קומוניסים כתב:
טקנובוי, אני רוצה להאמין שאתה פשוט לא מרוכז.
א. לא אני כתבתי על הודעתך שאתה הזוי, אלא אתה עליי!
ב. לא הסתרתי את העובדה שאני לא מפרט דברים, (בניגוד לעמימות השיטתית בהודעות של אלפקה, אני נוהג לכתוב בהרחבה את מה שאני חושב) במקרה הזה כתבתי, עוד לפני הפרסום הראשון בערוץ 2, שאני מנוע מלהרחיב בנושא. כשהסברתי מדוע, כינית אותי הזוי.
ג. ואז הזכרת את עניין ההצתות, כדוגמא לבלון שהתפוצץ, לבלוף שהתגלה, להאשמות שווא שנועדו להסית. שאלתי אותך "טקנובוי, האם קראת על שחרור כל העצורים החשודים בהצתות?" ואתה משיב לי בשיא הנונשלנטיות "לא קראתי, נו הוגשו כתבי אישום?" אז בוא נעשה סדר: אם קראת על עצורים וצפית בתיעודים של הצתות אבל לא שמעת על שחרור כולם, כנראה שאתה עדיין לא במצב של לקרוא לזה בלוף או לכנות את ההאשמות שהיו בנושא כ"האשמות שווא", או לתת את זה כדוגמא ל"סיפור שקרי הנועד להסית נגד ערבים". כן, גם אם לא היו כתבי אישום או הרשעות. תודה
ד. נכון סעיף ג'? אז אותו כנל לגבי פרשת בל"ד. כשתשמע שהוסרו החשדות, שנסגר התיק, ששוחררו כל החשודים, תוכל להגיד ש"זה רק מנהלי" או לכתוב "זה צעד שכל כולו הסתה" או "אני יודע איך זה נגמר" או בכלל להביע עמדה כה מוחלטת בנושא
ה. אני באמת מתקשה לספר על אף הרצון לספק את סקרנותך. אציין רק שאני עוסק בנושא, מזוויות שונות, ב5 שנים האחרונות, ובשנתיים האחרונות בפרט. אני לא מבלבל את המוח.
א+ב. אה, אוקיי. צודק, זה לא הזוי לפחד שמרגלים איראנים קוראים בפורום שדים. טעות שלי.
ג. בפעם האחרונה ששמעתי משהו, היו משהו כמו חמישה חשודים בהצתות, וזה אחרי ששמענו השכם והערב שאם יש מאות שריפות אז סימן שיש מאות הצתות. בקיצור, מי שלא במצב ולא בעמדה זה לא אני.
ד. נכון סעיף ג'? אז אותו דבר לגבי ד'.
ה. אם אני מבין נכון, אתה רומז פה שהחשדות והחקירות שסביב בל"ד בם תוצאה של מאמץ מתמשך מצד פעילי ימין. אשמח לשמוע עוד פרטים.