chimpfive כתב:
בני אדם מבלים, לאן הגענו?
http://mobile.mako.co.il/news-military/ ... 931017.htmבני אדם מבלים, לאן הגענו?
[ולפני שתתחיל להסביר לי מה ההבדל בין שר בתפקיד ושחקן כדורגל, אני אחזור על מה שאני טוען. אין לי בעיה שהשחקנים יצאו לבלות לפני משחק, אחרי משחק או אפילו בזמן משחק. אין שום תועלת בפסאודו-הצלחה מקצועית של הקבוצה כי היא רק תעזור להעמיס עוד ועוד חובות. אני גם לא מצפה מעובדים שמולן שכרם להיות מחויבים לגורם המלין.
מה שכן, בימים כתיקונם ובקבוצה נורמלית, נהוג שאוהדים מצפים משחקנים לקוד התנהגות מסוים. אם אני אוהד שחוזר מהפסד של הפועל בנהריה, למשל, אז מאוד היה מפריע לי לפתוח את האינסטגרם בנסיעה ולראות את תמיר בלאט שר קריוקי באיזו מסעדה, גם אם זה בגביע ווינר. למה? ככה. כי אנשים התאמצו באו מרחוק (או מקרוב, זה לא משנה) לראות, וערב אחד אתה יכול לכבד אותם אם לא עשית את העבודה שלך על המגרש.
עם זאת, אנחנו מדברים על הפועל תל אביב בכדורגל, ובהתחשב בנסיבות אני מבין אותם לחלוטין. רק תהיתי האם היה קשר בין המחויבות על המגרש לוייב הכללי סביב האירוע ("גביע הטוטו, משחק אימון, לא מעניין"). מישהו אחד כאן ענה לי שלא, ואני נוטה להאמין לו. אם אתה טוען שגם אחרי הפסדי ליגה שחקנים יכולים לצאת לבלות ולהצטלם לרשתות החברתיות, אז יש בינינו קצת פער בנושא]