תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה לעזאל האדון גוטמן עושה במועדון?
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 15:37 
הוקיץ' כתב:
עלק מבחינתו הוא לא נוטש. עלק מעטים היו עושים אחרת.
בן אדם מרגיש שהוא נכשל. לרוב האנשים יש שתי אופציות במצב כזה: לנסות להתגבר או להתפטר.
האדון גוטמן לא רוצה להתמודד ולא רוצה לוותר על הכסף אז הוא בוחר אופציה שלישית - מינוי עצמי כמנג'ר ומינוי מאמן מתחתיו שיחטוף את האש. כל זה כמובן, ימים ספורים לפני דרבי שתוצאותיו ידועות. מעטים היו עושים אחרת? באמת?!
מן הסתם כל האחריות היא של כבירי שמאפשר את בית הזונות הזה, אבל צריך וואחד פילטר על המציאות כדי לא לראות שגוטמן הוא בן זונה עלוב.

מי לא רואה שהוא חתיכת אפס עלוב? מה הקשר? רוב האנשים לא מקבלים חוזה מיליונים בלא לעשות כלום, לא שמעתי אף אחד מצייץ כשהחתימו אותו למנג׳ר. אני מסביר את זה מבחינה חוזית, עלק מישהו ממכם היה מוותר על מיליון ש״ח שבחוזה שלכם.
מפריד בין זה לבין שהוא חתיכת אפס אישיות. ואני הייתי בין הבודדים שכתב נגד המינוי שלו למנג׳ר ובטח שלא בחוזה אטרף לשלוש שנים, בטח שלא לא לעשות אותו סמכות מקצועית טוטאלית,כתבתי את זה בזמן שנילחמנו על הישארות בליגה וגם שהוא חתם. עכשיו כולם מגלים שהוא גונב דעת עם אפס כישורים לבנות סגל, חוכמה קטנה. מי שמחתים מאמן בכזה חוזה בכאלה תנאים, שלא יתפלא אם אותו מאמן יעשה מימנו קרקס, וימצא איך לנצל את הסיטואציה לטובתו. צדיקים בקברי צדיקים, בטח שלא בכדורגל הישראלי, בטח שלא גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כולם אשמים. אין רק אחד.
מכבירי, שלא מצליח לגרום למועדון להתייצב כלכלית, בראש ובראשונה בדבר בסיסי כמו משכורות. דבר שמאוד משפיע גם מקצועית אני מאמין, בעיקר בחוסר שקט. מנהל קבוצה אין וכל עוד אין, הניהול הוא עליו.
וגם גוטמן, לוזון וכן, גם השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 16:14 
כולם אשמים, אבל רק אחד בנה את הקבוצה בקיץ וברח ממנה כמו שפן במחזור החמישי והשאיר אותנו בפני שוקת שבורה. החלק שלו הוא הגדול מכולם, וזה בלי לנקות אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כולם אשמים, אבל רק אחד בנה את הקבוצה בקיץ וברח ממנה כמו שפן במחזור החמישי והשאיר אותנו בפני שוקת שבורה. החלק שלו הוא הגדול מכולם, וזה בלי לנקות אף אחד אחר.

בדיוק.
הבן אדם הובא כדי להיות החלק שימשוך את כל המועדון למעלה. בפועל הוא פשוט הלך אחרי שקצת היה קשה ודברים לא הלכו חלק.
כל עונה והסיבה המרכזית לכישלון שלה. במקרה של העונה הזו, זה חד וחלק גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

כבירי לא ברח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 17:59 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

כבירי לא ברח.

וואלה. אבל לדעתי חלקו של גוטמן בבעיות המקצועיות גדול משל כבירי, ולא קשורה למחדלים של כבירי (שהם נכבדים בפני עצמם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
חלקו של גוטמן לא יכול להיות יותר גדול משל כבירי בשום תחום,
הוא המועסק, כבירי הוא האחראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 18:51 
KingAlpaca כתב:

הכשלון של כבירי הוא בכך שסמך על גוטמן ונתן לו הרבה יותר מדי קרדיט. זה לא מפחית כהוא זה מאחריותו של גוטמן.

כבירי אולי קיבל החלטות ניהוליות רעות, אבל גוטמן תקע למועדון סכין בגב, וזה בעיני חמור יותר.

אבל באמת שזה ויכוח מיותר, יש לנו השקפות עולם שונות מן הסתם, ולא נשנה אותן בגלל דיון בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 18:56 
כל העיסוק בגוטמן מיותר, הוא כבר היסטוריה ןכנראה שלא יחזור למועדון הזה יותר.
השאלה היא רק כמה כסף הוא יקבל אחרי הפרידה ואם זה יהיה כשהוא בבית כמו מנדיונדו או ביציע בתחפושת למנהל מקצועי.
חוץ מלהוציא עליו תסכול אין פה כלום, בטוח שאם כבירי היה יכול הוא היה מפטר אות וזה לא שאין לנו מאמן אחר בגלל שהוא לא התפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:

הכשלון של כבירי הוא בכך שסמך על גוטמן ונתן לו הרבה יותר מדי קרדיט. זה לא מפחית כהוא זה מאחריותו של גוטמן.

כבירי אולי קיבל החלטות ניהוליות רעות, אבל גוטמן תקע למועדון סכין בגב, וזה בעיני חמור יותר.

אבל באמת שזה ויכוח מיותר, יש לנו השקפות עולם שונות מן הסתם, ולא נשנה אותן בגלל דיון בפורום.

אני לא מפחית מהאחריות של גוטמן,
את דעתי על גוטמן אני כותב פה כבר בערך 7 שנים. (ורוב הפעמים גם הייתי במיעוט, עד שכולכם נזכרתם סופסוף להצטרף)
אבל זה לא סותר שכבירי יותר אחראי.

גוטמן לא תקע סכין בגב,
הוא היה אנכי, כמו שכולנו כל הזמן,
התפקיד של הבוס זה לנהל את העובדים שלו.
כשנותנים לחלאה לשמור על השמנת, ואחרי שהוא גנב אותה מלטפים אותו ומשבחים אותו ואז שוב נותנים לו לשמור על השמנת וחוזר חלילה,
באמת שקשה לי לכעוס על החלאה כמו על הדביל שאחראי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר שטביב לא ממש רצה אותו בהפועל. מישהו זוכר/יודע למה? (ולא, זה לא רק כסף אם בכלל)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 06:56 
נועם שחם כתב:

לגוטמן יש חוזה
לפי מה שפורסם בתקשורת, החוזה שלו אומר שתפקידו הוא להיות "מנהל מקצועי" ולא מאמן
נקבעו לו בחוזה הגדרות תפקיד ברורות והוא לא מבצע אותן? תפטר אותו מבלי לשלם לו פיצויים
לא נקבעו לו הגדרות תפקיד ברורות והוא עושה "מה בא לו"- אכלת אותה, עכשיו תשלם לו כל שקל ממה שמגיע לו ותתפלל שירחם עליך ויסכים להגיע להסדר פיצוי

יצא בסדר או לא יצא בסדר, זה באמת לא מעניין כלב מת. הוא לא אשם שהבעלים של המועדון שלך פינטז עליו כמו נערה מתבגרת
בדיוק כמו שרייכרט לא אשם ששילמת עליו מליון דולר וכמו שמנדיונדו לא אשם שהחתמת אותו על חוזה מליונים כשבדיעבד התברר שהוא בכלל לא מאמן
ככה זה עובד בעסק הזה, הרבה מאמנים, שחקנים, סוכנים וכו' מחפשים טיפוסים בדיוק כמו כבירי שמקבלים "החלטות ניהוליות רעות" כדי לעשות עליהם סיבוב ופחות משנה להם מה תחשוב עליהם אחר כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 09:56 
בוודאי שזה מעניין.

לרייכרט אין שום שליטה במחיר ששולם עבורו. לגוטמן יש אחריות מקצועית כסמכות המקצועית הבכירה במועדון. הוא בנה את הקבוצה והוא בחר את הסגל - והוא זה שהחליט פתאום שאין לו את הרצון או היכולת לאמן. אם היה מקבל את ההחלטה הזו באמצע יולי לא הייתה לי חצי טענה כלפיו. מה שהוא עשה העונה זה מעשה שלא יעשה.

זה שלפי החוזה שלו הוא יכול לצאת מזה נקי, זו פשלה ענקית של כבירי, אבל זה לא מפחית כהוא זה מאחריותו של גוטמן. הטענה שלי כלפי גוטמן היא לא בגלל הכשלון המקצועי, אלא בגלל חוסר האחריות וחוסר הלויאליות שלו כלפי המועדון והמערכת שסמכה עליו. זה חטא שאי אפשר לכפר עליו.

לטעות כל אחד יכול, זה לא בשליטתנו ואני לא יכול לכעוס על טעות בשיקול הדעת. הטענה שלי היא כלפי מי שבמודע מקבל החלטה להפקיר ולנטוש, וזה מצב שונה לחלוטין (ולכן הכעס שלי הוא על גוטמן, ולא על כבירי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אני חושב שיש חלק שעדין רואים בגוטמן אישיות מקצועית. ולא אגו מניאק פחדן. וזה שהוא ברח מהווה מבחינתם כישלון של איש ראוי ולא דוגמא לסיבה שלא לקנו איתו 3 אליפויות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 11:20 
pogi כתב:
נועם שחם כתב:

לגוטמן יש חוזה
לפי מה שפורסם בתקשורת, החוזה שלו אומר שתפקידו הוא להיות "מנהל מקצועי" ולא מאמן
נקבעו לו בחוזה הגדרות תפקיד ברורות והוא לא מבצע אותן? תפטר אותו מבלי לשלם לו פיצויים
לא נקבעו לו הגדרות תפקיד ברורות והוא עושה "מה בא לו"- אכלת אותה, עכשיו תשלם לו כל שקל ממה שמגיע לו ותתפלל שירחם עליך ויסכים להגיע להסדר פיצוי

יצא בסדר או לא יצא בסדר, זה באמת לא מעניין כלב מת. הוא לא אשם שהבעלים של המועדון שלך פינטז עליו כמו נערה מתבגרת
בדיוק כמו שרייכרט לא אשם ששילמת עליו מליון דולר וכמו שמנדיונדו לא אשם שהחתמת אותו על חוזה מליונים כשבדיעבד התברר שהוא בכלל לא מאמן
ככה זה עובד בעסק הזה, הרבה מאמנים, שחקנים, סוכנים וכו' מחפשים טיפוסים בדיוק כמו כבירי שמקבלים "החלטות ניהוליות רעות" כדי לעשות עליהם סיבוב ופחות משנה להם מה תחשוב עליהם אחר כך

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 22:34 
Charlie כתב:
אני זוכר שטביב לא ממש רצה אותו בהפועל. מישהו זוכר/יודע למה? (ולא, זה לא רק כסף אם בכלל)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

בעיקר, כי טביב רגיל לנהל את מאמניו שבגדול אמורים להתבטל בפניו.

וגם כי מוני בחר אותו וכי גוטמן (כמו הפועל תל אביב) מסמל דברים שמעצבנים את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 11:38 
קטע די מדהים במסיבת עתונאים עם גיא לוזון. הוא משתף שבנושא של בומבה, הוא דיבר איתו גם בצד המנטלי, וגם בצד הכלכלי, כשהוא מודה שהוא לא אמור בכלל להתעסק בדברים האלה. הוא דאג לקבל צ׳ק אישי מכבירי על כל הסכום שהפועל חייבים לו, והוא הדגיש שהצ׳ק לא יצא מהפועל, אלא מכבירי, והשחקן סירב לקבל את הצ׳ק.

בהמשך ל: ״מה לעזאזל גוטמן עושה במועדון״ (לא שיש כאן הפתעה גדולה, לכולם ברור שהוא לא עושה כלום, חוץ מלחכות לקרן פנסיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
כל יום שעובר רק מחזק את התחושה שהכל מסתכם במו"מ על הפיצוי שהוא יקבל. שום סמכויות יש לו ושום בטיח(כנראה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: