bruno conti כתב:
Red Pride כתב:
קרוב לוודאי שזה בלוף שנועד להרדים אותנו, גם קשה לי להאמין שדמארי ירצה לחתום בהפועל, אבל לצורך הדיון - אסור לנו להסכים לשום מימון חיצוני בלי לדעת את סכומו, את זהות התורם, ואת התמונה המלאה של התקציב על כל חובותיו, גרעונותיו והתביעות העתידיות
נשבר הזין כבר מלראות שחקנים של הפועל עוברים בעל כורחם למכבי כי "מימון חיצוני" לא הספיק על מנת לשלם להם את השכר במועד ולעמוד בשאר ההתחייבויות
אני בכלל חושב שההנהלה הזו לא ראויה להמשיך בתפקידה, וכל ספין שכזה שנועד לקנות להם עוד קצת זמן בתפקיד הוא רע להפועל בטווח הארוך.
מהבחינה הזו אני מעדיף שיהיה רע יותר לפני שיהיה טוב יותר.
להרדים אותנו??
היה לך פעם את הקהל של הפועל ביותר רדום ממה שהוא כבר?
הקהל מיואש, לא רואה אור בקצה המנהרה כל עוד אותם חלמאים ימשיכו לנהל את המועדון, ולא רואים אלטרנטיבה להם כל עוד המועדון נמצא בחובות אסטרונומיים של מעל 50 מיליון שקל.
אני למשל, נמנה על חסידיה הגדולים של אסכולת הפירוק. גם כאן, המילה "פירוק" מאד מפחידה את רוב האנשים, שאינם בקיאים במשמעויות המשפטיות, במיוחד כשהפרשנים בתקשורת שאמורים לשפוך אור על הנושא, הם אנשים ברמה נמוכה ביותר כמו פרימו וקופמן. הם גם יגידו כל מה שהנוכלים שלנו יגידו להם לומר על מנת שימשיכו להדליף להם מתוך הקבוצה. למעשה, כל השיח מסביב לנושא הוא לא אינטליגנטי ולוקה בשטחיות ורדידות, יחד עם אינטרסים סמויים.
בנוסף, הנבלות מתייעצות עם יועצי תקשורת סטייל מושיק תאומים כדי לתזמן את הספינים בדיוק רב, כמטחווי קשת. בכל חלון העברות יש שם גדול שאמור להגיע להפועל, מדי יום מפומפם בתקשורת ה-"מימון החיצוני" שהולך להנחית את מראדונה, ובסוף בקול ענות חלושה, רגעים ספורים לפני סגירת החלון, אנחנו מגלים שנמכר שחקן למכבי מתחת לאף.
קיץ 2016 : הספין - דמארי, בפועל - דולי מנגה, שגיב יחזקאל למכבי.
ינואר 2016 : הספין - דמארי, בפועל - פינטילי נמכר לרומניה, מביאים בעיקר שחקנים בינוניים בחוזה עד תום העונה.
קיץ 2015 : הספין - כבירי הוא המשיח על החמור הלבן, בפועל - לא השתנה דבר בהתנהלותו הקלוקלת של המועדון.
ינואר 2015 : הספין - אלירן עטר, בפועל - ורמוט נמכר למכבי.
קיץ 2014: הספין - דמארי נשאר בהפועל, בפועל - דמארי נמכר לאירופה.
ינואר 2014: הספין - סנטה חג'ג' יביא את אריק פריירה, בפועל - שכטר מושאל לנאנט כדי לחסוך בשכר
קיץ 2013: הספין - סומכים על רב"ש , בפועל - טל בן חיים נמכר למכבי
ינואר 2013: הספין - מאמצים נמרצים להחזיר את זהבי להפועל, בפועל - זהבי חותם במכבי אחרי שלא הוגשה לו שום הצעה
אין חדש תחת השמש. זהו המצב הכי נוח להנהלה המטונפת - המצב בו אוהדי הפועל מפחדים למחות על מצב הקבוצה עקב החשש מהשלכות לא צפויות.
אחד מהספינים היעילים ביותר הוא לנפנף בשם של שחקן נוצץ ש-"מימון חיצוני" מעוניין להביא להפועל, בתנאי שהאוהדים ישבו בשקט ולא יעלו על הבריקדות כשאין באמת שום כוונה להביא את אותו שחקן אלא רק להסיט את תשומת הלב, ולהחזיק את האוהדים כבני ערובה, עם אקדח מוצמד לרקה.
אגב, טביב משתמש בספין הזה בהצלחה יתרה בבית"ר כבר 4 שנים. גורם לך לחשוב מה בעצם ההבדל בין כבירי לטביב, או ביננו לבין אספסוף הבבונים.