teknoboy כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אם כבר בפוליטיקה עסקינן מה שזהבה אמרה על ביבי הוכיח לי (שוב) מדוע האישה הזו בהמה שאני לא מסוגל לבחור בה.
בהמה סטייל מירי רגב.
אפשר לדעת במה מדובר?
הדבר האחרון שהיא אמרה על ביבי הוא בהקשר של רבין. מה לא בסדר במה שאמרה?
1. עיוותה את ההיסטוריה
2. התנהגה כבהמה
3. דיברה בצורה דוחה ומגעילה
אפשר דוגמאות, למי שאין לו כוח להקשיב לה מדברת שש דקות?
ציטוט:
גלאון לרה"מ: 'אף אחד לא נהנה מרצח רבין כמוך'
במהלך הישיבה לזכרו של יצחק רבין ז"ל תקפה יו"ר מרצ את נתניהו וטענה כי הוא זה שהרוויח מרצח רבין. "אתה חייב את הקיום הפוליטי שלך לרצח"
חברת הכנסת זהבה גלאון, תקפה הערב (יום א') בחריפות את בנימין נתניהו במושב הכנסת המיוחד לזכרו של יצחק רבין ז"ל. "אדוני ראש הממשלה, תן לי לספר לך משהו: עם כל הכבוד, לא אתה הקורבן של רצח רבין. אתה יכול לספר עד מחר כמה היית נגד הרצח, וכמובן שלא אתה לחצת על ההדק, אבל אין אף אחד בעולם שהרוויח מרצח רבין כמוך", האשימה יו"ר מרצ: "זה היה רצח מושלם ומשתלם. אתה חייב את הקיום הפוליטי שלך לרצח. כל אזרח במדינה יודע את זה. יסודותיו של השלטון שלך נטועים בדם רבין המנוח".
בלי שאתאר לך בלשוני כמה הימין היה בשפל וכמה השמאל הוביל יום/חודש/חודשיים לאחר הרצח (הובלה שלעולם לא תחזור) :
ציטוט:
ב־22 בנובמבר 1995 הושבע פרס כראש הממשלה החדשה שהקים לאחר הרצח. הבחירות היו אמורות להיערך כשנה לאחר מכן. כשלושה חודשים לאחר הרצח, ב־3 בפברואר 1996, הודיע פרס על הקדמת הבחירות ל־29 במאי 1996. בשלב זה נראה כי פרס הוא הזוכה הוודאי בבחירות. התמיכה בנתניהו הייתה בשפל, וסקרים הראו כי הוא זוכה לתמיכתם של פחות מרבע מהמצביעים. פרס נראה כמועמד השקול והרציני. הופעתו בחברתם של מנהיגי העולם, כנשיא ארצות הברית ביל קלינטון, אשר הגיעו להלווית רבין, כמו גם עשרות שנות ניסיונו והאווירה הציבורית לאחר הרצח, נתנו לו הדרת כבוד של מדינאי בכיר וכ'ממשיכו של יצחק רבין'. נראה היה כי הציבור חפץ בהמשך תהליך אוסלו, וכי הימין אינו מסוגל למנוע את המשך התהליך
אז בתור זהבהל'ה הייתי מצפה שתאמר את הדברים ככה: (קצת פחות בהמתיות+יותר דיוק)
"אדוני ראש הממשלה אתה חייב את חייך הפוליטיים לחבריי הערבים (אלו שלא הסכימו לחתום איתי על הסכם עודפים) שהחרימו הבחירות עקב ענבי זעם , ואתה חייב את חייך הפוליטיים לחבריי במוקטעה שלא מנעו מחמאס להשתולל ולבצע פיגועי התאבדות שגרמו לציבור הישראלי לזוז ימינה ולהציל את חייך הפוליטיים"
אבל אני רק יכול להמליץ.