Officer Barbrady כתב:
ההתעקשות הזאת להגן על המציתים ולפטור אותם מאחריות לא מובנת לי. פוטנציאל של שריפה יש להגיע לעשרות הרוגים חפים מפשע, איך ה-PC יעזור פה? איך הפחד מהכללה גורם לעיוות האמת?
מצטער על הגסות, וסליחה שאני מפריע לך לעבר את אשתך, אבל אני מבין שעל מנת להסביר לפרזיט חרדי עם אפס השכלה מודרנית ומשיכה מינית לילדים קטנים, צריך להעיף את הpc.
מחר ,מחרתיים ,בשבוע הבא ,ירד פה גשם, האדמה תריח רטובה וכלניות יחלו לבצבץ. ו... עדיין יהיו פה 1.5 מיליון אזרחים ערבים. הם לא הולכים לשום מקום.
אני עובד איתם, אני חבר שלהם, הבת שלהם עושה לילדים שלי בייביסיטר, הבת הגדולה מטפלת באבא של אשתי כשהוא מתאשפז.
במה תעזור ההכללה? במה היא תעזור עכשיו, ובמה היא תעזור אח"כ?
אסור שהם וילדיהם יחשבו שכולנו גזענים, ואסור שילדי יחשבו שהם כולם מחבלים.
אתה באמת חושב שיש איזושהי הקבלה מוסרית ביני לבינך? תשמע, אני לא יודע מי אתה ולמה החלטת להזכיר אהבת ילדים משום מקום (רמז- יש טיפולים לדברים האלה. אם אתה סובל מזה, תתחיל לברר לפני שתעשה מעשה שתתחרט עליו), אבל אני לא כאן כדי שתוציא את בעיות הילדות שלך ואת הבעיות שאתה כנראה חווה במשפחה הגרעינית שלך עכשיו, עליי. אל תפנה אלי יותר בחיים במילים כאלה, יתרה מכך- אל תפנה אלי יותר. הודעה פרטית נשלחה לאדמין. תתחיל לפתור את הבעיות בחיים שלך במקום להוציא אותם על משתמשים וירטואלים באינטרנט.
עריכה- תקף גם לאדום מטלי (לצערי, חשבתי שהוא משהו אחר).