תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבלגן במנהלת הליגה
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 08:42 
לא ראיתי שופרסמה עמדה רשמית של הפועל, אבל אסור לתת לנבלות האלה לבטל את מה שהוקם בעמל רב ולהחזיר להם את השליטה, כמו ביטול חוק הצעירים וביטול הפיינל פור.
הרי היורוליג משוריין להם ל-50 שנה קדימה, ואת מעט התחרותיות שנשארה פה הם רוצים לבטל, אחרי שראו שאיבדו כמה אליפויות ובעצם את ההגמוניה.
אם לא מתאים להם - שיפרשו מהליגה. הסיכוי שזה באמת באמת יקרה (ולא רק באיומים של "תתפסו אותי") - קלוש.
וגם אם כן - שייצאו. נסתדר מעולה בלעדיהם. מקווה מאוד שההנהלה לא תאמין לכל האיומים, ותשכנע קבוצות נוספות להיות בצד שלה. אח"כ לא תהיה דרך חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבלגן במנהלת הליגה
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
רציתי גם לפתוח נושא.
אם מה שכתוב כאן נכון אז זה סופה של הליגה.
מכבי וירושלים יוכלו להחליט מה שהם רוצים כאשר מי שמנצח על התזמורת זה פרנקל הליצן חסר המושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 08:52 
כתבה שערורייתית כרגיל, מבית היוצר של רקאנטי את גלדסטון.
התביעה של שחקני הנבלות לבית המשפט על "אפליית גיל" היא כמובן מכוונת ע"י ראש הנחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה הנתון הזה שהמחלה אחראית ל50٪ מהכנסות המנהלת? יש לזה סימוכין? מסמך? משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:33 
יש סיכוי שזה קשור לזה שהם מוכרים מנוי משולב (יורוליג וליגה) יותר נכון מחייבים את כולם לקנות מנוי כזה וככה יש להם קהל גם בליגה ולא רק בפסטיבל הרולקס של ימי חמישי, למרות שגם ככה הם בקושי ממלאים רבע אולם, אני מניח שככה חלק מהכסף הולך למנהלת
או שזה תשלומי השוחד של הדון לפרנקל והשופטים..., לא יודע אם זה 50% אבל בטח כמה עשרות אחוזים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:55 
לדעתי האיומים של מכבי א' ומכבי ב' לפרוש מהליגה ריקים מתוכן.
אבל נו, הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 19:46 
JohnnieWalker כתב:
מאיפה הנתון הזה שהמחלה אחראית ל50٪ מהכנסות המנהלת? יש לזה סימוכין? מסמך? משהו?

הכנסות המנהלת על פי פרסומים בעתונות מורכבות בעיקר משני גורמים:
הטוטו שהיה בשנת 15/16 כ- 15 מיליון ש"ח וזכויות השידור שהם כ-15 מיליון ש"ח לשלוש שנים החל מהעונה (ערוץ 5).
בנוסף, כ- 1.5 מיליון ש"ח ממשרד האוצר לכיסוי הוצאות שיטאור ואבטחה וספונסורים קטנים כמו: מפעל הפייס, RK, אלדן השכרת רכב וואלה טורס ועוד בסכומים של כמה מאות אלפי ש"ח עד 1.5 מיליון ש"ח מפעל הפיס.

כיוון שהקצבות הטוטו הינם בעיקר פוליטיות והם הקצבות חסר ביחס לכדורגל (התרומה של הימורי הכדורסל לטוטו ויינר הינה כ- 80% מתרומת הכדורגל הישראלי אך ההעברות לכדורגל גבוהות במאות אחוזים מהעברות לכדורסל). תשלומי משרד האוצר ורובהמפרסמים הקטנים לא קשורים במכבי.

זכויות השידור, הינן פונקציה של רייטינג בשידור אך לא רק, גם שינויים במפת התקשורת ונסיונות של פרטנר לזכות בזכויות שידור דבר שיפגע קשה בפלטפפורמה של הוט ויס. למכבי יש רייטינג גבוהה יותר משאר הקבוצות ב"זכות" ערוץ 1 שפימפם לאורך שנים את קבוצת הכדורסל, דבר שיצר מאות אלפי "אוהדי טלויזיה". אך אין מדידה בכמה וגם זה בירידה לאור היכולת שלהם בשנים האחרונות. ובכל מקרה הסכמי השידור הינם ל-3 שנים ואני לא חושב שהם כוללים התניה למשחקי קבוצה זו או אחרת.

ניתן לומר שלמכבי ישנה תרומה גבוהה יותר משאר קבוצות הליגה להכנסות המנהלת, אך התרומה רחוקה מאד מהמספרים המועלים על ידה. לדעתי, הנזק שיגרם לה מעזיבת הכדורסל הישראלי, תיהיה גבוהה מהנזק להכנסות המנהלת אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
לא ידוע לי שהמנהלת מקבלת כסף מהקבוצות, גם לא על כרטיסים. להיפך, המנהלת מעבירה תשלומים לקבוצות.

אני נוטה להסכים עם בני, המחלה פשוט זרקו שקר לאוויר. טראמפ וביבי עושים אצלם קורסים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
הא הא,
קיבלו עוד זרגיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:40 
בינתיים "הישראלים" נזרקו מכל המדרגות בתביעתם נגד חוק הצעירים:

בהחלטת בית הדין לעבודה נכתב: "טענות האפליה לא הוכחו והן נטענו באופן כללי. ... השחקנים השתהו כאשר פנו לבית הדין רק בשלהי ספטמבר 2016, למרות שמדובר בכלל שקיים מאז שנת 2013, ולמרות שהשחקנים עצמם פנו בעניין זה למעסיקתם עוד בחודש אפריל 2016.

עוד נכתב: "קיים ספק גדול באשר לתום הלב שבהגשת הבקשה, באופן שבו הוגשה. כך, מכבי תל אביב שהיתה אחת הנתבעות (בתור מעסיקתם של התובעים) מיהרה להסכים עם התביעה וביקשה אף היא שחוק הצעירים יבוטל, עובדה המלמדת על כך שצירופה להליך בתור נתבעת היה מלאכותי. מהותו של הסכסוך הינה, אם בכלל, בין השחקנים לבין מנהלת הליגה, אלא שמנהלת הליגה איננה המעסיקה, ולכן אין סמכות לבית הדין לעבודה לדון בתביעה כזו. הגורם המקצועי המתאים לדון בסכסוך, לאור אופיו כסכסוך מתחום הספורט, ולאור העובדה כי מדובר בסכסוך מורכב, הינו בית הדין של איגוד כדורסל

זו אולי הזדמנות להחזיר את התקנון משנה שעברה 2ישראלים עד גיל 22 ולא רק אחד השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 16:38 
מי השופט החכם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 16:39 
רמי כהן לא יכל לנסח זאת טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להסביר לי איזה בלגאן יש במנהלת הליגה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מי השופט החכם הזה?
דגית ויסמן, מכיר? אגב, היא פסקה לטובת מכבי, כששרון פנאן תבעה אותם וטענה שהתקיימו בין מכבי למוני פנאן יחסי עובד-מעביד.

נערך לאחרונה על ידי יורם בתאריך 14 נובמבר 2016, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
מישהו יכול להסביר לי איזה בלגאן יש במנהלת הליגה?
נראה לי שהכוונה לזה:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 28581.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 23:36 
יורם כתב:
רדנקו כתב:
מי השופט החכם הזה?
דגית ויסמן, מכיר? אגב, היא פסקה לטובת מכבי, כששרון פנאן תבעה אותם וטענה שהתקיימו בין מכבי למוני פנאן יחסי עובד-מעביד.

למדנו ביחד משפטים. מכיר טוב אישית
שופטת מצויינת, חכמה ולא פחדנית בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: