תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 אוגוסט 2025, 11:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נכנסה להקפאת הליכים עד ל 11.1 - עוד לא ירדו 9 נקודות
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:09 
חאלס לשכונה באשכול מידע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
מחללי קדושת אשכול המידע - ארורים תהיו

כפי שצפיתי, ההתאחדות רוכבת על גל הפופוליזם העכור שנועד לפגוע בהפועל אך ורק ממניעים של שנאה ונקמנות
ערוץ רקנאטי מביא דברים של עיני, ללא ציטוט (כדי שיוכל להתנער מהם אח"כ אם יצטרך), שלא יתן שלא ירדו 9 נק', כאילו מישהו סופר אותו בכלל
מקווה שאורנשטיין לא מושפע מהכלבים האלה שקוראים תיגר על שלטון החוק, ואם הוא כבר קרא את דברי ההבל הללו, אני מקווה שזה רק ידרבן אותו להוכיח את עצמאותו של בית המשפט מפני גורמים אינטרסנטים, פשיסטיים ומושחתים שמנסים להוביל לאנרכיה גזענית
גם השופט סטרשנוב הוא צבוע לא קטן, רק לאחרונה הוא דחה את בקשת הפועל להחליף את הבורר בתיק שוינפלד (בבוררות של אצילי טביב משך את העניין חודשים), בזמן שהתביעה של הפועל נגד טביב מתארכת כבר 10 חודשים. מדובר ככה"נ, בעוד בובה מתקרנפת שונאת-הפועל שתעשה לנו הרבה נזקים בעתיד, ועל כן יש להוקיעו באופן חריף ונמרץ.

הבנים של סטרשנוב אוהדי הפועל. מידיעה אישית.

אז אולי הוא לא שונא הפועל, אבל הוא בהחלט מתקרנף
מה גם שכבר ראינו מה "אוהדי הפועל" בעמדות כאלה - אבן עזרא, ניר רשף, רונית אמיר יניב - מעוללים לנו בשם ההתחסדות והדרישה שלהם מהפועל ל-סטנדרטים גבוהים יותר מאלה שהם דורשים מאחרים, עאלק
אני קורא לזה "סינדרום ברונו קרייסקי" , הקנצלר האוסטרי היהודי הראשון, שהיה אנטישמי אף יותר ממקביליו הנוצרים, על מנת לטשטש כל מראית עין של סולידריות יהודית

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 15 דצמבר 2016, 10:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
טוב, אז אני על סף השלמת התואר בפירוקים והקפאות (שנה הבאה אולי נמשיך לתחום המיזוגים והרכישות, טוב שלא הנפיקו את הפועל ב2000 הייתי לומד על שלדים בורסאים...)

חסר לי קורס אחד להשלמת התואר,
מה הדין לגבי תביעות CAS (או מוסדות שיפוטיים אחרים בחו"ל, וואפ"א, פיפ"א) ביחס לפעולות שחסות תחת בית המשפט בישראל.
או בקיצור, על מי נופלות התביעות של מנדי, אבדג'י (לעולם חסדו), דוס סנטוס ואולי גם סימיץ' וניקו
מישהו יכול לפתור את התעלומה?

קראתי גם את התגובה של בני יעקבי, הדעות חלוקות ואת האמת שלי אישית אין תשובה.
ממה שהבנתי אופ"א מטילה את החובות על המועדון ולא על החברה שמפעילה את המועדון ולכן הרוכש החדש יצטרך לשלם את אותם חובות עבר שאופ"א פסקה לגביהם
וכמובן גם חובות עתידים אם יהיו כאלה (סימיץ וניקוליץ).

אני לא חושב שאנחנו חלוקים כל כך. משפטית לדעתי אין דרך להטיל את החיוב על המועדון. רק במסגרת האכיפה של אופ"א . זה אגב דומה להרבה נושאים בדין הבין לאומי גם במתווה הגז ובאמנות הבין לאומיות ישנן בוררויות חובה שאינן כפופות למערכת המשפט. בקיצור? אי אפשר לפתוח תיק הוצל"פ לאכיפה עם ההחלטה של אופ"א אבל מי שרוצה להיות חבר באופ"א חייב להשמע להחלטות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:18 
מה הסיכוי שיש מישהו שמצליח למצוא לינק לאחת מההחלטות של סאס/אופ"א על כך שהפועל צריכה לשלם לאבדג'י/מנדיונדו וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אם אכן ניקוליץ' יתבע אותנו ב-CAS, וניאלץ לשלם לו בעתיד את חוזהו במלואו, פלוס פיצויים שמנים, אז מדובר באיוולת הגדולה ביותר שנעשתה כאן אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:23 
Red Pride כתב:
אם אכן ניקוליץ' יתבע אותנו ב-CAS, וניאלץ לשלם לו בעתיד את חוזהו במלואו, פלוס פיצויים שמנים, אז מדובר באיוולת הגדולה ביותר שנעשתה כאן אי פעם

האיוולת הגדולה שנעשתה כאן אי פעם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
התביעה של מנדיונדו לא מחייבת אותנו כי היא הוגשה בערכאה לא מוכרת ע"י פיפ"א, כנראה שיגיעו איתו לסוג של הסדר שהוא הרבה הרבה פחות מסכום התביעה.
התביעות של אבדג'י, דוס סנטוס וקייזרסלאוטרן יפלו על הרוכש הבא, לגבי שתי האחרונות קיים כבר הסדר תשלומים שאותו רוכש יצטרך לכבד.
מי שנדפק מכל הסיפור זה כבירי ששם הרבה כסף בערבויות אישיות והולך לקבל כמה תביעות ותיקים בהוצאה לפועל, יהיה מאוד מעניין לראות מה יעשו עם ההלוואה העצומה לדיסקונט (נשאר משהו כמו 12 מיליון שקל) שמני וכבירי ערבים לה אישית.
לדעתי הולכת להיות מלחמת השמצות בין וואן (כבירי) לערוץ הספורט (מני) על מי יותר אשם, אני רק מקווה שהאוהדים שלנו לא יתרגשו יותר מדי מהקרנבל התקשורתי בשבועיים הקרובים שיהיה מלווה בהרבה ספינים וכותרות מפוצצות ריקות מתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מה הסיכוי שיש מישהו שמצליח למצוא לינק לאחת מההחלטות של סאס/אופ"א על כך שהפועל צריכה לשלם לאבדג'י/מנדיונדו וכו'?

זה עוד לא שם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Red Pride כתב:

יש לך השגות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:34 
Red Pride כתב:
בר קולמוסא כתב:
Red Pride כתב:

יש לך השגות?

בערך מאה מיליון השגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
התביעות של אבדג'י, דוס סנטוס וקייזרסלאוטרן יפלו על הרוכש הבא.

אם יהיה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Red Pride כתב:
בר קולמוסא כתב:
Red Pride כתב:

יש לך השגות?

בערך מאה מיליון השגות

אוקיי, ברור שאנחנו נמצאים בתוך מצעד איוולת בלתי נפסק, אבל זה באמת שיא
הם לא יוכלו לומר אח"כ שהם לא ידעו את ההשלכות, הם עושים זאת ביודעין

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 15 דצמבר 2016, 10:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
התביעה של מנדיונדו לא מחייבת אותנו כי היא הוגשה בערכאה לא מוכרת ע"י פיפ"א, כנראה שיגיעו איתו לסוג של הסדר שהוא הרבה הרבה פחות מסכום התביעה.
התביעות של אבדג'י, דוס סנטוס וקייזרסלאוטרן יפלו על הרוכש הבא, לגבי שתי האחרונות קיים כבר הסדר תשלומים שאותו רוכש יצטרך לכבד.
מי שנדפק מכל הסיפור זה כבירי ששם הרבה כסף בערבויות אישיות והולך לקבל כמה תביעות ותיקים בהוצאה לפועל, יהיה מאוד מעניין לראות מה יעשו עם ההלוואה העצומה לדיסקונט (נשאר משהו כמו 12 מיליון שקל) שמני וכבירי ערבים לה אישית.
לדעתי הולכת להיות מלחמת השמצות בין וואן (כבירי) לערוץ הספורט (מני) על מי יותר אשם, אני רק מקווה שהאוהדים שלנו לא יתרגשו יותר מדי מהקרנבל התקשורתי בשבועיים הקרובים שיהיה מלווה בהרבה ספינים וכותרות מפוצצות ריקות מתוכן.

על אבדג'י ודוס סנטוס יהיה בסוף שיפוי של טביב, יקח כמה זמן שיקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
kobster כתב:

תגובת טביב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Red Pride כתב:
kobster כתב:

תגובת טביב:
תמונה

חופשי.
רק תזכורת קטנה - טביב חייב לנו 1.4 מיליון שקל שלקח מהבקרה התקציבית למרות שלא הוא שם את הערבות, רמון חייב לנו 2.4 מיליון שקל (20 אחוז מהמניות) בעקבות פסק הדין מהשנה שעברה.
בהצלחה לנו לקבל את הכסף הזה. אשרי המאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצטט כדי לחסוך בתמונות של הנבלה

קובי, דווקא עכשיו כשמתנהל הליך של כינוס נכסים, הם לא יוכלו להתחמק לאורך זמן. המפרק, הנושים והשופט אורנשטיין ירדפו אותם עד לקבר, במטרה להקל במעט על העוול שנגרם לכל בעלי החוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:26 
בקיצור בית ההמשפט ודיני התאגידים פה זה יפה אבל יגיע הרגע שאופ"א תכנס בקבוצה וזה יכול להתבטא גם בהורדה של 2 ליגות. לא ברור לי איך המצב לקראת מכירה משתפר כשמי שיבדוק יוכל לזהות פוטנציאל חובות של עוד כמה מיליונים מתביעות של שחקנים זרים.
הבראה בתחת שלי

המצב פשוט התהפך. במקום שההשלכות יהיו על הראל אחזקות ולא על ההקבוצה הנאמן דואג לחברה וההשלכות העתידיות על הקבוצה על הזין שלו.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 דצמבר 2016, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
רק שחקנים זרים יכולים להגיש תביעה לאופ"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אני לא מצטט כדי לחסוך בתמונות של הנבלה

קובי, דווקא עכשיו כשמתנהל הליך של כינוס נכסים, הם לא יוכלו להתחמק לאורך זמן. המפרק, הנושים והשופט אורנשטיין ירדפו אותם עד לקבר, במטרה להקל במעט על העוול שנגרם לכל בעלי החוב.

מי שחשוף כאן זה כבירי ומני כי הם הערבים כרגע לרוב החובות וההתחייבויות.
לגבי טביב ורמון זה חילוט פסק דין שיכול לקחת הרבה מאוד זמן, לא משהו שיקרה בקרוב או בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בקיצור בית ההמשפט ודיני התאגידים פה זה יפה אבל יגיע הרגע שאופ"א תכנס בקבוצה וזה יכול להתבטא גם בהורדה של 2 ליגות. לא ברור לי איך המצב לקראת מכירה משתפר כשמי שיבדוק יוכל לזהות פוטנציאל חובות של עוד כמה מיליונים מתביעות של שחקנים זרים.
הבראה בתחת שלי

המצב פשוט התהפך. במקום שההשלכות יהיו על הראל אחזקות ולא על ההקבוצה הנאמן דואג לחברה וההשלכות העתידיות על הקבוצה על הזין שלו.

אבל בכל זאת זה משפר פלאים.
החובות הכבדים הם בארץ וזה גם מפרק את כל המניות סביב ומאפשר רכישה נוחה.
התביעות מאופ"א יכולות להוריד כמה רוכשים מהאזור, אבל בעיקר כאלו עם כיסים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
על כמה כסף מדובר תביעות מאופ"א, אם אני לארג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
התביעה של מנדיונדו לא מחייבת אותנו כי היא הוגשה בערכאה לא מוכרת ע"י פיפ"א

מה המשפט הזה אומר?
פיפ"א היא לא צד בסיפור ואין לה נגיעה לגבי הערכאה בה מתבררים סכסוכים.
התביעה תתברר בCAS אם הצדדים הסכימו על כך מראש (במפורש - בחוזה ביניהם, או במשתמע - כי כך נקבע בתקנון כלשהו שההסכם כפוף אליו).
מרגע שהתקבל פסק דין\פסק בורר\פסק שקרכלשהו בערכאה המוסכמת, הוא מחייב את הצדדים.
פיפ"א יכולה לכל היותר לדרוש שפסקי הדין השונים יכובדו (ולא נראה לי שאכפת להם אם זה פסק דין של בית משפט מחוזי בישראל, של CAS או של בורר אקראי שהצדדים הסכימו עליו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור - יש המון דיסאינפורמציה ובורות ולא ניתן לברור את המוץ מהתבן
אנחנו חיים במדינה עם תקשורת ספורט נחותה ופרימיטיבית, שלא עוסקת בתחקירים, בירור האמת וזכות הציבור לדעת, מדובר בצהובונים רדודים ושפלים שעסוקים באיך לקבל כמה שיותר קליקים מחרחור שנאה ואגיטציה ברמה הנמוכה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

מה המשפט הזה אומר?
התביעה תתברר בCAS אם הצדדים הסכימו על כך מראש (במפורש - בחוזה ביניהם, או במשתמע - כי כך נקבע בתקנון כלשהו שההסכם כפוף אליו).
פיפ"א יכולה לכל היותר לדרוש שפסקי הדין השונים יכובדו (ולא נראה לי שאכפת להם אם זה פסק דין של בית משפט מחוזי בישראל, של CAS או של בורר אקראי שהצדדים הסכימו עליו).

התביעה הזו הוגשה בצורה חד צדדית ע"י עורכי הדין של מנדיונדו והפועל בכלל לא היו שותפים למהלך ולא הגישו תצהיר משלהם. יצטרכו לשלם לו פיצויים אבל ממש לא בסכומים של התביעה שלו.
מנדיונדו פחות צריך להטריד אותנו אבל 3 התביעות האחרות יפלו על הרוכש המיועד (במידה ויהיה אחד כזה) וזה בור לא קטן שתהיה לו משמעות גדולה בסיכוי שלנו למצוא רוכש חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 12:11 
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:
הבראה בתחת שלי

אבל בכל זאת זה משפר פלאים.
החובות הכבדים הם בארץ וזה גם מפרק את כל המניות סביב ומאפשר רכישה נוחה.
התביעות מאופ"א יכולות להוריד כמה רוכשים מהאזור, אבל בעיקר כאלו עם כיסים קטנים .

זאת התקווה שלי, שלפחות אלו עם כיסים לא קטנים לא יגישו הצעות...

kruvi1 כתב:
רק שחקנים זרים יכולים להגיש תביעה לאופ"א?

כמעט בטוח שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
teknoboy כתב:
kobster כתב:

מה המשפט הזה אומר?

התביעה הזו הוגשה בצורה חד צדדית ע"י עורכי הדין של מנדיונדו והפועל בכלל לא היו שותפים למהלך ולא הגישו תצהיר משלהם. יצטרכו לשלם לו פיצויים אבל ממש לא בסכומים של התביעה שלו.
מנדיונדו פחות צריך להטריד אותנו אבל 3 התביעות האחרות יפלו על הרוכש המיועד (במידה ויהיה אחד כזה) וזה בור לא קטן שתהיה לו משמעות גדולה בסיכוי שלנו למצוא רוכש חדש.

אפשר רק לקוות שנפל שם איזה פגם פרוצדורלי, כי מסתבר שזאת הדרך הפחות קשה להפוך החלטה של CAS.
בכל מקרה, כל התביעות האלה נחשבות בעיני פיפ"א\אופ"א באותה מידה, ומישהו יצטרך לשלם.
(אני אישית מעריך שהחובות האלה ייפלו על הפועל ולא על תאגיד כזה או אחר, אבל אני לא משפטן)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 13:23 
Fez כתב:
Fez כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
מה עושים עם החוזים שלהם?

ההסכמים שלהם מוגדרים "כנכס מכביד" - באישורו של ביהמ"ש ניתן להשתחרר מנכס מכביד.
הם שחקנים חופשים ורשאים לחתום איפה שבא להם, הם גם רשאים להגיש תביעת חוב כנגד הראל אחזקות בע"מ (לא יעזור להם...)

השאלה היא מה קורה אם הם תובעים אותך בפיפ"א. עדיין לא ראיתי פה תשובות לגבי כל נושא הקפאת ההליכים מבחינת ה-CAS והמשמעות של זה.

אז לפחות לפי הכתבה בוואלה ההתייחסות היא כזאת:

ציטוט:
חשוב לציין כי השניים שוחררו באופן חד צדדי על ידי המועדון, ולמעשה הקבוצה הפרה את החוזה בשני המקרים. לטענת הפועל תל אביב, קוטלר קיבל סמכות מבית המשפט להחליט איזה חוזים מכבידים על המועדון ולכן הוא רשאי לשחרר כל שחקן. עם זאת, אם השניים יגישו תביעות נגד הקבוצה, הפועל תל אביב שוב עלולה להסתבך כי הקפאת ההליכים תקפה רק לישראל. כלומר, כל התביעות העומדות נגד המועדון בפיפ"א תקפות, וייתכן כי בעקבות שחרור השניים יתווספו תביעות נוספות.

מאוד לא רגוע לגבי העניין הזה. מילא סימיץ' שאולי עוד ימצא קבוצה אבל ניקוליץ' נראה פצוע על סף הגמור (גם בראיונות איתו "הכי חשוב שאהיה בריא" כמו פנסיונר ולא כמו מישהו שכבר היה אמור לחזור מהפציעה לפני שבועיים), עם אינטרס מובהק לשבת בחוץ ועם חתיכת חוזה עד 2019. שיהיה לכולנו בהצלחה.

ואכן לפי הכתבות והראיונות איתם ביממה האחרונה סימיץ׳ כבר מת לעלות על הטיסה הביתה ולשחק כדורגל במקום נורמלי (לא שזה מבטיח שלא נקבל איזו תביעה בהמשך) וניקוליץ׳ יעדיף למות לפני שהוא מוותר על החוזה המנופח שהמנהל המקצועי נתן לו. הוא לא הולך לשום מקום בלי הכסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אופ"א תוריד אותנו 4 ליגות על המהלכים המפגרים של הנאמן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שהנאמן אף פעם לא שיחק football manager.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2016, 14:37 
למה אני מרגיש שנגמרה לי הקבוצה.
בא לי לבכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: