nati כתב:
Noam כתב:
מה עם, נניח, מי שרוצה בהצלחת הקבוצה אבל מעדיף קבוצה שתעמוד בהתחייבויות הכלכליות שלה?
אם אני רוצה את דמארי בהפועל, אבל מעדיף הפועל שלא יוצאת להרפתקאות "מימון חיצוני" אלא דואגת לא להיות חייבת כסף לאנשים במקום, גם במחיר של פגיעה מקצועית?
איפה זה מעמיד אותי על הסקאלה של האוהדים האמיתיים?
מה זה קשור לאוהד אמיתי?אוהד שרוף?או כל סוג של אוהד?
אני רוצה שהקבוצה תצליח.ולא מבין אוהדים שלא רוצים.אבל לא חושב שמי שחושב אחרת ממני,הוא פחות אוהד.
אותי בתור אוהד לא מעניין המצב הכספי(ברור שאני מעדיף שהמצב יהיה טוב).אני רוצה שלקבוצה יהיו את השחקנים הכי טובים,ושהיא תנצח ותצליח.
לא מעניין אותי המצב הכספי של הבעלים.למרות שבחיים אני לא אבקש או אדרוש ממנו להשקיע יותר ממה שהוא יכול או רוצה.
אוקיי.
גם אני רוצה שהקבוצה תצליח, וגם אותי לא מעניין המצב הכספי (דהיינו, אני כאוהד תומך בקבוצה בכל כוחי גם אם רוכש אותה אוליגרך, גם אם היא מתנהלת בתקציב מינימום של הכנסות עצמיות וגם אם היא יוזמת אוהדים בליגה ב').
מה שכן מעניין אותי, והוא מעניין אותי הרבה יותר מאשר ההצלחה המקצועית, הוא שתהיה התנהלות כלכלית מוסרית. אני לא מוכן לקבל תקציבים שאין להם כיסוי, אני לא מוכן לשמוע שקרים של "מימון חיצוני" (שזה בעצם כסף מויצמן עם מסכה יפה) בזמן שהמעצב הגרפי, שבטח מרוויח כמעט שכר מינימום, מתפטר כי הוא לא קיבל שכר כבר חודשים, אני לא מוכן שיסרבו להצעה של 10 מיליון שקל על שוינפלד בקיץ בזמן שכבירי יודע שאין לו כסף לשלם משכורות עוד חודשיים, אני לא מוכן לרכבת של זרים יקרים בקיץ בזמן שעובדים במחלקת הנוער לא מקבלים שכר, ומסיפורים שאני מכיר זה מגיע עד רמת החובות של מאות שקלים שהמועדון לא משלם.
זכותך וזכותו של לירון לחשוב שאני מוזר בזה שאני מתעלם מההצלחה המקצועית של הקבוצה על רקע ההתנהלות הזאת, אבל בעיניי היא כל כך חזירית ומטונפת שהיא מאפילה על כל מה שקורה מבחינה מקצועית, אפילו ברמת הליגה שבה הקבוצה משחקת. אני מעדיף קבוצה בלאומית שמנהלת מההכנסות העצמיות שלה ומנסה לסגור את החובות מאשר קבוצה פסבדו-תחרותית בליגת העל שממשיכה להתעלל בעובדיה וממשיכה לקבל תביעה חדשה כל שבוע. ואם סגירת חובות היא לא מצב אפשרי, יתכבדו האדונים ויצמן וכבירי ויניחו את המפתחות, ישחררו את הערבויות, ואנחנו כבר נסתדר.
עד אז, הם יכולים לחפש אותי בכדורסל.