redrony כתב:
Red Pride כתב:
ואתה לא תופעה יוצאת דופן?
ואני בטוח שאם הפורום הזה היה פתוח להרשמה לכלל אוהדי הפועל, הייתי זוכה לתמיכה הרבה יותר רחבה
אני תופעה יוצאת דופן, זה כולם אומרים. לא בפורום, בכלל...
אתה רוצה שאני אתחיל למנות את האנשים שזוכים לתמיכה רחבה?
אתה יודע כמה אנשים אני שומע ביציעים שאומרים "מה היה רע לנו עם טביב, הוא לפחות הביא השגים".
אולי תגלה שגם ביבי זוכה לתמיכה רחבה אצל אוהגי הפועל מחוץ לפורום הזה.
אני לא מתייחס לדעות שלך, תגיד מה שאתה רוצה ואני אענה או כל אחד אחר נענה מה שאנחנו חושבים לנכון. אני מתייחס לזוהמה וההתלהמות שיוצאות מהמקלדת שלך. אתה לא טרול, סתם פח אשפה
אני מעולם לא התיימרתי להיות צדיק יותר מהאפיפיור, או מנומס יותר מחנה בבלי
אני בניגוד אליכם, משתדל שלא לתקוף משתמשים אחרים, אלא אם הם תקפו אותי קודם לכן
בנוסף, אני לא מוכן לשתוק ולקבל בהכנעה את הרדיפה הזדונית שהתקשורת מנהלת נגד הפועל, ובאמצעותה מלבה שנאה והסתה, שמובילות בסוף לדיכוי, אפליה והתעמרות אשר פוגעת בקבוצה שלי אנושות
אני בז ללוזריות, להגשת הלחי השנייה, לשיתוף הפעולה עם הצוררים, להדחקה ולהכחשה
תמיד אוהדי הפועל היו אובייקטיביים יותר, הגונים יותר, מודעים יותר לחולשותיהם, בעלי הומור עצמי מפותח יותר משל שאר הקהלים, עוד מהימים שאריק היה בא למשחקים
אבל אין בין הומור עצמי לבין הלקאה עצמית דבר וחצי דבר, ובפורום הזה ההלקאה העצמית התעצמה עד לרמות של תיעוב עצמי והתבטלות פתטית מול הממסד
אני אמשיך להשמיע את קולי, כל עוד יתאפשר לי, ולחשוף את האמת - גם אם היא לא נוחה לאנשים שטובת הפועל איננה בראש מעייניהם
אותי תקפת אותי על רקע אישי בלי שהתייחסתי אליך אי פעם בפורום. טון הדיבור שלך מתלהם, בהמתי ומזלזל.
יש הבדל בין הלקאה עצמית לבין ביקורת עצמית. אני אפילו לא נכנס לכל הדברים האחרים שאתה כותב. זכותך לחשוב שכולם שונאים אותנו ודופקים אותנו. תכתוב על זה כמה שאתה רוצה.
זה שאתה כותב כמויות של שטויות על סמך כל מיני תיאוריות שפיתחת זה בסדר, זה פורום אוהדים. זה שיש לך טורט מקלדת ואתה משפריץ זוהמה וטינופת בלי הפסקה, זה כבר פחות בסדר, כי אתה מוריד את השיח לזנות ומסיט את הדיון ממהמטרה העיקרית שלו והופך אותו למלחמת התנגחויות אישיות בינך למשתמשים אחרים.