תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
אני מעדיף שמתן יהיה מאמןשחקן מאשר שרון אברהמי.
עושה יותר נזק מתועלת. אני בגישה של קודם כל להעיף את אברהמי ואז לחשוב מה עושים עם מה שיש לנו בידיים.
אבל שרון אברהמי מאמן הפועל תל אביב זה מחדל שאסור שימשך וצריך להחתך ASAP. אני מתחיל
להרגיש את התחושה של לוזון ב2007/8, שאני רוצה שנפסיד משחקים כדי שיעיפו אותו.
"קבוצת צמרת 3-5 מתחילת העונה ועד עכשיו".
איזו גניבת דעת, איזה שקר.
ההפסדים (התבזויות) באילת וקריית גת לא זעזעו אתכם מספיק? כדורסל מחפיר, שכונה, חוסר מחויבות.
תראה לי קבוצה שמסיימת 3-5 וגם מסיימת עם הכי הרבה ספיגת נקודות למשחק. נכון- אין.
מאמן ליצן תמיד היה ואני מקווה שלא תמיד יהיה.

ירושלים הפסידו לגליל, "התבזו" מול אשדוד וחולון ועל הדרך הפסידו גם לקטש בארנה כשהם סופגים מעל 90 נקודות. גם פיאניג'יאני צריך ללכת הביתה?
ממש לא זעזעו אותי ההפסדים לאילת וקרית גת.
כמה זמן אתה רואה כדורסל ישראלי שאתה מזועזע מההפסדים האלה?

גם אני לא מת על אברהמי, אבל בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 15:35 
שמוליקיפוד כתב:

ירושלים הפסידו לגליל, "התבזו" מול אשדוד וחולון ועל הדרך הפסידו גם לקטש בארנה כשהם סופגים מעל 90 נקודות. גם פיאניג'יאני צריך ללכת הביתה?.

אתה יכול להיות רגוע, גם אצלם יש אשכול באורך דומה, עד מתי פיאניג'יאני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 15:40 
מציע לא לבזבז יותר מדי מלל על טרולים ו/או ילדים מתחת לגיל 18, הבעיה היא לא הילד הזה והשטויות שהוא כותב אלא שהוא שואב את הרעל והטרמינולוגיה שלו משיח כללי בקהל שאחראים עליו בין השאר אוהדים יותר ותיקים ומשפיעים פה וביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 15:56 
את הגישה של לוותר בסגל כדי להשקיע במאמן ניסינו. זה לא ממש הצליח.
אבל באופן כללי אני מציע לשנות את השיח מ"מאמן יקר" או "מאמן זול" ל"מאמן מתאים".
מאמן מתאים הוא לא בהכרח יקר. ומאמן יקר לא בהכרח מבטיח משהו. ולפעמים גם מאמן יקר יכול לבוא בזול בגלל שהוא נמצא בסיטואציה מסויימת בקריירה שלו.
בכל מקרה לוותר על מישהו בסגל בשביל משהו כזה זו הצעה שבכלל לא צריכה לעלות לסדר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 16:25 
Fez כתב:
מציע לא לבזבז יותר מדי מלל על טרולים ו/או ילדים מתחת לגיל 18, הבעיה היא לא הילד הזה והשטויות שהוא כותב אלא שהוא שואב את הרעל והטרמינולוגיה שלו משיח כללי בקהל שאחראים עליו בין השאר אוהדים יותר ותיקים ומשפיעים פה וביציע.

אתה כבר באמת נהיה מתנשא ברמות של בלתי נסבל.
זה שאני לא חושב כמוך לא עושה אותי ילד בן 17 ובטח שלא טרול.
אני אמנם לא בן 40 אבל אני עברתי מספיק כדורסל בחיי
כדי שהדעה שלי תחשב. אני באוסישקין מגיל 10 וסבור מאוד שהייתי עם הפועל במקומות שלא תהיה בחיים שלך. עברתי עם
הפועל מספיק בחיי כדי שתהיה לי דעה משל עצמי. אני לא שואב רעל ומקור העצבים שלי זה העיניים שלי בלבד.
שלא נתחיל לדבר בכלל על הגניבות דעת והשטויות שאתה כותב פה אז תתחיל לקרוא את ההודעות של עצמך לפני שאתה מכנה אחרים טרולים/ ילדים/ כותבי שטויות.
מגיע לאוהדים כמוך שרון אברהמי על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 16:34 
אז בוא נשחרר קודם כל את אברהמי ואחרי זה כבר נזרום. בכייף שלנו.
איזה מן גישה הזויה זאת? מה עם קצת אחריות? קצת חשיבה קדימה?
בוא נשחרר את רביב. אתה מקשיב לעצמך?
אני לא מתומכיו של אברהמי ואם תנבור פה באשכולות השונים תמצא את דעתי עליו (בקצרה - אסור שהוא יהיה מאמן בהפועל), אבל זה מה שההנהלה החליטה וכרגע המצב הוא סביר+.
הדבר האחרון שהקבוצה הזאת צריכה זה זעזוע של שינוי מאמן ולהתחיל מהתחלה עם מאמן חדש.
למה אתה חושב שעם מתן (??) על הקווים יהיה יותר טוב? יותר "ילחמו בשבילו"? איזה קשקוש.
הבעיה כרגע היא נקודתית בסגל הישראלי והגארדים שלא מסוגלים לשמור. תפתור את זה ותראה שהמצב ישתפר פלאים.
להביא מאמן ביותר כסף (ובעצם לשלם כפול לסגל אימון) בטוח לא יעזור לפתור את הבעיה.
צריך להוריד את מפלס הלחץ. כדורסל מושלם צריך לשחק במאי, לא בדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:41 
אוי באמת אחי תהיה רציני...
אני יודע שלשחרר את רביב זה לא אופציה וגם אם זו הייתה אופציה זו אופצייה גרועה מאוד.
פשוט רציתי לבטא את גודל הבעיה בעיניי. ומה שאמרתי על מתן זה כדי להבהיר את נקודתי שהקבוצה הזאת
לדעתי תראה לא פחות טוב ואפילו טוב יותר גם אם שרון לא יהיה על הקווים בכלל ומתן יהיה אחראי על ניהול המשחק.
אני לא מבקש כדורסל מושלם, אני לא מבקש לפרק את הליגה. אני רק מבקש מאמן מתאים- עם ביטחון וקור רוח והכי חשוב-
נסיון מוכח. כזה שסתם דוגמא- לא יתן שיעבור עוד יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום ויישאר עם הקו האחורי בושה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אני כן מבקש לפרק את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
באיזה מובן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
כולם מקובלים עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 22:37 
איפה להקת המעודדות של אברהמי, גדול מאמני הפועל בכל הזמנים על המגרש ומחוצה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
shirman כתב:
איפה להקת המעודדות של אברהמי, גדול מאמני הפועל בכל הזמנים על המגרש ומחוצה לו?

לא הבנתי מה אתה רוצה?
הסגל של הפועל תל אביב כרגע לא שווה משחק צמוד נגד ירושלים בארנה. זה שהגענו לזה שה הרבה בזכותו.

סגל ישראלי שכולל את בלאט, נאור גינת וצוף זה הסגל הישראלי הגרוע בליגה וכל רגע נתון 2 מהם צריכים להיות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 23:54 
ניהל את המשחק בסדר גמור לאור האילוצים.
אני עדיין למה מבין למה אלייזה ג'ונסון לא משחק, או שישחררו אותו או שישחק במקום בנקס שתורם בתור מוביל כדור 4 איבודים, לא כלום בהגנה. ו-6 נק' בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לאברהמי שעם סגל ישראלי כזה הצליח להתמודד מול ירושלים בחוץ ולהגיע למשחק צמוד.
הוציא כמעט את המקסימום מהקבוצה היום, והתמודד עם ירושלים עד הסוף במשחק שעל פי יחסי הכוחות היה צריך להיגמר ב-20 הפרש (כמו הפרש הנקודות בישראלים אצל כל קבוצה).
אנחנו עם שלושה ורבע שחקנים על המגרש בכל רגע נתון, המדד המצטבר של כל הישראלים שלנו ב-85 דקות הוא 1.
מי שמאשים את אברהמי בהפסד הוא לא רק חסר מושג בכדורסל אלא פשוט אידיוט, כי לא צריך להבין בכדורסל בשביל להבין שעם ישראלים כאלה אי אפשר לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
לא מאשים את אברהמי בהפסד, אבל איך לעזאזל הוא ממשיך לתת לאדריאן בנקס לנהל התקפות? הוא לא רואה אותו במשחק שלושה חודשים? הוא לא מבין שהוא לא יכול להוביל כדור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 00:03 
בניגוד למשחק הקודם, היום גם תכנית המשחק וגם ניהול המשחק היו בסדר גמור.
יש להפועל בעיות הרבה יותר גדולות מאברהמי, זאת בערך הבעיה האחרונה כרגע והאחרונה שצריך להשקיע כסף כדי לפתור. גם הקהל שחושב שאברהמי הוא הבעיה הגדולה הוא בעיה יותר גדולה מאברהמי. אנשים חסרי מושג בגדול שעדיין חיים בסרט שזה סגל שדורס את הליגה. נקודתית במשחקים מול מכבי וירושלים גם בלאט מתאייד כי הוא לא מתאים לרמות האלה ואז בכלל אתה עם כלים אפסיים ואפסייד מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 00:07 
Fez כתב:
בניגוד למשחק הקודם, היום גם תכנית המשחק וגם ניהול המשחק היו בסדר גמור.
יש להפועל בעיות הרבה יותר גדולות מאברהמי, זאת בערך הבעיה האחרונה כרגע והאחרונה שצריך להשקיע כסף כדי לפתור. גם הקהל שחושב שאברהמי הוא הבעיה הגדולה הוא בעיה יותר גדולה מאברהמי. אנשים חסרי מושג בגדול שעדיין חיים בסרט שזה סגל שדורס את הליגה. נקודתית במשחקים מול מכבי וירושלים גם בלאט מתאייד כי הוא לא מתאים לרמות האלה ואז בכלל אתה עם כלים אפסיים ואפסייד מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אברהמי לא אשם בהפסד. אף אחד לא ציפה לנצח ואפילו לא למשחק די צמוד.
אבל כבר הגענו מרחק נגיעה מהם ברבע הרביעי(כמו שקרה בגביע) ושוב בנקס מנהל התקפות ומאבד כדורים קריטיים(או לוקח החלטות רעות).
אני עדיין חושב שיש לנו שני גבוהים סופר איכותיים, בטח לליגה שלנו, אבל יש בעיה גדולה עם הגארדים. מלבד תמיר בלאט(שאני אוהב וחושב שהוא צריך להמשיך לשחק) אין לקבוצה הזאת שחקן שמסוגל לנהל התקפה. לא הגיוני שטאקר צריך לנהל חצי מההתקפות או שמתן נאור יקבל כדור ויחבק אותו 7-8 שניות כי הוא לא מסוגל להוריד כדור לרצפה. אין ברירה? תן לרבינוביץ׳ לשחק. קבוצה לא יכולה לשחק בלי רכז (ואל תספר לי סיפורים על זה שרביב פצוע, כי גם כשהוא היה כשיר כל השנים, צעקו שהוא חייב רכז לידו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 02:02 
הקבוצה נבנתה גם על רביב וגם על ההנחה שבנקס יקבל את האזרחות שמגיעה לו (והיא מגיעה לו) או לחלופין האוול (שהולך להיות הישראלי של הנבחרת בקיץ ואם היה משחק בקבוצה אחרת כנראה היה כבר אזרח), כך שיהיה עוד גארד זר. כרגע אין לא רביב ולא אזרחות וככה זה נראה, גם ברמת הקו האחורי וגם ברמת הסגל הישראלי. בעצם חסרים לך שני שחקנים בקו האחורי.

בלאט שחקן ליגה לא רע מול רוב קבוצות הליגה אבל כשהרמה קצת עולה זה גדול עליו, גם בדרבי למרות כמה אסיסטים הוא היה נזק ובגביע בכלל. הוא לא מתאים למשחקים האלה, גם שנה שעברה בפלייאוף הוא לא היה פקטור, אין לו מאצ׳אפ מול הקווים האחוריים היותר פיזיים ובאופן כללי הוא לא בשל לרמה הזאת. לא מאשים אותו אבל זה המצב. גם באופן כללי שחקן שמתבסס על קליעה באופן אבסולוטי זה דבר מסוכן וכשהקליעה לא נכנסת הוא בבעיה גדולה. אני חושב שהוא קלעי ברמה גבוהה אבל אם הוא יכנס לתקופת קליעה רעה (היום פעם ראשונה שממש ראיתי אותו מיידה לבנים ברמה של מתן) ולא נקבל ממנו את ה2-3 שלשות שלו במשחק (שזו התרומה ההתקפית היחידה שלו ואחת היחידות שאנחנו מקבלים מהסגל הישראלי) אז חבל לנו על הזמן כי הסגל הישראלי שלנו לא יכול לספוג את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 08:15 
זה חלק מהעניין של לבנות סגל ישראלי קצר. פציעות הן חלק מהעניין. ויתרנו על ישראלי "בכיר" כמו רותבארט (בצדק) כדי להביא זרים יותר איכותיים, אבל במקרה פציעה של אחד הישראלים, בטח ובטח
אם זה רביב - יש בעיה. לקחנו בחשבון שרביב ייתן עוד עונה מפלצתית כמו שהתרגלנו, אבל גם הוא בן אדם.
אם בנקס לא מקבל את האזרחות בקרוב מאוד - הבעיה הופכת ליותר גדולה. כי בינתיים אנחנו ממשיכים עם הסגל הזה (ובנקס ביכולת גרועה) בציפייה מתישהו שהוא יהפוך לישראלי, בלי לדעת מתי, שזה קצת
כמו קאונסיל ש-"אוטוטו מוחלף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
וויליאמס שחקן מעולה כשנותנים לו לשחק עם הפנים לסל במקום לדחוף אותו לפוסטאפים. זה מה שהוא יודע לעשות, פנים לסל עם זריקות מחצי מרחק. ולזכות שרון הוא הבין את זה. שחקן ענק שגם רץ את המגרש בקלילות, גם שומר. היו שלוש בעיות לגביו: לא השתמשו בו מספיק, השחקן לוהט אבל בלאט נכנס עם פלואטרים מטופשים וגינת לוקח את המשחק אליו. בהמשך הוא מתעייף (ריצות זה דבר מעייף) ומתקשה לשמור ועושה עבירות, אז במקום לעשות התאמות או לתת לו מנוחה ממתינים עד שיהיו לו 4 עבירות. הוא שיחק עם 4 העבירות האלה לא מעט בהמשך (כאמור לא טיפש). פיאנג'יני (או איך שלא קוראים לזה), מזהה שיש שם שחקן חם ומביא עליו 2 שומרים, האם אנחנו עושים התאמה ומבינים שיש שחקן פנוי? לא, התאמות במהלך המשחק זה לחלשים.
לגבי שרון, בסופו של דבר הגענו למשחק צמוד מול מכבי ב' בלי רביב וזה באמת לזכותו, וזה ממש לא מוריד לו מהקרדיט (שאין לו, למה שיהיה?), אבל מי שכותב שהוא מאמן נהדר שמתאים להפועל ת"א הוא קשקשן, חסר מושג ואידיוט. ופה המקום להזכיר את הפוסטאפים (ראש בקיר) של האוול, ההרכב ההזוי עם מתן ב3, וזה שעד היום אין לבנקס תרגיל פיק'נ'רול עם האוול. כנראה שכמו וויליאמס, גם בנקס חטף מחלה נוירולוגית נדירה ושכח לקלוע מחצי מרחק (למה הוא זורק שלשות?), מה יעזור אזרוח שלו אם הוא נראה זר ומנותק? צריך לדעת להתנהל עם שחקנים כאלה, לשחק בשבילם.
לסיכום, אני ממש לא מת על שרון, אבל במצב כזה שחסרים לנו כ"כ הרבה כלים (כולל מאמן יותר טוב), אני מסכים שהכסף צריך להישמר לחיזוק (יבזורי?) לפני הפלייאוף. אם לא יהיה כזה, אפשר לסגור את הבסטה.
כ"כ רציתי לנצח את הכלבלבים של שימון. כל כך שונא את העיר ויושביה, אפילו לפגישת מחזור לא הלכתי.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 08:30 
חייב לציין שאני לא מחסידו של אברהמי ובכל זאת ניהל את המשחק אתמול קצת יותר טוב ובעיקר במחצית הראשונה בין היתר בחלוקת דקות נכונה, חילופים בזמן, וסוף סוף נתן יותר קרדיט לווילאמס מאשר להוואל

יחד עם זאת, יש דברים שמרתיחים אותי וזה כבר קשור נטו למאמן וצורת משחק ולא לניהול משחק
וזה לא משחק ראשון שרואים את זה
כמעט כל התקפה שהוואל וויליאמס במגרש, אחד מהם נמצא מתחת לסל והשני הרחק מהסל ועוד הגבוה שרחוק מהסל מקבל את הכדור כאילו יש לו מה לעשות משם
בחיאת, זה גומר ותוקע אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 09:14 
עם סגל ישראלי כל כך קצר וחלש (רביב פצוע, מתן סחט חוזה לעוד עונה והוא, למרבה הצער, חלש להחריד, בלאט מתאים להיות רכז שני אבל לא רכז מוביל), מה רוצים מאברהמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה -
נניח ששמים את ניהול המשחק בצד,
ומסתכלים על בניית הסגל ועל מצב הישראלים,
מי אשם בעובדה שיש לנו סגל ישראלי כל כך קצר וחלש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 09:57 
הביקורות על ״קרדיט למתן״ או שמתן ״משחק 3״ הן לא רציניות.
חבר׳ה יש חוק רוסי בליגה. 2 ישראלים על המגרש. תומר הוא 4, הוא סוגר 80 דקות עם וויליאמס והאוול כך גם היה אתמול. ביום שוויליאמס מצוין ובנקס גרוע תומר משחק קצת פחות (בניגוד לגביע שהיה הפוך ושם תומר ובנקס היו צריכים לשחק יותר). למעשה עם ההשבתה של רביב גינת ובנקס באים ביחד כמעט במאה אחוז בגלל החוק הרוסי.
בדקות שוויליאמס והאוול ביחד (ואתה חייב דקות כאלה כשבנקס או טאקר על הספסל אחרת אתה ״מבזבז״ דקות של זרים ומגדיל את ההשפעה של הסגל הישראלי שלך) צריך שני ישראלים בקו האחורי. זה אומר בלאט 1 ומתן/צוף ב-3. זה מה שיש בסגל כרגע עם הפציעה של רביב, בלי אזרחות ובמגבלות החוק הרוסי. ואני כל הזמן אומר שברנדוויין או רוט לא יפתרו את זה כי אתה חייב ישראלי שיכול לשחק ליד בלאט בקו האחורי.
בנוסף גם השימוש ההגנתי במתן הוא טוב מאוד (עם הסוויצ׳ים האוטומטיים) ומנצל את הדברים שמתן במצבו כן מסוגל לעשות.
במקום לדבר על הקרדיט למתן (שחקן שהוא הישראלי השני שלך בשכר והראשון בותק, ואין ברירה אלא לשחק איתו כשרביב פצוע והשאר ילדודס) צריך לדבר על מתן. זה לא אשמת אף אחד חוץ ממתן שהוא עם 20% עונתי לשלוש בזריקות פנויות לחלוטין, שרובן לא מתקרבות לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 10:26 
Fez כתב:
ואני כל הזמן אומר שברנדוויין או רוט לא יפתרו את זה כי אתה חייב ישראלי שיכול לשחק ליד בלאט בקו האחורי.

יש חיה כזאת? שאנחנו באמת יכולים להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להתלונן על אברהמי עד שנה הבאה, אבל כשאתה משחק עם בלאט שלא מתאים לרמה הזו, ועם מתן שלא מגיע לסל, יש גבול למה שאפשר לייצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 10:39 
האדס כתב:
אני רק שאלה -

לימונד ודרעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 10:39 
תפוז אדום כתב:
Fez כתב:
ואני כל הזמן אומר שברנדוויין או רוט לא יפתרו את זה כי אתה חייב ישראלי שיכול לשחק ליד בלאט בקו האחורי.

יש חיה כזאת? שאנחנו באמת יכולים להביא?

נעימי עם כל הבעייתיות שבו, מבחינת כדורסל יכול לעזור. אני לא יודע באיזה סכום זה כרוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 11:38 
בני12 כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה -

לימונד ודרעי

והקהל. או לפחות החלקים בו שמפעילים לחץ כל קיץ להחתים שחקנים מסוימים ולא אחרים על בסיס שאינו מקצועי, אחרת לא יהיו מנויים וכו׳.
צריך להגיד גם את זה, וזה אפילו בלי להכנס לנושא נקודתית אלא רק כללית לצורת ההתנהלות הזאת בקבוצה שהיא קבוצת אוהדים וללחץ הזה יש משמעות יותר מבכל מועדון אחר.
מי שחושב שהתהליך הזה הוא נכון ושהשיקולים המקצועיים זה לא הדבר הראשון במעלה זו זכותו, פשוט מצחיק אותי שאחר כך אותו אדם ירוץ לפטר את המאמן כי הוא לא דורס את הליגה. זו הרי צביעות ממדרגה ראשונה שכל אנשי העקרונות והאידיאלים הם הראשונים לערוף ראשים כשיש לזה מחיר מקצועי, וזה מה שקורה. בקבוצת הפייסבוק של הפועל החפיפה בין מפטרי המאמן לבין מאיימי ה-״אין מנויים״ בקיץ היא חפיפה עצומה. שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: