תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
כל מאמן נבחן על פי התוצאות שלו בפרק זמן מסוים. מאמנים עם רקורד וקבלות (לאו דווקא תארים) יקבלו יותר קרדיט מטבע הדברים וכנראה שבצדק.
אין ספק ש3-3 ממשחקים שכוללים דרבי, חיפה ורשלצ זה לא סוף העולם, בטח לאור הפציעה של רביב.

אני גם מסכים ששרון לא צריך ללכת הביתה היום וגם לא בשבת אם נפסיד (אם כי יכול להיות שאחרי המשחק כבר אדבר אחרת). אבל מבחן התוצאה בעיני, בהנחה שצלחת לא נניף השנה, הוא ההשגים שלנו לעומת שאר הקבוצות לפי התקציב. כרגע אנחנו פחות או יותר איפה שהיינו שנה שעברה וזה לא שאנחנו עדים לאיזושהי עקומת שיפור.

פז, באיזו סיטואציה במהלך העונה נוכל לדעתך לומר שבמבחן התוצאה שרון לא מצליח לעבור? או שלדעתך הוא צריך להישאר עד סוף העונה בכל סיטואציה (לא קטסטרופלית)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 08:48 
ItaiH6 כתב:
Fez כתב:
ItaiH6 כתב:
מתברר שההחתמה שלו דפקה אותנו גם בסגל הישראלים ( כי לא נביא עוד שחקן ישראלי כשהוא אמור להיות אחד משלושה גארדים ישראלים שלנו)

כמו ברנדוויין למשל?
לא היתה להחתמה של בנקס שום השפעה של הסגל הישראלי.
מה שהשפיע על הסגל הישראלי ועל התרומה הדלה ממנו זה הפציעה של רביב.

נראה לי שברנדוויין היה החתמה זמנית במקום רביב הפצוע.
מאז שרביב חזר מקום קבורתו לא נודע.

לדעתי ברנדויין בהחלט יכול לשחק גם לצידו של רביב, ואני ממש מתקשה להבין למה זה לא קורה, בטח בסיטואציות כמו זו של השבוע שכל הגארדים האחרים ביום חלש (בלשון המעטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 09:08 
אני חושב שקטש אצלנו זה דוגמא קלאסית.
כמה התלהבו מההחתמה שלו ואיזה מאמן מצוין הוא והכל וכמה הוא חסר מושג וגרוע הוא נחשב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים במאת האחוזים עם פז.

זה לא שאברהמי מאמן מושלם. וזה לא שהסגל שלנו מושלם (עומס מטורף בעמדות 4-5). אבל הבעיה היא לא שלא הכל מושלם אלא שיש כאן צפיה שזה יהיה כך. לכל הקבוצות בליגה (כולל ירושלים ומכבי) השמיכה קצרה מידי עבור המיטה שהיא אמורה לכסות ולכן לא ניתן להביא את המאמנים השחקנים והישראלים הטובים ביותר אלא רק את אלו שמתאפשר. ויש נפילות לפעמים וצריך לתקן אבל לא תמיד יש את הכסף והיכולת לזה ותמיד זה גם יהיה "הימור" בטח כאשר מדברים על שחקנים מנוסים ועם קבלות כמו בנקס.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 09:59 
אתם חוזרים על הטענות לגבי משחק ההתקפה של הגארדים.
נכון, הוא לא משהו, אבל הפועל היא קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה בליגה וכמות הכשרון ההתקפי שיש בקבוצה הזו - גם ללא אימון ראוי - היא גדולה.
הבעיה היא בהגנה - קבוצה שיש בה כמה שומרים לא רעים בכלל (רביב, מתן, וויליאמס) לא יכולה להיות קבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה בפער גדול. זו נטו עבודה של מאמן, ופה הוא נכשל בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
shirman כתב:
נכון, הוא לא משהו, אבל הפועל היא קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה בליגה וכמות הכשרון ההתקפי שיש בקבוצה הזו - גם ללא אימון ראוי - היא גדולה.
הבעיה היא בהגנה - קבוצה שיש בה כמה שומרים לא רעים בכלל (רביב, מתן, וויליאמס) לא יכולה להיות קבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה בפער גדול. זו נטו עבודה של מאמן, ופה הוא נכשל בענק.

יש צורך לציין שרביב משחק עם יכולת לדרוך על הרגל רק 2 משחקים.
בשני המשחקים האלו ספגת פחות מ 80 נק', אך הם היו נגד קבוצות התקפה גרועות.
הבעיה היית שקלעת בהם גם פחות מ 80 נק' וזה מעט מידי לכשרון ההתקפי שיש בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 12:17 
shirman כתב:

אני חושב שמדברים על הקו האחורי כמכלול. הוא חלש כרגע גם הגנתית וגם התקפית.

לגבי השורה התחתונה שלך, הנקודה היא שאי אפשר להפיל על אברהמי רק את הכישלונות ולא לתת לו קרדיט על ההצלחות. הוא אחראי על ההגנה שהיא כרגע רעה כמו שהוא אחראי על זה שהקבוצה מאוד מוכשרת וקולעת הכי הרבה בליגה אחרי מכבי. הוא אחראי על ההפסדים כמו שהוא אחראי על הניצחונות. הוא אחראי על החסרונות כמו שהוא אחראי על היתרונות.
הראיה הזאת שההודעה שלך מגלמת - ההתקפה טובה למרות אברהמי, ההגנה רעה בגלל אברהמי - היא שורש הבעיה בעיני. כשמסתכלים על הדברים במשקפיים כאלה, ברור שלאף מאמן אין סיכוי להצליח.

בתחילת עונה שעברה עם קטש קלענו בארבעת המשחקים הראשונים (לפני שהוא פוטר) 72.5 נקודות בממוצע. זה 10 נקודות פחות ממה שאנחנו קולעים השנה בממוצע. אז באו בטענות לקטש, בצדק, שהוא בנה קבוצה בלי כישרון התקפי ועם משחק התקפה שבלוני. השנה אברהמי בנה קבוצה עם כישרון התקפי שגם מנצלת את הכישרון שלה, אבל עכשיו פתאום זה לא קשור למאמן, ולא נזקפות לו שום נקודות זכות.
זה קצת כמו הטענות של חלק מהמשתמשים פה לניהול המקצועי. בהתחלה זה היה לגבי העובדה שתקציב הזרים שלנו הוא הנמוך בליגה ושמשחקים חצי עונה מבחירה עם שני זרים (ביקורת שמאוד הסכמתי איתה), אז לטענתם ההתנהלות היתה הכי גרועה בליגה. אחר כך זה היה לגבי העובדה שהזרים שלנו לא מספיק טובים ושלא מחליפים אותם מספיק מהר (ביקורת שכבר פחות הסכמתי איתה אבל במקרים נקודתיים היה בה היגיון), אז לטענתם ההתנהלות עדיין היתה הכי גרועה בליגה. עכשיו זה לגבי העובדה שלמרות שהזרים שלנו הכי פרודוקטיביים בליגה לפי כל מדד, לא הביאו באחת העמדות את סוג השחקן שהם חשבו שצריך (מתעלמים מהנסיבות הברורות של המקרה ומתעלמים מהעובדה שגם בעמדה אחרת לא הביאו את סוג השחקן שהם חשבו וזו בינתיים הצלחה גדולה כי הוא פשוט טוב), אז ההתנהלות היא עדיין הכי גרועה בליגה ואין שום שינוי (ביקורת שהיא כבר מגוחכת בעיני). זה תהליך חשיבה שמתחיל מהמסקנה (= ההתנהלות גרועה) ואז מחפש את הטענות והנימוקים כדי להצדיק אותה, במקום להפך. כשתהליך החשיבה הוא כזה - אי אפשר "לנצח". וזה משקף גם את תהליך החשיבה לגבי אברהמי אצל חלק מהקהל - יש נקודת מוצא שמכתיבה את כל ההתייחסות אליו.

בגלל זה אני אומר דבר פשוט - מבחן התוצאה לאורך זמן. פה מאמן נמדד. זה לא שהטבלה באמת "לא משקרת", אנחנו יודעים שלפעמים היא קצת משקרת. אבל היא האמת הרלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2016, 10:55 
אני עם פז בעניין הזה.
וזה לא שאברהמי הוא כוס התה שלי. יש לי ביקורת עליו בהרבה נושאים ולמען האמת אני לא משתגע על מאמנים מהסוג הזה. השאלה היא האם יש ערך מוסף על פני אברהמי לאחד המאמנים הפנויים (והבינוניים להחריד) בשוק והאם הערך המוסף הזה עדיף על החתמת גארד איכותי. בעיני התשובה לזה היא ברורה עד כדי גיחוך ואנחנו רואים אותה סביבנו כל עונה. הכישרון והאיכות בסגל חשובים מהכל.
הרי היה לנו כבר את אחד המאמנים הבודדים בכדורסל הישראלי שיכולות האימון שלו באמת נותנות ערך מוסף לקבוצה שלו וגילינו שזה לא עוזר כי האישיות המטופשת שלו לא מאפשרת למקסם את איכות הסגל (וזה מה שקובע). אז הבאנו את קטש. מאמן של כדורסל פשוט שפורח במאני טיים, כביכול. אממה, לבן אדם אין מושג איך בונים סגל וזה שוב משאיר אותך עם סגל חסר כישרון.
אז מי כן עדיף על שרון? דרוקר? זה שפוטר מראשון בעונה שעברה כי הוא הסתכסך עם כל הכוכבים שלו ונכשל מקצועית? או שרף? ש... ניחשתם נכון, פוטר כי הסתכסך עם כל הכוכבים שלו ונכשל מקצועית.
אני הייתי שמח לאובראדוביץ' או מסינה, אבל כרגע מסתפק במאמן מספיק צנוע כדי להביא שחקנים שהצליחו בליגה שלנו ולא מנסה לחנך את נייט רובינסון.

ודרך אגב, יש כאן איזה מיסקונספציה מגוחכת כאילו התקפה טובה זה בגלל כישרון והגנה טובה זה בגלל מאמן.
באמת שאין לי דרך לתאר כמה שזה שטויות. מאמן יכול לעזור להתקפה (ויכול גם להפריע לפעמים) ויכול למצוא פתרונות טובים בהגנה, אבל כל אלה בהתאם ליכולות של השחקנים שלו. בסופו של דבר אנחנו קבוצה עם שני שומרים מחרידים בקו האחורי (לפחות עד שרביב חזר) וללא שום איום חסימה בצבע. השילוב הזה הוא די מכת מוות למשחק הגנה.
הגנה זה בסופו של משחק עם שמיכה. אתה בודק מאיפה אתה יכול לגנוב כדי לחטוף כמה שפחות. במקרה שלנו השמיכה פשוט קצרה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2016, 12:04 
בניגוד למה שהרבה אנשים פה חושבים, לדעתי הסגל של הפועל נבנה טוב. בנקס הגיע על תקן הכוכב לקבוצה, ואף אחד לא חשב בחלומותיו הגרועים ביותר שזו תהייה היכולת שלו. בלאט היה אמור לעשות השנה את קפיצת המדרגה משחקן של 10 דקות לשחקן של 20-25 דקות, וביחד עם רביב ובנקס זה קו אחורי של שלושה גארדים שראויים לפתוח בחמישייה של ליגת העל. בעיית הגארדים בעיניי הייתה היעדרו של גארד ישראלי מחליף נוסף ל-10 דקות, כמו שבלאט היה בשנה שעברה - וההבאה של ברנדווין (לא שמישהו משתמש בו) היא פתרון ראוי בהחלט. מצד שני, נראה שהפחד הגדול שלי מתממש וזו הירידה ביכולת של רביב. קשה לצפות משחקן ישראלי (ומכל שחקן) לתת מספרים כאלו במשך כמה עונות.
אין לי טענות לבניית הסגל. אני לא יודע מה חלקו של אברהמי בבנייה, מאחר והיו עוד כמה שותפים פוטנציאליים (אפי, fez וכו'), אבל הסגל שנבנה הוא סגל טוב.

אבל עדיין סגל טוב צריך לחבר - צריך ללמד אותו לעשות הגנה ביחד, צריך ללמד אותו תרגילים בהתקפה, צריך לנצל את היתרונות שלו ולהסתיר את החסרונות שלו.
כיום משחק ההתקפה של הקבוצה מתבסס בעיקר על יכולת אישית. זה אחלה בתחילת העונה כשהקבוצות לא למדו אותנו, אבל עם הזמן כל מאמן סוג ז' ידע איך למנוע את הכדורים מהגבוהים שלנו, ואיך לעצור את הג'אמפים של טאקר, ואיך לסגור לריבאונד כמו שצריך.
לא ראיתי גרף שיפור מבחינת משחק ההתקפה הקבוצתי, גם לאחר החזרה של רביב.

ואם ההתקפה שלנו היא עוד משהו שאפשר לצאת איתו לקרב, ההגנה היא קטסטרופה. יכולת הגנתית כזו מקבוצה לא ראיתי הרבה זמן, וזה לא מתבטא רק בכך שהשחקנים לא מזיזים את הרגליים. לדעת על מי לעשות דאבל אפ, את מי אפשר להשאיר חופשי לשלשה ומתי לעשות חילוף אוטומטי בחסימה - זו נטו עבודה של מאמן. אנחנו לא קבוצת הגנה גדולה, אבל עם חומר השחקנים הקיים אפשר וצריך לשמור.

מאמן טוב לא נמדד רק ביכולת שלו לבנות קבוצה - אלא גם ביכולת שלו להתכונן למשחקים ולעשות שינויים תוך כדי המשחק. נראה שלאברהמי אין את היכולת הזו והספיקו לי עשרות משחקים איתו כמאמן כדי להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2016, 20:38 
shirman כתב:
סגל טוב צריך לחבר - צריך ללמד אותו לעשות הגנה ביחד, צריך ללמד אותו תרגילים בהתקפה, צריך לנצל את היתרונות שלו ולהסתיר את החסרונות שלו.
כיום משחק ההתקפה של הקבוצה מתבסס בעיקר על יכולת אישית. זה אחלה בתחילת העונה כשהקבוצות לא למדו אותנו, אבל עם הזמן כל מאמן סוג ז' ידע איך למנוע את הכדורים מהגבוהים שלנו, ואיך לעצור את הג'אמפים של טאקר, ואיך לסגור לריבאונד כמו שצריך.

ואם ההתקפה שלנו היא עוד משהו שאפשר לצאת איתו לקרב, ההגנה היא קטסטרופה. יכולת הגנתית כזו מקבוצה לא ראיתי הרבה זמן, וזה לא מתבטא רק בכך שהשחקנים לא מזיזים את הרגליים. לדעת על מי לעשות דאבל אפ, את מי אפשר להשאיר חופשי לשלשה ומתי לעשות חילוף אוטומטי בחסימה - זו נטו עבודה של מאמן. אנחנו לא קבוצת הגנה גדולה, אבל עם חומר השחקנים הקיים אפשר וצריך לשמור.

מאמן טוב לא נמדד רק ביכולת שלו לבנות קבוצה - אלא גם ביכולת שלו להתכונן למשחקים ולעשות שינויים תוך כדי המשחק. נראה שלאברהמי אין את היכולת הזו והספיקו לי עשרות משחקים איתו כמאמן כדי להבין את זה.

מסכים עם כל מילה . ויותר מזה. אברהמי אחראי לבניית הסגל? אז הוא אחראי לבניית סגל שלא מסוגל לשחק הגנה. הוא לא מסוגל לחפות על היכולת האישית ההגנתית ביצירה של תכנית השנתית מתאימה, ובנוסף לכל יש לו אפס יכולת להוציא מהסגל את מלוא הכשרון ההתקפי שיש בו. כי אם הוא היה מסוגל לעשות אחד מאלה, אפילו לא שניהם, אז היינו היום ללא הפסד. או מקסימום הפסד אחד למכבי. ואולי גם היינו נראים כמו קבוצה ולא שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
shirman כתב:
סגל טוב צריך לחבר - צריך ללמד אותו לעשות הגנה ביחד, צריך ללמד אותו תרגילים בהתקפה, צריך לנצל את היתרונות שלו ולהסתיר את החסרונות שלו.

מסכים עם כל מילה .

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 03:34 
רדנקו כתב:
shirman כתב:

מסכים עם כל מילה . ויותר מזה. אברהמי אחראי לבניית הסגל? אז הוא אחראי לבניית סגל שלא מסוגל לשחק הגנה. הוא לא מסוגל לחפות על היכולת האישית ההגנתית ביצירה של תכנית השנתית מתאימה, ובנוסף לכל יש לו אפס יכולת להוציא מהסגל את מלוא הכשרון ההתקפי שיש בו. כי אם הוא היה מסוגל לעשות אחד מאלה, אפילו לא שניהם, אז היינו היום ללא הפסד. או מקסימום הפסד אחד למכבי. ואולי גם היינו נראים כמו קבוצה ולא שכונה.

בוא נגיד לרגע שאני מסכים אתך. אם היה לאברהמי טיפת מושג איך בונים סגל ואיך מאמנים היינו עכשיו עם 5-1 או 6-0. אחלה. מה זה אומר אז על שאר המאמנים בליגה הזאת? מה זה אומר על אריק שיבק שעם תקציב גדול משלנו נמצא באותו מאזן למרות שעוד לא שיחק נגד מכבי? מה זה אומר על אריק אלפסי, עודד קטש ועופר רחימי שעם תקציבים גדולים נמצאים במאזן פחות טוב מאיתנו? מה זה אומר על סימונה פיאנג'יאני, מאמן היורוליג, שעם תקציב פי ארבע משלנו נמצא באותו מאזן עוד לפני ששיחק נגד מכבי? והכי חשוב, מה זה אומר על האופציות שעומדות בשוק להחליף את שרון?
בינתיים, היחיד שעומד בסטנדרטים שקבעת זה דן שמיר בחולון. אני עדיין זוכר איך לפני שנתיים באילת הוא קיבל בעיטה באמצע העונה אחרי שנכשל עם תקציב מאוד גדול ויד חופשית בבניית הסגל.
אז מי אם ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 04:52 
כל הקטע הזה שמחמיאים לשרון ונשענים על הנקודה של ''שאר המאמנים לא יותר טובים'' או ''מי ישמע X מאמן יותר טוב''
כבר מיצה את עצמו כבר לפני חודשיים בערך.
אם שרון היה יודע להנחיל שיטה כמו שצריך עדיין לא היינו קרוב לוודאי ב 6-0 אלא היינו במאזן 3-3 זהה או אולי אפילו ב4-2 אבל לפחות היה אפשר להעיד שכיף לראות את הקבוצה ושיש דרך מסוימת.
מעטים האוהדים שיעידו שב 20 או 30 ד' דק מתוך ה 240 העונה היה כיף לראות את הקבוצה רצה, שומרת, לוחצת, משחקת משחק קבוצתי, מניעה כדור.

אז ממש לא אכפת לי שבראשלצ שיבק לא מצליח ושרחימי מאמן פחות טוב.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא לא מספיק טוב, וברור שבכלליות יש מאמנים יותר טובים ממנו. אבל זה לא העניין.
מה שמעניין זה אם בתקציב שיש לנו, יש אפשרות להביא מאמן יותר טוב מאברהמי. למיטב הבנתי, לא, ולכן אני מעדיף כבר שישאר. אפילו שהוא לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 15:45 
בוריס כתב:
כל הקטע הזה שמחמיאים לשרון ונשענים על הנקודה של ''שאר המאמנים לא יותר טובים'' או ''מי ישמע X מאמן יותר טוב''
כבר מיצה את עצמו כבר לפני חודשיים בערך.
אם שרון היה יודע להנחיל שיטה כמו שצריך עדיין לא היינו קרוב לוודאי ב 6-0 אלא היינו במאזן 3-3 זהה או אולי אפילו ב4-2 אבל לפחות היה אפשר להעיד שכיף לראות את הקבוצה ושיש דרך מסוימת.
מעטים האוהדים שיעידו שב 20 או 30 ד' דק מתוך ה 240 העונה היה כיף לראות את הקבוצה רצה, שומרת, לוחצת, משחקת משחק קבוצתי, מניעה כדור.

אז ממש לא אכפת לי שבראשלצ שיבק לא מצליח ושרחימי מאמן פחות טוב.

אז... צריך להחליף את שרון לא כי התוצאות יהיו יותר טובות אלא כי יהיה יותר כיף לראות את הקבוצה?
זה נהיה מעניין מרגע לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 16:57 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
shirman כתב:

בוא נגיד לרגע שאני מסכים אתך. אם היה לאברהמי טיפת מושג איך בונים סגל ואיך מאמנים היינו עכשיו עם 5-1 או 6-0. אחלה. מה זה אומר אז על שאר המאמנים בליגה הזאת? מה זה אומר על אריק שיבק שעם תקציב גדול משלנו נמצא באותו מאזן למרות שעוד לא שיחק נגד מכבי? מה זה אומר על אריק אלפסי, עודד קטש ועופר רחימי שעם תקציבים גדולים נמצאים במאזן פחות טוב מאיתנו? מה זה אומר על סימונה פיאנג'יאני, מאמן היורוליג, שעם תקציב פי ארבע משלנו נמצא באותו מאזן עוד לפני ששיחק נגד מכבי? והכי חשוב, מה זה אומר על האופציות שעומדות בשוק להחליף את שרון?
בינתיים, היחיד שעומד בסטנדרטים שקבעת זה דן שמיר בחולון. אני עדיין זוכר איך לפני שנתיים באילת הוא קיבל בעיטה באמצע העונה אחרי שנכשל עם תקציב מאוד גדול ויד חופשית בבניית הסגל.
אז מי אם ככה?

זה ממש לא רוצה מה שאמרתי. הנושא של בניית הסגל הוא החלק הקטן במה שכתבתי. תנסה אולי לקרוא עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 16:59 
ודרך אגב, אני מבין שאם אין מחליף ראוי לשרון (לשיטתך) אז הוא מאמן מצטיין? או שסתם אסור לבקר אותו? אני פשוט מנסה להבין את הפואנטה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 19:15 
קראתי כל מילה, אם כבר אתה לא קראת את מה שאני כתבתי לאור התגובה שלך.
אני כתבתי שאסור לבקר את שרון? כתבתי שיש לי המון ביקורת כלפיו ואני ממש לא חושב שמדובר במאמן גדול (בלשון המעטה).
הפואנטה שלי היא שלהחליף אותו יהיה מהלך מטומטם לאור מה שאנחנו רואים משאר המאמנים בליגה הזאת ולאור היכולות הכלכליות שלנו.
סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 19:44 
כרגע אני מבקר את ההתנהלות שלו ואת היכולת שלו. לגבי החלפה אני בספק אם יש מישהו אחר מתאים יותר. אני חושב שכן אבל זה משהו אחר. רוב ההודעות שלך עד עכשיו התייחסו בבוז וביקורת למי שחושב שהוא מאמן רע ולא צריך להישאר. אבל כרגיל אתה משנה דעתך בכל רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 20:11 
אני מבין שקשה לתפוש את זה ביקום הדיכוטומי שאתה חי בו, אבל אפשרי לבקר את שרון בנושאים מסוימים ובו זמנית לחשוב שחלק גדול מהביקורת כלפיו היא מנותקת ומטופשת.
כנראה שבראש שלך זה נחשב לשנות את דעתי (לא שאני מבין מה רע בזה אבל בסדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו אבל זאת בדיוק הבעיה.
ברור לכולם שהוא מושלם ויש לו ולנו לא מעט בעיות. אבל אם אין בנמצא יותר טוב בהכרח כמות הרעל שנשפכת פה היא לא רצינית ואם אתם רוצים סתם לפרוק תסכולים חבל שזה על המאמן. כן אני יודע שזה רק פורום וכו' אבל כבר היו לא מעט פעמים שהיחס מהפורום נגרר למשחק וכבר כבר העידו כאן אוהדים טובים ומסורים שבנוגע לאברהמי זה כבר קרה יותר מפעם אחת. יש כאן מקרה קלאסי של לשפוך את המים עם התינוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 23:34 
הביתה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 23:43 
כ״כ הרבה דברים הזויים קורים תוך כדי משחק, כל משחק.
מעבר לטיילת ע״ש הפועל תל אביב, וזה שקבוצות כמו גלבוע מביכות אותנו בבית מול אולם מלא, יש בעיות באוטוריטה שלו ובאמון של השחקנים בו. היום הוא עבר לאיזורית כשגלבוע עלו ליתרון, כשהיה להם כדור חוץ באמצע ההתקפה, טאקר מסמן לו בוא נשמור אישית, והוא אומר אוקיי, יאללה אישית.
במחצית הראשונה וויליאמס נראה לי בא להחליף את גינת. כבר כמעט נכנס למגרש, מתן מהספסל זיהה שנקבל טכנית
על חוק רוסי, וזרק את עצמו למגרש כדי להחליף שחקן אחר, בלי ששרון שם לב לזה, או אמר לו להיכנס.
הכניס את עצמו על דעת עצמו כדי לא לקבל טכנית. הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2016, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אני משער שהוא יתפטר הלילה.
המשחק היום זה כבר אות קין כבד מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 00:03 
KingAlpaca כתב:
אני משער שהוא יתפטר הלילה.
המשחק היום זה כבר אות קין כבד מידי.

איזה מגניב אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
חנון גאה.
אבל תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
ללא הגנה
בהתקפה מאלתרים, ועכשיו שלימונד חוזר לעצמו חוזרים לשיטת התן תכדור ללימונד/טאקר שיעשו משהו וקווה לטוב.
אבל הוא חתיך אחושילין ועם שיער נדיר

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 10:44 
ציטוט שלו מאתמול: "ניצחנו 4 משחקים צמודים, זה מעיד על הרבה אופי". :bang:
ראייה יפה.
זה מזכיר לי את המערכון של הגשש שאומרים שם: "אין לנו מפתח לדירה, אז טיפסנו על הצינור" ואז עונים לו: "תגיד תודה. יש כאלה שיש להם מפתח ואין להם על מה לטפס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 13:29 
נשבר לי הלב. באמת. יש כבר רגעים שאני חושב שכל החיים שלי יכולים להראות טוב יותר אם יעיפו את הליצן הזה הביתה.
לא יכול לראות את זה.
יש לנו את הסגל הכי טוב מאז שחזרנו לליגה (למעט כל יום שנייט רובינסון היה בהפועל תל אביב).
לא הייתה פה רכבת זרים, טאקר זה בינגו ובעיני ה ALL AROUND הכי טוב בליגה אחרי שדונטה מאס ודווין סמית איבד מהאתלטיות.
את הוואל אנחנו מכירים וידענו בערך מה תהיה התפוקה, אך הוא מפתיע עם האינטליגנציה שלו ורמות הריכוז.
וויליאמס מאוד מאוד מוכשר ונראה כמו אישיות מאוד חיובית על הספסל. הבעיה שהוא מתחיל לקבל החלטות כשהדם שלו חם
זה מחרב לנו תתחת. חייב להיות יותר אחראי אבל בגדול סיפור אהבה.
ומי הזר הרביעי- אדריאן בנקס. שחקן ששנה שעברה הייתי לוקח 15 אלף פעם לפני טרה סימונס.
בקיצור ולעניין, יש פה פרארי שלבעלים שלה אין רשיון.
תביאו נהג שידע להוציא מהפרארי הזאת ביצועים של פרארי.
לך הביתה שרון. לא יכול להיות שיש לך סגל כל כך בינגו (למעט עמדת ה1) וככה אנחנו נראים.
תעשה טוב על הנשמה להרבה משפחות בישראל ופשוט תלך כבר. בבקשה.
אין לי מילים כבר לבטא את העצבים שלי על הפוטנציאל שלא מתממש בגלל היצור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
עם כל מאמן אחר לא היה לך את הסגל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: