תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס המונים
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:28 
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
פאקינג 300 אלף ש"ח.
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:44 
קומוניסים כתב:
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

זה הולך לניהול השוטף של הקבוצה. למה כואב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
קומוניסים כתב:
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

כמה צריך לניהול השוטף של הקבוצה? אתה יודע? מה זה אומר לניהול השוטף? לכמה זמן של ניהול שוטף?
עוד שבוע יש פתיחת מעטפות, נניח שהקבוצה תימכר בעוד שבוע, לאן ילך הכסף? הרי את הכסף לשבועיים הראשונים הנאמן אמר שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:53 
עומרי קנדה כתב:
Berger כתב:
קומוניסים כתב:
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

כמה צריך לניהול השוטף של הקבוצה? אתה יודע? מה זה אומר לניהול השוטף? לכמה זמן של ניהול שוטף?
עוד שבוע יש פתיחת מעטפות, נניח שהקבוצה תימכר בעוד שבוע, לאן ילך הכסף? הרי את הכסף לשבועיים הראשונים הנאמן אמר שיש לו.

1) לא יודע, אני לא עובד בהפועל. לפי הערכות מהתקשורת ומאנשים פה הבנתי שמדובר בערך ב2.5 מיליון שקל.
2)לניהול השוטף לפי הבנתי זה למשכורת השחקנים, הצוות המקצועי ועובדי המועדון. הכוונה לכל מה שקשור כדי להחזיק את המועדון כרגע בתקופה ההקפאה וללא קשר לחובות עבר.
3)לפי מה שידוע לי רק היום הגישו הנאמנים בקשה להלוואה של 1.5 מיליון ש"ח בבית המשפט כדי להאריך את תקופת ההקפאה בעוד קצת בכדי לשפר את הסיכויים למצוא רוכש לקבוצה בזמן הזה תוך שימור ערך הקבוצה כפי שהוא. ציטוט מכתבה בספורט5:
נוכח מצבה של הקופה, כאשר ע"פ דו"ח הנאמנים, לא ניתן יהיה להמשיך את הפעילות לאחר 5 בינואר 2017, ללא הזרמה של מקורות כספיים נוספים, סבורים הנאמנים כי מדובר בפתרון ראוי אשר יאפשר את המשך הפעילות לתקופה קצרה נוספת עד לאיתורו של רוכש", סיכמו.

אחרי כל זה, ובהתחשב בעובדה שהנאמן פתח את גיוס ההמונים באישור בית המשפט, איזו סיבה יש לא לתרום?

נערך לאחרונה על ידי Berger בתאריך 21 דצמבר 2016, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
עומרי קנדה כתב:
Berger כתב:
קומוניסים כתב:
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

לפי מה שידוע לי רק היום הגישו הנאמנים בקשה להלוואה של 1.5 מיליון ש"ח בבית המשפט כדי להאריך את תקופת ההקפאה בעוד קצת בכדי לשפר את הסיכויים למצוא רוכש לקבוצה בזמן הזה תוך שימור ערך הקבוצה כפי שהוא. ציטוט מכתבה בספורט5:
נוכח מצבה של הקופה, כאשר ע"פ דו"ח הנאמנים, לא ניתן יהיה להמשיך את הפעילות לאחר 5 בינואר 2017, ללא הזרמה של מקורות כספיים נוספים, סבורים הנאמנים כי מדובר בפתרון ראוי אשר יאפשר את המשך הפעילות לתקופה קצרה נוספת עד לאיתורו של רוכש", סיכמו.

אחרי כל זה, ובהתחשב בעובדה שהנאמן פתח את גיוס ההמונים באישור בית המשפט, איזו סיבה יש לא לתרום?

כשהעובדות יהיו על השולחן אני אתרום.
כרגע לא לך ולא לי יש מושג מה יקרה בעוד שבוע אבל ההבדל בנינו הוא שאתה כבר תרמת ממיטב כספך לתיפעול שוטף של עסק שאין לך מושג כמה כסף נדרש כדי לתפעל אותו ובמשך כמה זמן עוד מתכוונים לתפעל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
גיוס כסף מהאוהדים... הלוואות... מאיפה זה מוכר לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:09 
עומרי קנדה כתב:
Berger כתב:
עומרי קנדה כתב:
Berger כתב:
קומוניסים כתב:
פאקינג 300 אלף שח.
כואב הלב

לפי מה שידוע לי רק היום הגישו הנאמנים בקשה להלוואה של 1.5 מיליון ש"ח בבית המשפט כדי להאריך את תקופת ההקפאה בעוד קצת בכדי לשפר את הסיכויים למצוא רוכש לקבוצה בזמן הזה תוך שימור ערך הקבוצה כפי שהוא. ציטוט מכתבה בספורט5:

כשהעובדות יהיו על השולחן אני אתרום.
כרגע לא לך ולא לי יש מושג מה יקרה בעוד שבוע אבל ההבדל בנינו הוא שאתה כבר תרמת ממיטב כספך לתיפעול שוטף של עסק שאין לך מושג כמה כסף נדרש כדי לתפעל אותו ובמשך כמה זמן עוד מתכוונים לתפעל אותו.

קודם כל הוספתי עוד כמה שורות בהודעה שלי.
בקשר למה שכתבת, אין שום בעיה, אף אחד לא הכריח אותך לתרום. אני אישית מרגיש שתרמתי להפועל ובהתחשב בעובדה שהנאמן באישור בית המשפט פתח בהליך ובנוסף מחפש מקורות מימון בנרות בכדי לתפעל את הקבוצה, אני חושב שזה נחוץ שאתן את המעט שאני יכול.
במשך שנים תרמו רבים מאיתנו כספים לטובת המשך ניהול כושל של הפועל דרך העלאת מחירי מנויים, חברות בעמותה שתפקודה הראוי לוקה בספק ועוד.
אישית אני מרגיש שהתרומה הנוכחית הכרחית וחשובה יותר מכל אלה שציינתי למעלה. זכותך לחכות עד שייפתחו המעטפות ולראות מה קורה אבל דיי ברור שלאנשים יש סיבות מספיק טובות מבחינתם לתרום כבר עכשיו. לדעתי יש בתרומה גם ערך סמלי והקרנת כוח ואחדות של הקהל,לא הייתי ממעיט בערך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
לא הולך לפתוח דיון מורכב מדי על כל נושא גיוס ההמונים ושכל אחד יעשה עם הכסף שלו כראות עיניו, רק קחו בחשבון שלמתבונן מהצד זה מפגן כוח של הקהל לכל דבר ועניין. 10 אלף אוהדים במשחק בית ביום שבת בצהריים, 300 אלף שקל שגויסו ביממה אחת, אלו מספרים מדהימים שמראים את הכוח של המועדון לכל מי שסובב אותו - שחקנים, נאמנים, צוות מקצועי ורוכשים פוטנציאלים.
המספרים האלו הם המשמעות האמיתית של מועדון גדול, ולשם אנחנו נחזור, במוקדם או במאוחר.
יש כאן חלון הזדמנויות קטן וצר למנוע מהמועדון הזה לפשוט את כל נכסיו וללכת לעתיד לא ברור, במקום להתעסק בקטנות תרשו לעצמכם (מי שיכול כמובן) קצת להשתחרר מהסקפטיות הבהחלט מובנת ולהיות חלק ממשהו יותר גדול מכם.
וכן, אכלנו חרא מהמועדון הזה יותר מכל אוהדים אחרים בארץ אבל פאק איט. זו הפועל ובשורה התחתונה זו הסיבה שכולנו כאן וביציע.
שכל אחד יעשה עם זה מה שבראש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
זה בעיקר מפגין מה שאוהדי הפועל תמיד מפגינים,
שכמו עמישראל הם מטומטמים וקל לשלוט בהם ולתמרן אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיוס המונים
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:39 
Noam כתב:
אני קצת אמביוולנטי בנוגע לעניין הזה.
יש כאן מישהו ממתנגדי היוזמה מוכן להסביר בצורה מסודרת למה הוא מתנגד?

