דובראש כתב:
purvis short כתב:
למיטב זכרוני חטפו לא מעט. גם פתחו את העונה עם שני הפסדים. אבל אז היה על הקווים רלף קליין, יחי ההבדל הקטן, שייצב את העסק.
מי שיעז להשוות בין רלף קליין לשרון הוא אידיוט.
אבל הבעיה שלרלף היה לאנשים סבלנות(אולי) לשרון אין ימי חסד ויש אגנדה.אני לא אומר שמצב ההגנה שלנו סביר אבל מצד שני זו קסוצה שקולעת וזה לא פחות חשוב.
אנחנו לא קבוצה מושלמת והיא לא תהיה לעולם.
תשלימו עם זה
אני חושב שאתה לא בכיוון אם אתה חושב שהבעיה היא שלרלף נתנו זמן ולשרון לא. העניין המאוד פשוט הוא שההגנה של הפועל נראית זוועה בערך ממשחק האימון השני ועד עכשיו. ושום שיפור אין. לא באינטנסיבות. לא בהגנת האחד על אחד. לא באזורית. לא בעזרות. לא בהכנה למשחק. לא בלחץ. כלום. אותה הגנה עצלה. אותם חילופים זולים. אותם חילופי הגנות כל כמה דקות, שבעיקר מצביעים על כך שלקבוצה הזו אין באמת שום הגנה, ושום בסיס הגנתי. כמו שנראית נגד גליל בכפר תבור אתה נראה נגד אילת במחזור השלישי.
שוב, אתמול שמרת אישית, אזורית, חילופים אוטומטיים, לחץ על מגרש שלם, לחץ על חצי מגרש, הלפ אנד ריקאבר, הלכת אנדר בחסימות. וכל זה במשחק אחד!
זו לא הגנה, זה סתם חילופי הגנות שנובעים מכך שאין שום הגנה בסיסית.
ומילא זה, אתה מגיע למשחק מול יריבה סופר מוגבלת התקפית, אתה מתמודד מול רכז כמו אפיק ניסים, 200 שנה בליגה. כולם מכירים אותו, ואתה עדיין נותן לו כל המשחק בדיוק את התנועה שהוא אוהב. אתה מביא דאבל אפ על רוטברט ומשאיר שחקנים לשלשות חופשיות. חבל שאני לא יודע להעלות תמונה כי הייתי מראה לך מהלך שבו באקנר מקבל כדור 6 מטר מהסל. מתן עליו, כלומר אין איזה מיס מאצ' היסטרי, שלושה שחקנים נוספים של הפועל מחכים מתחת לסל, כלומר אין מצב שבאקנר ילך פנימה, ועדיין לימונד בא לעזור, ומשאיר את נאור שרון לשלשה חופשית. זה לא הכנה למשחק, זה מגוחך מה שהולך כאן. סתם, מביאים עזרה מתחת לסל. אם זה סקורר, אם זה לא סקורר. מביאים עזרה. הולכים מתחת לחסימה. אם זה ניסים, אם זה הנרי שלא קולע. אותו דבר בדיוק.
זו המציאות. עכשיו ששרון אברהמי ישנה אותה. כי כרגע בתחום הזה הוא עושה עבודה גרועה.