תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 06:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיא אסולין
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
רק בשביל שמקדשי אשכול המידע לא יצרחו
http://sports.walla.co.il/item/3023773
גיא אסולין: "אלי גוטמן הוא דיקטטור"
"הוא שלח אנשים לצותת לנו בחדר ההלבשה. כל השחקנים היו מטנפים עליו, כל אנשי המקצוע גם כן. כבירי היה שבוי שלו".
ציטוט:
אם ככה, איך בסוף מצאת את עצמך בהפועל תל אביב?
"הטעות הראשונה שלי הייתה לעבור למאיורקה. אחרי הרקולס היו לי כמה הצעות, מקבוצות אחרות מספרד ומברונדבי מדנמרק. דודו אוואט הפך למנהל מקצועי במאיורקה ושכנע אותי להגיע לשם בעקבותיו. הוא אמר שנבנה שם פרויקט טוב, אבל אחרי חודשיים הוא כבר לא היה שם ומרגע זה נמחקתי כמו כל השחקנים של דודו. וזהו, לא הייתי אפילו בסגל. השנה הזאת עשתה לי פשוט רע, אחריה הייתי מוכרח לחזור לישראל כי לא הייתה לי אף הצעה מספרד. אמיר כבירי התחיל לדבר איתי עוד אחרי העונה בהרקולס, והציע לי חוזה מהסרטים ברגע שקיבל את המועדון. הבטיח לי להיות שחקן מפתח. אחרי מאיורקה, בינואר האחרון, הודעתי לכבירי שאני מגיע כדי לתת את הכל בשביל המועדון".

באותו שבוע אלי גוטמן מתמנה למאמן הפועל. הוא דיבר איתך?
"לא דיברנו אז, וגם לא הרבה אחר כך. התקופה שלי תחת גוטמן הייתה תקופה שחורה. הוא אחד המאמנים שהיה לי את הקשר הכי גרוע איתם בקריירה. קיבלתי רק כמה צ'אנסים כמחליף ומעבר לזה, סבלתי מהמאמן. עברתי איתו דברים שלא ייאמנו, לא האמנתי שזה קורה לי".

ניסית לשבת איתו?
"הוא לא דיבר איתי, רק העניש אותי. ולא רק אותי, הוא לא תיקשר עם השחקנים. שיחות אישיות עשה רק עם שלושה -ארבעה שחקנים, על אחרים צעק בצורה רעה, את סיראז' נסאר הוא אפילו קילל. אלה דברים שלא הייתי רגיל אליהם. מי שלא מכיר אותו לא יודע שאלי גוטמן הוא דיקטטור. בשנה שעברה הוא נעדר מחלק מהאימונים, וואליד באדיר והמאמן הספרדי העבירו את האימון ואף אחד לא שאל שאלות. כל השחקנים היו מטנפים עליו, כל אנשי המקצוע גם כן. כשהיה מופיע, כולם הסתדרו כמו חיילים. כולם פחדו. הרבה פעמים, אם היה מגיע לאימון, הוא היה נשאר במשרד ולא יוצא לראות אותנו. איך הוא יכול לדעת מה היכולת שלי כשהוא במשרד? איך אתה בונה קבוצה בלי לראות אותה? האימונים היו קטסטרופה".

הרגשת שהוא סימן אותך אישית?
"גוטמן חי מחצאי שמועות. מכל מיני לחשושים. הוא היה שולח אנשים לצותת לנו בחדר הכושר. אחר כך הוא היה מעלה באסיפות את הנושאים שעליהם דיברנו בינינו. יום אחד הוא החליט שהגעתי להפועל תל אביב פצוע, דבר שלא היה ולא נברא. בפעם אחרת הוא נזף בי על זה שלקחתי איתי בקבוק מים מהמועדון, כאילו גנבתי".

והייתה תקרית השש-בש והסילוק מהאימון.
"זאת הפעם הראשונה בחיי שנגעתי בלוח שש-בש. הייתי פצוע וידעתי שאם אתה לא יכול להתאמן, אתה הולך לאנשי הצוות הרפואי ומודיע להם על זה. הלכתי לפיזיותרפיסט, והוא אמר שיעביר את המידע למאמן. זה מה שעושים בכל מקום. אתה לא הולך ומודיע את זה למאמן, מתוך כבוד אליו. אחרי שסיימתי טיפולים וחדר כושר, ולא היה לי בעצם מה לעשות, צליל חתוכה הציע ללמד אותי שש-בש. פתאום נכנס גוטמן לחדר ההלבשה כולו עצבני ומזיע. 'לא מכבודך לבוא ולהגיד לי למה אתה לא מתאמן?', הוא צעק והעיף את לוח השש-בש.
"הסילוק מהאימון? זו הייתה הפעם הראשונה שחברה שלי והילדה הגיעו לראות אותי. באמצע משחקון מישהו מההרכב הראשון נכנס בי, וגוטמן לא שרק עבירה כי הוא הלך באימונים רק עם ההרכב הראשון. בהתקפה הבאה, לגמרי בטעות, וידוע שאני לא שחקן אגרסיבי, עשיתי עבירה על עומרי אלטמן וגוטמן שרק. שאלתי למה כאן הוא שורק ובמקרה הקודם לא והוא צעק עליי לעוף מהאימון. הייתי מספר את הדברים האלה לאנשים כדי לוודא שזה לא אני שמשתגע".

סיפרת גם לכבירי? הוא היה בקשר טוב איתך.
"ניסיתי, אמרתי לו את כל מה שאני יודע על גוטמן, אבל הוא לא הקשיב לי. כבירי הוא שבוי של גוטמן. הוא לקח את כבירי כפרויקט פיננסי, זיהה שהבעלים של הפועל אוהב אותה כמו את אמא שלו וזורק כספים על ימין ועל שמאל וניצל את זה. ידעתי שזה יתפרק להם. עצוב לי על הפועל תל אביב, אבל אני שמח שכולם מבינים את האמת על גוטמן.

"הדבר הטוב היחיד שיש לגוטמן זה הטקטיקה. הוא גאון טקטי, אבל זו גם הבעיה שלו, כי כל אימון שלו מורכב מ-50 דקות טקטיקה. 50 דקות עמידה על המגרש. שחקנים היו מקבלים את תוכנית האימונים להשבוע, והיית רואה בכל יום אימון טקטי. הקאנו טקטיקה, לשחקנים נטרף המוח".

בכל זאת ישבת בשקט חצי שנה וגם לא מיהרת לברוח בסוף העונה.
"בקיץ בניתי על זה שאולי יחליפו מאמן, הרי רק גוטמן עמד ביני לבין מקום בהרכב של הפועל. לא פיטרו אותו, אבל היה לי חוזה ואני מתנהל כמו ספרדי. אם רוצים להיפרד, אין בעיה, רק בואו נעשה את זה בצורה מתוקנת. ביום אימון הפתיחה של העונה הנוכחית יצאתי מנהריה לתל אביב ובדרך קיבלתי הודעה מעובדת המועדון: 'אתה לא מוזמן לאימון הפתיחה, ואם תגיע המועדון יתבע אותך'. ככה נגמרו היחסים שלי עם הפועל תל אביב. בסיוטים הכי גרועים שלי לא חלמתי שככה זה ייגמר".

אפשר להניח שלא הגיעו הרבה הצעות אחרי חצי השנה בהפועל תל אביב.
"ברגע שעזבתי את הפועל תל אביב, ידעתי שאני צריך לקבל החלטה הרת גורל לקריירה שלי. זה היה או ללכת אחרי החוזה הכי טוב או ללכת למקום שבו באמת סומכים עליי ונותנים לי בו הזדמנות. הרגשתי שהדבר הנכון ביותר לעשות זה ללכת למקום הכי נכון לי. היו לי הצעות מקבוצות בישראל, אבל לא רציתי להישאר במקום שבו אין התנהלות מקצועית. זו הייתה החלטה לא כלכלית מבחינתי, והליגה השלישית בספרד זו גם לא הרמה הכי גבוהה מבחינת כדורגל, אבל המטרה שלי הייתה לעלות מחדש על הבמה. אני לא מתכנן להישאר בליגה השלישית, אבל בינתיים זה המקום שבו אני צריך להיות. כשאני משחק כדורגל השמיים הם הגבול".

*** גורם בהפועל תל אביב ביקש להוסיף לכתבה: "להגיד על אלי גוטמן שהוא ישב במשרד בזמן שהיה אימון זה הדבר הכי רחוק מהמציאות. זה הכי לא גוטמן. אנשים לא יודעים איזה ילד בעיתי אסולין. הוא בא אחרון לאימון, הולך ראשון. יש לו כדורגל ברגליים, אבל אין לו שום מוסר עבודה ואישיות כדי לעשות עם זה משהו. מה אתה חושב שהוא סתם הגיע למצב הזה?"

*** אלי גוטמן סירב להגיב לדברים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גיא אסולין
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:02 
שימשיך לשחק בליגה השלישית ! בספרד ויבוא בטענות לאחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:13 
נשמע כמו חרטטן רצח

אבל למה נשמע לי הגיוני שבאמת הוא קיבל סמס שהוא לא ממשיך במועדון, אחרת יתבע

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 16:30 
צודק בכל מילה. גוטמן התייחס אליו ואל נסאר כמו לזבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:03 
משיחה עם שחקן הרכב מהפועל חיפה מתקופת האליפות ״ערס בתחפושת״ מקלל בלי סוף, יש לו 2 שלושה שחקנים שמקבלים יחס, כל השאר מבחינתו אויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
צודק בכל מילה. גוטמן התייחס אליו ואל נסאר כמו לזבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:34 
מכיר את אסולין אישית והוא לא שקרן
הוא בחור טוב סהכ קצת בעייתי אבל זאת תווית שנדבקה אליו
גוטמן לא נתן לו צ׳אנס לא ספר אותו והתייחס אליו בצורה משפילה
זה ברור שהוא יתנהג בצורה לא הכי מקצועית שהמצב הוא כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 17:49 
יצא לי במקרה לראות אותו אצל הפיזיוטרפיסט(גיא תדמור תותח על עובד עם הפועל רעננה ) הייתי אחרי ניתוח קרע במיניסקוס אי שם באיזור מאי ... ראיתי אותו בחוסר חשק מוחלט עושה אימונים בחצי כוח עד כדי זלזול ..... שאלתי אותו על הפועל אם הוא ממשיך הוא אמר שלא סופרים אותו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: