סומך כתב:
bruno conti כתב:
האדס כתב:
איך בכלל חושבים למכור את רז שלמה, השחקן הענק הזה, במיליון שקל? הוא עתיד המועדון, הוא מהות המועדון.
אמת
אני לא חושב שרז שלמה איזה כוכב וסמל, למען האמת אני בכלל לא ראיתי אותו משחק
השאלה שלי היא שאלה של עלות מול תועלת.
בהנחה שבינואר יהיה שחרור מאסיבי של שחקנים בוגרים והפועל תישען על שחקני נוער וחייל זולים
האם הרווח של מיליון שקל לקופה המתדלדלת עדיף על שחרור מוקדם של שחקנים בוגרים יקרים וקידום רז שלמה לקבוצה הבוגרת.
ולירון, הטיעון של 'ההכנסה תלך לנושים' לא רציני לדעתי.
ראשית, יש על הסכום הזה מן הסתם מס ככה שזה לא כסף גדול כל כך.
שנית, רובו ילך לתשלום משכורות ותפעול שוטף של המועדון כי הרי אסור לתפעל את המועדון בתקציב גרעוני, זה לא שהכסף הזה ילך לנושים האחרים (חברת שמירה, בנק, מעצב גראפי). הכסף שאמור ללכת לנושים האחרים שלא כלולים בתקציב השוטף זה הכסף שאמור להגיע מרכישת הקבוצה (אם וכאשר תגיע)
שוב, כרגע לנושים אין מאיפה להיפרע (נעזוב בצד כרגע ערבויות אישיות), בקופת במועדון אין כסף.
הנאמנים ימשיכו להפעיל את המועדון במסגרת תקציב שבו אסור להם להיכנס לגרעון ואם יש אפשרות ליצור עודפים זה תכליתם.
משמע - הכנסה של מיליון ש"ח לדוגמא אינה פוטרת את הנאמן משחרור שחקנים נוספים, הנושים יטענו ובצדק מבחינתם שזה כסף שיכול להיות מחולק במסגרת הפירוק
ואין לאפשר לסכום הנ"ל להיכנס לעובר ושב במסגרת ההפעלה.
כך גם מכירת שוינפלד, בפירוק (ולשם החברה תגיע) מוכרים את כל הנכסים שיש במטרה להכניס כסף לקופת הנושים.