tadmored כתב:
ראשית, בכל התהליך אסור שישאר /יחזור אף אחד מהעלוקות שהיו בהפועל, גם אם אחד מהם היו לו כוונות טובות( כבירי ).
הצרה שגם בעלים חדש לחלוטין עלול להיות מישהו שבא לעשות סיבוב בהפועל( כמו עמוס לוזון ), כי בקצה מחכה הרבה כסף( אצטדיון בת ים ).
ולכן חשוב נאמן מקצועי, ישר, אמין, יסודי ונטול אינטרסים( מקווה שיש אחד כזה ), שיוכל לדאוג על לקיומה ותפעולה של הקבוצה הנוכחית, חקירה עד היסוד לאן נעלמו כל הכספי מ-2009, ובחסות בית המשפט להגיש תביעות נגד כל הפושעים הללו ששדדו את הקופה שלנו, וכמובן למצוא רוכש ראוי, שגם טובת הפועל בעיניו, חזק, עם ניהול מקצועי, ושלא יתן דריסת רגל לשום עלוקה במתחם חודורוב.
אינשאאלה ואחרי המאמין
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
העניין הוא שמי שמפורק הוא הראל אחזקות ולא הפועל ת״א, כלומר הנאמן יצטרך להבין איך הוא ממקסם הכנסות בצורה הכי טובה.
לכאורה האפשרויות העומדות לפניו בהינתן הנכס המדובר הן:
א. מכירת כלל הנכסים ואז נסיון למכור את הנכס למרבה במחיר (כנראה בליגה השניה)
ב. נסיון מכירה מהיר שלו, כולל כל הנכסים (נניח תוך חודשים ספורים) כשהמועדון עדין בליגה הראשונה
״לשמחתנו״ נראה לי שאין לנו יותר מדי נכסים אטרקטיביים בסגל, מה שאולי יאפשר את סעיף ב׳ שכן מכירה של הקבוצה בליגה השניה וללא שחקנים משמעותה מכירה של מוניטין ותו לא.
היתרון והחסרון הגדול של הסיפור הזה הוא שנקבל בעלים אחד ובלתי תלוי -
אין ספק שעוד מתקופת רפי עגיב למדנו שחובה שיהיה בעלים יחיד, אבל כשאנשים כמו שניידר וגולדהאר מגיעים בתיווך של בעלי עניין בהצלחת הקבוצה מתבצע איזשהו סינון ראשוני שלהם,
דבר שלא יקרה כאן כי האינטרס היחיד של הנאמן אמור להיות מיקסום הכנסות להראל אחזקות למטרת חלוקה לנושים.
הצלחת הפועל בגלגול הבא שלה לא אמורה להיות בראש מעייניו.
בקיצור, בהצלחה לכולנו.