תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 15:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס המונים
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 23:20 
קומוניסים כתב:
נעם, כנס לקישור. זה מעליב. מועדון מקצועי מקושש בהדסטארט עשרות אלפי דולרים. אתה רציני? זה מה שימנע את המודעה המבשרת על מות המועדון? זה הרי גובל בהונאה של ממש.
זה מעצבן אותי שהם מצליחים. הקהל תמים ולא מודע ועוד שמים לו מודעת אבל מניפולטיבית! בבקשה שכל אחד מכאן יפרסם אצלו לא לתרום לזה. מי שתרם ויכול לבטל- אם יש אפשרות כזאת, שיבטל ויתרום את הכסף לקהל שבתקופה הקרובה יצטרך כל אגורה

זה באמת עמוד קצת מביך, אבל אם אני משלם זה לא כדי שהבן אדם שינהל את הדף הזה יהיה אחראי על משהו, אלא למען מטרה מאוד מסוימת - להצליח לתפעל את הקבוצה ל-X זמן עד שמגיע (או לא מגיע) רוכש.
יש כמה שאלות קשות שהייתי שמח לשמוע תשובה עליהן (כמו למשל מי מבטיח שבאמת הכסף הולך לשם ולא לכיסוי חובות לחברת החשמל ולמכבי, או מה היעדים הקונקרטיים שאמורים להגיע אליהם מבחינה כספית ואיזה עוד מקורות כלכליים אמורים לעזור להגיע למטרה הזאת, או כמה זמן אמורה להימשך תקופת הביניים הזאת שהם מדברים עליה), אבל בשורה התחתונה אם אני משתכנע של200 שקל שאני אתרום באמת תהיה תוחלת אין לי בעיה לתרום אותם גם אם בסוף לא יהיה רוכש עוד שבועיים והקבוצה תיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 23:21 
אני לא בטוח שהבנתי. בסדר,היה ניהול חרא והעלו את מחירי המנויים בשביל להביא את שכטר, לקחו הלוואות או לא יודע מה כדי להביא את ורמוט, מחירי הכרטיסים גבוהים וגם ככה מימנו את הקבוצה כל השנים,העמותה עלובה ולא מייצגת את האוהדים וכו'
אז מה? עכשיו הנאמן מבקש את התרומה, גם הוא הפך למוקצה? איך בדיוק עושים פה סיבוב על אנשים לא הבנתי. הקבוצה במצב קשה והנאמן רוצה לקושש עוד קצת כספים. מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
הנאמן והשופט לא יחזיקו את החברה הזאת בחיים יותר מחודש ולכן אין להם צורך בכסף הזה, פשוט בושה הגיוס כספים הזה על חשבון הלחץ של האוהדים.
עוד שבוע הוא זורק אותנו לידיהם של דושטלה ודודו דהאן ומתחיל לעשות את מה שהוא באמת צריך לעשות וזה לחקור מה לעזאזל קרה בהראל אחזקות ב10 השנים האחרונות.

והלוואי, הלוואי שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
בא לי לתרום לטובת ייצוג משפטי של נושים כשאני רואה את עמוד ההדסטארט הזה.

1. לגמרי.
2. אבל הרבה יותר לדאע"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 00:03 
הכי אדום שיש כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגניבה פה זה שלא התנו את זה בסכום ראוי וגם אם זה ייגמר ב120 אלף שקל עלובים עדיין יקחו לאנשים את הכסף.

בשעתיים הגעת למאה אלף,
יש לך חודש -
ואתה מדבר על 120K ??

אל תצפה שקצב התרומות ימשיך כך כל החודש.
אני מהמר, בגלל קהל היעד שאליו פונה הפרוייקט,
שרוב התרומות תתקבלנה בשלושת הימים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
מקבלים מייל תודה מושקע ומהודר !

וווהוווווו

תיתנו איזה חולצה חתומה יא קמצנים כרטיס \מנוי \ משהו

עלובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 00:15 
ממה שהבנתי טביב פתח את הקמפיין הזה ולכן שם יעד נמוך בשביל לממש.
ליהי כתבה את הטקסטים וגם תכתוב את האיימיילים המרגשים.
דנה תרמה כבר לדאגלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 00:22 
אבירמוס כתב:
מקבלים מייל תודה מושקע ומהודר !

וווהוווווו

תיתנו איזה חולצה חתומה יא קמצנים כרטיס \מנוי \ משהו

עלובים

אתה מבין מה זה תרומה? צריך מילון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
הנאמן והשופט לא יחזיקו את החברה הזאת בחיים יותר מחודש ולכן אין להם צורך בכסף הזה, פשוט בושה הגיוס כספים הזה על חשבון הלחץ של האוהדים.
עוד שבוע הוא זורק אותנו לידיהם של דושטלה ודודו דהאן ומתחיל לעשות את מה שהוא באמת צריך לעשות וזה לחקור מה לעזאזל קרה בהראל אחזקות ב10 השנים האחרונות.

תשמע, אני לא גאון גדול, אבל אם אין לנאמן והשופט צורך בכספים האלה - אז למה הם דורשים את זה? (בטח כי הנאמן רוצה להעביר את הכספים לרמון ותאומים וויצמן וטביב!!!!!1111אחדאחדאחד)
ואני חייב להגיד שהעובדה שאנשים עוד מתביישים במשהו בקשר למועדון הזה היא בגדר תעלומה מבחינתי. אם הגענו למצב שעושים מגבית מהאוהדים אז כנראה המצב מאוד נואש, רק לא הבנתי למה זה עילה לא לתרום.
עדיין לא החלטתי אם לתרום, בעיקר כי לא פורסם אם הכסף הולך לתקציב השוטף, אבל על פניו היתרונות מבחינתי - החזקת הקבוצה למקרה ויגיע רוכש, מכירת שחקן פחות בינואר במידה ולא יגיע רוכש ואפילו סוג של הצהרה לבעלים פוטנציאלי שיושב על הגדר, שהוא מקבל מועדון עם קהל מאוד משפיע (אמנם זה יכול גם לגרום למצב שיגיע בעלים שיחשוב על "לעשות סיבוב" על האוהדים התמימים, אבל אני בדעה שעדיף דושטאלה על פירוק) עדיפים על החסרונות - כסף שיאבד בקופת הנושים ללא אימפקט בכלל וזה שזה "לא נראה טוב".

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 01:08 
יאללה פאק איט, נתתי. שיהיה בהצלחה מה שלא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 01:17 
Gili כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 01:24 
bigi37 כתב:
Gili כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 01:33 
Berger כתב:
bigi37 כתב:
Gili כתב:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
למה אתם תורמים כסף למשכורות של גל שיש, דגני וגיבורים אחרים שכיכבו ב-5-0? שירדפו אחרי ביטוח לאומי בשביל לקבל מהמשכורות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 02:49 
ואם מגיעים לסכום שלא יעזור, מה אז?
הכסף יוחזר? זין שלי
אתם פשוט פראיירים ויותר מזה - אתם פוגעים במועדון שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 04:53 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
הבדיחה הזו של גיוס המונים וכסף מהאוהדים מיצתה את עצמה כבר מזמן. התרבות שנור הזו רק מחזקת את ההרגשה הזה שהמועדון הזה משול לקבצן בשדירה שחי מיום ליום, מארוחה לארוחה.
כתבו פה כבר פעמים "בואו נראה עד כמה המיתוס של אף אחד לא עומד בתור לקנות את המועדון מחזיק מים". אז בואו באמת נראה. זה או זה או שאין קבוצה ולנו אין שום דבר לעשות בנידון, בטח לא גיוס המונים או כל שטות אחרת ואם הנאמן בונה על זה או בכלל הולך בכיוון הזה, אז כמו שמישהו כתב פה, מצבנו רע

עזוב רוני הלוואי שזה היה ככה.
כל עוד מישהו נותן תקווה להראל אחזקות הרקובה לא יהיה עתיד למועדון הזה. הסיכוי היחיד שיגיע רוכש אמיתי זה הליכה לפירוק החברה המפעילה והקמת חברה מפעילה חדשה ואז מגיע רוכש עם דף נקי.
חוץ מזה להזויים שמאמינים שזה אפשרי בכלל, מדובר על הון של 25 מיליון דולר, כל מה שאתם תעשו זה לשלם חוב לדיסקונט שבכלל לא שלכם ואת זה אתם כבר עושים בהתנדבות עם פישמן, עמונה ועוד אלף ואחת דוגמאות.

להגיד שמי שתורם כסף מציל את הפועל זאת גניבת דעת, הדבר היחיד שתצילו זה את הראל אחזקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 05:41 
אבו-דגל כתב:
redrony כתב:
הבדיחה הזו של גיוס המונים וכסף מהאוהדים מיצתה את עצמה כבר מזמן. התרבות שנור הזו רק מחזקת את ההרגשה הזה שהמועדון הזה משול לקבצן בשדירה שחי מיום ליום, מארוחה לארוחה.
כתבו פה כבר פעמים "בואו נראה עד כמה המיתוס של אף אחד לא עומד בתור לקנות את המועדון מחזיק מים". אז בואו באמת נראה. זה או זה או שאין קבוצה ולנו אין שום דבר לעשות בנידון, בטח לא גיוס המונים או כל שטות אחרת ואם הנאמן בונה על זה או בכלל הולך בכיוון הזה, אז כמו שמישהו כתב פה, מצבנו רע

כל עוד מישהו נותן תקווה להראל אחזקות הרקובה לא יהיה עתיד למועדון הזה. הסיכוי היחיד שיגיע רוכש אמיתי זה הליכה לפירוק החברה המפעילה והקמת חברה מפעילה חדשה ואז מגיע רוכש עם דף נקי.
חוץ מזה להזויים שמאמינים שזה אפשרי בכלל, מדובר על הון של 25 מיליון דולר, כל מה שאתם תעשו זה לשלם חוב לדיסקונט שבכלל לא שלכם ואת זה אתם כבר עושים בהתנדבות עם פישמן, עמונה ועוד אלף ואחת דוגמאות.

להגיד שמי שתורם כסף מציל את הפועל זאת גניבת דעת, הדבר היחיד שתצילו זה את הראל אחזקות.

בדיוק. אני תוהה כמה היו תורמים אם מודעת האבל היתה על "הראל אחזקות"...
זאת החברה שתלך לפירוק. לא הפועל תל אביב.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
כשמגיעים לשני מיליון מביאים את דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 07:09 
אבו-דגל כתב:
redrony כתב:

צריך להבין, אנחנו קונים זמן למצוא רוכש. יצליח? לא יצליח? קשה לדעת. אם לא יגיע עכשיו רוכש אז אחת מ 2 -
1. יגיע רוכש לקבוצה שבוודאות תרד ליגה בלי שחקנים שקשורים למקצוע.
2. תתחיל הידרדרות שתביא בסוף למצב של התפרקות מוחלטת של המועדון והתחלה מחדש.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
תרמתי
שאלוהים יסלח לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיוס המונים
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 08:21 
למה דיסקונט? גיוס ההמונים הוא לא להוצאות התפעול? כדי שנוכל להתגלגל עוד קצת עד לרוכש, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 08:30 
איזה שטויות
לא תורמים לא בשביל דיסקונט ולא בשביל קייזרסלאורן.
עשו ״סטופ״, החובות על הבעלים לפני ההקפאה והכסף הזה לא יעזור להם. הוא מיועד למשכורות דצמבר וינואר, שגם ככה לא על הבעלים הקודמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 08:32 
zapta כתב:
ואם מגיעים לסכום שלא יעזור, מה אז?
הכסף יוחזר? זין שלי
אתם פשוט פראיירים ויותר מזה - אתם פוגעים במועדון שלכם

מסכים.

חבל שאנשים לא שומרים את הכסף שלהם לרגע שבאמת נצטרך.
הונאה מה שקורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 08:34 
segev כתב:
איזה שטויות
עשו ״סטופ״, החובות על הבעלים לפני ההקפאה והכסף הזה לא יעזור להם. הוא מיועד למשכורות דצמבר וינואר, שגם ככה לא על הבעלים הקודמים

הקופה של הנאמן הולכת גגם להחזר חובות.
היה נותן הבטחה שאם הקהל מביא x כסף הוא לא משחרר שחקנים- ניחא. אבל הוא לא נתן כלום. פשוט חבל כל הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 08:45 
Red Pride כתב:
תרמתי
שאלוהים יסלח לי

באמת? אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:38 
NARKOTIKA כתב:
segev כתב:
איזה שטויות

הקופה של הנאמן הולכת גגם להחזר חובות.
היה נותן הבטחה שאם הקהל מביא x כסף הוא לא משחרר שחקנים- ניחא. אבל הוא לא נתן כלום. פשוט חבל כל הכסף.

קודם כל, הכסף שיגוייס לא ילך לכיסוי חובות עבר, אלא לתפעול השוטף של הקבוצה. הקבוצה גרעונית וכל המאמצים כרגע מרוכזים רק לצורך איזון התקציב השוטף. למיטב הבנתי, אף אחד לא מתמקד כרגע בנושא חובות עבר, לפחות פתיחת המעטפות.

דבר שני, אני לא מבין את האמירה שלך שהיית מעדיף שהנאמן היה מבטיח כי אם יגייסו X ש"ח - לא ישחררו שחקנים. זה בדיוק מה שאני לא רוצה לשמוע, ואם אתה לא זוכר, זה בדיוק מה שהבטיחו לך בעבר (למשל כשהעלו את המנויים). הפעם זה שונה מלא מעט סיבות. הכל נעשה בפיקוח ביהמ"ש וכל הקלפים גלויים על השולחן. אני לא מאשים את אלה שלא רוצים לתרום, זאת זכותם. אבל מה יש להיות נגד זה? אני חושב שמי שיכול לתרום סכום שלא יורגש אצלו בשוטף - שיתרום. זה רק יכול להואיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
redrony כתב:

למיטב הבנתי, הראל אחזקות תלך לפירוק גם ככה. הכסף הוא כדי להחזיק את הסגל עד כמה שניתן ולמשוך את הפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:42 
עומרי קנדה כתב:

המשפט הראשון שלך פשוט לא נכון. בגלל שהנאמן לא יחזיק בקבוצה יותר מחודש אין לו צורך בכסף הזה? למה אתה כל כך בטוח שיש לו כסף לגמור את החודש הזה? השורה התחתונה ברורה וגלויה - כרגע אין כסף לגמור את החודש. מנסים לאלתר כדי שיצליחו להשאיר את הקבוצה בחיים כמה שיידרש כדי למצוא רוכש ולסגור את כל הפינות מולו.

אני גם בכלל לא מבין את ההתבטאויות האלה של "בושה" הגיוס כספים. מה בושה בזה? לא מתאים לך? אל תתרום (זכותך המלאה). זה לא בושה ולא נעליים, פשוט ניסיון שבא מתוך ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:48 
אז עוד רגע כבר מגיעים ל 200 אש"ח
שילכו לשלם את השכר של שוינפלד, אז לא יהיה כסף למשכורת של חודש הבא, מגיע פירוק ואז שוינפלד עובר למכבי
ואז יצא שכל מי ששילם בעצם מימן לשוינפלד שכר לחודש
האם אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

המשפט הראשון שלך פשוט לא נכון. בגלל שהנאמן לא יחזיק בקבוצה יותר מחודש אין לו צורך בכסף הזה? למה אתה כל כך בטוח שיש לו כסף לגמור את החודש הזה? השורה התחתונה ברורה וגלויה - כרגע אין כסף לגמור את החודש. מנסים לאלתר כדי שיצליחו להשאיר את הקבוצה בחיים כמה שיידרש כדי למצוא רוכש ולסגור את כל הפינות מולו.

אני גם בכלל לא מבין את ההתבטאויות האלה של "בושה" הגיוס כספים. מה בושה בזה? לא מתאים לך? אל תתרום (זכותך המלאה). זה לא בושה ולא נעליים, פשוט ניסיון שבא מתוך ייאוש.

בדיוק. איש איש וכספו. אכן הניסוח הטא קצת קלוקל ומרגיש כמו תרומה לאיזה ישיבת ציון, אבל זה לא משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: