תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגל ישראלי
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:53 
אי אפשר להמשיך ככה.
אני לא יודע מה המצב של רביב אבל אני לא בטוח שאנחנו לא צריכים כבר לדבר במונחים של או אפילו נעימי (לא היו דיבורים שהוא רוצה לעזוב את איטליה)?
לדעתי אנחנו בסכנה לא קטנה של איבוד גובה בטבלה. יש לנו ישראלי שלשחק איתו זה כמו לשחק עם שחקן פחות בהתקפה, עוד ישראלי שלא מסוגל פיזית לקלוע סל משתי נקודות וגם לא שומר על כלום. חוץ מזה יש לנו עוד ישראלי שהוא סבבה.
אז חוץ מהקטע המגוחך הזה שהישראלי הטוב ביותר שלנו משחק הכי מעט דקות אנחנו ככה או ככה משחקים בכל דקה על המגרש עם מישהו שהוא נטל על הקבוצה.
זה פשוט הורג אותנו ולא יכול להימשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:00 
מסכים. ככה אי אפשר להמשיך.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל ישראלי
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אפשר כבר לדעת מה קורה עם בנקס והאזרחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:11 
מצב קשה מאוד, ואני אומר את זה גם כשמנצחים וכשבלאט נותן איזה משחק טוב ואנשים מסתנוורים.
אנחנו בבעיה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
מורן רוט זו לא אופציה ? לפחות כחוזה זמני עד שרביב יחזור לכשירות מלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:23 
ואגב בהקשר של הסגל הישראלי, אני חושב שלצוף בן משה מגיע לקבל יותר דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:18 
בעיה חמורה.
אנחנו צריכים שאדריאן יקבל את האדרחות כמה שיותר מהר.
תמיר ותומר עושים יופי של התקדמות העונה ונקווה שצוף יעבור תהליך דומה.
המטרה היא להביא את רביב ומתן לסוף העונה לי 60-70% מהיכולת שהשניים הציגו בסוף שנה שעברה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
אזרחות של בנקס זה חובה.
אני לא רואה ישראלי פנוי שיכול לעזור כרגע ושנרצה להשאיר אחרי שבנקס יקבל אזרחות.
מה עם האזרחות של בנקס כבר? כבר פחות או יותר חודש אומרים שנשארה רק חתימה של דרעי בשבילה ושזה עניין של ימים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
נפלנו בין הכיסאות כמה פעמים במקביל במה שקשור לסגל הישראלי ונשארנו במצב גרוע מאוד.
שחררנו את ברנדוויין אחרי שרביב חזר לסגל, רק כדי לגלות שהוא לא מצליח לשחק.
שחררנו את איידן שגם ככה לא היו לו דקות בסגל הזה, זה היה אמור לפנות כסף בשביל להחתים עוד זר לקראת האזרוח של בנקס, אבל בינתיים זה תקוע.
זה שרוצ'סטי ואלכסנדר קיבלו אזרחות עוד לפני שהם נחתו בארץ על איזו טענת יהדות תלושה ומפוקפקת, בעוד שבנקס ואשתו, שצריכים לקבל אזרחות בלי שום ספק, תקועים בהליך ההתאזרחות כבר חודשים, זה פשוט מרתיח.
ובנוסף ההחתמה של מתן בשכר גבוה שדי נכפתה עלינו, והתקפית הוא חור שמאוד מקשה עלינו.

בלאט קיבל הרבה מחמאות העונה אבל צריך לשים את היכולת שלו בקונטקסט מאוד ברור. בכל משחק נגד קבוצה טובה, כמו ירושלים ומכבי, לא רק שהוא לא פקטור, אלא הוא הופך להיות הנטל מספר אחד שלנו. אין לו מצ'-אפ מול קבוצות ברמה כזאת. נגד נהריה או אשדוד אפשר להחביא אותו על שחקנים כמו אדם אריאל וסטו דגלאס שלא יכולים להוריד כדור לרצפה, אבל הוא לא יכול לשמור על אף גארד שתוקף את הסל ברמה הכי בסיסית ומול קבוצות שיכולות להעמיד 2-3 שחקנים כאלה בקו האחורי, הנטל ההגנתי שלו כל כך גדול שאי אפשר להסתדר עם באף רגע שלו על המגרש. שחקנים כמו בר טימור ויוגב אוחיון (שהם כביכול החוליה החלשה בהתקפה) לוקחים אותו באחד-על-אחד ויכולים לעשות עליו סל אחרי סל (משהו שהם לא עושים בקבוצות שלהם מול אף שומר אחר), וזה עוד לפני הגנת הפיק-אנד-רול שלו שעולה לנו בהרבה סלים דרך חילופים ורוטציות שההגנה שלו כופה. בנוסף היום זה ששיחקו עליו כל התקפה ועשו על סל גרם לו לאבד ביטחון בהתקפה ולהפוך לנטל עוד יותר גדול. באופן כללי הוא אוברייטד, הייתי מעדיף בתור ישראלים שחקנים שיכולים לשמור והם לא חור מוחלט, כשגם בהתקפה חוץ משלשות קץ'-אנד-שוט (ברמה מאוד גבוהה) ומסירות יפות אין לו ממש תרומה (הוא לא יכול לייצר לעצמו כלום וזה גם מקשה עליו להריץ פיק-אנד-רול ולהניע את ההתקפה, מה שהוא אמור לעשות בתור רכז), ואני לא מחזיק ממנו כזה נכס לכמה שנים.

כרגע ברור שאנחנו חייבים את האזרחות של בנקס בתור אוויר לנשימה, שיעבור להיות ישראלי של 30 דקות ולשחק עם עוד זר (בין אם זה יהיה אלייז'ה ג'ונסון או מישהו אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
עוד בעיה עם בלאט (לפחות היום) זה שהוא קיבל יד חופשית לעשות דברים שהוא אף פעם לא עשה ולא יודע לעשות.
כמה חדירות שנחסמו בלי קפיצה, חצי חדירות עם קרש-(לא קרוב ל)סל, מסירות גובה מותן לגבוהים שכולן הגיעו לשחקני בנק יהב ועוד.
שיתאמן על דברים כאלה באימונים, לא במשחק גביע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 03:20 
בלאט בפני עצמו הוא נכס לקבוצה כי הוא רכז מחליף יותר טוב מאלו שהיו פה בשנים האחרונות (אמיתי, סקוורר, אריאלי, איתן) בהרבה פחות כסף מכולם.
ברור שהוא לא יכול להיות שחקן כל כך משמעותי כמו שהוא בהפועל כרגע, אבל זה פחות בעיה בו ויותר הנסיבות מסביב.

הבעיה היא שכרגע שני הישראלים הבכירים שלך מבחינת שכר לא נותנים תפוקה, ושניהם נתנו ביחד נקודה אחת היום ב-41 דקות. ברור שברגע שאתה מפתח תלות בילדים שמקבלים משכורות חייל אתה בבעיה, כל קבוצה ששני הישראלים הבכירים שלה לא יתנו תפוקה לאורך זמן תהיה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 04:37 
אגב, הנפילה ביכולת הקליעה של מתן היא קיצונית בכל קנה מידה. היו לו כבר תקופות קליעה רעות בשנים האחרונות, אבל האיירבולים האלה מזריקות חופשיות הופכים להיות תופעה שחוזרת על עצמה. זה לא רק שהוא קולע בערך זריקה אחת מתוך חמש, אלא ש-3 מתוך ה-5 בקושי הולכות לאיזור של הטבעת. זה לא דבר שאמור לקרות עם הגיל ולא מובן איך הגיע למצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 07:08 
במצב הנוכחי, צוף בן משה צריך לקבל עוד דקות

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אגב, הנפילה ביכולת הקליעה של מתן היא קיצונית בכל קנה מידה. היו לו כבר תקופות קליעה רעות בשנים האחרונות, אבל האיירבולים האלה מזריקות חופשיות הופכים להיות תופעה שחוזרת על עצמה. זה לא רק שהוא קולע בערך זריקה אחת מתוך חמש, אלא ש-3 מתוך ה-5 בקושי הולכות לאיזור של הטבעת. זה לא דבר שאמור לקרות עם הגיל ולא מובן איך הגיע למצב כזה.

!
האיש לא מגיע לטבעת בזריקה כבר חודש. גם חצי מרחק שהוא נותן אחת למשחק לא באיזור. זה עניין של כושר גופני? מה קורה פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 08:05 
לא יודע מה מצב האזרחות של בנקס. אבל עד שזה קורה צריך להביא עוד מישהו. מורן רוט, ברנדוויין, מישהו. אי אפשר להמשיך עם סגל ישראלי כל כך קצר ואי אפשר לשחק כמעט בלי גארדים. זו בעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:00 
מסכים. אם אפשרי כלכלית להביא מישהו, אפילו את ברנדווין לחוזה זמני פעם נוספת,זה יועיל מאוד.
אלא אם בנקס באמת הולך לקבל אזרחות אוטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:03 
לפי ONE, מורן רוט רוצה להגיע. אני הייתי הולך על זה. בחוזה זמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:48 
purvis short כתב:

שחקן שמאד הערכתי בעבר. השאלה אם הוא מסוגל לשחזר את היכולת שלו מלפני 4-5 שנים או שמדובר בשחקן שגמר את הסוס. אם הוא מסוגל לשחזר גם ב-70-80 אחוז זו היה תוספת משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:53 
נועם שחם כתב:
purvis short כתב:

שחקן שמאד הערכתי בעבר. השאלה אם הוא מסוגל לשחזר את היכולת שלו מלפני 4-5 שנים או שמדובר בשחקן שגמר את הסוס. אם הוא מסוגל לשחזר גם ב-70-80 אחוז זו היה תוספת משמעותית.

אפשר להזמין אותו לאימונים. ובכל מקרה להחתים לחוזה זמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה יתנו לבלאט לשחק.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:30 
מורן רוט זה יחסית בול לקבוצה שלנו. נכון שהרגליים זה לא אותן רגליים והקליעה לא מה שהייתה, אבל בכל
מה שקשור לגישה-נסיון-קשיחות הוא יכול לתרום ולחבר. במידה והוא מסוגל לזוז כמובן... לא יודע מה מצבו הפיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי בונה על קשיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:58 
הוא היה בשנה שעברה בהרצליה והיה מאד גרוע, 17 דקות ים מדד ממוצע של 3 למשחק.
הרצליה עם תום מעיין רכז ראשון ולא לקחה אותו, אף קבוצה בליגה לא מוכנה לגעת בו.

שחקן גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

שחקן גמור.

חוץ מבנק יהב שהוא כמעט חתם שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:25 
יהלום אדום כתב:
beny כתב:

שחקן גמור.

בנק יהב החתימו אפילו את החרדל ולא אותו, פשוט התאמן שם, אין להם בעיה של כסף, חסר להם ישראלים, ולמרות זאת לא טרחו להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
יהלום אדום כתב:
beny כתב:

שחקן גמור.

בנק יהב החתימו אפילו את החרדל ולא אותו, פשוט התאמן שם, אין להם בעיה של כסף, חסר להם ישראלים, ולמרות זאת לא טרחו להחתים אותו.

כמה הוא שווה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 13:44 
דובראש כתב:
beny כתב:
יהלום אדום כתב:
beny כתב:

שחקן גמור.

כמה הוא שווה היום?

לדעת אשתו שקובעת, הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 14:31 
הבעיה עם רוט (כמו גם עם ברנדוויין) זה שהוא לא יכול לשחק דקה ליד בלאט, ושקשה מאוד לדעת אם הוא יהיה יותר טוב מבלאט כרגע. זה כן יכול להוריד קצת את התלות בבלאט בימים כמו אתמול, אבל זה רחוק מלפתור את הבעיה כמו שרביב בריא או בנקס אזרח יכלו לפתור אותה.

נניח שאתה רוצה לשחק בהרכבים עם וויליאמס והאוול ביחד - רוט לא עוזר לך לצורך העניין, כי עדיין תצטרך לאלתר עם מתן ב-3 או עם צוף כדי לעמוד בחוק הרוסי (בהנחה שרביב לא כשיר). אם היה לך גארד ישראלי טוב שיכול לשחק ליד בלאט (רביב/בנקס), אתה יכול לשחק בהרכבים עם שני הגבוהים הזרים בקלות וזה משנה את כל הקבוצה.

המקסימום שרוט/ברנדוויין ובלאט נותנים לך ביחד במשחק נתון זה 40 דקות (על עמדה 1), שזה 10-15 דקות יותר ממה שאתה יכול לקבל מבלאט לבדו אבל זהו זה. וגם זה לא בטוח פרקטי, כי מבחינה הגנתית יהיה לך קשה לשחק בנחיתות של 40 דקות בעמדה הזאת.
במילים אחרות, אם רוט לא יהיה יותר טוב מבלאט אז השיפור שהוא יכול לייצר בקבוצה הוא כמעט אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 14:33 
FEZ, אתה צודק. אבל במצב השוק הנוכחי זה לא שיש יותר מדיי ברירות. כל עוד בנקס לא מקבל אזרחות זה או רוט/ברנדווין או להישאר עם הסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שצריך להביא רכז ישראלי.
אני חושב שצריך לאזרח את האוול או בנקס מחר (כי חלאס עם הביזיון הזה),
לתת לרכז זר לשחק ולהביא 2 או 3 ישראלי במקום מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: