תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 10 - הפועל ת"א נ. מכבי אשדוד- שבת 10.12.16 ב- 20:30
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
ולמי שאין טוויטר
מה כתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
עצלן.

I'm happy the guys got the win tonight. #YallaHapoel.

First game ever, in my life, without a field goal ATTEMPT!

I get no respect though. The worst part is that it's dealing with basketball, how can I not get respect? 9 years in and I never changed....

What's the problem now? Why don't I get what I deserve? I work hard everyday for it, off days and all. I'm a great teammate and guy...

...this isn't about points, rebounds, assist or steals. I work hard like I do so that I will be respected and able to perform well...

...I just want to play basketball, be on the court, do my part and help my teammates.

שילוב של טראמפ ודנג'רפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 10 - הפועל ת
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:35 
URIKA כתב:
chimpfive כתב:
המשחק בורח לנו, הגנה עדיין פח

תמשיך ללכת עם הבטן וההצלחה שלך מובטחת

Sent from my A0001 using Tapatalk

חמוד, פיספסת כמה אשכולות אחורה, ממליץ לסגור עניין באשכול של אברהמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
עצלן.

I get no respect though. The worst part is that it's dealing with basketball, how can I not get respect? 9 years in and I never changed....

What's the problem now? Why don't I get what I deserve? I work hard everyday for it, off days and all. I'm a great teammate and guy...

...this isn't about points, rebounds, assist or steals. I work hard like I do so that I will be respected and able to perform well...

...I just want to play basketball, be on the court, do my part and help my teammates.

האמת היא שלפי 3 המשחקים האחרונים אני יכול להבין אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 01:30 
chimpfive כתב:
URIKA כתב:
chimpfive כתב:

דונט חמוד מי. ומי בכלל דיבר על אברהמי? נשמע שאתה פספסת את האשכול. סה"כ הרשים אותי הניתוח שלך שצפה את ההפסד המחפיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 03:41 
אשדוד חלשים באופן קיצוני, אני לא זוכר עוד קבוצה שמחטיאה כל כך הרבה לייאפים במשחק.
מצד שני, במשחקי הבית שלהם הם דוקא נראו טוב סה"כ כולל מול מכבי וירושלים. ההתבזויות שלהם היו בעיקר בחוץ.

טפירו נראה מאוד קרוב ללכת הביתה לצערי. לא יודע למה הוא מחכה עם החלפת הזרים, הרי בסוף הוא יוחלף לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
כי הוא לא מאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 08:55 
URIKA כתב:
chimpfive כתב:
URIKA כתב:
chimpfive כתב:

דונט חמוד מי. ומי בכלל דיבר על אברהמי? נשמע שאתה פספסת את האשכול. סה"כ הרשים אותי הניתוח שלך שצפה את ההפסד המחפיר

אוקי גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:03 
ItaiH6 כתב:
KingAlpaca כתב:
עצלן.

האמת היא שלפי 3 המשחקים האחרונים אני יכול להבין אותו.

ברור שניתן להבין אותו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
מה להבין אותו? ממי בדיוק הוא לא מקבל כבוד? מהמאמן? שחקנים? הנהלה? קהל? בקבוצות אחרות כבר היה עליו עליהום פי עשרה. שיפסיק לזיין במוח ולרחם על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
5 שחקנים עם מספר נקודות דו ספרתי.
נתון נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:28 
chimpfive כתב:
URIKA כתב:
chimpfive כתב:
URIKA כתב:
chimpfive כתב:

אוקי גאון

בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:38 
Fez כתב:
אשדוד חלשים באופן קיצוני, אני לא זוכר עוד קבוצה שמחטיאה כל כך הרבה לייאפים במשחק.
מצד שני, במשחקי הבית שלהם הם דוקא נראו טוב סה"כ כולל מול מכבי וירושלים. ההתבזויות שלהם היו בעיקר בחוץ.

טפירו נראה מאוד קרוב ללכת הביתה לצערי. לא יודע למה הוא מחכה עם החלפת הזרים, הרי בסוף הוא יוחלף לפניהם.

עם כל הכבוד לקידום הישראלים של אשדוד, זה קצת מזכיר לי את העונה הראשונה של הפועל בליגת העל. כשאתה מביא זרים חלשים, או מתברבר כל כך הרבה זמן עם זרים, אז מישהו צריך לקלוע 70-75 נקודות ואלה הישראלים. באשדוד זה יותר הזרים החלשים מאשר קידום הישראלים, לטעמי. כרגע הם עם שלושה זרים, ומהחלשים בליגה.
יואינג שחקן טוב, לטעמי, אבל לא מתאים לקבוצת תחתית. הוא מנהל משחק, קבוצתי וכו'. קבוצה כמו אשדוד צריכה סקורר בקו האחורי. סיימון לדעתי מאוד בינוני וגם דניאל. ג'ף אלן לעניים. ופה טפירו נכשל בענק ושוב: הוא צריך להוכיח שהוא מתאים לליגת העל. עד כה הוא לא מוכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 11:27 
טפירו משחק על הדמות של אהוב התקשורת, גם בראיון בסוף המשחק כשנשאל על מעמדו הוא צוחק עם המראיינת שהוא רק מאמן צעיר ושישאלו את החבר'ה הותיקים את השאלות הקשות. גם אני מחבב מאוד את טפירו, אבל הוא לומד בדרך הקשה שמדיבורים על צעירים אפשר אולי להרוויח קצת ליקוקים כשמנצחים (כמו מול ירושלים) ולא יותר. זה לא מעניין אף אחד כשמפסידים.

מאמן קודם כל צריך לדעת איך להתנהל - לפתוח עונה עם שלושה זרים בלבד (אזיוקוו בא על חוזה זמני ממש לקראת אמצע אוקטובר) שאף אחד מהם לא עם ניסיון בליגה זה רעיון רע מלכתחילה, בטח כשגם הסגל הישראלי מלא בהימורים. אם כבר עשית את זה אז צריך להיות מוכן לעשות שינויים.
אי אפשר גם לבנות קבוצה שלמה של הימורים (מאמן עונה ראשונה בליגה, ישראלים שכולם חוץ מג'ייק כהן ילדים, זרים שאף אחד מהם לא מוכח בליגה וכו') וגם להגיע למחזור 10 בלי שינויים כשזה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 12:20 
Fez כתב:
טפירו משחק על הדמות של אהוב התקשורת, גם בראיון בסוף המשחק כשנשאל על מעמדו הוא צוחק עם המראיינת שהוא רק מאמן צעיר ושישאלו את החבר'ה הותיקים את השאלות הקשות. גם אני מחבב מאוד את טפירו, אבל הוא לומד בדרך הקשה שמדיבורים על צעירים אפשר אולי להרוויח קצת ליקוקים כשמנצחים (כמו מול ירושלים) ולא יותר. זה לא מעניין אף אחד כשמפסידים.

מאמן קודם כל צריך לדעת איך להתנהל - לפתוח עונה עם שלושה זרים בלבד (אזיוקוו בא על חוזה זמני ממש לקראת אמצע אוקטובר) שאף אחד מהם לא עם ניסיון בליגה זה רעיון רע מלכתחילה, בטח כשגם הסגל הישראלי מלא בהימורים. אם כבר עשית את זה אז צריך להיות מוכן לעשות שינויים.
אי אפשר גם לבנות קבוצה שלמה של הימורים (מאמן עונה ראשונה בליגה, ישראלים שכולם חוץ מג'ייק כהן ילדים, זרים שאף אחד מהם לא מוכח בליגה וכו') וגם להגיע למחזור 10 בלי שינויים כשזה לא עובד.

לזכותו ייאמר שטישמן נפצע, ועוד קודם לכן, שולמן כבר כמעט סגר שם.
בשורה התחתונה זה מתנקז לזרים. אתה לא יכול לבנות קבוצה בתקציב כזה בלי גארד סקורר. אין, זה לא עובד. יואינג באמת שחקן טוב, וגם שיחק בקבוצות איכותיות בקריירה שלו. אבל הוא מתאים לקבוצה שיש לה עוד סקורר ברמה גבוהה בקו האחורי לידו ועוד סקורר ברמה גבוהה בצבע. אשדוד צריכה מהזרים שלה קודם את היכולת לייצר נקודות. וזה אין לה. אז הישראלים קולעים לא מעט נקודות, אבל זה לא בזכות היכולת שלהם, אלא בגלל החולשה של הזרים.
וזה כישלון של טפירו. יואינג הרי הוא שחקן מוכר ואתה יודע מה תקבל ממנו. ואתה יודע גם מה לא תקבל ממנו - וזה סקורינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 13:46 
לא בטוח שאתה יודע מה תקבל ממנו. כלומר, מסכים שהוא לא סקורר ושהוא שחקן של 12-13 נק׳ גם אם ברמות גבוהות וגם אם ברמות נמוכות. אבל הוא נושק לגיל 34, והעונה הוא מגיע לשחק בערך אחת לשלושה משחקים ובשאר הזמן נראה כמו סהרורי. הוא גם לא מתאים אבל הוא בעיקר לא טוב, שזה קורה. ורגאס שנה שעברה לא התאים לחיפה מהבחינה שהוא לא היה סקורר וזאת היתה קבוצה בלי כישרון התקפי, אבל הוא היה מצוין ונתן לקבוצה אופי אחר שפיצה על זה. יואינג לא נותן את הערך המוסף הזה ולא ממש נראה כמו מישהו שרוצה להיות שם בכלל.
הבעיה שיש להם כרגע זר נוסף לצרף ועוד שני זרים שגם הם בקבוצה אחרת לא גומרים את העונה. תמיד יש נפילות, אבל כשטועים כל כך הרבה אז גם קשה מאוד לתקן. בגלל זה בתקציבים האלה אתה חייב לצמצם סיכונים וזה משהו שהם לא עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 14:07 
אם יואינג היה נראה העונה כמו שהוא נראה בעונה שעברה בנפטונאס אשדוד היו במקום אחר היום.
אמנם לא מדובר בסקורר משוגע, אבל בעונה שעברה הוא היה הקלע המוביל של קבוצה טובה מאשדוד בהרבה.

אין ספק שטפירו עכשיו מגלה שקלישאות על קידום צעירים נשמעות אחרת מעמדת המאמן, אבל בעיני האחריות פה היא על הנהלת אשדוד לא פחות מעליו.
אם כבר החתמתם עם אפס ניסיון (לא רק כמאמן ראשי, אפילו כעוזר מאמן) לפחות תתערבו בבניית הקבוצה. זה המינימום של המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: