קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אני לא יודע הכל, אבל כפי שציינתי עוד קודם לפרסום האחרון. 1. אני יודע הרבה. 2. יש פה ברקע גם שחיתות וגם טרור. 3. בקרוב יתפרסמו עוד דברים
טוב, נצטרך לחכות למקור אמין. מעניין אם יש פה משהו או שמדובר בעוד הסחת דעת ("תראו, ערבי!").
תודה על זה שנמנעת מלהפיץ שמועות והאשמות חסרות בסיס, בניגוד לפיאסקו עם ההצתות.
אה, רגע, בעצם זה בדיוק מה שעשית.
לא נורא. יש גבול למה שאפשר לצפות מאנשים, ולמידה מהניסיון זה כנראה לא הצד החזק של רובם.
מה? לא הבנתי כלום.
1. לא נמנעתי מלכתוב כדי להמנע מהפצת שמעות אלא מתוך אחריות וכדי לא לפגוע בחקירה. לא מדובר בשמועות מבחינתי.
2. אם היית פה בחצי השנה האחרונה בטח שמעת מעצר עשרות אנשי בלד לחקירה כשברקע חשדות להעברת כספים מגורמים זרים למפלגה.
3. אם היית כאן ב10 השנים האחרונות וודאי ידוע לך שאין זה הפעם הראשונה בה נקשר חבר בלד לטרור ובסוגיה האחרונה שאין זו הפעם הראשונה בה מפגשים עם מחבלים כלואים שימשו לביצוע עבירות ביטחוניות.
4. אגב, לגבי ההצתות- שמעת ששוחררו כל העצורים?
1. אני מודה שאתה עוד יותר הזוי ממה שחשבתי.
2. לא הייתי בישראל בחצי השנה האחרונה, ובכל זאת גם שמעתי על זה וגם אני יודע איך זה נגמר (מדובר בעבירות מנהלתיות ואפילו לא פליליות, שלא לדבדר על בטחוניות, ואין בכלל דרך להתווכח עם הטענה שהמעצרים ההמוניים שבוצעו בזמנו היו צעד שנשמר רק למפלגות ערביות, לכל הפחות, וצעד שכל כולו הסתה, לכל היותר).
3. בלה בלה בלה. על איזו עבירה מדובר?
4. האמת שלא שמעתי. מה נסגר עם זה באמת? כמה כתבי אישום כבר הוגשו, כמה עצורים עדיין במעצר, וכו' וכו'?