redrony כתב:
אגב, בעשר דקות האחרונות שהפועל כן ניסו לשחק נכון, הוא עשה את זה יותר ומסיבה אחת פשוטה, היו שם יותר שחקנים ויותר אופציות מסירה.
אתה רציני? בעשר הדקות האחרונות היו שוב ושוב הגבהות שלא קשורות לכלום. ככה לא מנצחים בונקר.
האדס כתב:
ה one trick pony הזה, הוציא לך אתמול אדום מהקבוצה היריבה ולא מעט פאולים.
ה one trick pony הזה, הוא הסיבה שהתחלת להגיע למצבי הבקעה, עובדתית תבדוק מי גרם לזה שהמשחק שלך נפתח סוף סוף.
אולי כי זה הטריק שלו? ילמדו אותו קצת, ישחקו מולו שחקנים קצת יותר רציניים, ונגמר הסיפור. אשמח לאכול את הכובע.
האדס כתב:
ה one trick pony הזה, העביר אתמול 3-4 כדורי רוחב מסוכנים, שאם היה לך עוד שחקנים שמצטרפים ולא נחים שמאבדים את כל האוויר בדקה 24, אולי היה מסיים עם בישול.
זה המשחק הראשון שהוא עשה דבר כזה. בכל שאר המשחקים, הוא פשוט היה קטסטרופה. בוא נראה כמה זה ממשיך.
האדס כתב:
ה one trick pony הזה, לא משחרר בנגיעה, וזה המזל, כי אין לו טכניקת מסירה. הוא עושה מה שהוא טוב בו.
לא כמו בומבה, שחושב שיש לו דריבל אבל בחיים לא ראיתי אותו עושה אחד טוב כזה.
עכשיו אתה סתם אונס את האג'נדה שלך. ראשית, לקחת את הכדור ולרוץ עם הראש בקיר שוב ושוב זה כדורגל ישן.
כבר לא משחקים ככה, בטח שחקן שאין לו טכניקה אלא רק מהירות.
שנית, אם אין לו טכניקת מסירה (אתה אמרת, לא אני), אז 3-4 כדורי הרוחב שלו מהטענה הקודמת שלך הם מזל נטו, כמו שאני טוען.
אני גם רוצה להזכיר את הקטע הטראגי/קומי של המשחק שבו שחקן יריב כבר שוכב על הדשא, ומנגה פשוט מחכה שניות ארוכות כדי שהוא יקום ורק אז מנסה להתקדם קדימה עם הכדור.
על בומבה אין מה לדבר. האכזבה הכי גדולה של העונה שעברה. הוא יצטרך לעבוד עוד הרבה משחקים כדי להרוויח את הכבוד שלו.