purvis short כתב:
el dudernio כתב:
purvis short כתב:
דובראש כתב:
מסריח את המגרש.
אנשים שמטנפים על שרון הילללו את בנקס שהביאו אותו ואמרו שזו ההחתמה הכי טובה שעשינו.
אני רואה מול שחקן שלא באמת קןלע אלא רק שעובדים קשה מאוד בשבילו וגם אז זה תלוי במצברוח.
אם הוא לא היה כזה יקר הייתי מעיף אותו מחר בבוקר
עובדים קשה בשבילו? תרגילים כל כך עלובים. תראה איזה חסימות ותנועות מכבי עושים בשביל גאודלוק. אבל הפועל תל אביב המהוללת העדיפה את אברהמי על פני רמי הדר.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נו באמת...
הציעו לרמי הדר חוזה הוא העדיף את מכבי (לפי העיתונים).
וגם לגבי הניהול בנו כאן סגל פוטנציאלית מעולה השקיעו הרבה בזרים וכישרון. אני לא יודע מה מצב הקופה אבל גב כלכלי אין לך אז בסבירות גבוהה אתה לא יכול להביא עכשיו גארד זר ב 100 אלף דולר.
מתוך כתבה שהתפרסמה היום בWALLA:
ציטוט:
"בקיץ ישבנו עם רמי הדר ושרון אברהמי, ידענו שההחלטה תיפול על אחד מהם", מספר היו"ר כהן, "היו מספיק תקופות בשנה שעברה שלא שיחקנו כדורסל טוב, ותמיד יש התלבטויות, וזה בסדר. ישבנו רק עם שניהם. החלטנו להשאיר את שרון כי מגיע לו בשם ההמשכיות, וכי ככל שהעונה הלכה והתקדמה הוא השתפר. זאת החלטה נכונה".
ככה נראית הפועל תל אביב. "בשם ההמשכיות".
ליגה על.
כל הקיץ היו כתבות בסגנון הזה
"האם רמי הדר בדרך להפועל תל אביב? לישראל ספורט נודע לראשונה שהמאמן שסיים את דרכו במכבי חיפה בשבוע שעבר, ייפגש היום עם ראשי המועדון האדום ויקבל הצעה לאמן הקבוצה בעונה הבאה במקומו של שרון אברהמי. היו"ר רמי כהן מעוניין מאוד שהדר יגיע למועדון."
ואני זוכר שלאחר החתימה שלו במכבי דברו על זה שהוא מעדיף אותם עלינו.
בכל מקרה אמי מנסה לחשוב מי המאמנים שיש היום בשוק.
1. ארז שהוא לא רלוונטי.
2. פרנקו שאברהמי עשה לו בית ספר שנה שעברה.
3. דרוקר.
4. ???