תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 14:18 
וואלה, תמיד חשדתי שיש משהו בסלומיאנסקי הזה.
יש לו פרצוף של טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אתה סתם שונא אנשים עם שפם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
מה יש לכם נגד שפמים?

#חבר_שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם כבר הכרזה הזו
מאיפה המידע והתוכן שלה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

הנתונים לגבי מספר העצורים, מספר כתבי האישום ומספר תיקי החקירה הפתוחים?
נשמע לי כמו מידע שהמשטרה שחררה לציבור.
אותם מספרים פחות או יותר הופיעו גם בסטטוס שהבאתי פה של ניר חסון, שבו הוא כתב שאת המידע הוא קיבל מהמשטרה (במסגרת עבודתו כעיתונאי).
כמו כן אני מניח שאם המספרים היו שגויים\מטעים, כבר היינו שומעים על זה (את מה שאתה עושה פה בקטן, אלפי אנשים עושים בגדול במה שנקרא "הרשתות החברתיות". אני בטוח שלפחות אחד מהם גם יודע באמת על מה הוא מדבר ולא סתם שואל שאלות רטוריות, כך שאם היתה טעות\הטעייה הוא כבר היה מוצא אותה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 15:58 
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:
אם כבר הכרזה הזו
מאיפה המידע והתוכן שלה?

הנתונים לגבי מספר העצורים, מספר כתבי האישום ומספר תיקי החקירה הפתוחים?
נשמע לי כמו מידע שהמשטרה שחררה לציבור.
אותם מספרים פחות או יותר הופיעו גם בסטטוס שהבאתי פה של ניר חסון, שבו הוא כתב שאת המידע הוא קיבל מהמשטרה (במסגרת עבודתו כעיתונאי).
כמו כן אני מניח שאם המספרים היו שגויים\מטעים, כבר היינו שומעים על זה (את מה שאתה עושה פה בקטן, אלפי אנשים עושים בגדול במה שנקרא "הרשתות החברתיות". אני בטוח שלפחות אחד מהם גם יודע באמת על מה הוא מדבר ולא סתם שואל שאלות רטוריות, כך שאם היתה טעות\הטעייה הוא כבר היה מוצא אותה).

טקנו
אני יודע שזה קשה
אבל תנסה לענות באיזה צורה שאתה רוצה
האם הנתונים שפורסמו בכרזה הינם נתונים רשמיים שפורסמו על ידי מערכת אכיפת החוק או שמה אלו נתונים שנאספו מהרשתות החברתיות ?
משום מה לא מצליח להתחבר לקטע שבגלל שעיתונאי X רשם נתונים מהמשטרה והם דומים למה שרשום בכרזה אלו נתונים אמיתים
גם אני יכול :
אניימה סגור בווסטאהם "עובדה" הרי העיתונאי ראיין את וינסנט לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
ממה שידוע לי הכרזה היא הנתונים של הכתב ניר חסון מעוצבים בכרזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 16:39 
לכל מי ששאל, אני לא חוזר בי ממה שכתבתי אתמול. אחדד:

1. אני לא יודע מה או מי הצית את האש בחיפה
2. אני לא יודע מה או מי הצית את האש בחיפה
3. השריפה בנטף נגרמה מרשלנות
4. השריפה בנווה שלום נגרמה מרשלנות
5. בזמן השריפה בכרמל ב-2010 היו שמועות על הצתות ואף מעצרים. זה היה רשלנות
6. כל השריפות הגדולות באזור ירושלים בשנים האחרונות נגרמו מרשלנות: נרגילה, מנגל, מדורת לג בעומר
7. אני לא מכיר, אולי יש, לא מכיר, תופעה של חוליות הצתה פלסטיניות. יש תופעה של ידויי בקבוקי תבערה שנרשמת כהצתה, זה עניין אחר.
8. לא שולל את האפשרות שיש תופעה של חיקוי, אנשים שראו את השריפה הגדולה בירושלים והחליטו להצית. בל"ג בעומר האחרון חבורה של בני נוער חרדים התלהבו ממטוסי הכיבוי מעל מצפה נפתוח ורצו גם אז הם הציתו אש ליד ליפתא.
9. ביומיים האחרונים פרצו שריפות גם ליד ישובים ערבים. עכשיו כובתה שריפה ליד שועפט
10. אני מנוי כבר 15 שנה לביפר ואז ווטסאפ של שירותי כבאות. בכל יום מדווחות אולי 5-6 שריפות. התקשורת מתעלמת מרובן המוחלט. עשרות שריפות לא מדווחות. בשנה שעברה נרשמו 43,765 דליקות.
11. שלושה מומחים שונים שדיברתי איתם היום מסכימים שאי אפשר להסביר את השריפות האלו בלי להשתמש במונח "שינויי אקלים". איש לא זוכר עד לפני 2010 שנים בהן עד חודש דצמבר לא ירדה טיפה. איש לא זוכר שבוע של רוח מזרחית רצופה ויבשה. הצמחייה, אחרי 9 חודשי יובש ושבוע של רוח הופכת לדלק מוצק. תוסיפו לזה את הרוחות, סיגריה נשכחת, רתך לא זהיר, חקלאי ששורף גזם ואתם לא צריכים את המציתים.
12. אני לא יודע מה קרה בחיפה.

הניר חסון הזה ?
שקבע שהשריפה בנטף נגרמה מרשלנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
כן.
אתה מודע לזה שהיו שתי שרפות בנטף ורק על השנייה דובר על הצתה כתוצאה מבקבוק תבערה, כמו שהוא בעצמו כותב שיש מקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 17:50 
ItaiH6 כתב:
כן.
אתה מודע לזה שהיו שתי שרפות בנטף ורק על השנייה דובר על הצתה כתוצאה מבקבוק תבערה, כמו שהוא בעצמו כותב שיש מקרים?

אכן. השריפה הראשונה נגרמה כנראה מרשלנות של פועלים שעבדו בסלילת כביש.
לטענת חוקרי השריפות השריפה השניה נגרמה אולי מבקבוק תבערה שנזרק מתוך הכפר קטאנה שנמצא 5 ק״מ מנטף. נשמע קצת תמוה, אבל אי אפשר לשלול את זה על הסף.

שקרן ניר חסון הזה. לא הייתי מאמין למילה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 18:47 
סומך כתב:
its-sick כתב:
קראתי טענה שדתי שהוא ח"כ ותיק במפלגה יש רק שניים: אורי אריאל וניסן סלומינסקי. היות ולא אמרו שר, אז כנראה שזה השני.

אם זה הוא זה דווקא נשמע לי כמו הזדמנות פז לבנט. גם ככה הוא מת להיפטר מנציגי תקומה במפלגה. וככה הוא גם יוצא טוב מהסיפור

סלומיאנסקי לא שייך לתקומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
סומך כתב:
its-sick כתב:
קראתי טענה שדתי שהוא ח"כ ותיק במפלגה יש רק שניים: אורי אריאל וניסן סלומינסקי. היות ולא אמרו שר, אז כנראה שזה השני.

אם זה הוא זה דווקא נשמע לי כמו הזדמנות פז לבנט. גם ככה הוא מת להיפטר מנציגי תקומה במפלגה. וככה הוא גם יוצא טוב מהסיפור

סלומיאנסקי לא שייך לתקומה

וואללה, חשבתי שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור אין שום סיכום רשמי ומדויק נכון לעכשיו לגבי איך וכמה שריפות הוצתו במכוון כחלק מ"אינתיפאדת הצתות"?
רק סיכומים אינטרנטיים או של סמולנים קקות כמו ניר חסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:25 
ItaiH6 כתב:
כן.

א.לא היית מודע, טוב לדעת.
ב.חבל שלא פרסם בפוסט שלו על השריפה שכן היתה הצתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:28 
הפועל כתב:
בקיצור אין שום סיכום רשמי ומדויק נכון לעכשיו לגבי איך וכמה שריפות הוצתו במכוון כחלק מ"אינתיפאדת הצתות"?

מדויק, אבל אפשר לרשום את זה קצת אחרת
"קקות כמו ניר חסון" הדעה הפוליטית שלו הופכת אותו לחרא של בן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:28 
אם מותר להביא דברים שחגי מטר כתב (פעם שעברה עופרי קצת כעס), אז הוא נותן סיכום די מפורט עם הרבה לינקים למקורות.
כרגע בחדשות 10 דיווחו על חשד שמתחזק להצתה באחד היערות בצפון, ועל שחרור ממעצר של ההוא מהסרטון ביתיר (זה שהסרטון שלו רץ כאן, ביחד עם התמונה של העץ והענפים, ברשימת העדויות לאינתיפאדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:58 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4887260,00.html
רשימת מוקדי השריפות נחשפת: "חשד להצתה בחצי מהמקרים"
מערך הכבאות סיכם את מבצע "באש ובמים", ולפי הנתונים עולה כי מרבית האירועים שבהם קיים חשד להצתה אירעו בגליל, בקו התפר וביהודה ושומרון. מבין 92 שריפות שנחקרו - קיים חשד ל-47 הצתות. השר ארדן: "ישראל התמודדה עם טרור הצתות ושום הסבר אחר אינו מתיישב עם הממצאים"

נתונים רשמיים של כוחות הכבאות וההצלה שהגיעו הערב (ה') לידי ynet חושפים לראשונה את רשימת מוקדי השריפות המלאה שבהם עלה חשד כי מדובר בהצתה – ומגלים אילו ראיות וממצאים בשטח הובילו לחשדות הללו. הנתונים הוצגו השבוע בדיון שבו סיכם מערך הכבאות את מבצע "באש ובמים", ובו השתתפו כ-2,000 כבאים – שבהם גם נכללו חיילי פיקוד העורף.

מהנתונים עולה כי המוקדים שבהם ישנו חשד להצתות התרכזו באזור הגליל, קו התפר (אום אל-פחם עד ביתר עלית) ויישובים ביהודה ושומרון. באזור קו התפר תועדו 11 הצתות (שהם, כביש 443, מודיעין – ישפרו סנטר, נירית, ראשון לציון – גן הורדים, יער מרג'ה, יער חורשים, מתן, נטף, בית חנינא ומגידו) וארבעה ניסיונות הצתה (ביתר עלית, מודיעין – ישפרו סנטר, מבשרת ציון והר אדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1 ... .747758471

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הפועל כתב:

מדויק, אבל אפשר לרשום את זה קצת אחרת
"קקות כמו ניר חסון" הדעה הפוליטית שלו הופכת אותו לחרא של בן אדם?

בעיניי כמובן שלא, ובתור קורא הארץ אני דווקא מתרשם שהוא די מקצועי.
אבל בעיני מרבית הישראלים זה מוריד את האמינות שלו לקרוב לאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ItaiH6 כתב:
כן.

א.לא היית מודע, טוב לדעת.
ב.חבל שלא פרסם בפוסט שלו על השריפה שכן היתה הצתה

לדעתי הפוסט שציטטת היה לפני השרפה השנייה אבל יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מערך הכבאות סיכם את מבצע "באש ובמים", ולפי הנתונים עולה כי מרבית האירועים שבהם קיים חשד להצתה אירעו בגליל, בקו התפר וביהודה ושומרון. מבין 92 שריפות שנחקרו - קיים חשד ל-47 הצתות. השר ארדן: "ישראל התמודדה עם טרור הצתות ושום הסבר אחר אינו מתיישב עם הממצאים"

נתונים רשמיים של כוחות הכבאות וההצלה שהגיעו הערב (ה') לידי ynet חושפים לראשונה את רשימת מוקדי השריפות המלאה שבהם עלה חשד כי מדובר בהצתה – ומגלים אילו ראיות וממצאים בשטח הובילו לחשדות הללו. הנתונים הוצגו השבוע בדיון שבו סיכם מערך הכבאות את מבצע "באש ובמים", ובו השתתפו כ-2,000 כבאים – שבהם גם נכללו חיילי פיקוד העורף.

מהנתונים עולה כי המוקדים שבהם ישנו חשד להצתות התרכזו באזור הגליל, קו התפר (אום אל-פחם עד ביתר עלית) ויישובים ביהודה ושומרון. באזור קו התפר תועדו 11 הצתות (שהם, כביש 443, מודיעין – ישפרו סנטר, נירית, ראשון לציון – גן הורדים, יער מרג'ה, יער חורשים, מתן, נטף, בית חנינא ומגידו) וארבעה ניסיונות הצתה (ביתר עלית, מודיעין – ישפרו סנטר, מבשרת ציון והר אדר).

יפה מאוד.
עכשיו מה מכל השרפות שעליהן מס רכוש רצה לפצות אנשים כנפגעי פעולות איבה מופיע ברשימה הזאת חוץ מהשרפה השנייה בנטף שהיה ידוע בשלב די מוקדם שהיא פעולת טרור שהצליחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 23:32 
סימרוטיץ כתב:

בניתוחים של מערך הכבאות תמיד החשד להצתה הוא באחוז מאד גבוה מהשריפות.
בשנת 2013 היו 52,000 אירועי שריפות (ממוצע של 140שריפות ליום). בשריפות שנחקרו 37% הן בחשד להצתה (לעומת 5% רשלנות...)
בשנת 2015 היו כ- 44,000 אירועי שריפות (ממוצע של 120 שריפות ליום). בשריפות שנחקרו 34% הן בחשד להצתה (לעומת.....5% רשלנות).
ב-2012 נתונים דומים. אין נתונים משנים מוקדמות יותר.
מה אני לומד?
1. כפי שכבר אמרתי, בכל יום נתון יש המון שריפות בארץ (בתנאים קיצוניים כפי שהיו בשבוע שעבר זה הופך כמובן לקשה מאד לשליטה).
2. מסקנות התחקירים נראות לי מוזרות מאד. לא יודע לגבי הצתות, אבל נראה מוזר שרק 5% מהשריפות הן רשלנות.
3. אם התחקיר שלהן לגבי הצתות נכון, ואם הצתה=פיגוע לאומני, מסתבר שהאינתיפאדה ההצתות נמשכת כבר 5 שנים לפחות, לפי ניתוחי כוחות הכיבוי וההצלה (אם הצתה אינה פיגוע לאומני בהגדרה, אז כל תוצאת התחקיר שלהם על מספר ההצתות הפעם לא גורר שום מסקנה על טרור כלשהו).

http://www.102.gov.il/fire%20documents/2015summery.pdf
http://www.102.gov.il/fire%20documents/2013summery.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
לא תאמינו, אבל ההערכה שלי פה באשכול לגבי סיפור ההצתות (שהשריפות הראשונות היו "רגילות", ושב"גל השריפות" שהיה בימים שאחרי היו גם שריפות כתוצאה מהצתה על רקע לאומני) קיבלה חיזוק ממקור לא צפוי - מפכ"ל המשטרה רוני אלשייך.
ציטוט:
אין ספק שמנקודת זמן מסוימת שהנושא עלה לכותרות אז כמובן שזה הפך להיות 'גל' כי כל אחד ראה כמה קל, וגם הסברנו לכולם כמה זה פשוט – וגם את זה צריך לקחת בחשבון. אני מניח שבאירועים הראשונים יש לנו יותר אירועי רשלנות, בתמהיל, ובאירועים היותר מתקדמים זה כבר הכל הפך להצתות מכוונות . אבל אנחנו חוקרים את הכל בצורה מסודרת.

אגב, גם שאר דבריו (החלק שבו הוא לא עסוק בלחזק את דבריי ולהסביר עד כמה צדקתי) מעניינים מאוד.

http://mekomit.co.il/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%94%D7%A6%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
אז יש סיכוי טוב שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 15:02 
תגידו, יכול להיות שכולם עסוקים בבוכריס ולא שמו לב שראש הלשכה הקודם של נתניהו, שממלא תפקידים בחו"ל בשם המדינה ומקבל ממנה פנסיה, מואשם בניסיון לאונס קבוצתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 15:08 
Noam כתב:
תגידו, יכול להיות שכולם עסוקים בבוכריס ולא שמו לב שראש הלשכה הקודם של נתניהו, שממלא תפקידים בחו"ל בשם המדינה ומקבל ממנה פנסיה, מואשם בניסיון לאונס קבוצתי?

זה אמור לזעזע אותנו לפני קצב או אחרי?
לפני שטרמפ נבחר או אחרי?

הגזע האנושי הוא רקוב, מדהים שאנחנו עדיין קיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 15:29 
אני אחדד.
לפי מה שנטען, האיש ביצע במשך שנים שורה ארוכה של עבירות מין ואלימות חמורות, ואחת המתלוננות אפילו טוענת שהיא פנתה לנתניהו לפני המינוי וסיפרה לו על העניין.
הייתי אומר שהסטנדרטים שלו לבחירת מינויים קצת בעייתיים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 16:13 
הוא בחר עבריין מורשע להיות שר הפנים, אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, לפי חדשות קול ישראל הוגש כתב אישום נגד שני המציתים מיער אחיהוד.
שני נערים מכפר סמוך ששיחקו עם גפרורים וזרקו גפרור בוער על ערימת עלים. משם זה כבר היה מזג האוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
איזה קטע.

כאשר הודעות המשטרה אינן מתאימות לנרטיב של הכותב אז הוא מזלזל בהן. כאשר הודעת משטרה מתאימה לנרטיב של אותו כותב זה "מחזק" הערכה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
איזה קטע.

כאשר הודעות המשטרה אינן מתאימות לנרטיב של הכותב אז הוא מזלזל בהן. כאשר הודעת משטרה מתאימה לנרטיב של אותו כותב זה "מחזק" הערכה שלו.

אתה מתכוון לאלה שכשאמרו בחדשות שהשריפות הן הצתות גמרו במכנסיים ואז חגגו בפורום, ואחר כך כשהמשטרה הודיעה שיש שרק חמישה עצורים פתאום נזכרו שדובר המשטרה הוא לא הסגן של אלוהים?
כי אם כן אז טעית בסדר הזמנים.

סתם, סתם, אני יודע שדיברת עליי. אני אגלה לך סוד - הנימה המחוייכת שבה כתבתי שהמפכ"ל מחזק את דבריי ותומך בי היתה אמורה לרמוז לקהל הקוראים שאני לא במאה אחוז רציני. למתקשים - החלק הרציני הוא שהעובדות הידועות למשטרה מתיישבות עם ההערה שלי, החלק הלא רציני הוא שאין צורך להתייחס יותר מדי כי בכל זאת מדובר במפכ"ל משטרת ישראל (ועוד אחד שמונה רק כי הוא הבטיח לראש הממשלה לא לעשות לא בעיות בתמורה למינוי עתידי נחשק).

אני מתנצל בפני רוב באי הפורום על שנאלצתי להזביר בדיחת קרש, אבל מסתבר שלא כולם ניחנים באינטיליגנציה הרגשית הדרושה כדי להבין דקויות כאלה.
עם 99.9999% מהקוראים הסליחה. אופטימי, אין בעד מה.

עריכה: אל תטרח לענות רק מתוך נימוס. איך אומרים אצלכם:
אדום אופטימי כתב:
מתוק,
איני נוהג להתדיין או לענות לשאלותיהם של כותבים שלא יודעים לשמור לאורך זמן על תרבות דיון.
לכן לא אענה. כמובן שאתה רשאי לחשוב שאני מתחמק מתשובה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: