NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
המחנ"צ, לפיד וכחלון קיבלו בבחירות האחרונות 45 מנדטים. בבחירות 2013 העבודה, התנועה, לפיד וקדימה קיבלו 42 מנדטים. המספרים האלה קיימים גם היום, רק מפוזרים ומחולקים
צריך להבין שזה כבר מזמן לא עניין של שמאל וימין, זה מאבק של דמוקרטיה ושפיות מול שיח אלים ומהלכים פשיסטים. אם יקום כאן גוף מאוחד שבראשו אישיות מרשימה (עדיפות עם רקע ביטחוני) שיהיה אפשר לשווק אותו כראש ממשלה אז יהיה אפשר לעצור את המכונית שטסה במדרון. בשביל זה צריך לוותר כרגע על כל מיני אידיאלים נשגבים וטהורים שלא רלבנטים בפרק הזמן הנוכחי ולהתמקד רק באיך מחזירים את ההגה של המכונית לידיים יציבות, ואת מבחני "האם זה מספיק שמאלני" נשמור לשלב שבו המכונית תחזור לכביש.
אז אתה עושה לנו הקדמה?
לא נשבעת שבפעם הבאה כבר לא תרכיב לנו קואליציות?
קיבלת אחוז הצבעה מטורף באיזורי שמאל. התגייסות אבסולוטית. 3 וחצי מנדטים של מרזל שהלכו לפח. מומנטום מטורף של אנטי ביבי בכל כלי מדיה וארגון עם תקציב של מיליונים שדאג פיזית להוציא אנשים מהבית.
די. חלאס. ליכוד ליברמן בנט וימינה בפעם הבאה זה לבד 60 מנדטים.
כל מי שדיברתי איתו בסביבה שלי הודה שבפעם הבאה הוא כבר לא יטריח את עצמו לקלפי. אני שוקל להצביע ליכוד, אני די נהנה.
לקחת תגובה שעיקרה היה ביטול ההבדל בין ימין ושמאל והגבת עם מושגים של ימין שמאל. גדול אתה.
אף אחד לא בונה קואליציות, אם רוצים לשים סוף לשלטון ההזוי הזה צריך לפעול בצורה אחרת ממה שפעלו עד היום ולכן אם יהיה מצד אחד גוף אחד סטייל המפלגה הדמוקרטית בארה"ב, הליכוד ומפלגות הלווין שלו (בית יהודי וישראל ביתנו) יצטרכו גם לרוץ ביחד ואז יהיה סימון ברור בינינו לבינם. אם נראה לך שיש למשל רוב שבעד מדינה שמקדשת את היהדות על הדמוקרטיה אתה טועה.
לצערי הרב יותר מדי אגו ומאבקי שליטה ופחות מדי ראיה לטווח ארוך מקטינים את הסיכוי שמהלך כזה יתממש.