כי זה פורום השדים האדומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא הולך לפתוח דיון מורכב מדי על כל נושא גיוס ההמונים ושכל אחד יעשה עם הכסף שלו כראות עיניו, רק קחו בחשבון שלמתבונן מהצד זה מפגן כוח של הקהל לכל דבר ועניין. 10 אלף אוהדים במשחק בית ביום שבת בצהריים, 300 אלף שקל שגויסו ביממה אחת, אלו מספרים מדהימים שמראים את הכוח של המועדון לכל מי שסובב אותו - שחקנים, נאמנים, צוות מקצועי ורוכשים פוטנציאלים.
המספרים האלו הם המשמעות האמיתית של מועדון גדול, ולשם אנחנו נחזור, במוקדם או במאוחר.
יש כאן חלון הזדמנויות קטן וצר למנוע מהמועדון הזה לפשוט את כל נכסיו וללכת לעתיד לא ברור, במקום להתעסק בקטנות תרשו לעצמכם (מי שיכול כמובן) קצת להשתחרר מהסקפטיות הבהחלט מובנת ולהיות חלק ממשהו יותר גדול מכם.
וכן, אכלנו חרא מהמועדון הזה יותר מכל אוהדים אחרים בארץ אבל פאק איט. זו הפועל ובשורה התחתונה זו הסיבה שכולנו כאן וביציע.

קובי לא נמאס לך שמנצלים אותנו כל פעם מחדש? שוב לוחצים לנו על הכפתור של "כמה רחוק תלכו בשביל הקבוצה שלכם?" ואנחנו מפגינים את עוצמתנו, אולי זה מה שמושך אלינו את כל העסקנים שעושים לנו קומבינות על הגב? אולי זה מה שלפעמים גורם לשחקנים שלנו לקבל את האהבה שלנו כמובנת מאליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 21:55 
nati כתב:
Noam כתב:
אני קצת אמביוולנטי בנוגע לעניין הזה.
יש כאן מישהו ממתנגדי היוזמה מוכן להסביר בצורה מסודרת למה הוא מתנגד?

כי זה פורום השדים האדומים

כתבתי כבר בערך 5 פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 22:06 
מפגן כח אולי. ההשפעה של זה בכל מקרה לא ברורה.
מה שבטוח זה שהכסף הזה, או מה שישאר ממנו, לא יעזור בשום דבר לשרידות של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
kobster כתב:

קובי לא נמאס לך שמנצלים אותנו כל פעם מחדש? שוב לוחצים לנו על הכפתור של "כמה רחוק תלכו בשביל הקבוצה שלכם?" ואנחנו מפגינים את עוצמתנו, אולי זה מה שמושך אלינו את כל העסקנים שעושים לנו קומבינות על הגב? אולי זה מה שלפעמים גורם לשחקנים שלנו לקבל את האהבה שלנו כמובנת מאליה?

מי זה מנצלים ?
אני לא אכנס לפינת ה"הפעם מתחילים מחדש" המאוסה אבל רק עיוור לא רואה שהתהליך הפעם שונה בתכלית מכל מה שהכרנו עד עכשיו במועדון הכושל הזה.
אין פה מישהו עם אינטרסים לא ברורים שמנגן לנו על הרגש, יש כאן תהליך משפטי מאוד שקוף ומאוד ברור עם פירוט לרמת השקל של מה יש ומה אין.
מי שכרגע מנהל את המועדון הוא נאמן בלתי תלוי שמחויב לתת דין וחשבון לבית המשפט ולאורנשטיין (שבכל דיון מתגלה אולי כדבר הכי טוב שקרה לנו בשנים האחרונות) והתפקיד היחידי שלו הוא להחזיק את המועדון עד שיגיע רוכש, אם וכאשר.
בראיה שלי, התפקיד שלנו הוא לעשות את מה שאנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לתהליך הזה להצליח לפני שנמצא את עצמנו בליגה השניה, והפעם אני די בטוח שזה לא יגמר כמו בפעם הקודמת. היה לנו הרבה מזל ששחקני נבחרת כמו ינקה וגילי ומוריס וקוקוס (שרק שנה קודם לכן היה שחקן העונה) ירדו איתנו ליגה כדי להעלות אותנו בחזרה וגם אז זה נגמר על הקשקש של הקשקש.
אם נרד, אני בכלל לא בטוח שנחזור תוך שנה וגם לא תוך שנתיים או שלוש כי כולם יעזבו ויהיה קשה לבנות מועדון מאפס.
שוב, שכל אחד יעשה מה שהוא מבין. לדעתי עדיף לנסות ולהתנתק מכמויות החרא הבאמת עצומות שהאכילו אותנו ולתת הזדמנות לתהליך המבורך הזה. אם זה יגמר בליגה השניה, ונכון לעכשיו זה בהחלט בדרך לשם, לפחות נדע שניסינו הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 22:53 
כל מילה של קובי :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 23:19 
כואב הלב על התמימות של האנשים פה.
מה שהלך במועדון הזה בחצי שנה האחרונה זה ים של קומבינות וחוסר מקצועיות.
דודו ביטון, גל שיש וזגורי זה שחקנים שלא היו רואים דשא אם מישהו היה מקבל החלטה מקצועית לגביהם.
אז בוא נניח ובאמת הכסף הזה ילך לתפעול השוטף(שגם לזה אני לא מאמין אבל נשים את זה בצד). אתם פאקינג משלמים משכורת לכל הקומבינטורים האלה שבגללם המועדון הגיע לשפל הזה.
את המשכורות צריך לשלם מי שערב להם או מי שטען שיש לו מספיק כסף\נכסים בשביל לשלם אותם. אם כבירי רימה את המערכת ועבד על כולם שישא בתוצאות.
למה 1100 אנשים צריכים לתרום 300000 אלף שקל כי כבירי עשה פה חתיכת הונאה? פשוט כואב הלב על הכסף של אנשים פה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה לשבור לך את התיאוריה אבל זגורי, ביטון, שיש ומנגה מקבלים את חולצת ההרכב בעיקר בגלל שאין אף אחד אחר. הסגל שלך כולל כיום משהו כמו 14 שחקנים לגיטימיים, זה לא באמת משנה אם שיש או ורטה ישחק, אם זגורי או רייכרט ישחק ואם מנגה יפתח בהרכב. אלו השחקנים שיש, כרגע זה לא באמת משנה איך הם הגיעו ומי הביא אותם, במציאות הבעייתית שלנו זה מה יש. אפשר להתלונן ולקטר על כל החלאות והקומבינטורים שהובילו את המועדון הזה בשנים האחרונות, ואני מכליל גם את המנהל המקצועי המהולל שלנו וגזירות הקופונים שלו, ואפשר גם במקביל לנסות ולעזור לצאת מהמצב הזה. לא בטוח שזה יצליח, לפחות נדע שניסינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 00:13 
kobster כתב:
לא רוצה לשבור לך את התיאוריה אבל זגורי, ביטון, שיש ומנגה מקבלים את חולצת ההרכב בעיקר בגלל שאין אף אחד אחר. הסגל שלך כולל כיום משהו כמו 14 שחקנים לגיטימיים, זה לא באמת משנה אם שיש או ורטה ישחק, אם זגורי או רייכרט ישחק ואם מנגה יפתח בהרכב. אלו השחקנים שיש, כרגע זה לא באמת משנה איך הם הגיעו ומי הביא אותם, במציאות הבעייתית שלנו זה מה יש. אפשר להתלונן ולקטר על כל החלאות והקומבינטורים שהובילו את המועדון הזה בשנים האחרונות, ואני מכליל גם את המנהל המקצועי המהולל שלנו וגזירות הקופונים שלו, ואפשר גם במקביל לנסות ולעזור לצאת מהמצב הזה. לא בטוח שזה יצליח, לפחות נדע שניסינו.

מסכים ומחזק את מה שכתב כאן למעלה ברגר יש לזה ערך מעבר לכסף עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
כואב הלב על התמימות של האנשים פה.
מה שהלך במועדון הזה בחצי שנה האחרונה זה ים של קומבינות וחוסר מקצועיות.
דודו ביטון, גל שיש וזגורי זה שחקנים שלא היו רואים דשא אם מישהו היה מקבל החלטה מקצועית לגביהם.
אז בוא נניח ובאמת הכסף הזה ילך לתפעול השוטף(שגם לזה אני לא מאמין אבל נשים את זה בצד). אתם פאקינג משלמים משכורת לכל הקומבינטורים האלה שבגללם המועדון הגיע לשפל הזה.
את המשכורות צריך לשלם מי שערב להם או מי שטען שיש לו מספיק כסף\נכסים בשביל לשלם אותם. אם כבירי רימה את המערכת ועבד על כולם שישא בתוצאות.
למה 1100 אנשים צריכים לתרום 300000 אלף שקל כי כבירי עשה פה חתיכת הונאה? פשוט כואב הלב על הכסף של אנשים פה..

א. אני מבין שבית המשפט רוצה לגנוב אותך ולנצל אותך. לכן הוא הרשה לנאמן שתחת אחריותו לגייס מאות אלפי שקלים בתרמית מתוחכמת שיושבת על הרגש העמוק ביותר שיש לאוהד קבוצה.
ב. עוד לא הפנמת שכרגע הערבים ביטלו את כל הערבויות? אז כן אולי יתבעו אותם בהמשך אבל כדי שההמשך יהיה בליגת העל אתה צריך עכשיו לשלם משכורות לשחקנים שישנם. טובים יותר או פחות הם היחידים שיכולים להשיג לך נקודות על הדשא. לנאמן לא יהיה כסף תפתח את הדרבי הבא עם דודי אלון שוער ואנס מחמיד כשחקן המוביל בהתקפה, ותתפלל מהדקה ה 20 שזה יגמר רק 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 01:51 
tadmored כתב:
אני, יש לי נטייה להאמין לנאמן הזה,
ככה התרשמתי מהתנהלותו עד כה, בהגנתו על הפועל ת"א.
לכן, ברגע שגיוס ההמונים הזה, מחזיק את הפועל מעל המים, ומסייע ולו במעט לתפעול השוטף ובתקווה שלא נהיה חדלי פירעון ונרד ליגה, ותקווה שיגיע בקרוב רוכש, אז אני תורם.
אז יש מצב שאני נאיבי, והכסף יזלוג אולי לנושים, לחשבון הבנק לתשלום המשכורת של הנאמן, לרוכש במידה ויגיע, כל זה על הזין שלי. כל כך הרבה כסף הוצאתי במשך יותר מ-40 שנה על האהבה שלי להפועל, שחלק מזה אולי היו לריק וסתם, אז לי אישית שווה הסיכון, גם אם זה יתן לי אחוז אחד של תקווה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

:ROSE:
מעדיף בכל יום ״תמימות״ כזאת מאשר כל הנקמנות והשנאה העצמית הקשה פה.
שוב, אני לא מת על חלקים מסוימים בגיוס הזה (כמו מודעת האבל והסחטנות הרגשית), אני גם לא יודע כמה הוא באמת יעזור אם בכלל, אבל די מדהימה השנאה לכל מה שקשור להפועל אצל אוהדים מסוימים. הכי חשוב לזיין את השחקנים המניאקים ולדפוק את הקומבינטורים, וכמובן שעל הזין הכל כי ההנהלות הקודמות היו חרא אז מה אתם משלמים בגללם, כולם רק רוצים לנצל אתכם. זה לא שיש פה את הפועל באמצע. אולי גם נקווה שהקבוצה תפסיד ותרד ליגה כי כל השחקנים מניאקים וכי ההנהלות היו כושלות? את מי אתם מענישים פה בדיוק?
אני באמת לא סגור על כל הנושא הזה מבחינת ״רציונלית״ אבל מוסרית/רגשית אני מעדיף להיות בצד של תדמור פה. מעדיף להיות תמים מאשר פרנואיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
זה מעבר לזה.
לפי הדוח שהנאמן העביר חבר לו לתקופת ההקפאה קצת יותר מ300 אלף. אם הדבר הזה יאפשר לו לשרוד את כל תקופת ההקפאה מבלי להוציא לחלת עוד שחקנים דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 07:05 
אבל הוא לא יקבל את הכסף הזה במהלך תקופת ההקפאה בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 07:55 
Fez כתב:
tadmored כתב:
לכן, ברגע שגיוס ההמונים הזה, מחזיק את הפועל מעל המים, ומסייע ולו במעט לתפעול השוטף ובתקווה שלא נהיה חדלי פירעון ונרד ליגה, ותקווה שיגיע בקרוב רוכש, אז אני תורם.
אז יש מצב שאני נאיבי, והכסף יזלוג אולי לנושים, לחשבון הבנק לתשלום המשכורת של הנאמן, לרוכש במידה ויגיע, כל זה על הזין שלי. כל כך הרבה כסף הוצאתי במשך יותר מ-40 שנה על האהבה שלי להפועל, שחלק מזה אולי היו לריק וסתם, אז לי אישית שווה הסיכון, גם אם זה יתן לי אחוז אחד של תקווה.

שוב, אני לא מת על חלקים מסוימים בגיוס הזה (כמו מודעת האבל והסחטנות הרגשית), אני גם לא יודע כמה הוא באמת יעזור אם בכלל, אבל די מדהימה השנאה לכל מה שקשור להפועל אצל אוהדים מסוימים. הכי חשוב לזיין את השחקנים המניאקים ולדפוק את הקומבינטורים, וכמובן שעל הזין הכל כי ההנהלות הקודמות היו חרא אז מה אתם משלמים בגללם, כולם רק רוצים לנצל אתכם. זה לא שיש פה את הפועל באמצע. אולי גם נקווה שהקבוצה תפסיד ותרד ליגה כי כל השחקנים מניאקים וכי ההנהלות היו כושלות? את מי אתם מענישים פה בדיוק?
אני באמת לא סגור על כל הנושא הזה מבחינת ״רציונלית״ אבל מוסרית/רגשית אני מעדיף להיות בצד של תדמור פה. מעדיף להיות תמים מאשר פרנואיד.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
tadmored כתב:

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
אני תרמתי סכום צנוע לשם הבעת הסולידריות, על אף כל החששות והערפול סביב ההליך.
הסולידריות בינינו היא ערך עם תועלת בפני עצמו
התאחדו :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 08:30 
חייב להגיד שהרשימה השמית מרגשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיוס המונים
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 08:39 
red pepper כתב:

אז הוא יקבל הלווואת גישור תחת הסכום הזה, זה בקטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 08:55 
בר קולמוסא כתב:
red pepper כתב:

אז הוא יקבל הלווואת גישור תחת הסכום הזה, זה בקטנה

אם יסכימו לתת כזאת. וגם אז זה אומר שחוץ מה10.5% עמלה, תרד מזה גם ריבית.
העיקר שיש מי שמרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 09:02 
איזה 10.5% עמלה? אין לך מושג על מה אתה מדבר. העמלות של הדסטארט הן באיזורי ה 8% ונמוכים הרבה יותר כשמדובר בארגונים ללא רווח. יותר באיזור ה 2-3%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: