pogi כתב:
הוקיץ' כתב:
קודם כל, טב"ח רק העונה מראה קפיצת מדרגה משמעותית ביכולת. עד העונה הוא היה פחות או יותר אותו דבר לאורך הקריירה - סילון שלא נותן מספרים.
חוץ מזה, מה זה מוכיח בדיוק? שיש שחקן שעשה קפיצת מדרגה במכבי? אני מבין שאתה לא איש אקדמיה.
השיטה המצחיקה הזו שלך להמציא עובדות מחדש אבל להציג אותן בצורה ״מחכימה״ כאילו אתה איזה מומחה לא תופסת.
טב״ח בסוף העונה שלו בהפועל הפך להיות שחקן על גבול הספסל. מרגע שעבר למכבי התחולל אצלו שינוי אדיר והווא הפך להיות שחקן מפתח (ולא, לא רק העונה). מה אני בא להוכיח? שכמו שנתת רשימה של שחקנים שלא הצליחו שם, יש גם שחקנים שעשו קפיצת מדרגה (יש לך גם את אלברמן, ראדי ואפלו בניון שנראה ליגה אחרת ביח לשנה שעברה). אני ל יודע אם יחזקאל יצליח שם, אבל מבחינה מקצועית אתה יכול להיות רגוע לגביו, במצב של היום מחוץ לסגל שם הוא ישתפר הרבה יותר מאשר שהיה ממשיך לשחק אצלנו בהרכב .
אתה בכלל בודק את עצמך לפני שאתה פולט שטויות בקצב? זה כמו לדבר עם שלמה שרף.
להלן המספרים של טב"ח:
2012 (פ"ת) - 9 גולים.
2013 (הפועל) - 7 גולים.
2014 (מכבי) - 4 גולים.
2015 (מכבי) - 7 גולים.
אין ספק. שינוי אדיר מהרגע הראשון.
לגבי אלברמן, אתה אמיתי? אלברמן כבר היה המנהיג של בית"ר כשהיא לקחה פה אליפויות ומשם יצא לליגה הגרמנית. הוא הגיע למכבי כבר אחרי השיא, אם כי עדיין שחקן מצוין. איזה שיפור בראש שלך?
ברור שיש דוגמאות לכאן ולכאן, כמו בכל קבוצה בליגה. מן הסתם כאשר הקבוצה ברמה גבוהה ומנצחת אז כולם נראים יותר טוב, זה לא אומר שכולם הפכו להיות מסי.
אני יצאתי בעיקר נגד ההודעה המצחיקה של האדס שאמר שיחזקאל לא משחק כי לוקח זמן להביא אותו לרמה של שאר השחקנים או איזו שטות כזו.