Officer Barbrady כתב:
 הוא טוען, ובצדק, שהשמאל המתון (היחיד שאשכרה יכול לעלות לשלטון) צריך להתנער מהשמאל הקיצוני (המפלגות הערביות) כדי לחזור לקונצנזוס. אם לא יעשה את זה, ביבי יהיה רוה״מ גם עוד עשור, לאחר שחיסל את התקשורת ובתי המשפט.
 גם אם אני זונח את עמדתי שאין הבדל בין "השמאל המתון" הנדון לבין נתניהו (הנחה שאני מתחיל להיות מסוייג לגביה, האמת. נתניהו עובר תהליך מואץ של פסיכוזה, וזה מתחיל להיות מסוכן ברמה שגורמת לי לשקול את הרעיון שאפילו חבורת לפיד עדיפה), תסתכל על הטענה הזאת. "השמאל הקיצוני", 
 שמונה ביום טוב 20 אלף איש , וה"מפלגות הערביות" 
 שכבר בערך 6 ממשלות (או יותר?) לא פקטור באף קואליציה ובאף אופוזיציה , הם הגורם לארדואניזציה של הדמוקרטיה בישראל. 
שוב, לא אשם הרודן, לא אלה שבוחרים ברודן, לא אלה שלא מסוגלים להחליף אותו (והיי, פעם שעברה שהם הצליחו זה קרה כשהם דווקא 
 התחברו למפלגות הערביות ולא 
 התנערו  מהן), אלא 20 אלף איש (שהם פחות או יותר היחידים שבאמת דואגים למצב התקשורת, כבר שנים) ועוד מפלגת אופוזיציה נצחית שכמעט ולא משתתפת בתקשורת הישראלית.
יש דף בפייסבוק בדיוק לטענות כאלה, הוא נקרא "כן, אבל השמאל" והוא ממש נהדר.
https://www.facebook.com/%D7%9B%D7%9F-% ... 9/?fref=ts מסכים. אבל מי שתופס את השיח הם הערבים והשמאל הקיצוני (ותחסכו ממני, אני יודע שבפורום הזה שמאל קיצוני זאת מחמאה) וזה מרחיק את הקונצנזוס הישראלי.