תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:21 
עם מאמן שקצת יותר מעז ולא עובד כמו רובוט - אפשר היה לנצח היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יוצאים מטיים אאוט במינוס נקודה והמהלך שהולכים אליו זה פיק אנד רול של בנקס עם גינת. מינוס נקודה. מומנטום מטורף וזה מה שיוצאים איתו מטיים אאוט.
כל הליגה משחקת על אמארה בפיק אנד רול, כח הוא לא מזעז רגליים. אבל שרון פופוביץ אברהמי ישחק פוסט אפים של האוול עליו.
כל הקהל ראה במחצית הראשונה שהקו האחורי של מתן, רביב וטאקר לא עובד. אבל קואץ' אברהמי יעלה ככה למחצית השניה ויחטוף 6 נקודות רצוף. וההפרש יעלה ל-15.
כל הקהל ראה את בנקס במחצית ראשונה מצויינת. אבל מיסטר אברהמי ישאיר אותו על הספסל ברבע השלישי שבע דקות רצופות.
וכמובן העאלק ניהול משחק שזה ערימה של חילופים שלא ברור איפה היא מתחיחה ומתי מסתיימת. ולאיזה הרכב בכלל מנסים להגיע.
את הצ'אנס לעשות משהו בגביע הוא בזבז לנו (וירושלים בבית בעונה כזאת זו הגרלה טובה).
עכשיו רק נותר לזרוק את הליגה לפח. ומן הסתם גם זה יקרה בקרוב.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

מסכים עם כל מילה.

תמיר היה צריך להיות היום הרבה פחות דקות על המגרש , היה מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
עם מאמן שקצת יותר מעז ולא עובד כמו רובוט - אפשר היה לנצח היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:44 
אברהמי ניהל משחק מצוין,והוציא מהסלע מים - הצלחנו ולהגיע עד לנקודה הפרש ברבע הרביעי, בהתחשב ששני הגארדים המובילים קלעו 0 נקודות... את מי הייתם מעלים במקומם?
תפסיקו כבר עם הביקורת העיוורת בלי קשר למציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:48 
barbaro כתב:
אברהמי ניהל משחק מצוין,והוציא מהסלע מים - הצלחנו ולהגיע עד לנקודה הפרש ברבע הרביעי, בהתחשב ששני הגארדים המובילים קלעו 0 נקודות... את מי הייתם מעלים במקומם?
תפסיקו כבר עם הביקורת העיוורת בלי קשר למציאות?

אני חושב שאתה העיוור
ניהל משחק מצוין????
והבעיה מתחילה בזה שהוא צריך להוציא מים מהסלע והקבוצה לא מצליחה לתפקד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:09 
להגיד ''הוציא מים מן סלע'' זה לטעות ולהטעות.
מי שלא ראה את המשחק וקרא את זה עוד עלול לחשוב ש3 זרים נפצעו במהלך המשחק ושיחקנו מול קליבלד.
ירושלים במחצית השנייה היו חלשים, אם שרון היה מגיב לדברים הנכונים בזמן אשכרה היינו לגנוב את המשחק הזה שלא הגענו למחציתו הראשונה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:15 
דרך אגב, שאומרים פועל כמו רובוט מתכוונים לזה שבנקס נגד אשדוד (2 נקודות במחצית 1 ביכולת רעה) ובנקס נגד ירושלים (8 נקודות ביכולת רעה) נכנס באותו זמן למחצית השנייה ב 2 המשחקים.
כלומר יכול להיווצר רושם שדברים נעשים ללא קשר למתרחש על המגרש.

גם ההתעקשות ללכת לחפירות בלואו פוסט (שראו שזה לא הולך וזה לא היתרון נגד הגבוהים של ירושלים) אז במקום לשנות סגנון - לעבור לפיק אנד רול (גם כי שם אמארה ופיטרסון חלשים יותר וגם כדי שהגארדים יהיו מעורבים) או משהו אחר- נשארנו באותו סגנון להכניס כדורים להיי פוסט לגבוהים (שהיו ביום בינוני).
ומה הייתה התוצאה? ירושלים הצליחו לכפות המון איבודים ודווקא אמארה הוא זה שחגג.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
ניהול משחק ביי פאר הכי חלש שלו העונה, וקרוב לוודאי הכי חלש שלו מאז שהוא מאמן את הפועל.

בלאט מחרב אותנו בהתקפה ובהגנה חוגגים עליו כל פוזשן והוא משחק איתו 20 דקות. לא זוכר משחק כל כך גרוע של שחקן שעושה כל כך הרבה נזק בכל שנייה ועדיין משחק כל כך הרבה. אחרי הרבע הראשון הוא לא היה צריך לראות מגרש למעט 2-3 דקות בשביל מנוחה לאחרים. במקום זה הוא מתחיל איתו את המחצית השנייה ועוד מחזיר אותו לסוף המשחק (עד שסוף סוף הוא יצא בחמש עבירות).

לעומת זאת גינת הישראלי היחיד שלנו שמתפקד והוא משחק רק 17 דקות. ובנקס מחזיק אותנו במשחק ומשחק רק 24 דקות. איזו סיבה בעולם יש להפוך אותו לשחקן שבמקסימום, בתנאים הכי אידאליים, משחק 24 דקות? כשהוא ביום כזה הוא לא צריך לרדת מהמגרש. זה גם הדבר שמדאיג אותי לטווח הארוך ממה שראיתי מאברהמי היום. עם כל הכבוד לכל שאר השחקנים שלנו וליכולת של בנקס עד עתה העונה, בנקס הוא עדיין השחקן הכי מוכשר והכי מוכח שלנו והאפסייד של הקבוצה מאוד תלוי בו. גם הוא לא שיחק פחות כשהוא היה לא טוב, המעמד שלו צריך להיות של שחקן בכיר שמשחק 30+ דקות במשחק. אסור בשום פנים ואופן להפוך אותו לשחקן ספסל ולצערי זה מה שקורה.

מעבר לרוטציות הרעות, הגנת הפיק-אנד-רול של ירושלים חלשה עם גבוהים שלא מזיזים רגליים ותקשורת רעה בין השחקנים, ובכל זאת שיחקנו כל כך הרבה פעמים לפוסט שזה כל כך נוח עבורם. לסטודמאייר, ג'ונס ואליהו אין שום בעיה לשמור את וויליאמס והאוול בפוסט.

הוא הגיע עם תכנית משחק ורוטציות מהבית שלא עבדו בכלל, דווקא אילוצים שונים (בעיית עבירות של בלאט והפציעה של רביב) הכריחו אותנו לשחק עם הרכב שלא שיחקנו כל העונה, עם בנקס, טאקר, מתן, גינת, והאוול/וויליאמס וזה מה שעבד. יכולנו להחליף בהגנה ולשחק על פיק-אנד-רול של בנקס וכל מיני הנד-אוף ופוסט-אפים של טאקר בהתקפה (ירושלים היו היום בלי אף סמול-פורוורד בסגל). ובכל זאת, בכל הזדמנות (למשל בפתיחת המחצית השנייה או ברבע הרביעי) אברהמי חזר להרכבים עם בלאט, וויליאמס והאוול ודחיפת כדורים לפוסט, זה לא עבד בהתקפה ובטח שלא בהגנה.

אחד היתרונות היחסיים של אברהמי זה הגמישות והפרגמטיות שלו וזה מה שהופך אותו למנהל משחק לא רע בדרך כלל, היום הוא הלך עם הראש בקיר והפסיד לנו את המשחק.

כמובן שהדיבורים האלה אחרי כל הפסד על כך שהוא לא מאמן וצריך לפטר אותו הם חסרי פרופורציה לחלוטין, אנחנו בכלל לא באיזור של סיטואציות שבהן פיטורי מאמנים הם על הפרק (כשמאמן מאבד את חדר ההלבשה, כששום דבר לא עובד מקצועית, כשיש חוסר אמון מוחלט מצד ההנהלה, אחרי רצף ארוך של הפסדים) ולהעלות על הדעת פיטורי מאמן בסיטואציה הזאת, בלי להתייחס ברצינות למה שנשיג מזה (פיטורי מאמן כמעט תמיד לא משפרים קבוצה באופן דרסטי לאורך זמן, מקסימום מוציאות ממשבר שאצלנו לא קיים בכלל) ומה נפסיד בזה (כסף, והרבה) זה מופרך וילדותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
כן, בואו נמתין שהעונה תלך קיבינימט, ואז נחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
מה שמעצבן בניהול המשחק שלו היום הוא שכל ההחלטות שהוא לקח הן החלטות שעל הנייר הן ההחלטות ה-נכונות.
חבל רק שהן היו מנותקות לגמרי ממה שקרה על המגרש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:53 
אני בד"כ לא מתחבר לביקורת הזו על ניהול המשחק של אברהמי, אבל אתמול זה זעק לעין. ההתעקשות שלו על בלאט גם כשברור שבלאט ביום נוראי, גמרה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
לא מחסידי שרון ולא הבנתי אתמול את ההתעקשות ללכת שוב ושוב לפוסט, אבל בואו נשים רגע בפרופורציה את נושא חלוקת הדקות. קודם כל, ההפעלה של טאקר והאוול אתמול היתה מצוינת בעיני, הלקח מחולון נלמד והיה להם אוויר הפעם, זה מסוג הדברים שאפשר "להביא מהבית" - ובזה שרון טוב.

לגבי 24 הדקות של בנקס. כן, הוא היה צריך לשחק 30, אבל חלק גדול מזה נובע מכך שהוא לא פתח בחמישיה (החלטה הגיונית בהתחשב ביכולת הלא-יציבה שלו), ומכך שברבע השלישי הוא וגינת היו אמורים להיכנס - ואז בכמה מהלכים הפועל הורידה ממינוס 15 למינוס 6, והם נכנסו רק אחרי הטיימאאוט של ירושלים. זה היה הגיוני, אילו שרון היה עושה את החילוף הכפול קודם הוא היה חוטף בצדק על זה שהוא לא מחובר למשחק.

הבעיה האמיתית היתה במאני טיים, שבו ההתעקשות על תמיר זעקה לשמיים, חמש העבירות שלו כמעט הצילו אותנו, זה היה אבסורדי.
וזאת אותה בעיה שתמיד היתה לשרון במאני טיים: פשוט נופל עליו קיפאון. זה הגיוני כי הוא מאמן צעיר, אבל בין היתר בשביל זה הבאנו את אפי. אני חושב שלהיעדרות שלו (שמקווה שתיגמר בקרוב, אני מבין שזה בלאגן אישי, יש למישהו מושג מה קורה?) יש קשר ישיר לאיך שנראינו במאני טיים אתמול ונגד חולון. כשהוא היה בסביבה נגד ראשון וחיפה הגענו לדקות האלה עם ההרכבים הנכונים ובצורה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עניין של ניסיון.

תשאל את קטש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
כן, לקטש אין אפילו את התירוץ הזה.
אגב, גם במשחקים כמו אתמול - אני כל כך יותר נהנה מהקבוצה השנה. אין מה להשוות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אציין שברור שאברהיי עשה טעויות. והפעם גם מכריעות וניבל משחק גרוע. אבל אני רק מבקש ממכם לחשוב מה קקה כאשר אנחנו איבדנו הפרש של 16 לכדי שיוויון. או כאשר עלינו רצו בדקה האחרונה 7 אפס. כאמור שזה קרה רק בגלל ניהול משחק נוראי של פנגיאני. וזה בעצם כל הענין לדעתי.

הבראמי הפסיד לנו את המשחק כנראה אבל ירושלים כמעט הפסידו אותו גם בגלל המאמן שלהם. ורמי הדר לקח אחריות על הפסדים של ההם ככה שהגישה של המאמן אשם (גם אם היא נכונה) יכולה להיות קצת בעייתית כאשר מנתחים משחק.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 22:30 
הבעיה הגדולה אתמול לא היתה טעות כזו או אחרת (כל המאמנים טועים, יותר או פחות),
אלא הרוח שאיתה הגענו למשחק.
בשני המשחקים הגדולים השנה בבית, נגד מכבי ונגד ירושלים, באנו כבויים לגמרי לרבע הראשון,
וחיפשנו כל המשחק את עצמנו.
זה שיש לנו שחקנים גדולים השנה, גרם לשני המשחקים האלה לא להיות תבוסות של 20 פלוס.
הדרבי היה המשחק הכי קל של מכבי העונה, ואתמול היה אחד הקלים של ירושים.

הבעיה הגדולה באמת, היא שזה לא הפתיע אף אחד מאיתנו. לא היתה תכונה לפני המשחקים
כי לא באמת היתה הרגשה שבאמת באים לשחק. שבאמת הולכים לקחת את הגביע, שבאמת הולכים
לתת לירושלים בראש.

למשחק ה"גדול" השלישי בבית (נגד חולון) דווקא הגענו ושיחקנו את המשחק שלנו, אבל גם אותו הפסדנו.

בינתיים בעונה הזאת אנחנו בלי אף ניצחון גדול שהוא סוג של הצהרה.

לא יודע אם אפשר להאשים רק את אברהמי בזה, אבל למאמן יש אחריות על רוח הקבוצה ועל הדריכות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 00:07 
יובל כתב:
כמובן שהדיבורים האלה אחרי כל הפסד על כך שהוא לא מאמן וצריך לפטר אותו הם חסרי פרופורציה לחלוטין, אנחנו בכלל לא באיזור של סיטואציות שבהן פיטורי מאמנים הם על הפרק (כשמאמן מאבד את חדר ההלבשה, כששום דבר לא עובד מקצועית, כשיש חוסר אמון מוחלט מצד ההנהלה, אחרי רצף ארוך של הפסדים) ולהעלות על הדעת פיטורי מאמן בסיטואציה הזאת, בלי להתייחס ברצינות למה שנשיג מזה (פיטורי מאמן כמעט תמיד לא משפרים קבוצה באופן דרסטי לאורך זמן, מקסימום מוציאות ממשבר שאצלנו לא קיים בכלל) ומה נפסיד בזה (כסף, והרבה) זה מופרך וילדותי.

נכון מאוד, מה גם שאם נדרג כרגע מאמנים לפי הישגים עד כה העונה (ביחס לתקציב ולציפיות) אברהמי מקום 3-4 בליגה יחד עם גורקה. אחרי בית הלחמי ושמיר.
כל שאר המאמנים עושים נכון לעכשיו עונה פחות טובה ממנו, מכל בחינה שלא מסתכלים על זה. גם בתוצאות, גם בכדורסל, גם בבניית וניהול הסגל וגם מכל בחינה אחרת.
אפשר לבקר וגם אני אומר כשיש דברים שאני לא מסכים איתם, אבל צריך להבין שגם המאמן הבא שיגיע יטעה וגם הוא יזכה לאשכול של 20 עמודים (אם יהיה לו מספיק מזל להשאר פה שנה) וגם עליו יהיו ביקורות אחרי משחקים. ככה זה תמיד. זו לא סיבה להחליף מאמן וזה בכלל לא מעיד על שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שבהפועל ידעו שאברהמי לא בהכרח הבחירה האולטימטיבית ולכן, ע"פ הפרסומים, גיששו בקיץ אצל פרנקו ופנו להדר. בסוף אברהמי נשאר, סוג של ברירת מחדל.
מסכים עם יובל, המצב שלנו היום, לטוב ולרע, אינו דורש חילופי מאמנים. אני יודע שיש כאן כאלו שמייחלים לרצף הפסדים ומשבר רק כדי "להציל" את הפועל עם מאמן אחר. ומי יבטיח לנו שהוא בהכרח יביא תוצאות הרבה יותר טובות?!
כרגע זה מה יש ונצטרך להוציא מזה את המקסימום ולקוות שאברהמי יגדל ויתפתח עם הקבוצה כשיש עוד מספיק זמן עד ליישורת האחרונה של הסיבוב השלישי.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 11:28 
שילך לפתוח מכולת כבר. אני בשוק מכם שיש לכם כוח עדיין להכנס לקטנות ולרזולוציות של ניתוחים מקצועיים
לגבי האיש הזה. רעה חולה. אין ציפיות לכלום כל עוד הוא מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 11:42 
וואו, 'רעה חולה'.
אנשים כאן מתעלים כל פעם מחדש על הגועל נפש. איכס.
מסכים עם כל מילה של פז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 11:51 
hapoel15 כתב:
שילך לפתוח מכולת כבר. אני בשוק מכם שיש לכם כוח עדיין להכנס לקטנות ולרזולוציות של ניתוחים מקצועיים

אנא פרט איזה מאמן אתה רוצה במקום הרעה החולה ומה הציפיות שלך ממנו ?
אם אתה רוצה מאמן ברמת שכר שונה משל הרעה החולה (פרנקו/הדר) אנא ציין איזה זר/ישראלי בכיר אתה רוצה לשחרר כדי
לפנות כסף עבורו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 12:39 
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:

אם אתה רוצה מאמן ברמת שכר שונה משל הרעה החולה (פרנקו/הדר) אנא ציין איזה זר/ישראלי בכיר אתה רוצה לשחרר כדי
לפנות כסף עבורו ?

אם אין כסף להדר או פרנקו אני מעדיף להביא את דרוקר מאשר להביא את אחד הקירחים ולשחרר שחקן.
ואם כבר לשחרר שחקן, בשביל להביא מאמן, משחרר את בנקס/ גו'נסון במידה ובנקס מתאזרח, אני משחרר את רביב. (כן כתבתי את זה הרגע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
יש משהו שחשוב לי לציין לגבי אברהמי
בעונה הקודמת מאוד בלט חוסר השקט שלו על הקוים, תנועות מוגזמות על גבול ההיסטריה ששידרו חוסר שליטה והרבה לחץ.
שמתי לב שבעניין הזה יש שינוי משמעותי העונה. הוא משדר הרבה יותר איפוק ושליטה וזה ראוי לציון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:

לפנות כסף עבורו ?

אם אין כסף להדר או פרנקו אני מעדיף להביא את דרוקר מאשר להביא את אחד הקירחים ולשחרר שחקן.
ואם כבר לשחרר שחקן, בשביל להביא מאמן, משחרר את בנקס/ גו'נסון במידה ובנקס מתאזרח, אני משחרר את רביב. (כן כתבתי את זה הרגע).
נובמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:

לפנות כסף עבורו ?

אתה כותב דברים הזויים מהחדר דרך המקלדת וכמובן שאתה לא צריך לתת עליהם דין וחשבון לאף אחד, אבל בגלל זה אתה סתם אוהד.
שחרור של רביב תהיה הפעולה הכי מסריחה ונטולת ערכים שניתן לחשוב עליה בסיטואציה הנוכחית. בנאדם שנתן למועדון הכל מהדקה הראשונה שלו פה, ובעונה שבה הוא סובל מפציעות (מדאיגות בהחלט) ומפסיק לתת תפוקה לראשונה אתה תירק לו ולאלפי אוהדים בפנים כאילו כלום?
בנקס לא ניתן לשחרור גם כי המימון שלו הוא חיצוני (ממה שהבנתי) וגם כי הוא בחודש ומשהו האחרונים משחק כדורסל יותר טוב ובדיוק משחק אחרון הוא נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה. ברגע שהוא יתחיל לשחק כמו שהוא יודע, ואם לא היינו מאמינים שזה יקרה אולי הוא באמת לא היה פה כבר, זה גם יוריד לחץ מרביב בגלל שהוא הולך לגנוב תשומת לב הגנתית כיאה לסקרור שהוא וככה גם לא נצטרך לסמוך על ילד בן 19 שיהיה מוביל כדור יחיד במאני טיים. שלא לדבר על אם יאזרחו אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 20:43 
איזה לשחרר את רביב? בלי קשר לערכיות, זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי. שחקן פצוע על חוזה עתק, איך אפשר לשחרר? מי יקח? מי ישלם לו את החוזה? מה קשור לשחרר?
אין מה להגיב אפילו לרעיונות הזויים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 10:49 
זה לא ערכי, זה מטופש, וזה לא בעיקר לא רלוונטי. אמרתי מבחינתי, לא קראתי לשחרר את רביב ואני יודע גם שזה לא יקרה.
הנקודה שלי היא שצריך להקריב משהו כדי להביא מאמן טוב יותר. אי אפשר לראות את שרון על הקווים של הפועל.
מגיע לנו יותר ומגיע לנו הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 14:04 
מה זה המשהו הזה שצריך להקריב? ומי המאמן שצריך להחליף אותו? והאם אתה חושב שלהביא מאמן יותר טוב שווה את ההקרבה שנעשה?
הרי אפשר להביא מאמן עם שם כמו ירושלים ולשחרר את האוול וטאקר כדי לממן את זה. אתה חושב שזאת עסקה משתלמת?

או נניח רק לשחרר את בנקס כדי להביא איזה דני פרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 14:24 
אני מעדיף שמתן יהיה מאמןשחקן מאשר שרון אברהמי.
עושה יותר נזק מתועלת. אני בגישה של קודם כל להעיף את אברהמי ואז לחשוב מה עושים עם מה שיש לנו בידיים.
אבל שרון אברהמי מאמן הפועל תל אביב זה מחדל שאסור שימשך וצריך להחתך ASAP. אני מתחיל
להרגיש את התחושה של לוזון ב2007/8, שאני רוצה שנפסיד משחקים כדי שיעיפו אותו.
"קבוצת צמרת 3-5 מתחילת העונה ועד עכשיו".
איזו גניבת דעת, איזה שקר.
ההפסדים (התבזויות) באילת וקריית גת לא זעזעו אתכם מספיק? כדורסל מחפיר, שכונה, חוסר מחויבות.
תראה לי קבוצה שמסיימת 3-5 וגם מסיימת עם הכי הרבה ספיגת נקודות למשחק. נכון- אין.
מאמן ליצן תמיד היה ואני מקווה שלא תמיד יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2016, 14:55 
הנה דוגמא חיה לכשלון השיטה הדמוקרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: