אדום נחמד כתב:
כל הטענות על שופטים אחרים במשחקים אחרים נכונות, אבל מה אתם רוצים משמואלביץ'?
הנה, בפירוט, רק תרד מאיתנו:
1. גיינור פלט מפרק את ידין בדקה ה-1, שמואלביץ' בוחר להזהיר אותו, שלא בצדק, פאול כזה, בכל ליגה אחרת בעולם, שווה צהוב במקום. את פלט זה לא מעניין, והוא המשיך לחלק מכות, מרפקים ופירק שחקנים עד שהוחלף (וגם אז יצא בהליכה הפגנתית) - צהוב הוא לא ראה.
2. גארי קאגלמאכר פירק את עזרא, פעם אחת עם חצי הכנה למכות, פעם שניה עם כניסה מאחור בלי כדור. צהוב הוא לא ראה. על הדרך הוא חילק לעזרא גם כאפה (כן כמו בשכונה) במהלך המחצית השניה- גם על זה, צהוב הוא לא ראה.
3. סאן מנחם, תופס שחקן של הפועל (לא זוכר מי, נראה לי רייכרט או מנגה) בשתי הידיים, השופט נותן יתרון, כשהיתרון נגמר, לא ראינו צהוב לאדון סאן מנחם.
4. אלירן עטר עושה עוד פאול מטונף (כל המשחק קפץ עם מרפקים לשחקנים), תופס את הכדור ומסמן לשופט "בוא לפה!!!" כשהוא הולך אליו בצורה אלימה, אז במקום להיות מורחק הוא מקבל רק צהוב, אבל יאללה, אתה כשופט לא רוצה לחמם את המשחק, את זה כבר הבנו, אבל למה אתה מסתחבק איתו בתחילת המחצית השנייה על עיגול האמצע, כאילו גדלתם יחד בקיוסקים של שכנות התקווה?
5. מיקום הכדור בפאולים - כל פאול שנעשה על הפועל נלקח אוטומטית 5 מטר אחורה. למה? כי כאב לו לשרוק. למה כאב לו? את זה רשמו באשכול הזה, לא אני.
6. איזוטרי, נכון, אבל במהלך המחצית הראשונה, קרן להפועל, כדור המשחק נמצא ליד השופט, עזרא מסמן לו "תמסור לי" השופט מגיב בתנועה של "מי אתה בכלל לך תביא את הכדור". במחצית השניה, אותו מצב, קרה פעמיים, שמואלביץ' רץ עם הכדור כמו ילד קטן בקיבוץ רק להביא לחיפה את הכדור. מוזר? תמוה? לא יודע, אתה תגיד.
7. הפנדל. לא, לא היה פנדל. לא, הוא לא דרך, הוא בקושי נגע בו, רוקאביצה התרסק לרצפה כמה שניות בכלל לפני המגע, ואפשר לומר שהוא חיפש את הפנדל. ו-וואלה, כן, הרבה שופטים היו אוכלים את זה זה עדיין לא הופך את זה לנכון. ואני בטוח שאם אותו מקרה היה קורה בחלק השני של המגרש, מי שלא היה נופל, היה מקבל צהוב וצעקות משמואלביץ' הנועז.
שופט סמרטוט רצפה, אפס מאופס, וכל מי שחושב שהוא היה "בסדר" הוא חסר הבנה בכדורגל במקרה הטוב.