Dushi כתב:
ברור שהקהל לא אשם.. וברור שעמדנו באין סוף מבחנים והקהל תמיד תמך.. אבל אתה לא יכול להתעלם מזה שהקהל היה אדיש במשך כל התקופה הזאת! נצחון..תיקו..הפסד.. meh.. whatever
עוד מ2011 הקהל ידע שיש העלמות כסף ושגונבים מהפועל.. זה נמשך ונמשך וביחד עם התנהלויות זוועתיות הגענו איכשהו לבור של 100 מליון שח. עכשיו אתם רוצים להתעורר ולחפש אשמים? ואללה מאוחר מדי. הכי חשוב כרגע שהפועל לא תרד, לשמור על כמה שיותר נכסים שיסייעו לנו להשאר ולנסות להחזיר כל שקל שגנבו מהמועדון טביב רמון ושות׳
אבל ברצינות עכשיו, הרי תמיד יהיה מה להגיד ושהקהל עשה מעל ומעבר.. במצב של היום זה באמת משנה?! אתם באמת לא מצליחים לעשות את הסוויץ׳ בראש ולבוא להטריף כל מי שקיים במועדון הזה? איך אפשר? איך אפשר להשאר אדיש לזה שהקבוצה שלך מתה ונמחקת איך????
לא יכול לדבר בשם הקהל, אבל לא התעוררתי מאוחר מדי, ויש לי מנוי והכל, וגם לא התחברתי לקריאות ה״לא מתחבר לקבוצה״ כי לא הצלחתי. אני רק חושב שהקהל עייף ושבע מהחרא שהקבוצה הזאת והמנהלים אותה מעבירים אותנו במשך שנים, כך שאני פחות מוטרד מהתרומה של הקהל.
יש לי בעיה עם הרצון לנהל את הקבוצה ולקבוע לכולם מה הערכים הרצויים, וזה מתחיל בפעילות של ״להציל את הפועל״ שאורגנה באופן ציני על ידי אותם אנשים שחזרו בדלת האחורית על חשבון אוהדים תמימים, וממשיך עם העמותה וכו׳. אז כן, לא חושב שקריאות ״עכשיו זה הזמן לתמוך״ רלוונטים, יותר רלוונטי זה לשמור שאותם אוהדים לא יחזרו, ויותר חשוב שלא ינסו לקבוע מי מתאים לנו ומי לא, מספיק לי להתסכל על האשכול על לוזון כדי להבין שאנחנו בדרך לשם, ולכן חשוב לחשוף את הפעילות הפלילית שנעשתה במשך השנים. הקריאות לקהל בעיניי - מסך עשן.