נכון את חברת הראל אחזקות) כאשר יש לה חובות בסך מיליוני שקלים.
לכבירי לא היתה בריירה כי פשוט נגמר הכסף והחובות רק הלכו ותפחו.
הקפאת הליכים היא בעצם הגנה בפני נושים.
3. לא הבנתי כל כך את השאלה שלך, לכל קבוצה יש חברה שפעילות המועדון נמצאת בבעלותה, החברה היא בעצם הבעלים של המועדון, קרי בעלי החברה הוא בעלי המועדון.
אם הוא רוצה לעזוב הוא צריך למכור את המניות שלו בחברה, כל עוד לא יעשה כן הוא ייחשב כבעלי הקבוצה.