תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רביב לימונד
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:23 
יפה שכתבת הודעה בדיוק כדי להוכיח את מה שטענתי.
אין מילה אחת נכונה בהודעה שלך אז אני לא אכנס לכל טיעון, זו פשוט הדגמה מצוינת לגישה של הקהל ולמה אסור להתייחס אליה בפן המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:29 
Fez כתב:
אין מילה אחת נכונה בהודעה שלך אז אני לא אכנס לכל טיעון, זו פשוט הדגמה מצוינת לגישה של הקהל ולמה אסור להתייחס אליה בפן המקצועי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:32 
Fez כתב:

סבבה אז בוא נמשיך לקבל 90 נק כל משחק.
תמשיך לשקר לעצמך שאנחנו קבוצת צמרת במקום ה3.
ונמשיך לסבול כל שבוע ולהתעצבן. העיקר לא לאהתייחס לדעת הקהל.
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:41 
במשחק האחרון חטפנו 90 נקודות?
ובזה שלפניו?
ובזה שלפניו?

לפטר את אברהמי עכשיו ועוד בגלל הקהל זה יהיה לא רק מביך, זה יעמוד בשורה אחת עם לא מעט מהמהלכים הגאוניים שהביאו לחורבן בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:44 
hapoel15 כתב:
Fez כתב:

מביך.

צר לי, אבל אתה זה שמביך את עצמך.
הפועל ממוקמת מתחילת העונה במקומות 3-5, משחקת כדורסל של מקומות 3-5 ומשיגה תוצאות של מקומות 3-5. מרחק זריקת עונשין ממקום 2, מרחק הפסד ממקום 5, כל המשחקים ההיפותטיים האלה לא רלוונטיים. זה המצב, אלו העבדות. אתה אולי לא עיוור אבל כנראה שהראיה שלך היא באיזה יקום אחר, אולי באמת ביורוליג ובנבא יש כל מיני יחידות וכל מיני מאמנים קוסמים וכל מיני דברים אחרים באוסף הקלישאות שזרקת לחלל הוירטואלי, אבל בליגה שלנו הפועל היא קבוצת צמרת מתחילת העונה. הדיסוננס הקוגניטיבי שזה מעורר אצלך באמת פחות מעניין אותי.
לפחות תנסה לדייק בעובדות כי בארבעת המשחקים האחרונים לא הגיעו מולנו ל80 נקודות (זמן חוקי), אתה ממשיך לדבר על 90 נקודות שאנחנו חוטפים כל משחק גם כן באיזשהו יקום מקביל, אני יודע שעובדות זה לא הצד החזק שלך והוכחת את זה מצוין אבל לפחות תנסה לשמור על קשר למציאות. באמת שלא רציתי להכנס לכל טיעון של אדם שלא מנסה לעמוד בסטנדרטים הכי בסיסיים של היצמדות לעובדות אבל שיהיה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 דצמבר 2016, 15:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
Fez כתב:

מביך.

אתה מודע לזה שכבר חודש וחצי, מאז שבנקס החליט שהוא מפסיק לשוטט על המגרש ומתחיל לשחק כדורסל, לא קיבלנו באף משחק יותר מ85 נקודות ב40 דקות וכמעט חודש לא קיבלנו יותר מ78, וזה עם יכולת הגנתית נוראית של מתן ובלי יכולת בכלל של רביב שאמורים להיות שני שחקני ההגנה הכי טובים שלנו, כן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:58 
ItaiH6 כתב:
hapoel15 כתב:
Fez כתב:

מביך.

אתה מודע לזה שכבר חודש וחצי, מאז שבנקס החליט שהוא מפסיק לשוטט על המגרש ומתחיל לשחק כדורסל, לא קיבלנו באף משחק יותר מ85 נקודות ב40 דקות וכמעט חודש לא קיבלנו יותר מ78, וזה עם יכולת הגנתית נוראית של מתן ובלי יכולת בכלל של רביב שאמורים להיות שני שחקני ההגנה הכי טובים שלנו, כן?

צריך להוסיף לכך גם את הזר החדש שמתייבש בחוץ בגלל שהאזרחות של בנקס מתעכבת ואני מניח שאיתו הרוטציה וההגנה יכולה רק להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שבשבת נזכה לראות אותו (לפחות מי שיצפה בטלויזיה).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ובגלל זה הקהל הוא לא רלוונטי בשיקולים מקצועיים. ואני לא אחזור שוב על הצביעות המחרידה בעיני של חלק מהאוהדים, כשבדיוק אותם אנשים שהתפייטו כל הקיץ על זה שחייבים להקריב את ההצלחה המקצועית לטובת הרגש הם הראשונים לערוף ראשים כשלא מנצחים 20 הפרש ולצעוק "התבזות" כשמעזים להפסיד משחק חוץ פה ושם. אי אפשר לספק את תאוות הקהל בהחלטות מקצועיות ולא צריך לשאוף לזה, כי זה משחק שיש בו רק מפסידים.

האבסורד הוא שאברהמי זוכה להכי פחות הערכה אבל לציפיות הכי גבוהות. כלומר, אצל ארז וקטש כשהיו תקופות שהיינו בסביבות מקום 3-4 בליגה לאורך כמה מחזורים אז כל עולם הכדורסל היה עומד על הרגליים בתשואות כולל הקהל של הפועל (למרות שכל הליגה היתה צמודה גם אז), השנה כשאנחנו מקום 3-4 מתחילת העונה אז אנשים מדברים על כישלון ומזלזלים בניצחונות כאילו הם כלום ומספרים שאנחנו מרחק הפסד אחד ממאבק על הירידה.
לאברהמי אולי יש תקציב יותר גבוה בפני עצמו, אבל כל התקציבים בליגה עלו אז ביחס לליגה הוא סביב אותו מקום תקציב (מקום 6 בליגה שזה דומה לקטש ולארז בעונה האחרונה אם מחשבים גם את השכר שלהם בפנים) ובניגוד אליהם הוא מתמודד עם אילוצים הרבה יותר קשים (רביב).

כשארז היה מקום 3-4 הוא עשה את זה עם ג׳וש אוונס, קרלון בראון, וינסנט קאונסיל(או קאנסיל, איך שתרצו), ג׳סטין הארפר, שולדי, טמיר אריאלי, רביב לימונד, רום גפן ומתן נאור. כשקטש עשה את זה: ג׳רון מיימון, יינסי גייטס, דוראנד סקוט, קרטיס קלי, שולדי, רביב, מתן ו-ווילי וורקמן.
אתה באמת משווה את הסגלים שהיו לסגל שיש לשרון אברהמי העונה? 2 גבוהים ברמה הכי גבוהה של הליגה(שאפו גדול להנהלה), סגן מלך הסלים של איטליה ואלאנדו סופר טאקר. בגזרת הישראלים - מתן נשאר מתן (שחקן ליגה לאומית לגיטימי, עם כל האהבה), תומר גינת לטעמי יותר טוב משולדי(פחות מוכשר, יותר רוצה, נלחם ויעיל) ותמיר בלאט שלא מפסיק להשתפר ממשחק למשחק(להוציא את משחק הגביע). אז אני מסכים שהוא מקבל הנחה בעקבות הפציעה של רביב, אבל כשאתה מסתכל על הסגל כולו אז הוא משמעותית עדיף מכל הסגלים שהיו בעבר. בפער גדול. (אם תוציא את רונאלדו מריאל ואת מסי מברצלונה - אז אולי הקבוצה לא תהיה טובה כמו שהיא איתם, אבל היא תשיג ברוב המשחקים את אותן התוצאות. בטח מול קבוצות כמו ספורטינג גיחון(קרית-גת) ו-ולנסיה בבית (חולון) כשהיא כבר מובילה 2-0 בדקה 80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:28 
לגבי ארז אתה צודק שהוא הוציא יותר מהסגל שלו, מצד שני הוא גם האשם בזה שהסגל שלו נראה ככה. הוא זה שהתעקש להביא ולהישאר עם וינסנט קאונסיל, וגם עליו האחריות שקרלון בראון לא המשיך כאן עונה נוספת (היתה עליו אופציה להמשך חוזה עד ינואר וארז הטיל וטו כי חס וחלילה לקחת החלטה מהותית באמצע העונה, בוא נחכה לרגע שכבר לא יהיה אפשר להחליט ואז נתחיל לחשוב).

עם קטש הראנו את הכדורסל הכי נוראי ונרפה מאז שעלינו לליגת העל ואני שמח על כל רגע שהוא לא בקבוצה.

על ההבדל במשכורת בין אברהמי לקטש ואדלשטיין ועל מה שאפשר להביא עם הכסף הזה (וכנראה שהבאנו, כי יש העונה אחלה זרים) בכלל עדיף לא להרחיב.

בשורה התחתונה, אין לי ספק שמבין השלישייה הנ"ל אני הולך עם אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
Fez כתב:
ובגלל זה הקהל הוא לא רלוונטי בשיקולים מקצועיים. ואני לא אחזור שוב על הצביעות המחרידה בעיני של חלק מהאוהדים, כשבדיוק אותם אנשים שהתפייטו כל הקיץ על זה שחייבים להקריב את ההצלחה המקצועית לטובת הרגש הם הראשונים לערוף ראשים כשלא מנצחים 20 הפרש ולצעוק "התבזות" כשמעזים להפסיד משחק חוץ פה ושם. אי אפשר לספק את תאוות הקהל בהחלטות מקצועיות ולא צריך לשאוף לזה, כי זה משחק שיש בו רק מפסידים.

האבסורד הוא שאברהמי זוכה להכי פחות הערכה אבל לציפיות הכי גבוהות. כלומר, אצל ארז וקטש כשהיו תקופות שהיינו בסביבות מקום 3-4 בליגה לאורך כמה מחזורים אז כל עולם הכדורסל היה עומד על הרגליים בתשואות כולל הקהל של הפועל (למרות שכל הליגה היתה צמודה גם אז), השנה כשאנחנו מקום 3-4 מתחילת העונה אז אנשים מדברים על כישלון ומזלזלים בניצחונות כאילו הם כלום ומספרים שאנחנו מרחק הפסד אחד ממאבק על הירידה.
לאברהמי אולי יש תקציב יותר גבוה בפני עצמו, אבל כל התקציבים בליגה עלו אז ביחס לליגה הוא סביב אותו מקום תקציב (מקום 6 בליגה שזה דומה לקטש ולארז בעונה האחרונה אם מחשבים גם את השכר שלהם בפנים) ובניגוד אליהם הוא מתמודד עם אילוצים הרבה יותר קשים (רביב).

כשארז היה מקום 3-4 הוא עשה את זה עם ג׳וש אוונס, קרלון בראון, וינסנט קאונסיל(או קאנסיל, איך שתרצו), ג׳סטין הארפר, שולדי, טמיר אריאלי, רביב לימונד, רום גפן ומתן נאור. כשקטש עשה את זה: ג׳רון מיימון, יינסי גייטס, דוראנד סקוט, קרטיס קלי, שולדי, רביב, מתן ו-ווילי וורקמן.
אתה באמת משווה את הסגלים שהיו לסגל שיש לשרון אברהמי העונה? 2 גבוהים ברמה הכי גבוהה של הליגה(שאפו גדול להנהלה), סגן מלך הסלים של איטליה ואלאנדו סופר טאקר. בגזרת הישראלים - מתן נשאר מתן (שחקן ליגה לאומית לגיטימי, עם כל האהבה), תומר גינת לטעמי יותר טוב משולדי(פחות מוכשר, יותר רוצה, נלחם ויעיל) ותמיר בלאט שלא מפסיק להשתפר ממשחק למשחק(להוציא את משחק הגביע). אז אני מסכים שהוא מקבל הנחה בעקבות הפציעה של רביב, אבל כשאתה מסתכל על הסגל כולו אז הוא משמעותית עדיף מכל הסגלים שהיו בעבר. בפער גדול. (אם תוציא את רונאלדו מריאל ואת מסי מברצלונה - אז אולי הקבוצה לא תהיה טובה כמו שהיא איתם, אבל היא תשיג ברוב המשחקים את אותן התוצאות. בטח מול קבוצות כמו ספורטינג גיחון(קרית-גת) ו-ולנסיה בבית (חולון) כשהיא כבר מובילה 2-0 בדקה 80.

אדלשטיין וקטש בנו את הסגלים שלהם.
אברהמי בנה את הסגל שלו (חוץ ממתן).

כבר בשלב הזה אברהמי הוא המנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:42 
שבתאי יחבס כתב:
Fez כתב:

זו בדיוק הבעיה. שיש פה אוהדים שחושבים שאנחנו ריאל וברצלונה. איפה אתם חיים? אנחנו קבוצת ליגה עם תקציב של מרכז טבלה. איזה ברצלונה נגד גיחון. לקרית גת יש זרים בערך בסכומים שלך פר חודש, אתה יודע שג׳סטין קרטר מרוויח פי 2 מאלאנדו טאקר? ששולמן מרוויח יותר מכל ישראלי שלך חוץ מרביב? אני שוב אומר שאנשים פה מנותקים לגמרי. אנחנו קבוצה עם תקציב 6 בליגה שאם מוסיפים את האילוצים שלה (הפציעה של רביב שהוא השחקן הכי יקר אצלנו והעובדה שמתן מקבל אצלנו משכורת סמל) אפשר גם להסתכל עלינו כהרבה פחות.
ותגיד לי, מי בחר לקטש ואדלשטיין את הסגלים? מישהו הכריח אותם להביא את מי שהם הביאו ולהחליף או לא להחליף את מי שהם החליפו? אגב לקטש היה סגל זרים מאוד יקר מאמצע העונה עם אובאנון ותומפסון וגם קרטיס קלי בסוף, סגל הזרים הכי יקר שהיה בהפועל פר חודש אי פעם, גם יותר מהשנה. ממש הוציא מים מהסלע כשסיים מקום שביעי ועף בסוויפ. שוב, לא בקטע רע אבל ההודעות האלה מראות כמה הקהל מנותק וכמה אי אפשר להצליח אצלו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 דצמבר 2016, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:46 
אני לא אומר שאברהמי גאון כדורסל, ובשבת האחרונה לדעתי הוא שגה, אבל נשגב מבינתי איך מכל המאמנים ש"הצליחו" אצלנו בשנים האחרונות, נטפלים דווקא למאמן הזול ביותר וגם לזה שבינתיים מוציא את התוצאות הטובות ביותר(עם אדלשטיין התבזינו בפלייאוף כזכור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:24 
זה באמת מדהים (למרות שנטפלו גם לאחרים, אבל הרבה פחות ממה שקורה השנה).
הקהל מגיב לתדמית ולא לכדורסל או לתוצאות. כשאברהמי מצליח זה רק בזכות נייט/טאקר/האוול ולמרות המאמן, כשאדלשטיין מצליח אז לא יגידו שזה בזכות קרלון אלא זה ארז גאון. אצל אברהמי "חוטפים 90 בכל משחק" גם אם כבר חודש לא מגיעים מולנו ל-80, כי העובדות לא חשובות. אצל אברהמי אם אנחנו מקום 3 אז אנחנו "מרחק הפסד אחד מלהיות עמוק למטה" למרות שאנחנו מרחק 3 הפסדים ממקום מחוץ לפלייאוף, כי העובדות לא חשובות.
הזיכרון של רוב הקהל הוא קצר ואנשים שוכחים שמאז שעלינו ליגה הלכנו על קונספט של להביא את המאמנים הכי יקרים בליגה והוא לא הביא אותנו לשום מקום, כשבינתיים מסביב הרבה מאוד מאמנים זולים שבאו משום מקום חלפו על פנינו. אבל הקהל לא יכול לקבל מאמן בלי "רקורד" כי הוא אותו הקהל של הכדורגל, הוא לא ירגע עד שיגיע הגוטמן הקוסם שיקח 300 אלף דולר לעונה וירגיע את התאווה. והלופ יחזור חלילה. בסוף הרי תגיע תקופה רעה (יש כאלה בכל עונה) ואצלנו יש מספיק שמחכים בפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:41 
FEZ, כתבתי את זה בעבר, אני חושב שחלק מהעניין זה לא רק תדמית וכו'. זה מכיוון שאם תיקח למשל את מאמני הליגה כרגע, אז שלושת המאמנים עם הרזומה הדל ביותר בליגת העל אלה אברהמי, טפירו ורחימי. ולכן זה נראה מוזר שאברהמי מאמן את הפועל תל אביב. יודע מה? לא הייתי מתפלא אם טפירו היה מפסיד לקריית גת היינו שומעים שהכסא שלו רועד )(נגיד, בניגוד לצביקה שרף בעונה שעברה שגם בסיום העונה כשאשדוד נראתה רע והסתבכה למטה - מעמדו היה איתן). אלפסי למשל (לא שהייתי מביא אותו, אבל לצורך הדיון) הוא מאמן שעשה קדנציה יפה מאוד בנתניה בליגת העל. ועונה שעברה יפה מאוד בנהריה. אז אני מניח שהיחס אליו קצת אחר (ציבורית). גם שיבק (עוד מאמן שלא הייתי מביא) כנ"ל. אי אפשר להתעלם מזה. כשיש לך רזומה אז יש לך יותר "חבל". גם קטש היה ככה. רק ממש בסיום העונה אנשים כבר התחילו להביע מחאה על הכדורסל שלו. אם אברהמי ייתן עונה טובה - אני מאמין שהוא גם יזכה לגב רחב יותר.
בגדול, אני מסכים עם מה שאתה כותב ומאוד מתחבר לעניין שבשורה התחתונה צריך לשפוט לפי תוצאות (אני גם חושב שהיכולת חשובה, אבל לא אכפת לי לנצח ולשחק לא משהו). ואני גם מאוד מתחבר לביקורת על כך שהניצחונות מיוחסים לשחקנים וההפסדים לאברהמי. דווקא בתור מי שמבקר את אברהמי לא מעט - אני לא חושב שזה דבר נכון.
בשורה התחתונה: הביקורת צריכה להיות עניינית ומקצועית. ובלי קשר לאברהמי, אני ממש לא מתגעגע לאדלשטיין. כי מה שנשאר לי מהעונה ההיא הוא לא הכדורסל הטוב של מרבית העונה, אלא הקריסה במאני טיים והעובדה שהגעת לחצי גמר הגביע עם 6000 אוהדים אדומים ביציעים ווינסנט קאונסיל בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 18:21 
אני מסכים איתך, ברור שזה נראה לאנשים "מוזר" ושזה חלק גדול מהעניין. זה חלק מעניין התדמית שאני מדבר עליו, נכנס פה גם רקורד ומוניטין וכו'. וזה נכון שלמאמן עם רקורד יש יותר קרדיט אצל הקהל גם בתקופות פחות טובות, ושזה דבר טבעי. כל הדברים האלה נכונים והם אותם דברים שאני טוען. אלו "חוקי הקהל" בערך בכל מקום, ובמיוחד אצל הפועל כי כאן גם התרגלנו לכל מיני שמות בעמדת המאמן (אדלשטיין/קטש), גם יש למועדון הזה אוהדים שחושבים שאנחנו ברצלונה של הליגה וגם יש את הטירוף סביב הנושא הזה בכדורגל בשנים האחרונות שהקהל נסחף עמוק לתוכו. אנשים חושבים שהביקורת שלהם היא נורא מקצועית ועניינית, אבל היא מוכתבת מהדיעות הקדומות שלהם שמכתיבות את היחס והפרשנות שלהם, ולא באמת מהעבודה שאברהמי עושה בהפועל, הכדורסל שלו והתוצאות שלו. בגלל זה הוא חייב להשפט אך ורק על פי התוצאות, ולאורך זמן. ולא לפי ההוא שטוען שאנחנו חוטפים 90 כל משחק, ההוא שחושב שאנחנו ברצלונה בלי מסי וההוא שחושב שזה ביזיון שנהריה חזרו מולנו מ-20 הפרש ל-6 ושכל הפסד הוא התבזות.

אבוי לנו אם אחרי שכבר מינינו את אברהמי (והזמן יגיד אם זו טעות או לא) נתייחס אליו לפי "חוקי הקהל" האלה שמפטרים מאמן עוד לפני שהוא בא לאימון הראשון. בסוף התפקיד של ההנהלה זה לנתק את עצמה לחלוטין מ-"חוקי הקהל" ובהתאם גם מרחשי הקהל. אם החתמת מאמן כדי לזרוק אותו בפעם הראשונה שנכנס לתקופה פחות טובה אז זאת הטעות האמיתית, וזאת כנראה גם הטעות שעשינו עם קטש בעונה שעברה. בינתיים אברהמי בנה אחלה סגל בהתאם למגבלות ולאילוצים, משיג איתו תוצאות יחסית טובות ומשחק כדורסל סבבה לגמרי. הקהל הרחב כנראה לעולם לא יראה את זה כי הוא את דעתו כבר גיבש, ורואים את זה מצוין פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בעד לפטר את אברהמי. מהרגע שהחליטו לתת לו להכין את הקבוצה לעונה, הוא צריך לסיים אותה כל עוד הוא יהיה בטופ 4.
אני פשוט חושב שמאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל הזה(דן שמיר נניח) ובאופן כללי: קשה לי עם מאמנים נטולי כריזמה. השחקנים לא סופרים אותו ויש רגעים וטיים-אאוטים שזה נראה ממש רע.
הפועל תל אביב זה לא בני הרצליה ולא הפועל חולון. זה המועדון מספר שלוש בישראל ואם אתם לא מבינים את זה, אתם בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 18:45 
הפועל תל אביב הוא המועדון מספר 3 בישראל מבחינת קהל בלבד. לא מבחינת הרבה מאוד דברים אחרים.
הרבה לא מבינים את זה. ולכן אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 18:45 
שבתאי יחבס כתב:
אני לא בעד לפטר את אברהמי. מהרגע שהחליטו לתת לו להכין את הקבוצה לעונה, הוא צריך לסיים אותה כל עוד הוא יהיה בטופ 4.
אני פשוט חושב שמאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל הזה(דן שמיר נניח) ובאופן כללי: קשה לי עם מאמנים נטולי כריזמה. השחקנים לא סופרים אותו ויש רגעים וטיים-אאוטים שזה נראה ממש רע.
הפועל תל אביב זה לא בני הרצליה ולא הפועל חולון. זה המועדון מספר שלוש בישראל ואם אתם לא מבינים את זה, אתם בבעיה.

חולק עליך לחלוטין. אנחנו המועדון מספר 2 בישראל.
מה זה קשור? כרגע אנחנו קבוצה עם תקציב מרכז טבלה בואכה צמרת בישראל, ומי שלא מבין את זה הוא זה שגורם לבעיה. גם כשהיינו בליגה ב' אז היה צריך לשפוט אותנו מקצועית לפי סטנדרטים של "המועדון מספר 2 בישראל" ולצפות שננצח קבוצות מליגת העל כי ככה? או שאולי גם אז היה צריך להביא מאמן בשורה הראשונה של המאמנים בארץ מבחינת רקורד כדי לספק את התאווה של הקהל של הפועל לגוטמנים ואדלשטיינים?
מדהים שככל שהוכח שהגישה הזאת של "בהפועל צריך להיות מאמן יקר מהשורה הראשונה רק כי אנחנו הפועל ובלי קשר לתקציב" הלכה והופרכה, הקהל רק נשבה בה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, פז, גם אם פופוביץ' היה מאמן את סטף קרי, קווין דוראנט, קווין גארנט וריי אלן בשיאם, היו מוצאים משהו להתלונן עליו ולדרוש את ראשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס אני לא מצליח להבין.
אתה טוען שצריכים לשפוט את אברהמי לפי התוצאות. אבל למרות שהתוצאות שלו הן טובות אתה קורה לפטר אותו מהרגע הראשון.

אשמח אם תוכל להסביר את הסוגיה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 19:44 
el dudernio כתב:
פרוויס אני לא מצליח להבין.
אתה טוען שצריכים לשפוט את אברהמי לפי התוצאות. אבל למרות שהתוצאות שלו הן טובות אתה קורה לפטר אותו מהרגע הראשון.

אשמח אם תוכל להסביר את הסוגיה.

אני לא קורא לפטר אותו מהרגע הראשון. וגם ציינתי שהתוצאות הן הכי חשובות, אבל הן לא הדבר היחיד שחשוב. אתה יודע, הדעה שלי היא קצת יותר מורכבת (ואני מניח שהיא לעתים גם יותר מורכבת מכפי שמשתקף פה).
לטעמי הסיבוב הראשון הוא מחד פספוס. כי הפועל הייתה חייבת להיות עם עוד ניצחון אחד לפחות (ולדעתי עוד שניים) וזה משהו שעלולים להצטער עליו. מאידך 6 ניצחונות עד כה זה בסדר. אני חושב שההפסד לקריית גת היה התבזות, בגלל איך שהמשחק התפתח. וההפסד לאילת גם. ואני חושב שההפסד לחולון בדרך שבה הוא נעשה הוא כישלון ענק. ואני חושב שההפסד לירושלים בגביע הוא כישלון של אברהמי (כי בניגוד לאחרים אני חושב שאם רוצים לאיים על תואר, אז לקבל את ירושלים בבית כהגרלה זה מצוין והזדמנות גדולה כי לקבל אותם בחצי הגמר אצלם בבית זה הרבה יותר קשה). אלה דברים שלאברהמי אחריות גדולה עליהם. ויש לו אחריות גם לניצחונות.
אני לא מרוצה מאיך שהפועל נראית עד כה. אני חושב שאם בקיץ אכן הייתה אפשרות להחתים את רמי הדר ולא עשו זאת זה טעות קשה (וכמובן שגם הדר יכול היה להיכשל פה. זה הרי ברור). ואני לא חושב שהפועל קבוצה מאומנת. אני גם לא אוהב את ההתנהלות על הספסל. ואני חושב שהיו נקודות זמן בעונה הזאת שהיה צריך לקבל החלטות כאלה ואחרות גם בנוגע לאברהמי (ואגב, יכול להיות שטעיתי בענק). בקיצור, זה מורכב. אבל בשורה התחתונה: אני לא מי יודע מה מרוצה מהעונה עד כה ואני חושב שלאברהמי יש אחריות בנושא.
אני רק לא מקבל את הטענה שאברהמי לא מקבל את הקרדיט הראוי. כיוון שהוא עדיין לא הרוויח את הזכות לקבל את הקרדיט הזה. כי מה לעשות, הוא לא עשה שום דבר בקריירה שיצדיק את המינוי שלו למאמן הפועל תל אביב. ואני מאחל לו שיוכיח. אין לי דבר נגדו (ואתה יכול לחפש אשכולות שבהן הוא מואשם באי העלייה לליגת העל ואני טוען שהוא עשה אז עונה טובה מאוד ולא עלה רק בגלל הפציעות).
ורק עוד משהו: אני מקבל את מה שפז כתב בנוגע לתקציבים וכו'. אני העונה הצבתי להפועל את המקום השישי כיעד. אם אברהמי ישיג אותו וייתן פלייאוף טוב - אז הוא עמד במשימה מבחינתי. אני חושב שלהציב כיעד מקומות 1-4 בעונה הסדירה זו קצת הגזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מקבל את טענתך.
היא כנראה נובעת מהשקפתך את הכדורסל ואיך את רוצה לראות את הקבוצה בהתאם להשקפה זאת.
אבל באם התוצאות לא באות ביחד עם השקפה זאת אולי צריכים לקחת קצת אוויר ולא להיות כל כך ארסיים כאשר הדברים לא מוצאים חן בעיננו או נמצאים בקנה אחד עם מה שאנחנו חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 20:20 
פרביס, אתה מדבר על "מורכבות" אבל בדרך מאבד את העקביות. אין משמעות ל-"מורכבות" אם הגישה שלך מלאה סתירות פנימיות.
לא יכול להיות שמצד אחד אנחנו קבוצה של מקום 6, ומצד שני הפסד חוץ לאילת או קרית גת זה "התבזות" והפסד בהארכה לקבוצה מקום 2 זה "כישלון ענק" וכו'. לא יכול להיות שמצד אחד אנחנו קבוצה של מקום 6, ומצד שני מקום 3 ומאזן 6-4 כרגע זה מאכזב. להגיע למקום 6 זה לעשות מאזן שהוא סביב 50-50 (תבדוק לאורך השנים), זה כולל להפסיד משחקים כאלה. אלו חייה של קבוצה במקום 6. לטעון שאתה חושב שזה המקום הריאלי שלנו אבל לקרוא לכל ההפסדים שלה "התבזות" (מונח נטול כל משמעות בקונטקסט הזה כי הוא הופך כל קבוצה בליגה לכזאת שמתבזה על בסיס קבוע) ולהגיד שאתה לא מרוצה מהסיבוב הראשון ושהוא פספוס ושהיו בו נקודות "שהיו צריכים לקבל החלטה לגבי אברהמי" זה הכל סתירות פנימיות מובהקות. ושוב, "התבזות" זה לקבל תבוסה מקבוצת לאומית בגביע או לחטוף בראש בבית מקבוצה מפינלנד וכו', הפועל לא התבזתה בשום משחק העונה (אולי אולי מול אילת וגם זה בספק במגרש שאנחנו "מתבזים" בו על בסיס שנתי) ואם כן אז כל משחק שני בליגה הוא "התבזות" של אחת הקבוצות. ומה בכלל הרעיון בהתעכבות על כל הפסד כזה או אחר שאפילו אין לו חשיבות מיוחדת? מה המשמעות של זה? למה לא לטעון במקביל שניצחונות אחרים הם הישגים גדולים? זאת חשיבה עקומה. גם אם המאזן שלך בסוף העונה זה 25-8 אתה יכול להתעכב על 8 ההפסדים, מה זה בא להגיד? יש שורה תחתונה. זאת עונת כדורסל, you win some you lose some.

המורכבות האמיתית שלך היא בעיני כאוהד שמצד אחד אולי מבין רציונלית את המקום הריאלי של הקבוצה הזאת, אבל מצד שני לא שולט בעצמו אמוציונלית אחרי הפסדים וחושב שכל אחד מהם הוא ביזיון וכישלון ושהמאמן חסר מושג וצריך ללכת הביתה. הגישה שהצגת פה היא לדעתי לא מורכבת, היא פשוט לא עקבית. הטענה שלך שאתה מצפה למקום 6 והסיכום הזמני הקודר שעשית בשאר ההודעה שלך זה דברים שלא יכולים להיות קיימים במקביל. אני מצפה למקומות 3-6 ומבחינתי אם אנחנו עושים כל סיבוב מאזן חיובי של 6-5 זה שווה בסוף העונה מאזן 18-15 ומקום 3-4. כרגע אפילו אם אתה מפסיד לירושלים בשבת אתה עם 6-5 חיובי וזה בסיבוב שהיו לך 6 משחקי חוץ (בסיבוב הבא יש לך 6 בית ו-5 חוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 22:06 
מצד אחד, לטעון שאנחנו משחקים כדורסל של מקום 3-5 זו גניבת דעת הכי גדולה שקראתי כאן. מצד שני, אתה תמיד יכול לטעון ש הכדורסל של הקבוצות שקרובים אלינו פחות טוב. אני חושב שהכדורסל שלנו תחת שרון היה בושה וחרפה בעונה שעברה והעונה בעיקר לאור הסגל שנבנה, הוא פשוט בזיון.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 22:38 
כדורסל של 3-5 זה בהגדרה כדורסל שמשחקות אותו הקבוצות שמדורגות 3-5 באותה עת. מכיוון שאנחנו מדורגים כרגע 3-5 אז איך זו בדיוק גניבת דעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מצד אחד, לטעון שאנחנו משחקים כדורסל של מקום 3-5 זו גניבת דעת הכי גדולה שקראתי כאן. מצד שני, אתה תמיד יכול לטעון ש הכדורסל של הקבוצות שקרובים אלינו פחות טוב. אני חושב שהכדורסל שלנו תחת שרון היה בושה וחרפה בעונה שעברה והעונה בעיקר לאור הסגל שנבנה, הוא פשוט בזיון.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

הכדורסל היה בושה וחרפה ועדין זאת היתה העונה שהגעת סה הכי רחוק אי פעם.
השנה גם משחקים בושה וחרפה וזאת השנה הכי טובה שלך עד עכשיו.

אז אפשר לקשקש ואפשר להתייחס לעובדות. כן גם אני לא אוהב את הכדורסל שאנחנו משחקים אבל עובדית הוא מצליח יותר מהכדורסל של אלו שקדמו לו בתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
בכל שנה הגענו לאותו מקום.
עפנו כשהעונה התחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
בכל שנה הגענו לאותו מקום.
עפנו כשהעונה התחילה.

מב אבל אנחנו לא אמורים כל שנה לקחת טריפל קל?

אתה מביך כבר יותר ממעיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
יש אשכול במשמרות שלא עוסק ב"אבהרמי הגרוע" נגד "אברהמי האליל"?

רביב :ROSE:

לא הגיע הזמן שהקבוצה (בשיתוף רביב) תוציא הודעה רשמית על מצבו ועל הצפי של הצוות הרפואי? האיש סוגר מחזור שלם בפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: