תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס המונים
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:03 
NARKOTIKA כתב:
אין לך איך לאכוף את זה. אפילו אם הוא ממתכוון לזה זה לר כל כך פשוט.
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אם המיליון מזהבי היה אמור ללכת למשכורות ואחרי הגיוס הוא יתחלק חצי חצי עם חובות, אז במסלול ישיר אולי השקל שלך הגיע לשוטף אבל דה פקטו נתת אותו לנושים. ובבקשה לא להתיפס לדוגמא. זאת דוגמא.

אין להפועל שום יכולת או תוכנית להחזיר את החובות, כל המטרה היא להמנע מתקציב גרעוני שיוביל לפירוק מיידי לכן שום נושה לא יראה שקל בשום צורה פרט לכסף שיגיע מרוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:09 
הבעיה שלי עם גיוס ההמונים זה שבמקרה ויימצא רוכש עד לתום מועד ההקפאה - כל הכסף שנאסף יעבור לנושים.
אם לא יימצא רוכש זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:22 
אני, יש לי נטייה להאמין לנאמן הזה,
ככה התרשמתי מהתנהלותו עד כה, בהגנתו על הפועל ת"א.
לכן, ברגע שגיוס ההמונים הזה, מחזיק את הפועל מעל המים, ומסייע ולו במעט לתפעול השוטף ובתקווה שלא נהיה חדלי פירעון ונרד ליגה, ותקווה שיגיע בקרוב רוכש, אז אני תורם.
אז יש מצב שאני נאיבי, והכסף יזלוג אולי לנושים, לחשבון הבנק לתשלום המשכורת של הנאמן, לרוכש במידה ויגיע, כל זה על הזין שלי. כל כך הרבה כסף הוצאתי במשך יותר מ-40 שנה על האהבה שלי להפועל, שחלק מזה אולי היו לריק וסתם, אז לי אישית שווה הסיכון, גם אם זה יתן לי אחוז אחד של תקווה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:27 
KingAlpaca כתב:
אגב,
אני עדיין מאוד מאוד מאוד סקרן לדעת מה חלקו של הנאמן בזה וכמה הוא מפקח על זה.

אאל"ט גלגלתי אחורה והתרומה הראשונה לפרויקט- שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:30 
מה עם משחק התרמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:31 
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.
כל מה שתרמתם הולך לאלה שהרסו את הפועל והביאו אותה למצב הזה.

קשקוש. הכסף הזה הולך לקופת הנאמנות כדי להחזיק את המועדון על הרגליים עד סוף העונה. "הראל אחזקות" תפורק בכל מקרה, הכסף הזה מטרתו לשמור את המועדון בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:34 
bergkamp כתב:
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

קשקוש. הכסף הזה הולך לקופת הנאמנות כדי להחזיק את המועדון על הרגליים עד סוף העונה. "הראל אחזקות" תפורק בכל מקרה, הכסף הזה מטרתו לשמור את המועדון בליגת העל.

מישהו מהנאמנים או מהמועדון, מוכן לצאת לתקשורת או לכתוב איזושהי הודעת הבהרה לגבי זה?

כרגע מה שנראה כי חלק נכבד מהקהל לא תורם כי הוא מאוד סקפטי לגבי המטרה של העניין.

זה חבל כי אם המטרה באמת כל כך חשובה, חבל שאף אחד לא מבהיר את העניין הזה ומאחד את כל הקהל סביב העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:36 
הודעת הבהרה? שמו לנו מודעת אבל בפנים. מעפנים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:37 
ממה שאני הבנתי- הכסף משמש תזרים לזמן ההקפאה - משכורות לשחקנים, עובדים, ביטוחים, כדורים וכו'
כל דבר בכדי שהקבוצה תוכל להמשיך ולשחק - כל זה עד למועד תום ההקפאה/פתיחת המעטפות.
אם גם אז עדיין לא יהיה רוכש, הכסף ימשיך לשמש לתפעול השוטף (אם הוא יספיק), אם יגיע רוכש ויישאר כסף בקופה
הוא יעבור לנושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:38 
alchemist כתב:
bergkamp כתב:
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

מישהו מהנאמנים או מהמועדון, מוכן לצאת לתקשורת או לכתוב איזושהי הודעת הבהרה לגבי זה?

זה חבל כי אם המטרה באמת כל כך חשובה, חבל שאף אחד לא מבהיר את העניין הזה ומאחד את כל הקהל סביב העניין הזה.

https://www.facebook.com/HapoelTelAvivFC/photos/a.386729551075.172418.13696836075/10153919255606076/?type=3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:38 
קומוניסים כתב:
הודעת הבהרה? שמו לנו מודעת אבל בפנים. מעפנים כאלה

זה בדיוק חלק מהעניין, הם מנסים לפנות לרגש ונראה לי שעם רוב הקהל של הפועל זה יפספס תמטרה.
כאשר אני ראיתי את הדף בפעם הראשונה התביישתי, ואם המטרה היא באמת תמימה אז חבל שזה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:41 
Gili כתב:
alchemist כתב:
bergkamp כתב:
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

https://www.facebook.com/HapoelTelAvivFC/photos/a.386729551075.172418.13696836075/10153919255606076/?type=3&theater

"סכום אדיר שהולך ישירות לתפעול השוטף של הקבוצה ולא לחובות העבר."

קראתי את זה, לקוני מאוד, הייתי מצפה למשהו הרבה יותר מובן וחד משמעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
התפעול השוטף זה בעיקר שכר שחקנים, אותם שחקנים שקיבלו 5, אותם שחקנים שמתחזים לכדורגלנים כל שבוע מחדש.
למה אתם תורמים למשכורות שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:50 
RedFox כתב:
התפעול השוטף זה בעיקר שכר שחקנים, אותם שחקנים שקיבלו 5, אותם שחקנים שמתחזים לכדורגלנים כל שבוע מחדש.

אם אתה היית נכשל בעבודתך, היית מצפה לא לקבל את התשלום שמגיע לך בחוזה על מה שכן עבדת? אז למה לשחקנים לא מגיע לקבל משכורת? אנחנו חייבים להבין שמדובר באנשים שזה המקצוע שלהם. אני לא מצליח להבין את האדישות הזו כלפי אנשים שמלינים את שכרם, בלי קשר בכלל למי או מה הם. זו הגינות בסיסית לעמוד בחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:51 
לאפה בחינם כתב:
RedFox כתב:

אם אתה היית נכשל בעבודתך, היית מצפה לא לקבל את התשלום שמגיע לך בחוזה על מה שכן עבדת? אז למה לשחקנים לא מגיע לקבל משכורת? אנחנו חייבים להבין שמדובר באנשים שזה המקצוע שלהם. אני לא מצליח להבין את האדישות הזו כלפי אנשים שמלינים את שכרם, בלי קשר בכלל למי או מה הם. זו הגינות בסיסית לעמוד בחוזים.

איזה הלנה ואיזה נעליים, כולם מקבלים משכורת ומי שיש לו משכורת גבוהה יכול לעזוב כבר מחר או שיועזב או שיקצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
כבר לא מדובר על הלנת שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 15:54 
לירון האדום כתב:
לאפה בחינם כתב:
RedFox כתב:

איזה הלנה ואיזה נעליים, כולם מקבלים משכורת ומי שיש לו משכורת גבוהה יכול לעזוב כבר מחר או שיועזב או שיקצץ.

אבל הוא חתום על חוזה, לא? את הכסף שלו מגיע לו לקבל בלי קשר ליכולת שלו. ככה זה כדורגל, חוזים תקופתיים, לא חודשיים ובלי אפשרות לפיטורין על רקע יכולת (אלא אם צוין במפורש בחוזה).

בלי קשר, האוהדים לא צריכים להחזיק את הקבוצה. אין לזה שום צורה וכבר כתבתי את זה מקודם. יבוא רוכש עד שבוע הבא יופי, לא יבוא, מה זה כבר משנה עוד מיליון שקל אפילו שיצליחו לגייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
קצב יפה מאוד.
אפשר לפתוח עמוד מימון גם לדמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:27 
עלות התפעול היא 2.5 מיליון שקל לחודש!!
כמה כבר יצליחו לגייס?
עד סוך העונה זה בערך 7.5 מיליון שקל!!
מישהו באמת חושב שיגיע רוכש לפני שכל הבלאגן הזה יסתיים?
גם מיליונר ככל שיהיה לא יעשה צעד ככ מפגר
אני מהאופטימים ואני באמת מאמין שיש מי שירכוש את הפועל אבל אם יש לו טיפת שכל הוא יעשה את זה אחרי שהפירוק יסתיים
חבל על הכסף שלכם אתם עובדים קשה, אתם אשכרה ממנים שכר של מעל 20 אלף שקל בחודש בממוצע (אם לא יותר) לשחקנים/מאמנים/חייזרים שעם כל הכבוד לא חסר להם
נכון מה שנחתם איתם מגיע להם ולא משנה מה היכולת שלהם אבל זה ממש לא תפקידכם לממן אותם
לא רק שזה לא התפקיד שלכם אתם רק מושכים את הקץ, עדיף כבר להתחיל עם התהליך ולסיים איתו מוקדם ככל האפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:33 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
לאפה בחינם כתב:
RedFox כתב:

אבל הוא חתום על חוזה, לא? את הכסף שלו מגיע לו לקבל בלי קשר ליכולת שלו. ככה זה כדורגל, חוזים תקופתיים, לא חודשיים ובלי אפשרות לפיטורין על רקע יכולת (אלא אם צוין במפורש בחוזה).

בלי קשר, האוהדים לא צריכים להחזיק את הקבוצה. אין לזה שום צורה וכבר כתבתי את זה מקודם. יבוא רוכש עד שבוע הבא יופי, לא יבוא, מה זה כבר משנה עוד מיליון שקל אפילו שיצליחו לגייס

לא הבנתי, כן מגיע לו כסף, אבל מה לעשות שכל הבאסה שאתה עובד בחברה שהולכת להליך פירוק, זה קורה גם לאנשים שלא מרוויחים עשרות אלפי ש"ח בחודש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:52 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
לאפה בחינם כתב:
RedFox כתב:

לא הבנתי, כן מגיע לו כסף, אבל מה לעשות שכל הבאסה שאתה עובד בחברה שהולכת להליך פירוק, זה קורה גם לאנשים שלא מרוויחים עשרות אלפי ש"ח בחודש...

אתה באמת לא מבין למה זה לא בסדר לא לעמוד בחוזה?
כי לדעתי זה בזיון יותר גדול מכל תוצאה על המגרש. כשארגון לא עומד בחוזים הוא מאבד את הלגיטימיות. מעצבן אותי שזה עובר מתחת לרדאר בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:55 
לאפה בחינם - אתה יודע כמה חברות במשק קורסות ומגיעות לפירוק?
ואם אתה לא יודע - עכשיו שהחברה נמצאת במצב של הקפאת הליכים כל המשכורות ישולמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:05 
לירון האדום כתב:
לאפה בחינם - אתה יודע כמה חברות במשק קורסות ומגיעות לפירוק?
ואם אתה לא יודע - עכשיו שהחברה נמצאת במצב של הקפאת הליכים כל המשכורות ישולמו.

אתה מבין שאני לא מתייחס לטענה ספציפית אלא למחשבה הזו שזה הגיוני לא לשלם חובות.
ותחשוב רגע לא על הרוש או דגני, אלא על רמי הפיזיותרפיסט, או על רותם גרוסמן הדובר שלא קיבלו משכורת כמה חודשים טובים. אלה לא אנשים שמרוויחים עשרות אלפי שקלים, ואין להם גב כלכלי בהכרח. ואם זה נשמע לך סביר שבן אדם יחתום על חוזה ואז בדיעבד יבטלו לו אותו אז יש לנו בעיה. וכן אני מודע לכך שזה קורה, זה לא אומר שזה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:05 
מתוך תנאי השימוש של אתר giveback:

23.4. העברת כספים ליוצר

23.4.1.הדסטארט, כמו גם גופים שלישיים לרבות חברות כרטיסי האשראי וחברת הסליקה באינטרנט, גובים עמלות שינוקו מסכום הגיוס הכללי של יוצר פרויקט שהסתיים בהצלחה. העמלות משתנות מעת לעת וזכותה הבלעדית של הדסטארט לשנות עמלות אלו ללא עדכון משתמשי הקצה. מתווה העמלות העדכני (קישור) - 6. כמה Headstart גובה עבור גיוס לקמפיין? Headstart גובה עמלה רק מיוצרים שמימנו בהצלחה את הקמפיין שלהם. סך העמלה לפרויקט היא 9% מהסכום הכולל שגויס. עמלה זו כוללת את כל הניכויים השונים כגון עמלות חברות האשראי, עמלות סליקה אינטרנטית ועוד, המסתכמות בכ-3%. יצוין כי לעמלה הנגבית מפרויקט יתווסף שיעור המע"מ הקבוע בחוק.

23.4.2.מבלי לפגוע בסעיף לעיל, הדסטארט תעביר 80% מכספי התומכים לידי היוצר בתוך חמישה (5) ימי עבודה מיום קבלת הכספים מידי חברת כרטיסי האשראי, ולא לפני ה-10 לחודש בחודש שלאחר סיום הפרויקט (לדוגמה - פרויקט שהסתיים בהצלחה במהלך חודש אוגוסט - בין ה 1 ל -31 - יקבל את הכסף הכי מוקדם ב-10 לספטמבר )

23.4.3.את יתרת התשלום תעביר הדסטארט לידי היוצר לאחר שישים (60) ימים מיום חיוב כרטיסי האשראי, יצויין כי עסקאות שיבוטלו ע"י תומכים יגרעו מתוך יתרת תשלום זו.

23.4.4. על מנת להסדיר את העברת התשלום לפרויקט שגייס בהצלחה את הסכום, על היזם למלא בלשונית "פרטי תשלום" בעמוד הפרויקט את הפרטים הרלוונטים. פרטים שיגיעו לאחר ה-8 לחודש ידחו לחודש לאחר מכן.

כלומר, אתם תורמים בעצם 9% + מע"מ למתווך, והמתווך הזה יעביר 80% מהכסף (אחרי ניכוי העמלה) לנאמנים ב- 10.2.

עכשיו תמשיכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:36 
לירון האדום כתב:

סבבה, אבל בא משתמש ואומר שלא צריך לתרום כי כסף שהולך לתפעול שוטף מגיע לשחקנים שלא עשו את ההעבודה שלהם טוב. אני אומר שזה לא קשור.
בלי קשר, אני חושב שלא צריך לתרום מסיבות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 18:04 
לא ברור לי הקטע שתוקעים את ה"בס"ד" בכל הודעה באתר גיוס תרומות.

פוגע ברגשותיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך אנשים שבמשך שנתיים הטיפו לנו לעשות חברות בעמותה שלא הכניסה שקל לתקציב השוטף אלא את חבורת רמון עכשיו מסבירים לנו למה אסור לתת כסף לנאמן שנמצא בפיקוח של בית משפט לצורך תפעול השוטף של המועדון. ועוד יותר מדהים זה התירוצים המפגרים שהם מספקים לעצמם.
ניסוח לקוני, הם חטפו חמש וכו'.
כי אפשר לחשוב שאם תשחרר אותם כוכבי הנוער שמחכים על הספסל שלנו כבר חודשיים ישאירו אותנו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מדהים איך אנשים שבמשך שנתיים הטיפו לנו לעשות חברות בעמותה שלא הכניסה שקל לתקציב השוטף אלא את חבורת רמון עכשיו מסבירים לנו למה אסור לתת כסף לנאמן שנמצא בפיקוח של בית משפט לצורך תפעול השוטף של המועדון. ועוד יותר מדהים זה התירוצים המפגרים שהם מספקים לעצמם.
כי אפשר לחשוב שאם תשחרר אותם כוכבי הנוער שמחכים על הספסל שלנו כבר חודשיים ישאירו אותנו בליגה.

גנב דעת, לא תרמתי שקל לעמותה מימיי ולא אתרום גם למימון המגוחך הזה.
וכן, הם חטפו חמש ושילכו לחפש משכורות בביטוח לאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 19:12 
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

אז זהו שלא. אם הפועל תל אביב מלינה משכורות זה יותר מביש מכל תוצאה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

אז זהו שלא. אם הפועל תל אביב מלינה משכורות זה יותר מביש מכל תוצאה על המגרש.

מה הקשר הלנת משכורות? הניהול פה בשנים האחרונות שהלין משכורות אכן יותר מביש מהקבוצה הגרועה שאנחנו רואים בשנים האחרונות.
אבל מה הקשר הלנה למה שקורה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: