תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעת ארגון אולטראס הפועל בנוגע למצב הקבוצה
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:53 
לאחר תקופה ארוכה וקשה, התקבלה השבוע הידיעה על כך שהנהלת המועדון החליטה לגשת להקפאת הליכים. החלטה זו מגיעה לאחר שנים ארוכות, בהן ניהול כושל ריסק את הקבוצה כלכלית ומקצועית, והביא אותה לחובות עתק. התקופה הקרובה צפויה להיות קשה עבור המועדון מבחינה מקצועית, נוכח הפחתת הנקודות הצפויה ואי הוודאות בנוגע לעתיד הסגל. המצב מחייב אותנו כאוהדים לשים בצד את משקעי העבר, ולהירתם יחדיו על מנת לתת לקבוצה את כל הדחיפה האפשרית בכדי שתוכל להתאושש מהמכה המקצועית שנחתה עליה, ולמנוע סכנה של ירידת ליגה, שתקשה עוד יותר על המועדון להתאושש.

כקהל, ידענו בעבר להתאחד על מנת לנסות ולסייע לקבוצה, וכעת זה הזמן שלנו לעשות זאת שוב. מעכשיו ועד סוף העונה אנו קוראים לקהל האדום להגיע בהמוניו לכל מגרש על מנת להעניק לשחקנים, אשר נמצאים גם הם בתחושה של חוסר וודאות, את התמיכה שהם צריכים ואת ההרגשה שבשעה קשה זו, אנו נרתמים יחד איתם למען המטרה המשותפת.
מעבר לתמיכה על המגרש, תפקידנו כאוהדים להישאר עם האצבע על הדופק בעניין הקפאת ההליכים, על מנת להבטיח שהמהלך הכואב אליו הולך המועדון יוביל להבראתו והעברתו לידיים נאמנות, ולא לכך בסיומו נמצא שוב מאחורי ההגה את אותם אנשים שהוליכו את המועדון אל עבר פי פחת.

אנו קוראים מכאן לנאמן שימונה למועדון, יהיה אשר יהיה, לממש את הסמכות שניתנה לו ולקיים חקירה מקיפה בשאלה כיצד בתוך חמש וחצי שנים, לאחר שהיה ברווח תפעולי של מיליונים לאחר הופעה מוצלחת בליגת האלופות, הגיע המועדון למצב של פשיטת רגל? תשובה לשאלה זו הובטחה לנו שנה אחר שנה מפי ההנהלות ששבו והתחלפו ביניהן, כאשר השתיקה בנושא רק מגבירה את החשד שדברים נעשו שלא כדין. לנו כקהל מגיעות תשובות, ולאחראים מגיע שיתנו את הדין על כך.

לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעת ארגון אולטראס הפועל בנוגע למצב הקבוצה
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:11 
גם לי יש תחושה שנעשו דברים לא כדין.
אם רק היה לנו משהו ... לא יודע... לא עולה לי...
אה אולי כשמני ויצמן וחיים רמון נתנו בחינם שוער של הפועל תל אביב לבית"ר בתמורה להורדת החובות האישיים שלהם לאלי טביב (לכאורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:31 
עובדים עליכם בעיניים, הדבר היחיד שחשוב להם זה להכניס כמה שיותר כסף מכרטיסים ושיגעו להם כמה שפחות בערבויות !! כל פעם שמתחיל ״תהליך״ חדש הדבר הראשון שחשוב להם זה למכור כרטיסים/מנויים ולרתום את הקהל. אסור לשים שקל על בקבוצה הזאת עד שלא מנקים אותה לגמרי!

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
naktalin כתב:
עובדים עליכם בעיניים, הדבר היחיד שחשוב להם זה להכניס כמה שיותר כסף מכרטיסים ושיגעו להם כמה שפחות בערבויות !! כל פעם שמתחיל ״תהליך״ חדש הדבר הראשון שחשוב להם זה למכור כרטיסים/מנויים ולרתום את הקהל. אסור לשים שקל על בקבוצה הזאת עד שלא מנקים אותה לגמרי!

קשקוש
תהליך הניקיון כבר התחיל, ומיום א' לא ניתן יהיה עוד לעצור אותו - אני מעדיף להתעורר בסופו כשהפועל בליגת העל ולא בליגה הלאומית, ונראה לי שגם אתה
גם הערבויות שלהם בדרך לחילוט מלא, כל ערבות אישית שהם נתנו הולכת להתממש לטובת הנושים
אם הכספים של הכרטיסים שהקבוצה מוכרת יעזרו בקצת לכל האנשים שהפועל חייבת להם כסף, זה יהיה בהחלט משמח, וזו עוד סיבה טובה למלא את המושבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:50 
עד שאני לא רואה בוודאות שהכסף של הערבויות הולך לחילוט מלא אני לא מאמין להם לכלום , ועד עכשיו לא ראיתי שום אינדיקציה לזה, כל פעם אותו סיפור של לקרוא לאוהדים , שעכשיו צריך אותם, יאללה כמה פעמים אפשר לאכול את הסרט הזה, אם זה באמת מה שחשוב להם שיעשו כרטיסים במחיר סימלי עד סוף העונה אבל ברור שזה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
naktalin כתב:
עד שאני לא רואה בוודאות שהכסף של הערבויות הולך לחילוט מלא אני לא מאמין להם לכלום , ועד עכשיו לא ראיתי שום אינדיקציה לזה, כל פעם אותו סיפור של לקרוא לאוהדים , שעכשיו צריך אותם, יאללה כמה פעמים אפשר לאכול את הסרט הזה, אם זה באמת מה שחשוב להם שיעשו כרטיסים במחיר סימלי עד סוף העונה אבל ברור שזה לא יקרה

החל מיום ראשון תהיה הפרדה מוחלטת בין הפעילות של הקבוצה לפעילות של החברה שתיפעלה אותה עד היום (הראל אחזקות). הקבוצה, כלומר השחקנים והצוות המקצועי, תתרכז בלהישאר בליגה, הנאמן יתרכז בהסדר נושים של החברה ובמציאת רוכש שיקנה את הפעילות של הקבוצה במקום הראל אחזקות.
לאנשים שמנהלים היום את הפועל לא תהיה נגיעה לשום דבר שקשור למועדון ואתה כבר מבין שיש אינטרס גדול מאוד לנו כאוהדים לתת גב חזק ויציב לשחקנים כדי שהקבוצה תהיה אטרקטיבית בעיני רוכשים פוטנציאלים שלא בטוח שמכירים את הכדורגל בארץ.
10 אלף צופים במשחק בית של קבוצה במקום האחרון זה בוסט גדול שיכול להביא אנשים שירצו לקחת קבוצה נקיה מחובות עם כזו מסורת וכזה פוטנציאל קהל במחיר שפוי, שלא לדבר על הגב לשחקנים בתקופה שהכל מעורער מסביבם. יש את כל הסיבות בעולם להגיע בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:38 
זה שלא תהיה להם נגיעה לא אומר שאם יהיו עכשיו הכנסות גדולות ממכירת כרטיסים זה לא ישפיע על הערבויות שלהם או על הצורך שלהם להזרים או לא להזרים עוד כסף, לא קונה כלום בסיפורים שלהם. דבר ראשון שאומר הנאמן המיועד זה שצריך עכשיו את הקהל כל פעם אותו סיפור, אם זה מה שבאמת חשוב להם אז בוא נראה אותם מכריזים שעד סוף העונה כרטיסים בעשר שקל. ועוד משהו, רוכש פוטנציאלי כזה שהיינו רוצים שיבוא ושיהיה לו גב כלכלי גדול לא יבוא על סמך רושם של חצי שנה מהקהל. יכול להיות שאני טועה אבל מה שבטוח לא הייתי ממהר ללכת אחרי הקריאות החוזרות ונשנות למלא את האיצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
naktalin כתב:
זה שלא תהיה להם נגיעה לא אומר שאם יהיו עכשיו הכנסות גדולות ממכירת כרטיסים זה לא ישפיע על הערבויות שלהם או על הצורך שלהם להזרים או לא להזרים עוד כסף, לא קונה כלום בסיפורים שלהם. דבר ראשון שאומר הנאמן המיועד זה שצריך עכשיו את הקהל כל פעם אותו סיפור, אם זה מה שבאמת חשוב להם אז בוא נראה אותם מכריזים שעד סוף העונה כרטיסים בעשר שקל. ועוד משהו, רוכש פוטנציאלי כזה שהיינו רוצים שיבוא ושיהיה לו גב כלכלי גדול לא יבוא על סמך רושם של חצי שנה מהקהל. יכול להיות שאני טועה אבל מה שבטוח לא הייתי ממהר ללכת אחרי הקריאות החוזרות ונשנות למלא את האיצטדיון.

כלומר אתה חושב שיש איפשהו איל הון שיושב באיזו מדינה עלומה וכבר שנים חולם להשקיע בהפועל, ולא מדובר בתהליך שיווק אלא במהלך כל כך פשוט
אם אכן יש כזה הוא היה יכול לצוץ ב- 2012 אחרי טביב.

לא תמיד מסכים עם האולטרס, הודעה נהדרת במקרה הזה.
מקווה שבחירת השירים תהיה כזו שתוכל לסחוף את הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
אני מרגיש את הטירוף חוזר.
רק לפני שבוע הייתי במצב שלא אכפת לי ממה שקורה למועדון והיום אני לא יכול לחכות ליום שבת!
זה הזמן שלנו בתור קהל לתת את הדחיפה קדימה.

לא אכפת מי השחקנים מי המאמן ומה קורה על המגרש.
חייבים להוציא את העגלה מהבוץ ביחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:45 
ממש לא מהלך פשוט, בניגוד לכל ה״גורמים״ שעוד פעם מנסים למכור לנו שאם נמלא את האיצטדיון יהיה תוך 3-4 חודשים רוכש חדש בלי שום בעיה, כאילו אחרי טביב הקבוצה לא היתה על המדף באותם סכומים שבם מדברים עליהם עכשיו. העיקר שאנחנו כמו תמיד נהיה הראשונים להכניס כסף במסווה של רומנטיקה ומסע מלחמה ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:52 
הידיעה על המהלך הזה היא הידיעה הראשונה ששימחה אותי בהקשר של הפועל בשבע שנים האחרונות ובהחלט זה נותן איזשהי תקווה לאור בקצה המנהרה, רק מה שאני אומר זה שעד שלא מנקים את כל החלאות מהמועדון וחוקרים את כל מה שקרה פה בשנים האחרונות אני לא ממהר לרוץ אחרי עוד קריאה שלהם לרתום אותי לעוד ל״מסע להצלת הקבוצה״ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
מי זה הם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:12 
הנהלת הקבוצה שכרגע רוצה למנות נאמן מטעמה שהדבר הראשון שיש לו להגיד זה שהקהל צריך למלא את המגרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
רוב הסיכויים שהנאמן לא יהיה מטעם כבירי, גם השופט מבין שצריך נאמן בלתי תלוי.
באופן כללי לנו כאוהדים יש 2 מטרות :
1. לתת גב לקבוצה ובמיוחד לשחקנים כדי לא להגיע למצב של סגל מדולל שיוביל בוודאות לירידת ליגה
2. לוודא (בעיקר בעזרת לחץ תקשורתי) שאף אחד שקשור לקבוצה, בעבר ובהווה, לא קונה את הקבוצה מהנאמן. לא בצורה ישירה ולא דרך אנשי קש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי חשוב לנו זה שהקבוצה תשאר בליגת העל. כדאי שנבין את זה ונפסיק להתעסק עם הפוליטיקות בלירה שהובילו אותנו למצב הזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 19:40 
naktalin כתב:
הידיעה על המהלך הזה היא הידיעה הראשונה ששימחה אותי בהקשר של הפועל בשבע שנים האחרונות ובהחלט זה נותן איזשהי תקווה לאור בקצה המנהרה, רק מה שאני אומר זה שעד שלא מנקים את כל החלאות מהמועדון וחוקרים את כל מה שקרה פה בשנים האחרונות אני לא ממהר לרוץ אחרי עוד קריאה שלהם לרתום אותי לעוד ל״מסע להצלת הקבוצה״ .

זה בסדר.אתה יכול להשאר בבית.מבטיח שלא נתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 20:29 
el dudernio כתב:
הדבר הכי חשוב לנו זה שהקבוצה תשאר בליגת העל. כדאי שנבין את זה ונפסיק להתעסק עם הפוליטיקות בלירה שהובילו אותנו למצב הזה.

לא "פוליטיקות בלירה" הובילו אותנו למצב הזה, אלא בדיוק הגישה המסוכנת וההרסנית ש"הדבר הכי חשוב הוא להתמודד על האליפות/להגיע לאירופה/לסיים בפלייאוף העליון/להישאר בליגה" שהובילו לבניית תקציבים בפערים עצומים מעל ההכנסות.
ובדיוק מהסיבה הזאת, כרגע הדבר הכי חשוב לנו הוא שהפועל תעבור לידיים של אדם שיכול ורוצה לנהל אותה בצורה שפויה (ולא מופרעת והזויה כמו רמון, כבירי וויצמן) ושימונה נאמן ראוי ונטול עניינים שיכול ורוצה להביא אותה למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
el dudernio כתב:

לא "פוליטיקות בלירה" הובילו אותנו למצב הזה, אלא בדיוק הגישה המסוכנת וההרסנית ש"הדבר הכי חשוב הוא להתמודד על האליפות/להגיע לאירופה/לסיים בפלייאוף העליון/להישאר בליגה" שהובילו לבניית תקציבים בפערים עצומים מעל ההכנסות.
ובדיוק מהסיבה הזאת, כרגע הדבר הכי חשוב לנו הוא שהפועל תעבור לידיים של אדם שיכול ורוצה לנהל אותה בצורה שפויה (ולא מופרעת והזויה כמו רמון, כבירי וויצמן) ושימונה נאמן ראוי ונטול עניינים שיכול ורוצה להביא אותה למצב הזה.

נועם אם היו בונים קבוצה בשביל להישאר בליגה ולהחזיר חובות לא היית מגיע למצב הזה. אבל כאשר בונים קבוצה בשביל לרצות את ההוא ומשלמים מליונים לסמלים בעיני עצמם שמפעילים מניפולציות רגשיות על הבעלים, שהם לא באמת בעלים אלא רק מחזיקים באחוזים מינוריים מחברה לא ברורה וכו מתעסקים בתפל ולא בעיקר.

כמות הכסף שנכנסת עבור משחקים בלמגת העל היא הדרך הטובה ביותר להבראה. יש הבדל אטומי אם במהלך שנה הבאה מובטחים לך 10 מליום שקל רק מעצם קיימך או 2 מליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 20:48 
אז למה אתה מתכוון כשאתה אומר "פוליטיקות בלירה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: