קראתי, והידיעות מהיום אמורות לשכנע אותך שלא מדובר בשמועות
הכתבה מאתמול:
ציטוט:
אז איך כבירי אושר בבקרה? הנה עוד סיפור לפנתיאון. רגע לפני שהוא הפך למחזיק הזכויות הרשמי, כבירי הגיע להציג את הונו בפני יו"ר הבקרה, עופר אורליצקי, כדי שזה ייתן המלצה לוועדה להעברת זכויות. על פי גורמים בכירים בהפועל, בשלב זה כבירי סיפק הוכחה אחת לבקרה על הונו. הוא העביר ליו"ר הבקרה דו"ח שמאי מארה"ב שקובע שיש לו יצירות אומנות המוערכות ב-88 מיליון דולר. אורליצקי, לטענת אנשים, לא ממש דרש להציץ לכבירי בחשבון הבנק או לראות חסכונות או פיקדונות של האיש.
בכל מקרה, לאף אחד לא היתה הוכחה ממשית אם לכבירי יש מספיק כסף כדי להיות בעלי הפועל תל אביב, או לא. ויצמן בזמנו סיפר בראיון לוואלה! ספורט כי הכיר את כבירי בתערוכת אומנות. הוא הוצג על ידי בן זאב לטענתו ומשם הדברים התגלגלו הלאה. והוא עצמו יודע שלכבירי יש יכולת כלכליות ובמקום לחפש אנשים כמו כבירי, צריך לפרגן להם.
ידיעה מהיום:
ציטוט:
כבירי העביר שטר שעבוד לבקרה על אוסף פסלים שלו, המוערך לטענתו ב-55 מיליון דולר. אך האוסף שייך לקרן שנשיאה הוא אותו כבירי. השופט אורנשטיין קבע דיון דחוף ביום א'. הנאמן: "זו קריאת השכמה"
בחייאת, נראה בראשון מה השופט אורנשטיין יפסוק לגבי השמועות.
והנה עוד שמועה מאתמול:
ציטוט:
את הצעקות באותו בוקר במתחם חודורוב אף אחד לא שוכח. אפריל 2016. יום אחרי שעובדי הפועל תל אביב ארגנו הפנינג ענק עם שחקני עבר של המועדון במטרה לגייס תרומות למחלקת הנוער, החל ויכוח קולני. הסיבה: מנהל הכספים, תומר נשר, ביקש מעובדת המועדון, נטלי שוסטר, שאת הסכום שנתרם (כ-40 אלף שקל) ממכירת אלבומי תמונות של שחקני העבר, היא תלך ותפקיד בחשבונו הפרטי של לא אחר מאשר אמיר כבירי.
"אין סיכוי בעולם שאני עושה כזה דבר", צעקה שוסטר, אולם נשר לא הרפה. מסע השכנועים נמשך, אך שוסטר הייתה נחושה בדעתה וסירבה, למרות הלחצים. הכסף אומנם לא הגיע בסופו של דבר לחשבונו של כבירי ועבר לתשלום לספקים של הקבוצה הבוגרת, אך מאותו רגע "כולם כבר הבינו שמשהו פה יותר ממסריח", כפי שהעיד גורם במועדון.
והבהרה של ברנע מהיום
ציטוט:
הבהרה חשובה מאוד !!!
כשירון שילון פנה אלי לקחת חלק באלבום המדבקות, לא היססתי לרגע. אמרתי לו ברגע אחד כן !
הסכמתי לעשות את זה בתנאי שכל הכסף שיכנס לאחר המכירה ילך לתרומה לילדים של מחלקת הנוער. לא לניהול השוטף, אלה עזרה לילדים מבתים הרוסים, שלא יכולים לקנות נעליים, ביגוד וציוד אחר שנדרש. התחלנו לעבוד במרץ על האלבום עם התרגשות ענקית. הבאתי הלוואה כספית בשביל להוציא את האלבומים לאור. ישבתי עם עובדי מועדון לסגור את הארוע שאנחנו אירגנו. ירון כמובן במקביל ביקש את אישורו של כבירי לארגן את הארוע בבלומפילד. סגרנו שנמכור את כל האלבומים, נשלם את ההוצאות של הארוע, נשלם למי שצריך וכל הכסף שישאר ילך לתרומה לילדים ממחלקת הנוער.
לאחר כחודש פנו אלי (שמם ישאר אצלי) ואמרו לי ״עבדו עליך״ לכי תבדקי איפה התרומה כספית שלכם הלכה.
בהתחלה לא האמנתי למשע אוזניי. התקשרתי לנטלי שוסטר, לאדם ותומר. שיסבירו לי איפה הכסף !
כולם הבטיחו לי שהכסף נכנס למחלקת הנוער, עזרה לילדים !
בשיחה הראשונה, פניתי לנטלי שוסטר שאמרה שהיא יודעת בוודאות שהכסף נכנס למחלקת הנוער ושאין לי מה לדאוג !!!! והיפנתה אותי לאדם. אדם אמר לי שזה לא קשור אליו, שאני אפנה לתומר איש הכספים. לאחר שיחה איתו שהבטיח לי שהכסף עבר למחלקת נוער. קלטו במועדון שאני מתחילה ״לרחרח״ איפה הכסף, שלחו אלי מישהו שיתקשר שהבטיח לי שהכסף עבר למחלקת נוער.
הטעות הכי גדולה שלי שהאמנתי לאנשים שעבדתי מולם. הייתי צריכה להמשיך לחקור לאן באמת הלך הכסף.
אני וירון אומנם גאים באלבום המדבקות ובארוע המרגש שאירגנו בבלומפילד. אך מתנצלים בפני כל האוהדים על שהכסף לא הגיע באמת לאן שהוא היה צריך להגיע.
אני אישית אם תישאר קבוצה, עשיתי ואמשיך לעשות למען מחלקת נוער תמיד.
שבת נפלאה לכולם !