אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
מצחיק שמי שמשוכנע שמדובר במגפת הצתות מטיף על זחיחות..
הזיה
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
לינק ?
מה לינק יא גזור..
אנחנו, כלומר, עוכרי ישראל בידיאס מרושעים, בסך הכל חולקים על ההנחה שיש פה גל הצתות. אם אתה לא מסכים איתנו, אז איזו עוד מסקנה אפשר להסיק?
השתגעת לגמרי
"אתם"(לא אתה,אל תעלב יא גזור) לא חולקים על כך שיש גל הצתות,אתם מביאים לינקים שונים ומשונים.
חלק מהמשתמשים רומזים שזה בכלל מזג האוויר,והצוללות אשמות כמו ההוא שהביא לינק ממערך הכבאות ועשה חישובים סטטיסטיים כמה הצתות היו וכמה לא פחחחחחחחחחח
אני בניגוד אליך אביא ציטוטים של חלקכם , תהנה יא גזור:
- "מכל המעצרים, המשטרה הצליחה למצוא כבר מישהו בלי שבית המשפט יזרוק אותם מכל המדרגות אחרי לילה במעצר?" - היו וישנם.
- המפה ההזוייה של כמה שריפות יש בכל העולם - זה משנה לכך אם מדובר בהצתות או לא ?מה הקשר?
- משטרה לא מעדכנת על המעצרים אבל ממה שהצלחתי לאסוף זה הולך ככה. היו עד עכשיו 13 עצורים בחשד להצתה. 4 שוחררו כי כלל לא היו במקום בו קרתה השריפה, הם נעצרו למרות שהמשטרה ידעה זאת. אחד שוחרר לאחר שכל מה שעשה היה להסתובב עם נייר טואלט בכיס. 2 נוספים שוחררו לאחר שהמשטרה רדפה אחריהם כי היו חשודים בגניבה, ירתה פצצת תאורה שהדליקה את השריפה בבית מאיר, ואז עצרה את השניים כחשודים בהצתה. אדם נוסף נעצר בחשד להסתה להצתה לאחר שכתב פוסט סאטירי. כולם ערבים. -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4884479,00.html- כי אני כתבתי שאין סיבה להאמין שדווקא הפעם אף שריפה לא היתה בעצם הצתה, להיפך - הניסיון מוכיח שחלק מהשריפות הקטנות שצצות מעט אחרי כל שריפה גדולה מוצתות על ידי אנשים שמנסים לנצל את המצב.
מה שכן, ואין איך להדגיש את זה מספיק, בלי שום קשר לגורמים הישירים לשריפות (בין אם מדובר ברשלנות, בהצתה או סתם שריפה אקראית - כמו עשרות השריפות שיש מדי יום - שפשוט יצאה משליטה. מזג האוויר והתנאים וכו' וכו' משחקים פה לדעתי תפקיד מפתח, ונראה שזה לא גורם שהולך להשתנות לטובה בעתיד
- הודעה שהיתה צריכה לזכות אותו בלהיות במקפיא לפחות שנה: מצטער על הגסות, וסליחה שאני מפריע לך לעבר את אשתך, אבל אני מבין שעל מנת להסביר לפרזיט חרדי עם אפס השכלה מודרנית ומשיכה מינית לילדים קטנים, צריך להעיף את הpc.
מחר ,מחרתיים ,בשבוע הבא ,ירד פה גשם, האדמה תריח רטובה וכלניות יחלו לבצבץ. ו... עדיין יהיו פה 1.5 מיליון אזרחים ערבים. הם לא הולכים לשום מקום.
אני עובד איתם, אני חבר שלהם, הבת שלהם עושה לילדים שלי בייביסיטר, הבת הגדולה מטפלת באבא של אשתי כשהוא מתאשפז.
במה תעזור ההכללה? במה היא תעזור עכשיו, ובמה היא תעזור אח"כ?
אסור שהם וילדיהם יחשבו שכולנו גזענים, ואסור שילדי יחשבו שהם כולם מחבלים.
הספיק לך ?