תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 07:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אנאס מחמיד
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 11:33 
Fez כתב:
אין לי כוח לחזור על עצמי. מחאמיד לא שחקן הנוער היחיד ולא האחרון שיקבל אצלנו דקות העונה. זה המצב של המועדון, לא מבין את ההתכחשות, אתה יכול לשאול עד מחר למה הוא משחק אבל אין לך 3 חילופים בספסל בלי לשלב שחקן נוער.
מבין כל שחקני הנוער האלה מחאמיד השחקן עם הכי הרבה ניסיון, מאז שהגיע הוא גם משחק בנוער כמעט כל משחק (כך שהדקות שלו לא נפגעות) וגם במקביל משותף בהדרגה באימונים בבוגרים וקצת כמחליף (כך שהוא נחשף לרמה גבוהה יותר בהדרגה), שום דבר רע לא נעשה כאן ושום עוול לא נגרם לשחקן הזה שהפכת אותו כבר למסכן. מי שמסכנים זה רק אנחנו. הוא מרוויח מההפקר ומקבל דקות שלא מגיעות לו, שאם יש לו שכל אני מניח שהוא אומר עליהן תודה.

הכל נכון רק שהציפיות של אנשים כאן ממנו קצת בשמיים
ולא לעניין בטח לא בעת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 11:43 
אני פחות מסתכל מה הוא תורם כרגע ויותר מסתכל על הפוטנציאל.
שגיב יחזקאל גם בגיל 19 ראו שהוא שחקן מפוצץ כישרון. טכני, מהיר וגבוה שיכול לשחק באגף או בחוד, עם הפנים ועם הגב, זה בדיוק ההפך ממחאמיד שנראה הרבה יותר מוגבל.
שובל גוזלן גם שיחק אצלנו סביב הגילאים האלה והוא באמת נראה יותר דומה למחאמיד (רק עם משחק ראש יותר טוב). שחקן של מספרים בנוער שכל היתרונות שלו נעלמים בבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 11:46 
יובל כתב:
כישרון עלק. אפשר מה כישרוני בו?
שחקן איטי, נמוך, חלש, שלא מסוגל לתת שתי נגיעות בכדור בלי לאבד אותו.
כל פעם שהוא נכנס למגרש זה כמו לשחק עם עשרה שחקנים.

בגלל זה גם בדרכ שהוא נכנס אנחנו חוטפים לפחות גול אחד עד סוף המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 12:07 
סומך כתב:
אשכרה איזה ויכוח מיותר
אנשים כותבים פה כאילו אנחנו בפורום של לפני שנתיים
איזה שיקול מקצועי ותהליך לטווח ארוך?!
אין להפועל מספיק שחקנים לשלושה חילופים במשחק כרגע
מי שיש בסגל ישחק זה די פשוט ולא צריך להסתבך
אף אחד פה לא יתחיל לבנות סרגלי מאמצים ותכניות לטווח ארוך אתם חיים בסרט לא ברור.

אכן, רק שמחאמיד הועדף כחילוף ראשון על פני ביטון ושובשיץ ולטעמי זו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 12:09 
Fez כתב:
אין לי כוח לחזור על עצמי. מחאמיד לא שחקן הנוער היחיד או האחרון שקיבל/יקבל אצלנו דקות העונה. זה המצב של המועדון, לא מבין את ההתכחשות, אתה יכול לשאול עד מחר למה הוא משחק אבל אין לך 3 חילופים בספסל בלי לשלב שחקן נוער.
מבין כל שחקני הנוער האלה מחאמיד השחקן עם הכי הרבה ניסיון, מאז שהגיע הוא גם משחק בנוער כמעט כל משחק (כך שהדקות שלו לא נפגעות) וגם במקביל משותף בהדרגה באימונים בבוגרים וקצת כמחליף (כך שהוא נחשף לרמה גבוהה יותר בהדרגה), שום דבר רע לא נעשה כאן ושום עוול לא נגרם לשחקן הזה שהפכת אותו כבר למסכן. מי שמסכנים זה רק אנחנו. הוא מרוויח מההפקר ומקבל דקות שלא מגיעות לו, שאם יש לו שכל אני מניח שהוא אומר עליהן תודה.

הכי גרוע זה אלו שמתאמנים עם הבוגרים ומשחקים עם הנוער. סטטיסטית אלו יוצאים הכי דפוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 12:28 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הדיון פה הוסב לשאלה "האם לשתף שחקני נוער או לא" וזאת טעות מכיוון שאין פה שאלה.
ברור שישותפו שחקני נוער במצב הסגל הנוכחי ומי שלא מבין את זה מנותק. העניין הוא שמחמיד, שכרגע משותף הכי הרבה מבין שחקני הנוערת, פשוט לא שחקן לקבוצה בוגרת מבחינה פיזית (באופן ברור וניכר) ואם אני צריך להמר אז גם לא מבחינת פוטנציאל שכן כמו שכבר אמרו פה, הוא לא הראה הכנה לכלום.
באופן כללי אני בעד כלל אצבע של אם אתה חלוץ מטר שבעים בן 18 ואתה הכי איטי בסגל אז אין לך מה להמשיך לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 12:42 
נועם שחם כתב:
Fez כתב:
אין לי כוח לחזור על עצמי. מחאמיד לא שחקן הנוער היחיד או האחרון שקיבל/יקבל אצלנו דקות העונה. זה המצב של המועדון, לא מבין את ההתכחשות, אתה יכול לשאול עד מחר למה הוא משחק אבל אין לך 3 חילופים בספסל בלי לשלב שחקן נוער.

הכי גרוע זה אלו שמתאמנים עם הבוגרים ומשחקים עם הנוער. סטטיסטית אלו יוצאים הכי דפוקים.

אני מבין את זה שעבורך כמישהו עם קשר לתחום יש דגש גדול בדיוק למינון נוער-בוגרים שמחאמיד יקבל. בסוף יש פה כל מיני גישות שאף אחת מהן לא נראית לי עדיפה מהותית מהאחרות (זה מאוד אינדיבידואלי בהתאם לכל שחקן) וגם ככה אין לנו פריבילגיה לברור ביניהן.
אני בכל מקרה חושב שכל ההשפעה של זה היא שולית, בטח בשביל ילד שקיבל את כל התנאים בעולם והוא אוטוטו בן 19, מרגיש לי שהניסיון להסתכל אם הוא קיבל 30 דקות כחילוף ראשון או 20 דקות כחילוף שני די מפספס את הנקודה. הוא לא נראה טוב והוא צריך להראות יותר טוב אם הוא הכישרון הגדול שטוענים, בנוסף הוא גם לא מראה הרבה פוטנציאל או משהו מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 13:49 
מסכים לכל מה שאמרת בהודעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: