תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 12:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלטמן
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 08:14 
רק אותי הוא מרגיז ?
לצד כל הפעולות הטובות שהוא עושה, יש לו עוד מיליון פעולות רעות ואגואיסטיות.
חייב לקבל כאפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלטמן
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 08:18 
השתפר מאוד, אין מה להגיד.
עבד על הבעיטה שלו, או שאני לא יודע מה קרה, אבל הכדור הרבה יותר קל בשבילו. גם בדריבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 08:33 
אחד היחידים בסגל שעונה להגדרה של שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 08:47 
היה טוב במחצית הראשונה.
נעלם בשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
השיפור מניח קשור לביטחון שצבר בתקופה האחרונה עם המשחקים והשערים בנבחרת בעיקר.
כישרון תמיד היה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:13 
עשה קפיצת מדרגה בשבועות האחרונים. יחד עם מנגה ושוינפלד יש לנו שלישייה של סוסים רצינייים בחלק הקדמי. שימשיכו להתקדם כמו בשבועות האחרונים והם יהיו איום משמעותי לכל הגנה בליגה.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 30 אוקטובר 2016, 10:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:19 
נועם שחם כתב:
עשה קפיצת מדרגה בשבועות. יחד עם מנגה ושוינפלד יש לנו שלישייה של סוסים רצינייים בחלק הקדמי. שימשיכו להתקדם כמו בשבועות האחרונים והם יהיו איום משמעותי לכל הגנה בליגה.

לא אם הפועל ימשיכו לשחק את הכדורגל הזה. הם פשוט לא אפקטיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:22 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
עשה קפיצת מדרגה בשבועות. יחד עם מנגה ושוינפלד יש לנו שלישייה של סוסים רצינייים בחלק הקדמי. שימשיכו להתקדם כמו בשבועות האחרונים והם יהיו איום משמעותי לכל הגנה בליגה.

לא יודע מה זה "הכדורגל הזה". המחצית הראשונה שלנו הייתה טובה מאד והיו הרבה פעולות טובות בחלק הקדמי. ברור שיש הרבה ליקויים כרגע בקבוצה אבל אתמול היו הרבה דברים חיוביים. עוד תיאום ועבודה בכיוון שנעשה בשבועות האחרונים והם יוכלו להיות הרבה יותר אפקטיביים. כן, זה רחוק מלהיות מה שאנחנו מצפים, אבל יש הרבה סיבות לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:26 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע מה זה "הכדורגל הזה". המחצית הראשונה שלנו הייתה טובה מאד והיו הרבה פעולות טובות בחלק הקדמי. ברור שיש הרבה ליקויים כרגע בקבוצה אבל אתמול היו הרבה דברים חיוביים. עוד תיאום ועבודה בכיוון שנעשה בשבועות האחרונים והם יוכלו להיות הרבה יותר אפקטיביים. כן, זה רחוק מלהיות מה שאנחנו מצפים, אבל יש הרבה סיבות לאופטימיות.

איך טובה מאוד? תנסה להסביר לי. כמה מצבים הפועל עשו בחצי הראשון? מצבים אמיתיים, לא בעיטה של אלטמן מ-25 מטר. אני ספרתי שניים, הגול ועוד הזדמנות של שוינפלד.
אני ראיתי קבוצה שמסתמכת על פעולות אישיות מהאגפים, בלי שום משחק מסודר ואמצע מת.
שיחקת נגד קבוצה שאפילו לחץ בחלק המגרש שלה לא עושה ומאבדת כדורים ב-30 מטר כאילו הם קבוצת ילדים והפועל לא הצליחו לעשות מזה כלום.
אם אתה קורא לפריצה של מנגה באגף והעברת כדור לאמצע פעולה חיובית, אז סבבה, אבל היא לא אפקטיבית אם אין שם מספיק שחקנים שיודעים ללכת לשטחים מתים בשביל לנצל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:33 
לא זוכר כרגע לספור לך מצבים וזה גם לא הענין.

מה שכן ראיתי, זה שמנגה מתחיל לנצל את היתרון הפיזי שלו ומסתדר מצויין במצבי 1 על 1. גם אם זה לא הסתיים במצב, היו הרבה פעולות טובות.

לגבי אלטמן, מצליח להכנס לא מעט לעומק עם הכדור. לא תמיד מקבל את ההחלטה הכי טובה אבל כן מגיע לאזור הרחבה ומבצע פעולות מסוכנות.

כדורגל גדול לא היה, אבל שחקני ההתקפה שלנו הציגו יכולת אישית לא רעה בכלל. עוד קצת תיאום ביניהם, קצת פחות דריבלים ושחרור כדור מהיר יותר וקצת יותר אוויר בריאות ויצאו מזה גם שערים. נכון שזה לא משחק מאד מסודר, אבל סדר זה ענין של אימון ותיאום. אצל גוטמן היה הרבה סדר, זה לא ממש עזר. כרגע החלק הקדמי נראה הרבה יותר מסוכן ממה שנראה לפני חודש בגלל השיפ]ור ביכולת האישית של מנגה ואלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:42 
נועם שחם כתב:
לא זוכר כרגע לספור לך מצבים וזה גם לא הענין.

מה שכן ראיתי, זה שמנגה מתחיל לנצל את היתרון הפיזי שלו ומסתדר מצויין במצבי 1 על 1. גם אם זה לא הסתיים במצב, היו הרבה פעולות טובות.

לגבי אלטמן, מצליח להכנס לא מעט לעומק עם הכדור. לא תמיד מקבל את ההחלטה הכי טובה אבל כן מגיע לאזור הרחבה ומבצע פעולות מסוכנות.

כדורגל גדול לא היה, אבל שחקני ההתקפה שלנו הציגו יכולת אישית לא רעה בכלל. עוד קצת תיאום ביניהם, קצת פחות דריבלים ושחרור כדור מהיר יותר וקצת יותר אוויר בריאות ויצאו מזה גם שערים. נכון שזה לא משחק מאד מסודר, אבל סדר זה ענין של אימון ותיאום. אצל גוטמן היה הרבה סדר, זה לא ממש עזר. כרגע החלק הקדמי נראה הרבה יותר מסוכן ממה שנראה לפני חודש בגלל השיפ]ור ביכולת האישית של מנגה ואלטמן.

אבל בסוף אין מה לעשות, צריך לנצח משחקים, ובשביל זה צריך להבקיע ובשביל להבקיע צריכים להגיע למצבים.
מה זה מעניין אותי שמנגה עשה פעולה יפה ב 1X1 באגף אם אין מי שינצל את זה. ומה מעניין אותי אם אלטמן עושה פעןלות אישיות אם זה במקרה הטוב מסתיים בבעיטה מ-20 מטר מהצד שהסיכוי שהיא תיכנס פנימה הוא 2%.
אתה לא יכול להגיד "מסוכן" על החלק הקידמי אם בפועל אתה לא מגיע למצבים. הדבר היחיד שהפועל ניסו לעשות אתמול בחצי הראשון והצילחו בחצי שעה הראשונה זה לחץ על היריב, שזה אכן דבר מבורך אבל כרגע, שוב, לא אפקטיבי כי אין מה לעשות עם זה.
פעולות אישיות זה נחמד, אבל לא על זה מתבססת קבוצת כדורגל שרוצה לנצח משחקים. הפועל חייבים עוד שחקן או שניים שיצטרפו מאחורה, אחרת לא יגיעו לשום מקום.
ה"כדורגל הזה" של הפועל שהתכוונתי אליו הוא בדיוק מה שאתה מדבר, מתבסס על פעולות אישיות של שחקני התקפה והוא לאורך זמן, כדורגל לא אפקטיבי כי כל קבוצה שעושה טיפה לחץ, ויודעת לעמוד נכון בהגנה תבטל אותך לגמרי, לא יהיה לך מה למכור מולה גם אם מנגה יעבור לבד 4 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
סופר מרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 10:56 
לא זכור שטענתי כאן שאנחנו אוטוטו קורעים את ברצלונה.

מה שאני טוען הוא שיש לנו כרגע בחוד שלושה שחקנים שמציגים יכולת אישית גבוהה. גם רייכרט כרגע תורם יותר מניקוליץ' וגם בומבה מייצר מדי פעם מהלכים התקפיים.

זה בניגוד למה שהיה לפני חודש שכל כדור שגיע לשחקן התקפה נגמר תוך שניות באיבוד ולא הגיע לאזור הרחבה.

זו מבחינתי התקדמות כי יש למאמן עם מה לעבוד. אם אלטמן, שוינפלד ומנגה יקבלו את ההנחיות הנכונות מהמאמן, אז היכולת האישית הזו תהיה משמעותית בהיבט הקבוצתי. אם מנגה, שלפני חודש מקסימום הרשים בעצמת הבעיטה למוסכים של צומת סגולה, ייקח את היכולת האישית הזו וישחרר כדור קצת יותר מהר ויעשה יותר תנועה לעומק, אז יהיה לה גם ביטוי בשערים.

הבסיס למשחק התקפה טוב הוא יכולת אישית גבוהה של שחקני ההתקפה - ובהיבט הזה יש שינוי גדול לחיוב. אתה מתעקש להמשיך לראות את חצי הכוס הריקה, לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 11:04 
נועם שחם כתב:
לא זכור שטענתי כאן שאנחנו אוטוטו קורעים את ברצלונה.

מה שאני טוען הוא שיש לנו כרגע בחוד שלושה שחקנים שמציגים יכולת אישית גבוהה. גם רייכרט כרגע תורם יותר מניקוליץ' וגם בומבה מייצר מדי פעם מהלכים התקפיים.

זה בניגוד למה שהיה לפני חודש שכל כדור שגיע לשחקן התקפה נגמר תוך שניות באיבוד ולא הגיע לאזור הרחבה.

זו מבחינתי התקדמות כי יש למאמן עם מה לעבוד. אם אלטמן, שוינפלד ומנגה יקבלו את ההנחיות הנכונות מהמאמן, אז היכולת האישית הזו תהיה משמעותית בהיבט הקבוצתי. אם מנגה, שלפני חודש מקסימום הרשים בעצמת הבעיטה למוסכים של צומת סגולה, ייקח את היכולת האישית הזו וישחרר כדור קצת יותר מהר ויעשה יותר תנועה לעומק, אז יהיה לה גם ביטוי בשערים.

הבסיס למשחק התקפה טוב הוא יכולת אישית גבוהה של שחקני ההתקפה - ובהיבט הזה יש שינוי גדול לחיוב. אתה מתעקש להמשיך לראות את חצי הכוס הריקה, לבריאות.

אתה טענת ששיחקנו "טוב מאוד" בחצי הראשון, ואני אומר ששיחקנו לא טוב. זו היתה התגובה שלי. הפועל משחקים כדורגל לא טוב. אני לא רואה הנחיות נכונות מהמאמן אם שחקן כמו רייכרט 80 דקות לא מצטרף להתקפה וללחץ. הבסיס למשחק התקפה טוב הוא להתקיף עם מספיק שחקנים שיוכלו ליצור מצבים נוחים להבקעת שערים תוך כדי שהם עושים פעולות נכונות גם בלי כדור.
3 משחקים אחרונים, נגד קבוצות חלשות שבשניים מהם ניצחנו ואתמול תיקו, הפועל כמעט ולא עושים מצבים. אז אולי זה יבוא מתישהו אבל להגיד ששיחקנו אתמול בחצי הראשון טוב מאוד, זו בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 11:09 
ביחס ליכולת שלנו מתחילת העונה זו הייתה מחצית טובה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2016, 11:16 
נועם שחם כתב:
ביחס ליכולת שלנו מתחילת העונה זו הייתה מחצית טובה מאד.

אה...
לצערי גם זה לא מדויק. אם היית משחק אתמול נגד ב"ש, מכבי חיפה או מכבי פ"ת אני בספק אם היית מדבר ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: