תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:47 
דובראש כתב:
purvis short כתב:
סומך כתב:
למה לא לשחזר את המודל של שנה שעברה ולהביא מאמן הגנה?

למה לא להעתיק את המודל של שאר הקבוצות ולהחתים מאמן של ליגת על?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כמו קטש לדוגמא
או ארזשטיין

לא הייתה לי שום טענה נגד ההחתמה של קטש. אלא עם ההשארה שלו לעונה נוספת. וזה שקטש לא מתאים לדעתי להפועל לא אומר שאברהמי טוב ממנו.
ורגע, אתה משווה מקצועית בין ארז לאברהמי? כי זה משעשע אותי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:49 
דובראש כתב:
purvis short כתב:
סומך כתב:
למה לא לשחזר את המודל של שנה שעברה ולהביא מאמן הגנה?

למה לא להעתיק את המודל של שאר הקבוצות ולהחתים מאמן של ליגת על?

כמו קטש לדוגמא
או ארזשטיין

ארז מאמן בעשר דרגות מעל אברהמי. לא חמש. לא שש. עשר.
אבל העיקר שאתה תמשיך לזרוק את העקיצות הדמגוגיות שלך בלי להבין משהו בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:53 
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
עשה עבודה טובה היום בגדול.

עזוב סמיילי צוחק וציניות, אשמח אם תפרט למה אתה חושב ככה.

קודם כל צריך להבין נגד מי אתה משחק. אי אפשר לראות את פניני, מקל ואוחיון זורקים שלשות פנויות ולהתעצבן על ההגנה ועל שרון בלי להבין מה היה במהלך קודם.
כשאתה משחק נגד קבוצה כל כך מוכשרת התקפית אתה בוחר את הרעל שלך. הלכנו אנדר עם אוחיון ומקל (כמו שצריך) ולרוב זה עבד. שיתקנו את ווימס מצוין וכל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק. לדברים האלה יש מחיר והמחיר ששילמנו (מבחירה) זה זריקות חופשיות של ראד ופניני. לצערנו שניהם היו ביום מצוין.
גם בהתקפה עשינו דברים יפים. שלטנו בצבע לחלוטין וניצלנו את היתרון שלנו שם בצורה מאוד מרשימה. אפשר להסתכל על המספרים של וויליאמס והאוול ולחשוב שאלה תצוגות אינדיבידואליות, אבל בניגוד לגארדים, גבוהים צריכים שיעבדו בשבילם ועשינו את זה טוב מאוד.
גם מבחינת ניהול המשחק שרון עשה עבודה טובה. שיחקנו עם הרכבים נכונים רוב הזמן וגם כשהיה הרכב שלא עבד, שרון זיהה את זה די מהר ועשה שינויים מתבקשים.
שלא תחשוב שבעיני הוא עשה עבודה מושלמת. ללא ספק היו גם לא מעט טעויות. אני ספרתי לפחות פעמיים-שלוש שתמיר ניסה לשבור את החסימה במקום ללכת אנדר על מקל וזה עלה לנו בסלים. בעיני האוול היה צריך להיות מסופסל אחרי העבירה השלישית וכשזה לא קרה זה באמת עלה לנו ביוקר. לדעתי גם בנקס היה צריך לקבל בעיטה לספסל ואפילו לשחק עם צוף במקומו. לפחות הוא לא היה עולה לנו בכל כך הרבה זריקות פנויות של גאודלוק.
למרות זאת, אם אני מסתכל על הסך הכל, עבודה טובה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:54 
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:56 
רדנקו כתב:
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

אחלה טיעון. אני אחשוב על זה ואחזור אליך.
האמת היא שאני עדיין מתרשם מהעבודה הכבירה של ארז במכבי שאתה חזית שהולך להיות הצלחה מסחררת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:57 
נורא,פשוט נורא.
הביתה וחבל שלא קרה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:58 
הדבר היחיד שמעצבן יותר ממנו זה האדישות של אנשים כלפי היכולת שלו, עושה רושם שדי מרוצים ממה שקורה.
לך להאמין שיש אנשים בכלל שחושבים שהוא ראוי לאמן את הפועל ת"א.
לא יודע מה איתכם אבל אני לא יכול לראות את הפועל תל אביב סופגת כל משחק 90 נק.
קבוצת ההגנה הרעה בליגה סה טו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:59 
מאמן טוב זה אחד שמשפר ומשתפר ממשחק למשחק
לומד מטעויות

לא רק מנהל משחק ועם דחיפת קהל מנצח משחקים צמודים

הלקבל 90 נקודות 4 משחקים רצוף יחד עם הכדורסל האנמי ההתקפי הזה של לדחוף את הכדור פנימה ומידי פעם הוצאה החוצה לשלשה שפעם ב נכנסת
זה פשוט מרתיח

ולא יכול להיות שכל משחק נחטוף מהפיקנרול המסריח הזה שמלמדים בקטסל איך לעצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 23:59 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

האמת היא שאני עדיין מתרשם מהעבודה הכבירה של ארז במכבי שאתה חזית שהולך להיות הצלחה מסחררת.

כרגיל אתה מקשקש בקומקום. אתה מוזמן להראות איפה "חזיתי" דבר כזה.
ותמשיך לדבר עלהעבודה המצויינת של שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
כל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק.

ברצינות,
אתה ראית את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:03 
KingAlpaca כתב:
הוקיץ' כתב:
כל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק.

ברצינות,
אתה ראית את המשחק?

עזוב. בחייך.
הוא לא נותן לעובדות לבלבל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
איידן לא היה כשיר, עכשיו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:04 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

בבקשה:
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
השאלה פה זה לא הסבלנות כלפיו כמו היכולת שלו לעבוד בתוך מערכת שהוא כמעט לא קובע כלום בניהול הסגל.
לגבי הסגל, אף אחד שם לא חתום והייתי מציע לראות מה מכל אלה יוצא לפועל.
למילר יש אופציה לצאת לאנ.בי.איי מה שלא יהיה מאוד מפתיע.
אצל סוני ווימס יש שמועות די רציניות על ברכיים במצב לא טוב מה שאולי מסביר את השכר הנמוך יחסית (והעובדה שמכבי הצליחה להחתים אותו).
צירבס וסילי זה סתם. בקיצור, נחכה ונראה.

זה המצב האידיאלי עבורו, גם אם הוא לא חושב ככה. מכריחים אותו להתחיל עונה עם סגל מלא ועם קבוצה מוכשרת הוא יוכל לעשות עבודה מצויינת.

אכן עבודה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאברהמי היה קטן ביקש משאלה מפיית השיניים להיות מאמן כדורסל ולהרוויח מזה כסף.
הפועל משחקים התקפה ברמה של שישי בספורטק. חצי מההתקפות זה אילתורים כי השחקנים עוצרים באמצע תרגיל(לכאורה כי הם לא יודעים אותו)
והגנה ברמה של 2 אחים שמשחקים בחדר על סל שדבוק לארון.

אני לא מאשים אותו שבנקס שחקן הגנה הכי טיפש שדרך בעיר תל אביב ושבלאט לא יכול לשמור על הקונוסים ששמו היום באיילון דרום לחסום נתיב.
אני מאשים אותו שהוא לא מוצא לזה פתרונות. במקום להגיב הוא מנסה שוב את מה שלא הולך.
ואם זה הולך לחזור על עצמו במחזורים הבאים, אני מקווה שאם משהו סוף סוף כן יילך זה יהיה הוא עם בעיטה מכל המדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:09 
בוריס כתב:
הדבר היחיד שמעצבן יותר ממנו זה האדישות של אנשים כלפי היכולת שלו, עושה רושם שדי מרוצים ממה שקורה.
לך להאמין שיש אנשים בכלל שחושבים שהוא ראוי לאמן את הפועל ת"א.
לא יודע מה איתכם אבל אני לא יכול לראות את הפועל תל אביב סופגת כל משחק 90 נק.
קבוצת ההגנה הרעה בליגה סה טו.

מה חדש? זו אותה אדישות שהשאירה את באטל במועדון כל כך הרבה משחקים. ושנתנה לוולי ג'אדג' לפתוח את העונה. ושנתנה לקטש עוד עונה אחרי עונה מזעזעת.
זו פשוט התנהלות גרועה. במקום לעשות את המהלך המתבקש והנכון נתלים בזה שאיכשהו גירדו 2 ניצחונות בפוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
כנראה שאברהמי היה קטן ביקש משאלה מפיית השיניים להיות מאמן כדורסל ולהרוויח מזה כסף.
הפועל משחקים התקפה ברמה של שישי בספורטק. חצי מההתקפות זה אילתורים כי השחקנים עוצרים באמצע תרגיל(לכאורה כי הם לא יודעים אותו)

אני לא מאשים אותו שבנקס שחקן הגנה הכי טיפש שדרך בעיר תל אביב ושבלאט לא יכול לשמור על הקונוסים ששמו היום באיילון דרום לחסום נתיב.
אני מאשים אותו שהוא לא מוצא לזה פתרונות. במקום להגיב הוא מנסה שוב את מה שלא הולך.
ואם זה הולך לחזור על עצמו במחזורים הבאים, אני מקווה שאם משהו סוף סוף כן יילך זה יהיה הוא עם בעיטה מכל המדרגות.

הודעה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:25 
בכל אחד מ4 משחקי הליגה שלנו העונה נקלענו לפיגור דו ספרתי. פעמיים חזרנו וניצחנו (וגם היום פעם אחת מחקנו 10 הפרש אבל תוך דקה הם עשו את זה שוב 10).
זה שאנחנו 2-2 זה קצת נס. 3-1 היה מזל ו4-0 היה ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:49 
טכנית לארז כתב:
בכל אחד מ4 משחקי הליגה שלנו העונה נקלענו לפיגור דו ספרתי. פעמיים חזרנו וניצחנו (וגם היום פעם אחת מחקנו 10 הפרש אבל תוך דקה הם עשו את זה שוב 10).
זה שאנחנו 2-2 זה קצת נס. 3-1 היה מזל ו4-0 היה ריאלי.

הדרבי היום הוא בדיוק כמו המשחק מול ראשון, רק שאז הם החטיאו את כל הזריקות החופשיות מבחוץ ואיכשהו ניצחנו, בחיפה זה היה נס ובאילת הבלוף התפוצץ

חבל כי עושה רושם שגם עונה שעברה וגם השנה יש שחקנים לא רעים אבל קבוצה לא מאומנת
לא ברור לי תהליך הלימוד שהילד הזה עובר על חשבוננו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:54 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

בבקשה:
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
השאלה פה זה לא הסבלנות כלפיו כמו היכולת שלו לעבוד בתוך מערכת שהוא כמעט לא קובע כלום בניהול הסגל.
לגבי הסגל, אף אחד שם לא חתום והייתי מציע לראות מה מכל אלה יוצא לפועל.
למילר יש אופציה לצאת לאנ.בי.איי מה שלא יהיה מאוד מפתיע.
אצל סוני ווימס יש שמועות די רציניות על ברכיים במצב לא טוב מה שאולי מסביר את השכר הנמוך יחסית (והעובדה שמכבי הצליחה להחתים אותו).
צירבס וסילי זה סתם. בקיצור, נחכה ונראה.

זה המצב האידיאלי עבורו, גם אם הוא לא חושב ככה. מכריחים אותו להתחיל עונה עם סגל מלא ועם קבוצה מוכשרת הוא יוכל לעשות עבודה מצויינת.

אכן עבודה מצוינת.

מסתבר שהבנת הנקרא שלך שווה להבנת הכדורסל שלך.
כתבתי שהוא "יוכל" לעשות עבודה מצויינת. לא שהוא יעשה עבודה כזו.
בדיוקכמו ששרון היה יכול. אבלהוא לא יעשה.
שניהם קיבלו את התנאים הכי טובים שיכלו לקבל (כמעט).
שניהם לא מסוגלים לנצל אותם.
ארז לא קיבל הזדמנות לנצל אותם. שרוןקיבל וכנראה ימשיך לקבל. נראה מה יצא מזהואיזה סיפורים יהיו לך על כמה שהוא עשה עבודה טובה והבעיה היא רק בנקס.קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 00:58 
אני מניח שלא יעשו צעד דרמטי עם שרון כדי לא להיכנס שוב לסחרור הזה של פיטורי מאמן בתחילת עונה, כי עוד אין סיבה ממשית לעשות את זה וכי תדמיתית זה לא נראה כזה טוב.
אני חושב שנצטרך לראות מה קורה בסוף הסיבוב הזה.
יש לנו עכשיו לוח משחקים יחסית נוח ואני חושב שצריך לשאוף ל7-4 (כלומר 5-1 במשחקים שאינם נגד ירושלים), אבל אני מהמר על 5-6 או 6-5. עם 6-5 שלילי ומטה לדעתי שרון יפנה את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 01:27 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אתה פשוט עיוור. לא יאמן.

הוקיץ' אני לא מזלזל בידע שלך אבל אני ממש ממש לא מבין את מה שרשמת.
מכבי ייצרה זריקה פנויה בכל התקפה כמעט וזה היה קל מדי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
שמוליקיפוד כתב:

הודעה אדירה.

תצטט לחתימה.
אולי יום אחד נצחק על זה ביחד כשהוא יהיה פרשן של הליגה הלאומית לצד גיל ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' צודק כמעט בכל מילה. שאר הטיעונים פה הם עלבון לאינטילגנציה שחבל לבזבז זמן ולהגיב עליהם פרטנית.
אז מה צריך בשביל לשרוף מאמן? שני ניצחונות נאים, הפסד אחד ביזיוני ועוד הפסד אחד בלתי נמנע.
כשאנחנו בלי הכוכב שלנו. כנראה זה שהצלחנו להביא שני ניצחונות בלעדיו קצת טשטשו את זה שבכלל לא אמור להיות לנו יותר מדי למכור בלעדיו.
ולא, שרון לא מאמן מושלם וגם לא מאמן גדול, אבל למי שלא מחכה להעלות אותו על המוקד אין שום סיבה לבוא אליו בטענות.
הבעיות שלנו הן שתיים:
1. רביב, שפצוע
2. בנקס, שנראה לא קשור לכלום
שרון בסדר גמור עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 07:39 
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
עשה עבודה טובה היום בגדול.

עזוב סמיילי צוחק וציניות, אשמח אם תפרט למה אתה חושב ככה.

קודם כל צריך להבין נגד מי אתה משחק. אי אפשר לראות את פניני, מקל ואוחיון זורקים שלשות פנויות ולהתעצבן על ההגנה ועל שרון בלי להבין מה היה במהלך קודם.
כשאתה משחק נגד קבוצה כל כך מוכשרת התקפית אתה בוחר את הרעל שלך. הלכנו אנדר עם אוחיון ומקל (כמו שצריך) ולרוב זה עבד. שיתקנו את ווימס מצוין וכל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק. לדברים האלה יש מחיר והמחיר ששילמנו (מבחירה) זה זריקות חופשיות של ראד ופניני. לצערנו שניהם היו ביום מצוין.
גם בהתקפה עשינו דברים יפים. שלטנו בצבע לחלוטין וניצלנו את היתרון שלנו שם בצורה מאוד מרשימה. אפשר להסתכל על המספרים של וויליאמס והאוול ולחשוב שאלה תצוגות אינדיבידואליות, אבל בניגוד לגארדים, גבוהים צריכים שיעבדו בשבילם ועשינו את זה טוב מאוד.
גם מבחינת ניהול המשחק שרון עשה עבודה טובה. שיחקנו עם הרכבים נכונים רוב הזמן וגם כשהיה הרכב שלא עבד, שרון זיהה את זה די מהר ועשה שינויים מתבקשים.
שלא תחשוב שבעיני הוא עשה עבודה מושלמת. ללא ספק היו גם לא מעט טעויות. אני ספרתי לפחות פעמיים-שלוש שתמיר ניסה לשבור את החסימה במקום ללכת אנדר על מקל וזה עלה לנו בסלים. בעיני האוול היה צריך להיות מסופסל אחרי העבירה השלישית וכשזה לא קרה זה באמת עלה לנו ביוקר. לדעתי גם בנקס היה צריך לקבל בעיטה לספסל ואפילו לשחק עם צוף במקומו. לפחות הוא לא היה עולה לנו בכל כך הרבה זריקות פנויות של גאודלוק.
למרות זאת, אם אני מסתכל על הסך הכל, עבודה טובה בהחלט.

השלשות הראשונות של פניני היו מעזרות של מתן שלא קשורות לכלום. וזה אחריות של אברהמי. כמעט כל שאר השלשות של מכבי היו מטיפול נוראי בפיק אנד רול, שלא בהכרח נובע מהגנה אישית גרועה של שחקנים. אלא פשוט מהגנה גלא מתאומת. ועזרות שלא קשורות לכלום. רוטציות שלא לוקחות בחשבון את מי כן מותר להשאיר חופשי ואת מי לא. פשוט הגנה מבישה. אם שחקן של גאודלוק, אחד הקלעים הטובים באירופה, בא לעזור מתחת לסל, כשיש שם כבר שני שחקנים של הפועל - וזה קורה פעם אחרי פעם - אז הגיע הזמן שיחתימו פה כבר מאמן של ליגת על. תמיר בלאט שמר אתמול בסדר גמור. נתן עזרות מצויינות בהגנה וגם שבר כמה חסימות יפה. אבל הפועל פשוט נראתה כמי שלא יודעת מה עושים בהגנה. ממי מביאים עזרה, ממי לא. מתי עושים חילוף, מתי לא. היא נראתה בדיוק אותו הדבר נגד אילת. וברוב הדקות של חיפה. ונגד רישון. שום שיפור. בנקס שומר לא טוב. אבל אתמול ראו שהוא פשוט אובד עצות. במובן של לא יודע מה לעשות, ולא בגלל שהוא לא מזיז רגליים בהגנה. לי הוא נראה פשוט לא מוכן. וזה עניין של מאמן. לי הוא נראה גם מאוד עצבני על הספסל ושידר שהוא לא מבין מה בדיוק רוצים ממנו בהגנה. וזה בסדר. גם אני לא מבין מה שרון אברהמי רוצה בהגנה.
ולגבי ה"זיהה די מהר הרכב שלא עובד". מה זה מהר, מאוד מהר. בסך הכול הפועל עבדה קשה כדי להשוות, ואז לפתע השתנה ההרכב ומכבי ישר רצה ליתרון עשר. בדיוק כמו שנגד אילת הפועל צמצמה ברבע הראשון את ההפרש ואז מאמן העל שינה את ההרכב והמשחק הלך פייפן. דפוס קבוע אצל קואץ' אברהמי.
הוא לא מתאים להפועל תל אביב. ואי אפשר להסתיר את העובדה הזו בניתוחים יפים. מצטער, כשאני מסתכל על המשחק שלנו אני רואה רמת אימון לא טובה. ברמה הכי בסיסית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:01 
רמת האימון נשארה אותו דבר כמו שנה שעברה, רק שבשנה שעברה היה את ג'ף אלן ששמר כמו 3 שחקנים, את רביב בריא, ואת נייט רובינסון שעשה סל מתי שהוא רוצה באילתורי ההתקפה, וזה גרם לאנשים לחשוב שאברהמי "השתפר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
זו הסיסמה החדשה, שרון לא מאמן לליגת העל.
בוא נראה מי כן מאמני ליגת העל.
שיבק שאין לו מושג איך לבנות קבוצה. הציל את הקריירה שלו עם הטריק של לקחת קבוצה מוכשרת במשבר ולייצב את הספינה. זה לא נקרא מאמן. קיבל הקיץ תקציב עתק ומילא את הסגל בשחקנים בינוניים. הפסיד לשרון "לא מאמן ליגת על" אברהמי במחזור הראשון.
דן שמיר. וואלה, נראה שבנה קבוצה טובה שמשחקת טוב. אולי הוא יצליח סוף סוף אחרי שנים רצופות של כישלונות.
קטש. אם זה מאמן ליגת על אז אני לא רוצה אחד כזה. אם יש לי טענה אחת לאברהמי זה שהוא מצליח להפסיד למאמן פח הזה עם הקבוצה העלובה שלו. מקום אחרון בליגה.
אריאל בית הלחמי. נכשל כבר כמה שנים רצופות בכל מיני קבוצות שקר.
אריק אלפסי. קיבל כמה וכמה הזדמנויות בליגת העל ומעולם לא הצליח. בנה השנה קבוצה בינונית בהרבה כסף.
מיקי גורקה, נתי כהן. מאמני ליגת על בדיוק כמו אברהמי.
אפשר לגלוש למחוזות החובבנות (לא חובבנות!!!!111 סטייל פרוויס אלא חובבנות אמיתית) ולהזכיר את המינויים של מאיר טפירו ועופר רחימי.

לא הבנתי לאיזה מאמן הייתי אמור לייחל מתוך הרשימה הזאת (נגיד יגידו דן שמיר אחרי הפתיחה הטובה של חולון אבל בכל השנים הקודמות הוא נכשל), ולמה אברהמי פחות טוב מכל אלה. אבל כן, בוא נבזבז המון כסף מיותר על מאמן עם שם, בדרך כלל לא מוצדק, כי זה הרי עבד כל כך טוב בפעמים הקודמות.

*רמי הדר המאמן היחיד בליגה שבאמת החזקתי ממנו מאמן מצוין והוא עשה עבודה אדירה בחיפה, ומאוד רציתי שהוא יבוא להפועל. הוא העדיף ללכת להיות עוזר מאמן במכבי. מן הסתם רמי כהן לא יגיד שהחתמנו את אברהמי בתור ברירת מחדל כי רמי הדר לא היה זמין. מביך שצריך להסביר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זו הסיסמה החדשה, שרון לא מאמן לליגת העל.
בוא נראה מי כן מאמני ליגת העל.
שיבק שאין לו מושג איך לבנות קבוצה. הציל את הקריירה שלו עם הטריק של לקחת קבוצה מוכשרת במשבר ולייצב את הספינה. זה לא נקרא מאמן. קיבל הקיץ תקציב עתק ומילא את הסגל בשחקנים בינוניים. הפסיד לשרון "לא מאמן ליגת על" אברהמי במחזור הראשון.
דן שמיר. וואלה, נראה שבנה קבוצה טובה שמשחקת טוב. אולי הוא יצליח סוף סוף אחרי שנים רצופות של כישלונות.
קטש. אם זה מאמן ליגת על אז אני לא רוצה אחד כזה. אם יש לי טענה אחת לאברהמי זה שהוא מצליח להפסיד למאמן פח הזה עם הקבוצה העלובה שלו. מקום אחרון בליגה.
אריאל בית הלחמי. נכשל כבר כמה שנים רצופות בכל מיני קבוצות שקר.
אריק אלפסי. קיבל כמה וכמה הזדמנויות בליגת העל ומעולם לא הצליח. בנה השנה קבוצה בינונית בהרבה כסף.
מיקי גורקה, נתי כהן. מאמני ליגת על בדיוק כמו אברהמי.
אפשר לגלוש למחוזות החובבנות (לא חובבנות!!!!111 סטייל פרוויס אלא חובבנות אמיתית) ולהזכיר את המינויים של מאיר טפירו ועופר רחימי.

לא הבנתי לאיזה מאמן הייתי אמור לייחל מתוך הרשימה הזאת (נגיד יגידו דן שמיר אחרי הפתיחה הטובה של חולון אבל בכל השנים הקודמות הוא נכשל), ולמה אברהמי פחות טוב מכל אלה. אבל כן, בוא נבזבז המון כסף מיותר על מאמן עם שם, בדרך כלל לא מוצדק, כי זה הרי עבד כל כך טוב בפעמים הקודמות.

*רמי הדר המאמן היחיד בליגה שבאמת החזקתי ממנו מאמן מצוין והוא עשה עבודה אדירה בחיפה, ומאוד רציתי שהוא יבוא להפועל. הוא העדיף ללכת להיות עוזר מאמן במכבי. מן הסתם רמי כהן לא יגיד שהחתמנו את אברהמי בתור ברירת מחדל כי רמי הדר לא היה זמין. מביך שצריך להסביר את זה.

עזוב נו יש פה אנשים שמחכים שהפועל תפסיד כדי לפלוט את השטויות הרגילות שלהם.
בפועל שרון עושה עבודה טובה עד עכשיו.
ההגנה שלנו צריכה להשתפר אבל בקלות יכולנו להיות בפתיחה של ארבעה הפסדים ובפועל ניצחנו שתי קבוצות שיתמודדו איתנו על ה 2-5 והפסדנו לאחת כזאת.
את מכבי אתה יכול לנצח כשאתה מגיע בטירוף והם מגיעים בתקופה קשה, אתמול הגעת רך מדי והם הגיעו אחרי שני ניצחונות עם טונה ביטחון וככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
מה שעלבון לאינטילגנציה זה לקחת שני משחקים שניצחנו, שגם בהם פיגרנו בהפרש גדול ורק בזכות אי תפקוד של המאמנים מנגד ועבודת הגנה אישית של מתן הצלחנו לגרד נצחונות, ולהשליך אותם על רמת האימון של שרון. הפועל לא יודעת לשמור נגד פיקנרול ולא צריך להיות מבין-על כדי לראות את זה. כל פיקנרול פשוט מפרק לנו את ההגנה, שחקנים מאבדים את השחקן שלהם או מבצעים דאבל אפ בלי סיבה ומשאירים שלשות פנויות.גם נגד רישון בבית היינו מפסידים אם חנוכי היה תופר את השלשות הפנויות שלו, אי אפשר להמר על הזריקה מבחוץ כטקטיקה כי נגד קבוצות עם קלעים כמו ניסים ופניני אנחנו נקבל בראש כל פעם. בניגוד לשנים הקודמות עם גייטס ושולדי, יש לנו השנה שחקני פנים מעולים שיכולים להסתדר לבד בצבע מבלי להביא להם עזרה אוטומטית וגם אם עושים דאבל אפ לפחות שזה יהיה מהכיוון של הקלעי כדי לחסום את נתיב המסירה.
חלאס עם גניבת הדעת והויתור בגלל שרביב פצוע, הצורה שבה אנחנו שומרים ומגיבים לפיקנרול לא קשורה לזהות השחקנים על המגרש אלא אך ורק להוראה של המאמן. ברור שברגע שיש לך גארד שקשה לעבור אותו בכדרור (בניגוד לבלאט שפשוט נראה כמו אוויר בהגנה) אז יש יותר סיכוי לסטופ הגנתי אבל זה לא ממש משנה לצורה שבה אנחנו שומרים ולאיך אנחנו מגיבים כקבוצה.
הדבר שהכי מפריע גם בסיפור עם שרון וגם בסיפור עם בנקס זה שנראה שבשני המקרים ההחלטות לגביהם הן לא מקצועיות. את שרון רוצים לקדם כחלק מאסטרטגיה של מועדון בתקווה שהוא יצמח להיות מאמן טוב, בבנקס לא נוגעים כי אבא של אשתו שם כסף במועדון. אני מאוד מקווה שזה לא המצב ואין שיקולים זרים בהחלטות של רמי וידידיה. את שרון אין סיכוי שיזיזו, לפחות בנקודה של בנקס אפשר לטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:44 
יובל, כל המאמנים שהזכרת אימנו והצליחו בליגת העל. וגם נכשלו. זה חלק מהחיים.
כרגע, בליגה, יש שלושה מאמנים שצריכים להוכיח שהם מתאימים לרמה הזו. טפירו, רחימי ואברהמי. כרגע רחימי, אברהמי וטפירו לא הוכיחו שהם מתאימים לרמה הזו. אני מאחל לאברהמי להוכיח את זה.
אבל כן, שיבק, קטש, בית הלחמי הוכיחו בקריירה שלהם שהם ברמת ליגת העל. יותר טובים, פחות טובים. ואלה שלושה מאמנים שלא הייתי מחתים בהפועל היום. אבל אתה לא יכול להשוות את הרזומה שלהם לזה של אברהמי. שמיר מאמן הרבה הרבה יותר טוב מאברהמי. וזה לא קשור רק למה שהוא עושה עד כה בחולון. גם רמי הדר. וגם פרנקו וגודס.
יכול להיות שבעוד שלוש שנים אברהמי יהיה מאמן צמרת בליגת העל? מאחל לו. הלוואי. בינתיים מה שאני רואה זו קבוצה שמשחקת הגנה נוראית והתקפה מלאה אילתורים, ונראית מאוד לא מוכנה במשחקים. וזו אחריות שלו. נכון לעכשיו לטעמי עבודת האימון בהפועל חלשה מאוד. אני כותב מה שאני רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:48 
דווקא לי נראה שהסיכוי ששרון יזוז גדול יותר מהסיכוי שבנקס יזוז, בגלל מה שציינת.
אפרופו הגנה, להפועל ההגנה הגרועה בליגה עד כה, סופגת 88.8 למשחק, השנייה אחריה (קריית גת, מועמדת רצינית לירידה) סופגת 82 למשחק. פער ענק.
לא נראה כרגע שמנסים לספוג פחות. מנסים לקלוע יותר, וזה יהיה קשה יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: