תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 18:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2016, 21:27 
סומך כתב:
גיא האדום כתב:
אבי כתב:
המודל של 538 נותן עכשיו את נבאדה של טראמפ אבל לפי נתוני ההצבעה המוקדמת הסיכוי שלו לנצח שם אפסי

צודק. נבדה בעיני היא הדוגמא ברורה לחולשה של המודל של נייט סילבר.
אני לא חושב שהסיכוי שלו אפסי אבל לפי נתוני ההצבעה המוקדמת (ובערך 75% מהמצביעים כבר הצביעו שם) הילארי פייבוריטית ממש מובהקת שם. מודל שלא נותן לה ייתרון גדול הוא מודל פגום.

אני חושב שהוא הסביר שבפריימריז הרפובליקנים הוא שינה ברגע האחרון את התחזית לפי נתוני ההצבעה המוקדמת. ובגלל זה הוא טעה, למרות שהמודל צדק.
מאז הוא החליט לא ללכת נגד המודל

הוא צייץ אתמול שבמודלים הבאים הוא יכניס גם נתונים של הצבעה מוקדמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2016, 22:44 
KingAlpaca כתב:
גיא האדום כתב:
אבי כתב:
המודל של 538 נותן עכשיו את נבאדה של טראמפ אבל לפי נתוני ההצבעה המוקדמת הסיכוי שלו לנצח שם אפסי

צודק. נבדה בעיני היא הדוגמא ברורה לחולשה של המודל של נייט סילבר.
אני לא חושב שהסיכוי שלו אפסי אבל לפי נתוני ההצבעה המוקדמת (ובערך 75% מהמצביעים כבר הצביעו שם) הילארי פייבוריטית ממש מובהקת שם. מודל שלא נותן לה ייתרון גדול הוא מודל פגום.

אם נבדה שלה,
היא כבר די ניצחה את הבחירות.

זה לא כל כך פשוט.

זה ממש לא נכון. השאלה הגדולה היא מה יקרה בrust belt: מישיגן, אוהיו, ופנסילווניה. היאלרי בתיאוריה יכולה להפסיד בכל המדינות האלו ועדיין לנצח אבל זה יהיה קשה וקשור רק בעקיפין לנבדה. במישיגן ובפנסילווניה אין הצבעה מוקדמת. אוהיו לא נותנת נתונים עדכניים לגבי ההצבעה שם אבל נתונים ראשונים וחלקיים צריכים לעודד את טרמפ.

אשר לנייט סילבר, מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא, אבל אין באמת סיבה שהוא יתעלם מההצבעה המוקדמת ב2016.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 00:20 
הילרי הולכת בימים הקרובים וביום הבחירות לפנסילבניה, מישיגן וניו המפשייר. חכם, במדינות האלה אין הצבעה מוקדמת.

נבדה גמורה, אפשר כבר להכריז שהילרי לוקחת אותה.

בנוגע לאוהיו, הרבה חושבים שהסיפור גמור שם וטראמפ ינצח, אבל לא בטוח בכלל. גם אם טראמפ מצליח יותר מרומני, רומני עדיין הפסיד ב3% שם.

הmid-west מפחיד אותי. הסקרים במישיגן נוראיים ואני לא מאמין להם, אני מת מפחד שהילרי עלולה להפסיד את המדינה המגה חשובה הזאת. מצד שני, הבעיה עם הסקרים בפריימריז אמורה דווקא לתת לטראמפ סיכוי טוב יותר בסקרים מאשר ביום הבחירות.

ג'ורג'יה מעניינת אותי מאוד. הרבה סקרים בימים האחרונים זורקים את ג'ורג'יה לתוך אזור הtoss up, אבל אני לא רואה איך הילרי ריאליסטית מנצחת את המדינה הזו. תצטרך הצבעה גבוה של אפרו-אמריקאיים וזה לא קורה בהצבעה המוקדמת.

עוד מבט מעניין, כשמסתכלים על נתוני ההצבעה המוקדמת, 2 נתונים בולטים מאוד.

1. היספניים מצביעים יותר השנה, ובהרבה. חלק לא קטן מהם הוא unaffiliated, כלומר חסרי מפלגה. כשמסתכלים על הדמוגרפיה של unaffiliated השנה בהצבעה המוקדמת, רואים שהם הרבה, הרבה פחות לבנים משאר המצביעים.
2. לבנים מצביעים יותר. בכמות נורמלית אמנם, אבל הרבה אנשים בחרו להצביע מראש השנה. הקאץ'? כשמחלקים אותם לפי מגדר, רואים שנתוני ההצבעה אצל גברים לבנים כמעט ולא השתנו מ2012. זה נשים לבנות שמצביעות בכמות הרבה יותר גדולה השנה. קחו מזה מה שאתם רוצים.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 06:56 
אם אוהיו היתה גמורה הילארי לא היתה מקיימת שם 2 ארועים ככ גדולים ב3 הימים האחרונים שלפני הבחירות.
הקמפיין שלה מאוד ממוקד בשבוע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
ב-CNN אומרים שסקר שיצא במישיגן מדבר על קרב צמוד. הייתכן? זאת לא מדינה דמוקרטית מובהקת?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 13:19 
קח, עצלני:
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -6008.html
היחידים שחושבים שהוא יכול לנצח במישיגן זה מייקל מור טראמפ בעצמו, ורק כי הוא פיטר את הסוקר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 17:30 
מישהו מכיר אתר שיהיה אפשר לעקוב אחרי ההצבעות בזמן אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
המועמד החביב על כמה מכותבי הפורום עושה "הערבים נוהרים", ומשחרר תשדיר בחירות אנטישמי משהו.
http://www.huffingtonpost.com/entry/donald-trump-ad-antisemitic-overtones_us_581e34dee4b0d9ce6fbc76e8

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 20:22 
כל פעם שאני רואה את הדיווחים של חדשות 10 אני אומר הכל אבוד טראמפ הנשיא הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 21:04 
ועכשיו נדב אייל אומר בערוץ 10 שהמטה של קלינטון בהיסטריה מוחלטת והם שולחים לשם את הילארי, את ביל ואת אובאמה להציל את המצב
אני מציע שמחר יביאו את בועז ביסמוט לפרשן בפאנל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:15 
אני מציע שתפסיק להקשיב לנדב אייל. לפני שעה הוא טען שטראמפ מוביל במישיגן. לפני חצי שעה יצא סקר שהילרי מובילה ב5 במישיגן (דומה לסקר ppp לפני מספר ימים). הבחורצ'יק רוצה סיפור.

לא ייאמן -

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:26 
אבי כתב:
ועכשיו נדב אייל אומר בערוץ 10 שהמטה של קלינטון בהיסטריה מוחלטת והם שולחים לשם את הילארי, את ביל ואת אובאמה להציל את המצב
אני מציע שמחר יביאו את בועז ביסמוט לפרשן בפאנל

הגלמוד מלוד כתב:
אני מציע שתפסיק להקשיב לנדב אייל. לפני שעה הוא טען שטראמפ מוביל במישיגן. לפני חצי שעה יצא סקר שהילרי מובילה ב5 במישיגן (דומה לסקר ppp לפני מספר ימים). הבחורצ'יק רוצה סיפור.

לא ייאמן -

תמונה

ברור שאני לא מקשיב לו
הפסקתי להקשיב לו מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:42 
ציטוט:
ראש ה-FBI הודיע: "ההחלטה לא להעמיד לדין את קלינטון לא השתנתה"
22:30 חבר הקונגרס ג'ייסון צ'אפץ אמר כי ראש ה-FBI, ג'יימס קומי, עדכן כמה מחברי בית הנבחרים כי לאחר פתיחת חקירת המיילים נגד קלינטון, בשלב זה המסקנות מיולי, שלפיהם יש לסגור את החקירה, לא השתנו. "ראש ה-FBI אמר לנו כי בהתבסס על בחינת המיילים, לא שינינו את הדעה שהבענו ביולי בנוגע לקלינטון", כתב צ'פץ בחשבון הטוויטר שלו.

http://usaelections.walla.co.il/item/3010751

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
איזה פיאסקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:47 
פיט וויליאמס אומר שזה לא מעין דו"ח אמצע - הFBI סיים את החקירה. הם לא מצאו כלום. כל האימיילים היו אימיילים שהילרי הגישה כבר או אימיילים חסרי חשיבות.

מהומה על לא מאומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:48 
היום נדב אייל צייץ למשל שאין מה לייחס חשיבות לנתוני ההצבעה המוקדמת ושהסקרים יותר אמינים בגלל שבהצבעה מוקדמת יש משמעות גדולה ליכולת ארגון :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
הוא עדיין נשוי לתמר,
אז הוא ניצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:57 
אבי כתב:
היום נדב אייל צייץ למשל שאין מה לייחס חשיבות לנתוני ההצבעה המוקדמת ושהסקרים יותר אמינים בגלל שבהצבעה מוקדמת יש משמעות גדולה ליכולת ארגון :bang:

וגם ביום הבחירות יש חשיבות גדולה לזה.
ובגדול הוא לא טועה. אבל במדינה כמו צפון קרולינה או נבדה ש70% מההצבעה נעשית באופן מוקדם - בטח שיש לזה חשיבות עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:01 
מחר בפילדלפיה
הילרי, ביל, אובמוש, מישל, ברוס ספרינגסטין.
בון ג'ובי מופע חימום....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
מה עם בוז'י?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:26 
המיתוס הזה שהילרי הולכת למישיגן ולפילדלפיה בימים האחרונים כי היא מפחדת שטראמפ ינצח את המדינות הכחולות כל כך מעצבן.
היא הולכת לשתי המדינות הללו (וגם לניו המפשייר) כי אלה המדיניות הגדולות שאין בהן הצבעה מוקדמת. בגלל זה, ללכת לשם רחוק מיום הבחירות זה לא שימושי. היא חייבת להעלות את מד ההתלהבות במדינות האלה כשהן מצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:12 
אני חייב לומר שאני קורא את ההודעות האחרונות של "הגלמוד מלוד" ואני אכול קנאה.
כמויות הדאטא, הניתוחים והסטטיסטיקות סביב הבחירות האלה בארה"ב הם גן עדן בכל קנה מידה.
אם רק הייתי מספיק בקיא בפוליטיקה האמריקאית כדי להוציא משמעויות מכל המידע הזה, הייתי מתעסק בזה כמו שאלפקה מתעסק באולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:32 
Noam כתב:
אני חייב לומר שאני קורא את ההודעות האחרונות של "הגלמוד מלוד" ואני אכול קנאה.
כמויות הדאטא, הניתוחים והסטטיסטיקות סביב הבחירות האלה בארה"ב הם גן עדן בכל קנה מידה.
אם רק הייתי מספיק בקיא בפוליטיקה האמריקאית כדי להוציא משמעויות מכל המידע הזה, הייתי מתעסק בזה כמו שאלפקה מתעסק באולימפיאדה.

עד לפני שנה זה לא עניין אותי. ואז בא ברני ונהייתי אובססיבי (אם תקרא את ההודעות הראשונות שלי באשכול תראה כמה מביכות הן). הייתי בטוח שהוא עומד לנצח, התבדיתי. לא צריך להיות בקיא מדי בתוך תוכה של הפוליטיקה האמריקאית, אבל זה בהחלט תחום שלא חסר בו ניתוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:35 
יש לך קשר כלשהו לאמריקה?
יענו, גרת שם פעם (או עכשיו) או שאתה סתם מתעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:36 
אגב, אמיר חצרוני הודיע השבוע שצריך להצביע לג'יל סטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:37 
Noam כתב:
יש לך קשר כלשהו לאמריקה?
יענו, גרת שם פעם (או עכשיו) או שאתה סתם מתעניין?

ההורים שלי גרו באמריקה לפני הרבה שנים ואח שלי נולד שם, חוץ מזה לא הרבה. אני פשוט חושב שזה משפיע הרבה על העולם כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:42 
ברור שזה משפיע, אבל אני לא חושב שאישית הייתי מסוגל להגיע לכאלה רזולוציות של ידע (ברמה של לפלח את המדינה לפי דפוסי הצבעה בסטייטס ולהבין את החשיבות והנתונים הטכניים של כל אחת מהן) אם לא היה לי קשר, לפחות מסוים, לאמריקה.
נכון שזה מאוד מעניין, ובערך פעם ביום אני מסתכל אצל נייט סילבר ובאשכול הזה כדי לראות מה קורה (בין השאר מחוסר זמן, יכול להיות שאם לא הלימודים הייתי משקיע קצת יותר), אבל בביצה המקומית אני מרגיש באופן טבעי זיקה הרבה יותר חזקה.
חוץ מזה, שבעברית אני קורא על פוליטיקה באובססיביות ובאנגלית זה דורש ממני מאמץ לא קטן. זה גם פקטור רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

או כמו שאלפקה מתעסק בפוליטיקה.
או בעוד איזה 1000 דברים.

מצד שני,
אז היית חסר חיים גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 01:02 
Noam כתב:
ברור שזה משפיע, אבל אני לא חושב שאישית הייתי מסוגל להגיע לכאלה רזולוציות של ידע (ברמה של לפלח את המדינה לפי דפוסי הצבעה בסטייטס ולהבין את החשיבות והנתונים הטכניים של כל אחת מהן) אם לא היה לי קשר, לפחות מסוים, לאמריקה.
נכון שזה מאוד מעניין, ובערך פעם ביום אני מסתכל אצל נייט סילבר ובאשכול הזה כדי לראות מה קורה (בין השאר מחוסר זמן, יכול להיות שאם לא הלימודים הייתי משקיע קצת יותר), אבל בביצה המקומית אני מרגיש באופן טבעי זיקה הרבה יותר חזקה.
חוץ מזה, שבעברית אני קורא על פוליטיקה באובססיביות ובאנגלית זה דורש ממני מאמץ לא קטן. זה גם פקטור רציני.

סבבה, יש אלף ואחד דברים שאני לא מסוגל להתעניין בהם, ועד שלא שמעתי על ברני ועל המסר שלו זה לא עניין אותי בכלל.
אני קורא הרבה יותר באנגלית מעברית. גם כי אני עושה פסיכומטרי אבל בלי קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 01:35 
אין לי שום טענות כלפיך, אם זה במקרה השתמע ככה :)
אני מדבר נטו על עצמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: